La Prairie: Kάτω από τον πάγο, ο χρόνος σταματά

la-prairie1

 

 

Στην πιο ψηλή κορυφή των Άλπεων, εκεί που η φύση φανερώνει τον πιο ακραίο εαυτό της, ζουν τρία απίθανα φυτά. Σ’ αυτόν τον κόσμο των παγοκρυστάλλων, εκεί που το χιόνι, ο πάγος και ο ήλιος επιβάλλουν τους δικούς τους νόμους, τα φυτά αυτά όχι μόνο παλεύουν για την επιβίωσή τους, αλλά τελικά καταφέρνουν να ευδοκιμήσουν. Αναπτύσσοντας τις δικές τους μεθόδους επιβίωσης, βρίσκουν τον τρόπο να “οχυρώσουν” το DNA τους και να ανθίσουν σε έναν κόσμο όπου ο χρόνος…σταματά.

 

Η La Prairie, παρατηρώντας αυτό το παράξενο φαινόμενο, θέλησε να χαρίσει τις ιδιότητες εκείνων των φυτών στην επιδερμίδα και τελικά το κατάφερε.

 

 

Αντλώντας από το DNA τους τα συστατικά εκείνα που συμβάλλουν στην προστασία τους από τις αντίξοες συνθήκες, δημιούργησε το Swiss Ice Crystal complex, ένα πολύτιμο σύμπλεγμα “οχύρωσης” της επιδερμίδας ενάντια στις ακραίες συνθήκες της καθημερινότητας.

 

 

la-prairie-2

 

 

Το στρες, η ρύπανση, οι ακραίες καιρικές συνθήκες και η έλλειψη ύπνου, είναι παράγοντες που ευθύνονται για την πρόωρη γήρανση του δέρματος. Η επιδερμίδα μας έχει ανάγκη ενίσχυσης και προστασίας , ώστε να γίνει πιο ανθεκτική και να παραμείνει ανεπηρέαστη από τα στοιχεία εκείνα που επιχειρούν να την βλάψουν.

 

Το Swiss Ice Crystal complex, ενσωματωμένο στα προϊόντα της ολοκαίνουριας σειράς περιποίησης της La Prairie επιτελεί αυτήν ακριβώς τη λειτουργία. Δημιουργεί για την επιδερμίδα μία ασπίδα προστασίας ενάντια στις εξωτερικές και εσωτερικές επιθέσεις που την πλήττουν, προσαρμόζοντάς την σε αυτές και κάνοντάς την ανθεκτικότερη.

 

Με τον τρόπο αυτό το δέρμα γίνεται πιο ελαστικό, πιο φωτεινό και αισθητά ανανεωμένο. Όχι μόνο δείχνει νεότερο, αλλά παραμένει νέο για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Με λόγια απλά, φανταστείτε την Swiss Ice Crystal σαν μία σειρά που “σταματά” τον χρόνο, που επιβραδύνει το γήρας και τα σημάδια του.

 

 

Cellular Swiss Ice Crystal cream

 

 

 

la-prairie-4

 

 

 

Η πλούσια σύνθεσή της θρέφει εντατικά την επιδερμίδα και της προσφέρει πολυτελή ενυδάτωση. Χάρη στο σύμπλεγμα Swiss Ice Crystal, καθυστερεί τη γήρανση της και χάρη στα εκχυλίσματα κυττάρων φυτών που βασίζονται στην τεχνολογία των βλαστοκυττάρων, ανανεώνει την εμφάνισή της. Το υαλουρονικό οξύ την ενυδατώνει εντατικά και οι φωτοανακλαστικοί παράγοντες ενισχύουν τη λάμψη της.

 

Η υφή της, αν και πλούσια, απλώνεται σαν όνειρο στην επιδερμίδα και απορροφάται ταχύτατα χωρίς να αφήνει λιπαρή αίσθηση. Η κρέμα, αμέσως μετά την εφαρμογή της, αφήνει το δέρμα μεταξένια απαλό και άνετο.

 

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί πρωί και βράδυ, σε καθαρό και τονωμένο πρόσωπο, ή πάνω από τον ορό.

 

Cellular Swiss Ice Crystal dry oil

 

 

la-prairie-5

 

 

 

Ένα ξηρό έλαιο προσώπου που θρέφει πολυτελώς την επιδερμίδα, προσφέροντάς της ενυδάτωση, λάμψη και προστασία από την πρόωρη γήρανση.

 

Εκτός από το Swiss Ice Crystal complex, περιλαμβάνει ισχυρούς παράγοντες αντιοξειδωτικής προστασίας, θρέψης και αποκατάστασης. Με τη χρήση του, το δέρμα παραμένει υγιές και προστατευμένο, έτοιμο να αντισταθεί σε ο,τι προσπαθεί να το βλάψει.

 

Η λέξη “έλαιο” μην σας τρομάζει. Η μοναδική υφή του δεν θα αφήσει λιπαρότητα στο δέρμα. Αντιθέτως θα το ενυδατώσει σωστά και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

 

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί πρωί και βράδυ, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλη κρέμα. Προσωπικά, αυτό το πολυτελές προϊόν με την τόσο απολαυστική υφή, λατρεύω να το χρησιμοποιώ μόνο του, το βράδυ. Το επόμενο πρωί η επιδερμίδα μου είναι αγνώριστη. Μια καλή συμβουλή είναι να αναμίξετε μία σταγόνα ελαίου με την κρέμα σας. Με αυτόν τον τρόπο η απόδοσή της θα ενισχυθεί κι εσείς θα απολαύσετε τη μέγιστη δυνατή ενυδάτωση.

 

Τα δύο προϊόντα Swiss Ice Crystal, απευθύνονται στη γυναίκα που επιθυμεί εντατική ενυδάτωση και θρέψη της επιδερμίδας της, αλλά και σε εκείνη που ανησυχεί γα την πρόωρη γήρανση της. Κάθε γυναίκα που θέλει να προλάβει, ή να καθυστερήσει την εξέλιξη του γήρατος, μπορεί να “επενδύσει” στη χρήση αυτών των δύο προϊόντων.

 

 

 

la-prairie-7

 

 

 

Θα τα βρείτε στα stands της La Prairie από τα τέλη Ιανουαρίου.

 

Iωάννα Μανέτα

 

 

7 Σχόλια
  1. Καταπληκτικά τα προϊόντα της La Prairie, όπως πάντα! Σ’ευχαριστούμε για την απίθανη ανάρτηση Ιωάννα και έχω να εξομολογηθώ κάτι…. είμαι ερωτευμένη με το Cellular Swiss Ice Crystal dry oil!!! Το θέλω σαν τρελή, αλλά φαντάζομαι ότι η τιμούλα του θα’ναι στα σύννεφα! Αχ….. :/

  2. @Elena μου είναι στα σύννεφα πράγματι, αλλά για να είμαι ειλικρινής έχω δει πολύ υψηλότερες τιμές από την La Prairie, οπότε λέω πάλι καλά… 🙂
    Είναι όμως καταπληκτικό προϊόν!

  3. Καλησπερα. Λατρευω τα προιοντα της La Prairie εχω χρησιμοποιησει στο παρελθον την οικονομικη σειρα της. Τωρα Μακαρι να μπορουσα να τα αγορασω και τα δυο τα θελω επειγοντως και να πω μια τηλεοπτικη φραση τα λιγουρευομαι Καλο βραδυ

  4. Τζα!!!Καλησπέρα bbgirls,ευχαριστούμε για την ενημέρωση Ιωάννα!Το ξηρό έλαιο μου έκανε κλικ! Μουτςςςςςς

  5. Ναι, ήθελα να σας το φέρω με το μαλακό… :Ρ
    275 ευρώ το καθένα @KETTY μου…

  6. Αρκετά χρόνια πριν είχα χρησιμοποιήσει το περίφημο χαβιάρι της La Prairie αλλά για να πω την αλήθεια παρόλη την εξωφρενική τιμή του {80χιλιάρικα είχα δώσει τότε-ήταν ακόμα οι δραχμές-)είχε πέσει πολύ βαρύ στην επιδερμίδα μου ίσως γιατί ήμουν δεν ήμουν 25 χρονών..το είχα δώσει στην μαμα μου που το βρήκε μεν πολύ καλό αλλά όπως είχε πει τότε όχι καλύτερο από έναν ορό της Loreal που χρησιμοποιούσε τότε! Κατέληξα στο συμπέρασμα για μένα τουλάχιστον ότι κάποια πανάκριβα προιόντα δεν είναι απαραίτητα και καταπληκτικά ή θαυματουργά…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.