Maybelline New York: H “τρέλα” των Baby Lips (και δυο από αυτά, για εσάς..)

 

maybelline-new-york-baby-li

 

 

Στο πρόσφατο “top 10 under 10” που σας έδειξα, σας μίλησα γεμάτη ενθουσιασμό για τα Baby Lips της Maybelline New York και το ενδιαφέρον σας ήταν πολύ έντονο. Και εγώ όταν τα είχα πρωτοδεί σε κάποιο site του εξωτερικού, θυμάμαι πως είχα ξετρελαθεί και τα παρήγγειλα αμέσως.

 

Και ίσως σε κάποιες να φαίνεται περίεργο πως δηλώνω ξετρελαμένη με ένα lip balm, όμως πιστέψτε με αξίζουν τον ενθουσιασμό που έχουν προκαλέσει.Τα Baby Lips δεν είναι ένα απλό lip balm, αλλά – όπως εύστοχα παρατηρεί η ίδια η εταιρία – είναι το “it balm”. Και εξηγούμαι αμέσως!

 

Μέχρι τώρα, είχαμε συνηθίσει τα lip balms ως ένα αναγκαίο μεν, απλό και βαρετό δε προϊόν περιποίησης. Όλες είχαμε από ένα αλλά δεν του δίναμε και ιδιαίτερη σημασία. Το πετούσαμε μέσα στο νεσεσέρ μας, στο συρτάρι μας, βαθιά στη τσάντα μας και όποτε αισθανόμασταν τα χείλη μας ξηρά και σκασμένα ψάχναμε να το βρούμε. Εντάξει υπήρχαν βέβαια και οι εξαιρέσεις, όμως ήταν λίγες.

 

 

baby-lips-face-1

 

 

Και ξαφνικά έρχεται η Maybelline με ένα lip balm εντελώς διαφορετικό από αυτά που είχαμε συνηθίσει. Το σλόγκαν που συνοδεύει το λανσάρισμα του τα λέει όλα: “no more boring balms!”. Tα Baby lips είναι funky, είναι trendy, είναι χαρούμενα και πολύ παιχνιδιάρικα. Περισσότερο μοιάζουν με ζαχαρωτά παρά με balms, σωστά fashion items. Προσωπικά νιώθω πολύ όμορφα όταν βγάζω το Baby lips μου από τη τσάντα και το εφαρμόζω στα χείλη μου. Μου φτιάχνει τη διάθεση. Με ρωτούν οι φίλες μου γεμάτες περιέργεια «Τι είναι αυτό; Από πού το πήρες;» κι εγώ καμαρώνω σαν να ήταν το παιδί μου.

 

 

may-4

 

Καλά όλα αυτά θα μου πείτε αλλά εκτός από εντυπωσιακά είναι και αποτελεσματικά; Ε λοιπόν ναι, τα Baby Lips της Maybelline New York είναι από τα πιο καλά lip balms που έχω δοκιμάσει. Ενυδατώνουν καταπληκτικά τα χείλη, τα θρέφουν και τα προστατεύουν. Έχουν πολύ ευχάριστη υφή και εξαιρετική διάρκεια στη δράση τους. Μετά την εφαρμογή τους τα χείλη είναι λεία, ζουμερά και απαλά σαν του μωρού. Να προσθεσω, ότι αυτό το οφείλουν στη φόρμουλά τους αφού περιέχουν
ένα φυτικό εκχύλισμα από το φυτό Centella Asiatica, ένα μικρό ποώδες φυτό της Ασίας που χρησιμοποιείται σαν φαρμακευτικό βότανο εδώ και αιώνες. Η σύνθεσή τους επίσης, συνδυάζει αυτό το φυτό, με αλόη, μέλι, Shea butter και βιταμίνη Ε.)

 

Μου αρέσει που κυκλοφορούν σε διαφορετικά χρώματα, για διαφορετικές ανάγκες, για να μπορέσουμε να επιλέξουμε αυτό που ταιριάζει καλύτερα σε μας.

 

Υπάρχουν τρία χωρίς χρώμα και με δείκτη προστασίας SPF 20

 

Maybelline-New-York-Baby-Lips-2

 

 

Το γαλάζιο έχει άρωμα lemon pie και χαρίζει εντατική ενυδάτωση. To κίτρινο, με άρωμα αμυγδάλου, προσφέρει εντατική θρέψη και επανόρθωση. Το πράσινο, με τη βοήθεια της μέντας, μας δίνει αίσθηση φρεσκάδας και ενυδάτωση.

 

Υπάρχουν όμως και τρία πιο “λαχταριστά” που περιέχουν στη σύστασή τους γεύσεις φρούτων και χρώμα:

 

Το μοβ χαρίζει πορτοκαλί χρώμα με ελαφρύ shimmer και έχει γεύση ζουμερού ροδάκινου. Το πορτοκαλί κάνει τα χείλη κοκκινωπά σαν λαχταριστά κεράσια. Τέλος το ροζ περιέχει άρωμα εξωτικού passion fruit και προσφέρει αρκετά έντονο φούξια χρώμα στα χείλη.

 

Τώρα που δοκίμασα όλα τα Baby Lips, μόνο θετικά σχόλια έχω να λέω. Τα χρωματιστά τα προτιμώ στις πρωινές-μεσημεριανές βόλτες, τότε που θέλω ένα ελαφρύ χρωματάκι στα χείλη μου ως συμπλήρωμα ενός φρέσκου και νεανικού μακιγιάζ. Είναι ιδανικά γιατί τονίζουν διακριτικά τα χείλη, τα κάνουν πιο “γεμάτα” και πιο θελκτικά.

 

Τα άχρωμα τα επιλέγω όταν τα χείλη μου είναι πολύ ξηρά και έχουν ανάγκη από εντατική ενυδάτωση και έντονη επανορθωτική δράση. Αμέσως βελτιώνονται και στην εμφάνιση αλλά και στην υφή τους. Επίσης έχω αποφασίσει πως τα άχρωμα Baby Lips θα γίνουν ο καλύτερος φίλος μου το καλοκαίρι στην παραλία. Όπως σας είπα και παραπάνω, εξ’ άλλου περιέχουν SPF 20, δηλαδή η τέλεια προστασία για τα χείλη!

 

 

 

BabyLips-3

 

 

 

Εσάς ποιο από τα έξι σας κέρδισε περισσότερο;

 

Iωάννα Μανέτα

 

 

 

Μη ρωτάς, μη ρωτάς, Ιωάννα μου, ποιό άρεσε περισσότερο, στα bb girls.. Είμαι σίγουρη μέχρι το καλοκαίρι, όλες τους θα έχουν αγοράσει, όλη τη συλλογή.. πάμε στοίχημα; (κοστίζουν 3,49Ε)

 

Βέβαια, όπως πάντα, πρέπει να τα δοκιμάσουν και να μας γράψουν εντυπώσεις.. Λέω λοιπόν, μια που είναι και Παρασκευή, η πρώτη δοκιμή να γίνει από εδώ μέσα.  Δίπλα μου έχω το Μοβ-Peach Kiss,  με το ελαφρά πορτοκαλί χρώμα με ελαφρύ shimmer και  γεύση ζουμερού ροδάκινου (αλίμονο, το μοβ δεν θα είχα;) Έχω επίσης το Πράσινο So Fresh με  μέντα για φουλ ενυδάτωση και  φρεσκάδα.

 

Έτοιμες για μίνι διαγωνισμό;

 

 Αφήστε ένα σχόλιο και τη Δευτέρα θα σας πω ποιές δυο από εσάς, θα τα δοκιμάσετε πρώτες!

 

WIN THESE BB GIRLS!! Και καλό μας, Σαββατοκύριακο!

 

baby-lips-2

 

 

 

 

 

 

 

Α, να και μια φωτό που μου άρεσε. Βεβαίως τα Baby Lips, είναι και για bb boys (τα άχρωμα, φυσικά,όχι ότι τρέχει και κάτι, αν θέλετε και εσείς λίγο χρώμα, καλά κάνετε) Εγώ όταν ξηραίνονται τα χειλάκια του κυρίου Ρωμανού, πάντα του βάζω, balm, και του αρέσει κιόλας πάρα πολύ, γιατί ανακουφίζεται.

 

 

baby-lips-boy-1

 

 

 

 

341 Σχόλια
  1. μια δοκιμή θα μας πείσει για το τέλειο αποτέλεσμα!…………

  2. Ποιο να πρωτοδιαλέξουμε! Φαίνονται όλα υπέροχα!

  3. Τί όμορφα,ζουμερά χρώματα!!Μακάρι να είμαι εγώ η τυχερή!

  4. Λοιπόν αγαπημένες.

    Τα Baby Lips Peach Kiss και So fresh, κέρδισαν οι:

    Angelaki (karsi7)

    και

    Ασημένια Κοντορίνη

    Σας έχω ήδη στείλει email bb girls!

    Congrats!

  5. Νομίζω ότι θα διαλέξω το πορτοκαλί , πάντως όλα είναι φανταστικά

  6. ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕΣ!ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΛΩ..!!ΟΛΑ!!

  7. EXEIS ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ LIP BALM ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ.
    ΕΓΩ ΨΗΦΙΖΩ ΜΩΒ ΚΑΙ Η ΤΙΜΟΥΛΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ….

  8. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΧΡΩΜΑΤΑΑΑ

  9. Πρεπει να ειναι υπεροχο!Θελω να το δοκιμασω!!!!Η τιμη ειναι ιδια ακομα?

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.