Review: Δοκιμάσαμε το Infallible 24H Stay Fresh Foundation από την L’Oreal Paris

 

infallible-loreal-paris-1

 

To Infallible της L’Oreal Paris, ήταν το πρώτο make-up που χρησιμοποίησα ως έφηβη. Θυμάμαι πως απ’ όλα όσα είχε τύχει να δοκιμάσω, αυτό το ξεχώρισα αμέσως. Μου άρεσε πολύ η κάλυψή του, το φινίρισμά του, η διάρκειά του, η τιμή του, όλα. Είχα αδειάσει τότε περισσότερα από τέσσερα μπουκαλάκια. Αργότερα, σταμάτησα να φοράω foundation για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και σιγά-σιγά ξέχασα το πόσο πολύ το είχα αγαπήσει.

 

Πρόσφατα όμως η L’Oreal Paris φρόντισε να μου θυμίσει ξανά εκείνον τον εφηβικό μου “έρωτα”, αφού λάνσαρε το νέο Infallible 24H Stay Fresh foundation. Δεν χρειάστηκαν πολλά για να πεισθώ να το δοκιμάσω. Και μόνο το όνομα έφτανε για να μου εξάψει την περιέργεια. «Λες να είναι τόσο καλό όσο εκείνο που χρησιμοποιούσα τότε; Λες -μακάρι δηλαδή- να είναι ακόμη καλύτερο;» Αυτά σκεφτόμουν και αποφάσισα να το δοκιμάσω.

 

Λοιπόν, από τη μέρα που το έπιασα στα χέρια μου δεν έχω χρησιμοποιήσει άλλο foundation. Και αν σκεφτείτε πως στο συρτάρι μου υπάρχουν τουλάχιστον πέντε, αυτό είναι κατόρθωμα.

 

 

infaillible_fond_de_teint_laetitia_hd_s

 

Το Infallible 24H είναι ένα foundation με πολύ καλή κάλυψη και ακόμη καλύτερη διάρκεια. Με όποιον τρόπο κι αν το εφαρμόσω, προσφέρει με μιας το αψεγάδιαστο αποτέλεσμα που επιθυμώ. Καλύπτει σπυράκια, κοκκινίλες και ατέλειες πολύ εύκολα, χωρίς να χρειαστεί να υπερβάλλεις στη ποσότητα και χωρίς να δημιουργεί εφέ “μάσκας”. Παράλληλα όμως είναι και αυτό που λένε οι Αμερικάνες “buildable”, μπορείς δηλαδή να “χτίσεις” το αποτέλεσμα με επιπλέον στρώσεις, μέχρι να φτάσεις στο σημείο κάλυψης που επιθυμείς.

 

Η διάρκειά του είναι πράγματι εντυπωσιακή. Σκεφτείτε πως το φοράω μόνο του, χωρίς primer και το μακιγιάζ διατηρείται αναλλοίωτο για πολλές-πολλές ώρες. Ρουζ, bronzer, πούδρες, όλα μένουν στη θέση τους χωρίς να χρειαστεί να τα ανανεώσω κατά τη διάρκεια της εξόδου μου. Αλλά και το ίδιο το foundation μένει εκεί, δεν ξεθωριάζει, δεν σπάει. Το αποτέλεσμα που χαρίζει στην επιδερμίδα είναι ματ, αλλά όχι εκείνο το αφύσικο, παράξενο ματ. Θυμάμαι παλιότερα μου είχε πει ένας makeup artist «τι μανία έχετε εσείς οι γυναίκες με το ματ δέρμα; Η επιδερμίδα μας δεν είναι έτσι στο φυσικό της. Το απόλυτο ματ είναι καλό για την φωτογράφηση, όχι για την έξοδο».

 

Κι εμένα,  αυτή η άποψη με βρίσκει 100% σύμφωνη. Μισώ τη λιπαρή γυαλάδα, όμως συμπαθώ τη φυσική λάμψη υγείας που έχει η κάθε επιδερμίδα. Και αυτό ζητώ από τα προϊόντα μου. Να κρύβουν την πρώτη, να αναδεικνύουν τη δεύτερη. Αυτό ακριβώς κάνει το Infallible 24H.

 

 

infallible-loreal-paris-2

 

Θεωρώ πως είναι κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας. Και το λέω αυτό γιατί η δική μου είναι μικτή με ορισμένα λιπαρά και ορισμένα πολύ ξηρά σημεία. Και στα μεν και στα δε όμως, το προϊόν “στρώνει” εξίσου καλά. Ίσως τα πολύ ξηρά δέρματα να χρειαστούν προηγούμενη ενυδάτωση και τα πολύ λιπαρά μία πούδρα στο τέλος. Σε κάθε περίπτωση όμως πιστεύω πως το αποτέλεσμα θα αφήσει ικανοποιημένες όλες τις πλευρές.

 

Η υφή του είναι απαλή, όχι παχύρρευστη και απλώνεται πολύ εύκολα στο δέρμα. Στη σύστασή του περιέχει SPF18 και διατίθεται σε οκτώ διαφορετικές αποχρώσεις. Το Infallible 24H είναι το foundation που θα συνιστούσα σε κάθε γυναίκα που μένει πολλές ώρες έξω από το σπίτι της και αναζητά προϊόντα με διάρκεια, για να μπορεί να νιώθει ασφαλής με την εμφάνισή της κάθε στιγμή.

 

Iωάννα Μανέτα

 

 

 

(Αλήθεια, bb girls, ποιό είναι το αγαπημένο σας foundation;)

 

 

 

 

 

 

24 Σχόλια
  1. Καλημερα και καλη εβδομαδα ……….
    πολυ πετυχημενη η περιγραφη σου Ιωαννα μου, μας βαζει σε πειρασμο να το αγορασουμε, αν και εχουμε ηδη καμποσα………
    εγω προσωπικα δεν εχω καποιο αγαπημενο foundation, θεωρω πως ολα τα make-up νεας γενιας ειναι ολα ικανοποιητικα αρκει να βρουμε τη σωστη αποχρωση και να βαλουμε την ιδανικη ποσοτητα!!!

  2. Καλημέρα,

    Πολύ ωραίο άρθρο. Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ αυτό το make up και θα ήθελα να ρωτήσω εάν πέρα από την διάρκεια έχει και την απαιτούμενη κάλυψη για πόρους, δυσχρωμίες κλπ. Συνήθως τα προϊόντα με λεπτή υφή δεν καλύπτουν ατέλειες όπως ένα βαρύ και δυνατό π.χ. coverderm ή το continuous coverage της Clinique. Ομως αυτά τα δυνατά make up τα οποία κάνουν την επιδερμίδα χαρτί, θυμίζουν στόκο…και από μια ηλικία και μετά βαραίνουν κιόλας.
    Ευχαριστώ

  3. καλημέρα Ιωάννα και καλή εβδομάδα…αγαπημένη η L’oreal στα χρόνια της εφηβείας μέχρι και αρκετά αργότερα…γενικά τώρα είμαι στην αναζήτηση ενός πολύ καλού foundation και σκεφτόμουν το magic nude της…αλλά αυτό με την σταθερότητα είναι αρκετά δελεαστικό…φιλάκια!!!

  4. @May μου εγώ που έχω κάποιες δυσχρωμίες έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένη από τον τρόπο που τις καλύπτει… Η αδερφή μου που έχει έντονο πρόβλημα με πόρους, το δοκίμασε και τις άρεσε πάρα πολύ! Θεωρώ πως η κάλυψή του είναι καταπληκτική και αποφεύγουμε και το ανεπιθύμητο αποτέλεσμα “στόκου” που πολύ σωστά ανέφερες! 🙂

  5. Kαλημερα. Πολυ κατατοπιστικο το αρθρο την εχω δοκιμασει σε δειγμα με καλυπτει αλλα εγω εχω βρει ιδανικη για το δερμα μου την max factor και της ESTEE. Καλημερα σε ολες

  6. Δυο αγαπημενα make up.Το πρωτο ειναι το sensai fluid finish της kanebo,σταθερο καλυπτικο χωρις εφε μασκας και ΑΚΡΙΒΩΣ στον τονο του δερματος μου( η kanebo διαθετει μεγαλη χρωματικη γκαμα).το φοραω στις πιο ΄μακιγιαζ΄μερες μου!!!Tο αλλο ειναι η νεοαποκτηθεισα,μετα απο free sambe,αγορα teint miracle της lancome,για κυριως πρωινη χρηση και ελαφρυτερο μακιγιαζ καθως ειναι πιο άερινο΄και δινει ΑΠΙΤΕΥΤΗ λαμψη στην επιδερμιδα (χωρις να δινει αυτο το ψευτικο που μοιαζει με πυγολαμπιδα).Το infallible της L’Oreal φαινεται πολυ καλο.Και αναφερω για το ΄δειγμα΄μπας και το δουν οι κυριες της L’Oreal και τις καθε εταιρειας και αρχισουν να δινουν δειγματα..

  7. χμ.. πολύ ενδιαφέρον..εμένα το αγαπημένο μου foundation είναι το color ideal, της lancome! τέ λει ο!!

  8. @rania: Αν μιλάς για το Lasting Performance της Max Factor, συμφωνώ απόλυτα. Κορυφαίο.

  9. kalispera julia bbgirls!!!!
    ti oraio post ioanna mas emena pantos me epeises na to dokimaso an k tora teleytea mou exei katsei na dokimaso to kainourgio tis maybelline tobetter skin!alitheia to exei dokimasei kanena bbgirls??? filakia

  10. @anastasia vikelouda: Εμ, αγαπημένη μου… Kanebo, είναι αυτό, τι να λέμε τώρα… Α, πλέον δε λέμε Kanebo.. αφού το ταλαιπώρησαν, εδώ και τρια χρόνια, τελικά αποφασίστηκε, ότι πλέον το Kanebo, θα το λέμε Sensai (ούτε Sensai by Kanebo, σκέτο Sensai…)

  11. @nansy: Μέσα στα νέα και τα καινούργια σε βρίσκω bb girl.. δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, αλλά θα το κάνω για να σου πω…

  12. Nai Tζουλια γιαυτο της MAX FACTOR μιλαω. Ξεχασα ομως να αναφερω και το μεικ απ του ΥSL φωτιζει ολο το προσωπο και κανει πολυ νεανικο το βλεμμα

  13. Τζα!!!Καλησπέρα bbgirls.Αγαπώ L’Oreal και γενικά τα προϊόντα της μου ταιριάζουν.Αγαπημένο δεν μπορώ να ξεχωρίσω γιατί μου αρέσει να δοκιμάζω μέχρι να βρω το τέλειο (μεταξύ μας τώρα,δεν νομίζω να συμβεί ποτέ αυτό αλλά είναι καλή δικαιολογία όταν αγοράζω ακόμη ένα make up χωρίς να έχω τελειώσει έστω και ένα από αυτά που ήδη έχω)Μουτςςςςςςςς σε όλες 🙂

  14. @Litsa Kouklitsa: Ετσι, έτσι σε θέλω, beauty addict μου, bb girl!! Με σένα, τη Marianna και την Alexandra, κάνουν πάρτι οι εταιρείες καλλυντικών!! 🙂

  15. Χαχαχαχα!!! Να σαι καλά βρε Τζούλια μου… όπως τα λες είναι!!! Μέχρι να τελειώσει κάτι έχω αγοράσει το επόμενο. Προχθές βρήκα στο ντουλάπι μου μια μάσκα μαλλιών που την είχα ξεχάσει ότι την έχω πάρει! Απίστευτο??!! Δεν φταίω όμως εγώ… Με τόσο υπέροχες παρουσιάσεις που κάνετε εδω στο bb και εσύ και η Ιωάννα μας, πως να αντισταθώ?? Λίγο αυτό, λίγο και το “ότι βλέπει το μάτι, δεν αφήνει το χέρι”, που με αντιπροσωπεύει απόλυτα… φταίω??? Α και ξέχασα… την βερμούδα ήδη την φοράω…χιχιχι!!!

  16. Kalhspera koritsia! Mmmm arketa endiaferon to make up mias k einai sta teleiwmata to diko m.Exw dokimasei paaara polla mexri na vrw to idaniko k tlk kateliksa to agaphmeno m na einai ths Lancome miracle touch. Alla einai arketa akrivo k mallon tha to stamathsei h etairia na to vgazei(etc m eipe h pwlhtria apo ta sephora). Opote twra psaxnw to idaniko make up ksana apo tn arxh.. Mias k exw polu anoixto derma exw panta provlhma me tn apoxrwsh. H tha einai poluuu anoixto gia mena h pio skouro. Exw psaksei polu gia na vrw kapoio p m kathetai kala. Mono egw eimai etc??! Ti na pw..

  17. ΧΑΧΑΧΑ!!!Julia μου,βλέπω με σχολιάζεις ε;Κι εγώ παρεξηγήθηκα!!!!χαχααχ!!!!Το πάρτυ έχει στηθεί προ πολλού κι έχει φουντώσει από τότε που γνώρισα εσάς κ τα γαργαλιστικά άρθρα σας!
    Αχ!Κι εγώ σαν την Αλεξάνδρα,πριν τελειώσει κτ,έχω αγοράσει το άλλο!Αλλά κ όταν ξεμένω απο καλλυντικά,πραγματικά απολαμβάνω να δοκιμάζω τα δειγματάκια μου.Δεν ξέρω αν συμφωνείτε, αλλά είναι πολύ απολαυστική διαδικασία.
    Όσο για τα foundation,έχω ξαναγράψει οτι θέλω να πάρω- κ θα το πάρω- το giorgio armani.Bέβαια,ξέρετε την κακιά μου συνήθεια να δοκιμάζω κτ πριν το αγοράσω.Όταν το πετύχω,δεν θα μου ξεφύγει.Προς το παρόν χρησιμοποιώ το compact της laroche posay καθώς κ το υγρό κ είμαι πολύ ευχαριστημένη.Πολλά φιλιά!!!!!!!!!!!!!

  18. @όλες: Τα βλέπετε; Tα βλέπετε; Για να μη λέτε μετά, ότι φταίω εγώ, για Marianna και Alexandra.. Μη σας πω, ότι με παρασύρουν, κιόλας!! χαχαχαχα!! Love you both, my beautiful beauty addicts!!! xxx

  19. @Kiki: Όχι αγαπημένη μου… δεν είσαι η μόνη.. Το 90% έτσι είμαστε.. Join the club, bb girl!! Eίναι αλήθεια, νομίζω θα αποσυρθεί το Miracle Touch, αλλά αν σου “κάνει” η συγκεκριμένη εταιρεία, ρίξε μια ματιά, στο νέο Miracle Air de Teint. Οι αποχρώσεις του, ξεκινάνε από πολύ ανοιχτές…Θα με θυμηθείς.

  20. Julia,αγόρασα κτ κραγιονάκια από the body shop,μούρλια!Ξέρεις εσύ…….χαχαχα!!!

  21. Αν και δεν φοράω εύκολα foundation,η περιγραφή όμως του Infallible 24 είναι πολύ δελεαστική!

  22. Το αγαπημενο μου foundation αυτην την περιοδο ειναι το happy light της bourjois!!! Αν και με εβαλες σε πειρασμο να το δοκιμασω κι αυτο συντομα!!! 🙂
    Φιλια πολλα

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.