Review: 10 αγαπημένα προϊόντα, κάτω από 10 ευρώ!

 

affordable-beauty

 

 

Ποιος είπε ότι η ομορφιά, πρέπει να είναι ακριβή; Υπάρχουν εκεί έξω πολλά αξιόλογα προϊόντα με τιμές χαμηλές, τόσο χαμηλές που μας εκπλήσσουν. Αρκετές φορές μάλιστα αποδεικνύονται καλύτερα από άλλα, υψηλότερου κόστους και αυτό σίγουρα είναι κάτι που μας χαροποιεί.

 

Σήμερα λοιπόν θα μιλήσουμε για 10 προϊόντα, των οποίων η ποιότητα και η τιμή είναι μεγέθη αντιστρόφως ανάλογα. Συγκεκριμένα το κόστος τους είναι μικρότερο των 10 ευρώ. Περιττό να σας πω πως και τα δέκα τα έχω δοκιμάσει, τα έχω ξεχωρίσει και τα έχω ενσωματώσει ήδη στις καθημερινές μου συνήθειες.

 

1.    Maybelline New York, Dream Pure BB cream – 9.95 ευρώ

 

H Dream Pure είναι η δεύτερη BB cream της Maybelline που γνωρίσαμε. Είναι κατάλληλη για τα μικτά και τα λιπαρά δέρματα, ενώ χάρη στο σαλικυλικό οξύ που περιέχει φροντίζει τις επιδερμίδες με τάση ακμής. Μου αρέσει πολύ η σύνθεσή της γιατί αν και ελαφριά, καλύπτει ικανοποιητικά τις ατέλειες και εξασφαλίζει ομοιομορφία. Χαρίζει ματ όψη που διαρκεί και παράλληλα δροσίζει την επιδερμίδα προσφέροντάς της άνεση.

 

 

maybelline-BB

 

 

2. Maybelline New York Baby Lips – 3.49 ευρώ

 

Μόλις έφτασαν στην Ελλάδα και όπως καταλαβαίνετε έτρεξα να τα προλάβω. Τα είχα παραγγείλει παλιότερα από το εξωτερικό και μου είχαν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Τα balms της Maybelline ενυδατώνουν τα χείλη για αρκετές ώρες, τα προστατεύουν και τα ανανεώνουν. Μετά από λίγες χρήσεις τα χείλη γίνονται απαλά σαν του μωρού. Είναι ιδανικά και ως βάση για το κραγιόν, καθώς εξασφαλίζουν πιο ομοιόμορφη εφαρμογή του χρώματος. Και φυσικά δεν θα μπορούσα να μην αναφέρω τις girly, χαριτωμένες, παιχνιδιάρικες συσκευασίες τους. Σε κάνουν να τα θες όλα!

 

maybelline-babylips-2

 

 

3. Seventeen Matte Lasting Lipsticks – 9.90 ευρώ 

 

Από κραγιόν σαν κι αυτά, θα περιμέναμε τιμή  υψηλότερη. Οι αποχρώσεις τους είναι υπέροχες και εφαρμόζουν ιδανικά στα χείλη. Το τελείωμα τους είναι απόλυτα matte και η διάρκεια τους είναι εξαιρετική. Προσωπικά, τα συγκρίνω ποιοτικά με άλλα ακριβότερα ματ κραγιόν που έχει τύχει να δοκιμάσω.

 

 

seventeen

 

 

4. L’Oreal Paris, Color Riche Vernis & Top Coats – 4.90 ευρώ

 

Τα λατρεύω γιατί είναι μικρούλια, είναι γλυκούλια και έχουν απίθανα χρώματα για κάθε γούστο, για κάθε εποχή και για κάθε εμφάνιση. Μου αρέσει και το πινελάκι τους που κάνει την εφαρμογή τους απλή και εύκολη. Η διάρκειά τους είναι κανονική, όπως των περισσότερων  βερνικιών και ο χρόνος στεγνώματος σχετικά μικρός. Δεν τα αποχωρίζομαι ποτέ, χειμώνα-καλοκαίρι τα έχω πάντα μαζί μου.

 

 

loreal-paris-nail

 

 

5. Garnier Fructis Miraculous Oil Brushing Express – 8.99 ευρώ

 

To νεότερο έλαιο μαλλιών της Garnier είναι εμπλουτισμένο με argan oil, όπως ακριβώς και το προηγούμενο. Χαρίζει στα μαλλιά θρέψη, λάμψη και απαλότητα. Παράλληλα τα προστατεύει από συσκευές θερμότητας και μειώνει κατά πολύ το χρόνο στεγνώματος τους. Για να είμαι ειλικρινής το συγκεκριμένο το έχω χρησιμοποιήσει λίγες φορές μόνο. Όχι γιατί δεν μου άρεσε, κάθε άλλο μάλιστα. Απλώς η αδερφή μου – που δηλώνει ενθουσιασμένη μαζί του –  με το που το έφερα στο σπίτι, το κατάσχεσε! 

 

garnier-fructis

 

 

6.  Macadamia Healing Oil Treatment 10ml – 7.50 ευρώ

 

Ακόμη ένα λαδάκι για τα μαλλιά που με ενθουσίασε τον τελευταίο μήνα. Αν και το μέγεθός του είναι μικρό, η ποσότητα που χρειάζεσαι κάθε φορά είναι ελάχιστη, επομένως διαρκεί για πάρα πολλές χρήσεις. Περιέχει macadamia και argan oil. Προσφέρει στα μαλλιά μεταξένια απαλότητα και επανορθώνει τις ξηρές άκρες. Το άρωμά του είναι μοναδικό και μένει στα μαλλιά για αρκετή ώρα.

 

macademia

 

7. Fresh Line Erato Conditioner – 7.40 ευρώ

 

Η Ερατώ είναι μία από τις αγαπημένες μου κρέμες μαλλιών. Το πρώτο που λατρεύω σ’ αυτήν είναι το άρωμά της. Είναι τόσο ιδιαίτερο και τόσο όμορφο που λατρεύω να το αισθάνομαι στα μαλλιά μου. Είναι πολύ ενυδατική και ξεμπερδεύει αρκετά καλά τα μαλλιά. Μπορεί μάλιστα να χρησιμοποιηθεί και ως μάσκα από κοπέλες σαν κι εμένα που έχουν πολύ ξηρά μαλλιά.

 

 

fresh-line

 

 

8. L’Oreal Paris Ideal Soft κρεμώδες gel καθαρισμού – 5.30 ευρώ

 

Λατρεύω όλα τα προϊόντα Ideal Soft της L’Oreal και ιδιαίτερα αυτό το gel. Είναι πολύ απαλό και καθαρίζει εξαιρετικά την επιδερμίδα ενώ παράλληλα την περιποιείται. Αν και είναι ενυδατικό, δεν είναι καθόλου λιπαρό. Χαρίζει αίσθηση δροσιάς και άνεση που διαρκεί. Είναι άοσμο και κατάλληλο ακόμη και για τα ευαίσθητα δέρματα.

 

loreal-ideal-soft

 

 

9. Korres Body Milk γιαπωνέζικο τριαντάφυλλο – 7 ευρώ

 

Και ποια δεν λατρεύει τα body milks του Korres; Εγώ πάντως φροντίζω πάντοτε να υπάρχει ένα στο σπίτι μου. Τα χρησιμοποιώ συνέχεια αφού καταφέρνουν με μεγάλη επιτυχία να κάνουν την επιδερμίδα μου λεία και απαλή. Αν και το άρωμα του τριαντάφυλλου δεν είναι από αυτά που προτιμώ στα προϊόντα μου, το συγκεκριμένο το απολαμβάνω. Είναι ευχάριστο, ανάλαφρο και πολύ γλυκό. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

 

korres

 

10. Avon Care Intensive Moisture Hand Cream – 9 ευρώ

 

H Intensive Moisture Hand Cream της Avon είναι ανάμεσα στις καλύτερες κρέμες χεριών που έχω χρησιμοποιήσει, αν όχι η καλύτερη. Την αγοράζω ξανά και ξανά. Είναι πάρα πολύ ενυδατική και ιδιαίτερα θρεπτική. Περιέχει βασιλικό πολτό στη σύστασή της. Κάνει τα χέρια μου τόσο απαλά, όσο καμία άλλη κρέμα δεν έχει καταφέρει να κάνει και τα προστατεύει άριστα από τις εξωτερικές επιθέσεις. Αν και η αρχική τιμή της είναι στα 9 ευρώ, έχει τύχει να την αγοράσω και με 3.50. Πριν την επιλέξετε λοιπόν, αξίζει να ρίξετε μια ματιά στις τρέχουσες προσφορές.

 

avon

 

 

Αυτό λοιπόν είναι το δικό μου top 10 under 10! Οφείλω να ομολογήσω πως η επιλογή δέκα μόνο προϊόντων ήταν εξαιρετικά δύσκολη καθώς πολλά είναι εκείνα που θα ήθελα να συμπεριλάβω σε μία τέτοια λίστα. Επειδή όμως δεν θα τελείωνε ποτέ το post, περιορίστηκα δυστυχώς στα δέκα.

 

Ιωάννα Μανέτα

 

Λοιπόν, bb girls, μετά από αυτό το πολύ ενδιαφέρον post της Ιωάννας εγώ θέλω να μας πείτε και εσείς  κάποιο προιόν, κάτω από 10Ε που έχετε δοκιμάσει και αγαπάτε πολύ. Γιατί αυτά τα νέα, πρέπει να τα μοιράζονται τα κορίτσια!

 

 

25 Σχόλια
  1. Τζα!!!Καλημέρα bbgirls..Πολύ μου άρεσε το σημερινό post,μπράβο Ιωάννα.Η περιποίησή μας δεν χρειάζεται να κοστίζει ακριβά.Τα φιλιά μου σε όλες 🙂

  2. καλημέρες όμορφες στα beautiful κορίτσια…
    θα προσθέσω aussie 3 minute miracle,μάσκες apivita-συσκευασία 40
    ml & κορρές σαπούνια&lip balm που είναι φανταστικά!!!
    🙂

  3. kalimera julia bbgirls!!!teleio to simerino post!!! mprabo ioanna mas!!! etsi oikonomika k poly kala proionta!!! ego latreyo thn sysfiktikh krema thw niveas, exei peripou 7.5 – 8 eyro!!!filakiaaaaaa :*

  4. Καλημέρα κορίτσια!!! Εγω θα πω τα προιόντα μακιγιάζ της Lovie! Τα έχετε δοκιμάσει? Σιγουρα πολλές απο σας! Eλληνική εταιρεία, υπέροχη ποιότητα, δεν συζητώ το value for money, σκιες με 3-4€, ρουζ και μπρονζερ με 4€ και υπέροχα βερνίκια νυχιών με 1,5€.

  5. Πολύύύ ωραία ανάρτηση η σημερινή!
    Μόνο το Maybelline Baby Lips δεν έχω δοκιμάσει ακόμη από αυτά που μας έγραψες γλυκιά μου Ιωάννα, αλλά διαβάζω παντού τα καλύτερα.
    Εγώ αγαπώ όλα τα Aussie και σχεδόν τα πάντα από essence και catrice. Ξεχωρίζω τα essence βερνίκια νυχιών(2-3 ευρώ) και από catrice τα κραγιόν(5-6ευρώ).
    Φιλιά σε όλες 🙂

  6. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ….
    ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ POST ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ.ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΚΡΕΜΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ SOSTAR.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΗΛΙΚΙΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ(ΜΑΜΑ, ΓΙΑΓΙΑ).ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 3-8 ευρω ΠΕΡΙΠΟΥ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΜΕ ΓΑΛΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΕΣ.
    ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ…

  7. @jazzy το lip balm του Korre ήμουν στο τσακ να το βάλω! Μου αρέσει κι εμένα πάρα πολύ! 🙂

  8. @stella τα έχω δοκιμάσει τα lovie! Πάρα πολύ οικονομικά πράγματι και ο,τι έχω δοκιμάσει ήταν πολύ καλό! Όντως εξαιρετικό value for money!

  9. @ΙΩΑΝΝΑ Μ. Ναι, δεν είναι απίστευτα? Αν δεν εχεις απαιτησεις με το θεμα συσκευασία μια χαρα ειναι, ειδικά για καθε μέρα (και όχι μονο….τέτοιες εποχές….). Παίρνεις μια σκιούλα με 2-3 €, ενα βερνίκι με 1,5€ κι έχεις κάνει την πλάκα σου…

  10. @Stella ακριβώς αυτό. Παίρνω κάποιες σκιούλες που μου λείπουν, κραγινάκια και με βολεύουν πολύ… Τα παίρνεις και μαζί σου και δεν ανησυχείς μην πάθουν κάτι, τόσο οικονομικά που είναι!

  11. ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!
    ΤΑ ΚΡΑΓΙΟΝ ΤΗΣ SENENTEEN EINAI ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΣΤΑΘΕΡΑ …………..
    ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ Κ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ESSENCE ΠΟΛΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Κ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ, Κ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ Κ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ
    ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ…………..

  12. Καλημέρα κορίτσια ! Πολύ ενδιαφέρον και οικονομικό το σημερινό post. @Stella : Θα συμφωνήσω μαζί σου για τα κραγιόν της Lovie ( αν και η συσκευασία θα μπορούσε να είναι κάπως καλύτερη ) και θα προσθέσω και τα μολύβια χειλιών . Απίστευτα σταθερά χωρίς να ξηραίνουν τα χείλη .Θα συμφωνήσω και για τα προιόντα της Essence , πολύ φθηνά και οικονομικά . Θα προσθέσω τις κρέμες σώματος της Le Petite Marseillais στο ροζ και το κίτρινο βάζο με τιμή Ευρώ 5,40 περίπου (αν και συχνά τις βρίσκω σε προσφορά -50% , 1+1 δώρο κλπ ) . Φοβερά ενυδατικές , θυμίζουν body butter στην εφαρμογή χωρίς να κολλάνε , και με πολύ ωραίο άρωμα . Και τα αφρόλουτρα της σειράς είναι πολύ καλά και ενυδατικά .

  13. Καλησπέρα παρεάκι μου! Συμφωνώ κορίτσια… η ομορφιά είναι παντού και δεν χρειάζεται να΄ναι ακριβή, αν ξέρεις πως να ψάξεις!! Έτσι δεν είναι Τζούλια μου; 🙂
    Όλα τα προϊόντα που ανέφερες Ιωάννα μου είναι φανταστικά και τα Baby Lips της Maybelline θέλω και γω να τα δοκιμάσω, αν και στην Ελλάδα κοστίζουν 3.50€, ενώ στην Γερμανία 2.50€!!!! Πάντως ξέρω ότι σε λίγο καιρό θα’ρθει στην Ελλάδα το Baby Skin Instant Pore Eraser Lightweight Primer (Maybelline) και φαντάζομαι ότι η τιμή του θα’ναι αρκετά προσιτή! Βέβαια υπάρχουν πολλές εταιρείες με πολλά προϊόντα που είναι αξιόλογα, όπως η Lovie, Εssence, Aussie, Erre Due κ.α., όπως είπαν και τα κορίτσια…. Δυστυχώς όμως τώρα τελευταία δεν έχω κάνει καμιά αγορά και δεν έχω να σας προτείνω κάτι! Φιλιάααα….

  14. Καλημερα Ιωαννα μου!! Σ’ευχαριστουμε πολυ για τα προϊοντα! Τα περισσοτερα τα εχω δοκιμασει και οντως τα λατρεψα κι εγω, αλλα κι αυτα που δεν εχω με επεισες να παω να τα αγορασω!

  15. πάρα πολύ ενδιαφέρον το σημερινό άρθρο…έμαθα πολλά από όλες σας…να το επαναλάβετε με άλλα 10 προϊόντα…:)

  16. @Ιωαννα μ, Φανταστικο το ποστ σ. Το δικο μ αγαπημενο μ προιον ειναι της Λορεαλ το ideal fresh π ειναι σε αφρο. Το ειχα δοκιμασει περσι το καλοκαιρι στις διακοπες μ (για να μν κουβαλαω γαλακτωματα μαζι μ) κ εμεινα αφωνη απο το πως καθαριζει το μακιγιαζ ακομα κ απο τα ματια! Κ κοστιζει γυρω στα 6€. Ειναι καταπληκτικο. Α παντως αν μπορειται καντε ενα ποστ για τα baby lips της maybeline, μιας κ το ανεφερε η Ιωαννα στο ποστ της. Μ εχουν εξαψει τν περιεργεια.. Φιλια σε οκες! 🙂

  17. Exeretiko post! To Beauty Formulas (facial scrub-apricot) monadiko!!Kanei to derma metaxenio kai labero! ta 300ml to vazaki.

  18. Καλησπερα. Συμφωνω και εγω οτι ειναι χρησιμο το σημερινο ποστ. να πω οτι πολυ καλο προιον ειναι η Nιvea soft για το σωμα καθως επισης θεωρω πολυ ανερχομενη την Erre Due ΛΙΑ θα ηθελα να σου πω οτιπιστευω κρεμες τοσο φτηνες δεν βοηθουν την επιδερμιδα μονο κοστος υλικων να βαλεις σιγουρα επρεπε να ειναι πιο ακριβες εκτος και αν τα συστατικα ειναι πολυ δευτερευοντα Καλο βραδυ σε ολες

  19. Καλησπέρα σας…Πολύ ενδιαφέρον και ενημερωτικό άρθρο το σημερινό!!!Άγοράζω κ εγώ πολλά προιόντα,για να μην πω τα περισσότερα,κάτω από 10 ευρώ και θα σας αναφέρω κάποια από αυτά(ένα είναι όντως η Intensive Moisture Hand Cream της Avon που την αγοράζω εις τριπλούν κάθε φορά που τη βάζει η εταιρεία προσφορά 3,5 ευρω..Επίσης το καταπληκτικό αφρόλουτρο 1000ml από τη αγαπημένη μου ΑVON πάλι με το τέλειο άρωμα ζεστή βανίλια και σύκο που όταν το βάζει προσφορά 5,50 ευρω από 11,50 το παίρνουμε όλη η οικογένεια!!!Το άρωμά του μένει όλη την μέρα πάνω στην επιδερμίδα και οι φίλες μου με ρωτάνε τι άρωμα φοράω! Αλλη τέλεια προσφορά είναι η κρέμα σώματος της AVON με βούτυρο κακάο για βαθιά ενυδάτωση στις κανονικές-μικτές επιδερμίδες που την βάζει προσφορά 3,5 ευρώ από 5,50 και είναι και 400ml! Και τι να πω για την αγαπημένη μου μάσκαρα Spectra Lash για έντονο,καθηλωτικό όγκο στις άτονες βλεφαρίδες που την πετυχαίνω πολλές φορές στα 8 ευρώ,μπορεί και πιο κάτω,από 14,50..Εδώ σταματάω γιατί αν συνεχίσω να γράφω για όλα τα αγαπημένα μου προιόντα που αγοράζω πάντα κάτω από 10 ευρώ θα γράψω ολόκληρη έκθεση! Σίγουρα είναι πολύ περισσότερα από δέκα πάντως!

  20. Ειχα βρει στα Carrefour ενα λαδι της εταιρειας Carrefour Les Cosmetiques (σε γαλλικη συσκευασια) που σε επαφη με το νερο γινοταν γαλακτωμα και το χρησιμοποιουσα για καθαριστικο προσωπου (ματια χειλη προσωπο)ξεπλενονταν με νερο. Με βολευε πολυ και εκανε γυρω στα 4 ευρω (καμια φορα το εβαζαν με -30% και επαιρνα 2-3) κρατουσε πολυ αλλα σταματησαν να το φερνουν δυστυχως.Που να το ξερω να τα παρω ολα.Γενικως οτι μου αρεσει και με βολευει κατα μαγικο τροπο δεν ξαναβγαινει!!!!!!!!!!!!!!Επίσης και η βαφη μαλλιων της ιδιας εταιρειας ειναι καλη αλλα το χρωμα 6,1 που επαιρνα για να βαφω μια τρεσα που ειχα, δεν ξαναβγηκε!!!!!!!!

  21. Βάση για σκιά ματιών AVON-5,90e.Τη βάζεις στο πάνω βλέφαρο και σταθεροποιεί τη σκιά.Η σκιά παραμένει αναλλοίωτη από το πρωί ως το βράδυ.Αλήθεια,ούτε σπασίματα,ούτε γραμμές!!

  22. Aνακάλυψα τα drugstore προϊόντα εδώ και κάποια χρόνια λόγω κρίσης. Σημειωτέον ότι ήμουν λάτρης των high end, ακριβών καλλυντικώ και σειρών περιποίησης. Και ξαφνικά μου ανοίχτηκε ο παραμυθένιος κόσμος των ευρείας κατανάλωσης καλλυντικών, που αποδεικνύονται πολλές φορές καλλύτερα απο τα ακριβά!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.