H Essie στα Golden Globes και η Ανοιξιάτικη Συλλογή 2014

 

Nail-Trend-Spotting-2014-Golden-Globes-Moody-Darks

 

Αν και δύσκολα μπορεί κάποια celebrity να ξεπεράσει το μανικιούρ της  ultra χαριτωμένης  Zooey Deschanel στην περσινή απονομή των Golden Globes (δεν μπορεί, θα θυμάστε ότι είχε «ντύσει» τα νύχια της με σμόκιν..) εν τούτοις και φέτος οι σταρς, έδωσαν μεγάλη σημασία στο μανικιούρ τους και πολλές από αυτές επέλεξαν Essie.

 

Tuxedo Nails!

 

zoeydeschanel-tuxedo nails

 

Περισσότερα, από την Ιωάννα:

 

Πραγματικά, είναι τόσο μεγάλη η χρωματική ποικιλία των βερνικιών Essie που δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις την τέλεια λύση, ακόμη κι αν είσαι star και ετοιμάζεσαι για την red carpet εμφάνισή σου. Αν μάλιστα στα μοναδικά χρώματα προσθέσεις και την ξεχωριστή ποιότητα που τα χαρακτηρίζει, τότε νομίζω πως τα βερνίκια Essie θα είναι ανάμεσα στις πρώτες επιλογές σου. 

 

Για να δούμε λοιπόν, ποιο ήταν το μανικιούρ που συνόδεψε τις μοναδικές δημιουργίες που επιλέχθηκαν από τις celebrities για την εμφάνισή τους στην απονομή των χρυσών σφαιρών;  

 

Η Cate Blanchett, κομψή όπως πάντα, επέλεξε το “au natural” για να συνοδέψει τη μαύρη δαντελωτή τουαλέτα της. Η επιλογή ενός nude βερνικιού για ένα look σαν κι αυτό ήταν πράγματι πολύ επιτυχημένη.

 

au natural

 

 

 

 

Με ένα βαθύ μπορντό, το “poor li’l rich girl”, συνδύασε η Jessica Chastain το πανέμορφο μαύρο της φόρεμα. Οφείλω να ομολογήσω πως ο συνδυασμός μαύρο-κόκκινο είναι ένας από τους αγαπημένους μου.

 

poor lil rich girl

 

 

 

Nude ήταν η προτίμηση και της Julia Louis-Dreyfus, προκειμένου να ισορροπήσει την χρωματική ένταση του πορτοκαλί φορέματος της. Το όνομα του βερνικιού είναι “brooch the subject”.

 

 

brooch the subject

 

 

 

 

Με total black manicure συνδύασε η Kate Beckinsale την εκθαμβωτική τουαλέτα της χρησιμοποιώντας το “licorice” της Essie.

 

 

licorice

 

 

 

To “penny talk” είναι μία από τις αγαπημένες μου μεταλλικές αποχρώσεις και νομίζω πως ταιριάζει ιδανικά με το αριστοκρατικό, εκλεπτυσμένο look της Michelle Dockery.

 

 

penny talk

 

 

 

Η Monica Potter εφάρμοσε τις αποχρώσεις της τουαλέτας της και στα άκρα της. Με τα “cashmere bathrobe” και “beyond cozy” δημιούργησε ένα λαμπερό, ombre μανικιούρ στις αποχρώσεις του γκρι και του χρυσού.

 

 

beyond cozy - cashmere bathrobe

 

 

 

Το απαλό ροζ φόρεμά της, συνδύασε η Sarah Hyland με το “blushing bride” και το αποτέλεσμα που προέκυψε ήταν πάρα πολύ γλυκό και ρομαντικό.

 

 

bbf blushing bride

 

 

 

Τέλος, η Taylor Shilling διάλεξε το “berry naughty”, το βαθύ κόκκινο βερνίκι που “έδεσε” καταπληκτικά με το κλασσικό, κομψό στυλ της. 

 

 

berrynaughty

 

 

 

 

Και τώρα που είδαμε τα βερνίκια που επέλεξαν οι stars, θέλω να μου πείτε κι εσείς, ποια εμφάνιση σας άρεσε περισσότερο; Kai ποιά απόχρωση στα βερνίκια;

 

 

 

Και μια πουου μιλάμε για Essie σήμερα, ας πάρουμε μια πρώτη γεύση από τη νέα Resort Collection 2014 και θα ακολουθήσει αναλυτικό post

 

 

 Essie Resort Collection 2014

 

 

4 Σχόλια
  1. Υπέροχο το γκρι-χρυσό της Monica Potter! Αυτό μου άρεσε περισσότερο. Αυτά τα Χριστούγεννα έκανα ένα δώρο στον εαυτό μου, ένα μανό essie. Πρώτη φορά αγόρασα την συγκεκριμένη μάρκα.Τι χρώμα αγόρασα? Μωβ…τυχαίο άραγε????!!!! Πολλές όμορφες καλημέρες!!!!

  2. Καλησπέρα γλυκό μου παρεάκι! Λατρεύω την Essie, όχι μόνο για τις φανταστικές συλλογές με τα υπέροχα χρώματα, αλλά και για την καταπληκτική ποιότητά της! Περιμένω να διαβάσω την αναλυτική ανάρτηση για την νέα Resort Collection 2014!! Και να πω την αμαρτία μου; Τα θέλω όλα, όλα όλα!!!!!!! Φιλιάααα…. 😉

  3. Καλησπέρα!’Ολα είναι φανταστικά,ακόμα κ ο συνδυασμός ενός τόσο εντυπωσιακού φορέματος με το κατάλληλο βερνίκι κάνει τη διαφορά!Δεν μπορώ να διαλέξω,όλα είναι καλοδεχούμενα!

  4. Τζα!!!Καλησπέρα bbgirls.Το μαύρο μπορώ να πω με εντυπωσίασε..Μουτςςςςςς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.