Clarisonic: Επαγγελματικός Καθαρισμός Πρόσωπου στο σπίτι (και όχι μόνο.)

clarisonic-5

 

Πολύ αναμενόμενο (από πολλές από εσάς, που όπως και να το κάνουμε, είσαστε πολύ «μπροστά») το σύστημα καθαρισμού επιδερμίδας, Clarisonic,  το είχα δει πριν καιρό στην Αμερική  και μάλιστα το ξαναείδα από κοντά, στο τελευταίο μου ταξίδι στο Λονδίνο. Η ευγενέστατη πωλήτρια στο Selfridges, μου εξήγησε ακριβώς τι κάνει και ποια τα οφέλη του στην επιδερμίδα.

 

Βέβαια, άλλο είναι να σου το εξηγεί η κοπέλα πίσω από τον πάγκο, όσο ευγενική και όσες γνώσεις και να έχει και άλλο να τα ακούς από τον Dr  Robb Akridge, τον έναν από τους πέντε συνιδρυτές και «εφευρέτες»  που δημιούργησαν αυτό το beauty gadget, το έβγαλαν στη αγορά και τώρα μπορούν να απολαύσουν τον κόπο τους. Λέω να απολαύσουν, διότι όταν σε εξαγοράζει, ο beauty κολοσσός L’Oreal και η διανομή σου (στις περισσότερες χώρες) γίνεται από τα Sephora, ναι σίγουρα, θα απολαύσεις τη ζωή σου, χωρίς ιδιαίτερες σκοτούρες για το μέλλον.

 

Έγραψα για λόγο τη λέξη εφευρέτες, διότι το team που δημιούργησε το Clarisonic δεν είναι όπως λογικά θα φανταζόσασταν, δερματολόγοι, χημικοί, ή αισθητικοί. Είναι μηχανικοί. Engineers, όπως μου απάντησε ο ίδιος ο Dr Akridge όταν τον ρώτησα.

 

Και ούτε το πρώτο πράγμα στο μυαλό τους, όταν ξεκίνησαν, ήταν η βιομηχανία της ομορφιάς. Αυτό ήρθε στην πορεία. Απλά ήθελαν να δημιουργήσουν ένα έξυπνο ingenious  μηχάνημα, που στην πορεία να τους αποφέρει πολλά χρήματα. Και το Αmerican Dream έγινε πραγματικότητα, χάρη στις γνώσεις, την επιμονή και τον ενθουσιασμό τους.

 

 

 

 

Clarisonic-white

 

 

 

Ας δούμε όμως τι είναι και τι μπορεί να κάνει αυτό το «έξυπνο» εργαλείο που μέχρι στιγμής έχει πουλήσει εκατομμύρια κομμάτια παγκοσμίως.

 

 

Πριν αφήσω το Δελτίο Τύπου να κάνει «δουλειά» (ναι, για κάποια τεχνολογικά εξελιγμένα προϊόντα και μια που δεν είμαι μηχανικός, είναι καλύτερα να αντιγράφω τα Δελτία, εξ’ άλλου δεν θέλω να κάνω κάποιο λάθος στην τεχνική ορολογία)  να σας πω ότι ο σχεδιασμός του είναι state of the art. Yπέροχο στην αφή, ελαφρύ (να μη σου βγαίνει το χέρι) λείο, απαλό με καμπύλες, απόλυτα θηλυκό.

 

 

 

 

Clarisonic-6

 

 

 

Όταν πρώτο κυκλοφόρησε, η ιδέα ήταν να αγοράζεται μόνο από  αισθητικούς και δερματολόγους για επαγγελματική χρήση στα spa και τα ιατρεία τους.  Γρήγορα ενθουσίασε πολύ, οι αισθητικοί το πρότειναν στις πελάτισσες τους, άρχισε να πωλείται πλέον και σε καταστήματα, μέχρι τη μέρα που η Oprah (μια είναι αυτή) αποφάσισε να το προβάλει μέσα από την εκπομπή της, ονομάζοντας το “a miracle massage for the face” Αν θυμάμαι καλά, σε μια μέρα, έγιναν περίπου 7,500 παραγγελίες, celebrities του Hollywood, όπως η Madonna, η Courtney Cox, ο Ashton Kutcher, ορκίστηκαν στα θεαματικά του αποτελέσματα και όπως καταλάβατε, the rest is history, όσο αφορά την επιτυχία του.

 

 

O Dr Robb Akridge με την Miley Cyrus και την μητέρα της.

 

 

dr-robb-celebrities

 

 

Αν μιλήσει η Oprah για το προιόν σου, η επιτυχία είναι μονόδρομος.

 

 

oprah_quote

 

 

Διαβάστε λοιπόν (μαζί με εσάς και εγώ πάλι) τι ακριβώς είναι το πρωτοποριακό Σύστημα Καθαρισμού Επιδερμίδας, Clarisonic Pro Sonic

 

 

 

 Απαλή και ταυτόχρονα ισχυρή, η Μέθοδος  Ηχητικών Κυμάτων της Clarisonic προκαλεί επανάσταση στον κλάδο των καλλυντικών, συνδυάζοντας προϊόντα που δρουν επιφανειακά με τεχνολογία που δρα κάτω από την επιφάνεια της επιδερμίδας, για να μεταμορφώνει υπέροχα την υφή της, συσφίγγοντας τους πόρους και δημιουργώντας πιο απαλή, πιο λεία και πιο λαμπερή όψη. Σε αντίθεση με τα περιστρεφόμενα βουρτσάκια, η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία υπερήχων της Clarisonic σέβεται τη φυσική ελαστικότητα της επιδερμίδας, απομακρύνοντας υπολείμματα και ρύπους από το βάθος των πόρων και προετοιμάζοντας την επιδερμίδα, ώστε να απορροφά καλύτερα τα προϊόντα τοπικής χρήσης.

 

Η αποκλειστική τεχνολογία της Μεθόδου Υπερήχων μπορεί να προσαρμοσθεί ώστε να προσφέρει δύο συμπληρωματικές δράσεις, να απομακρύνει τους ρύπους και να ενισχύσει την απορρόφηση των προϊόντων περιποίησης. Αυτή η ολιστική προσέγγιση περιποίησης της επιδερμίδας εξασφαλίζει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που μπορεί να εξατομικευτεί, για να ικανοποιεί συγκεκριμένους στόχους περιποίησης. Τα κλινικά αποτελέσματα καταδεικνύουν αυξημένη απορρόφηση των προϊόντων και 6 φορές καλύτερη αφαίρεση του μακιγιάζ, των ρύπων και της λιπαρότητας σε σύγκριση με τον απλό καθαρισμό με τα χέρια.

 

Το βουρτσάκι για βαθύ καθαρισμό των πόρων

 

 

Clarisonic-για πόρους

 

 

 

 

Αξιοποιώντας την τεράστια επιτυχία της Clarisonic στον κλάδο της επαγγελματικής περιποίησης της επιδερμίδας, η Clarisonic προσφέρει στην αγορά λιανικής τεχνολογίες περιποίησης επιδερμίδας με υπέρηχους, παρέχοντας στους καταναλωτές μια πανεύκολη λύση 60 δευτερολέπτων, που μεταμορφώνει το πρόγραμμα περιποίησης της επιδερμίδας τους στο σπίτι.

 

Το Clarisonic Plus Sonic Skin Cleansing Brush προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία καθαρισμού για πρόσωπο σώμα. Η συσκευή Plus διαθέτει τρεις διαφορετικές ταχύτητες για τον καθαρισμό του προσώπου και ένα πρόγραμμα 3 λεπτών για τον καθαρισμό του σώματος με δύο διαφορετικές ρυθμίσεις (συνεχής και παλμική λειτουργία), καθώς και μια μοναδική κεφαλή καθαρισμού για το σώμα που απολεπίζει απαλά και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, αφήνοντας απαλή και λεία την επιδερμίδα στο πρόσωπο και το σώμα.

 

 

Το βουρτσάκι για τον καθαρισμό και την απολέπιση του σώματος

 

 

 

clarisonic-βουρτσάκι-σώματος

 

 

 

Με απλά λόγια:

 

Tα Υπέρ

 

Νο 1: Είναι σα να έχεις φέρει την αισθητικό να σου κάνει επαγγελματικό καθαρισμό στο σπίτι σου (ναι, ξέρω ότι το καταλάβατε αυτό, προχωράω)

 

Νο 2: Είναι απόλυτα αδιάβροχο, ασφαλές για χρήση μέσα στο ντους και σε ειδοποιεί μόνο του, με αλλαγή στον (πολύ απαλό) ήχο του, ανά 20 δευτερόλεπτα (τέλειο για μένα, που μετράω ακόμα και τις βουρτσιές της μάσκαρα, γιατί βαριέμαι) Τι εννοώ: Το ακουμπάς στο μέτωπο, το καθαρίζει για 20 δευτερόλεπτα, αλλάζει παλμό και σε ειδοποιεί. Μόλις αλλάξει ο παλμός, το βάζεις στο αριστερό μάγουλο. Καθαρίζει για άλλα 20 δευτερόλεπτα το ίδιο. Το ίδιο και στο δεξί μάγουλο. Μετά περνάς σε μύτη και πηγούνι άλλα 20 δευτερόλεπτα , είκοσι επί 4 ίσον 60 δευτερόλεπτα, τελείωσες.

 

Νο 3: Έχει σχεδιαστεί για κάθε τύπο δέρματος ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες. Μάλιστα έχει αποδείξει ότι και τις λιπαρές και τις ξηρές επιδερμίδες, με συχνή χρήση, μπορεί να τις εξισορροπήσει. Έχει διαφορετικά βουρτσάκια για κάθε ξεχωριστή ανάγκη, όπως για παράδειγμα το βουρτσάκι για βαθύ καθαρισμό των πόρων.

 

Νο 4: Εκτός από τον πολύ βαθύ καθαρισμό που προσφέρει, βοηθά τα προϊόντα περιποίησης, να διεισδύσουν πολύ καλύτερα και να δώσουν το 100% των ευεργετικών τους συστατικών, στην επιδερμίδα (το ξέρετε, ότι καμιά φορά, απλώνουμε πανακρίβου serums, αλλά επειδή ο καθαρισμός δεν έχει γίνει σωστά, αυτά δεν μπορούν να διεισδύσουν όπως πρέπει; Food for thought. Εννοείτε ότι τώρα περιμένω αληθινό θαύμα, από την Stella’s Recip-Y Golden.. αν μου κάνει τέτοια δουλειά τώρα, φαντάζομαι τι θα γίνει, αν πριν έχω κάνει καθαρισμό με Clarisonic)

 

 

Τα κατά

 

Τώρα να σας πω ότι βρίσκω και πολλά κατά, ψέματα θα σας πω, αλλά να…

 

 

Νο 1: Θα ήθελα σε έναν ιδανικό κόσμο, να μη πωλείται, 149Ε αλλά 59,99Ε

 

No 2: Πρέπει να κάνεις καθαρισμό, πριν κάνεις καθαρισμό. Διότι αν βεβαίως το Clarisonic, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα μάτια (λογικό) πως θα απομακρύνω τη μάσκαρα; (έχω ένα inside tip εδώ, ότι κάτι θα γίνει γι αυτό, αλλά δεν είναι επί του παρόντος)

 

Νο 3: Δεν μου αρέσει το όνομα.  Όταν το έχω στο μυαλό μου Ελληνικά. Διότι στα Αγγλικά μια χαρά, το clari- (από το clarifying βέβαια) και το sonic (από την τεχνολογία sonic). Στα Ελληνικά όμως, μου κάνει περίεργους συνειρμούς…. (καλά, μη μου δίνετε και πολύ σημασία.)

 

Νο 4: Μη βγείτε ακόμα για ψώνια. Θα το βρείτε στα καταστήματα τον Απρίλιο. Καλύτερα όμως για να κανονίσετε και το budget, εδώ που τα λέμε.

 

 

Προσοχή Νο 1: Όχι προιόν απολέπισης με το Clarisonic, στο πρόσωπο. Μόνο στο σώμα. Λειτουργεί με τόσο γρήγορη ταχύτητα που μπορεί να τραυματίσει το δέρμα του προσώπου, είναι μια χαρά όμως για την απολέπιση του σώματος.

 

Προσοχή Νο 2: Σε γενικές γραμμές, με το Clarisonic καλό είναι να χρησιμοποιείτε, ένα ήπιο προιόν καθαρισμού, όχι “σκληρά” προιόντα.

 

Με  ακόμα πιο απλά λόγια: Αν έχεις μάθει με ηλεκτρική οδοντόβουρτσα, που πλένει τα δόντια, 1000 φορές καλύτερα από την κλασσική, δύσκολα ξαναγυρνάς στην κλασσική. Ουσιαστικά, είναι το ίδιο. Αν μάθεις με το Clarisonic, δύσκολα ξαναγυρνάς, στον καθαρισμό με τα χεράκια σου.

 

 

 

clarisonic-colors

 

 

Κοιτάξτε, review με την έννοια του review δεν μπορώ να κάνω αυτή τη στιγμή. Μόνο λίγες μέρες το έχω στα χέρια μου και έχω προλάβει να κάνω μόνο πέντε-έξι φορές καθαρισμό. Βέβαια, κακά τα ψέματα, αυτό που ένιωσα, ήταν ένα δέρμα, τόσο απαλό, που δεν μπορώ, να το περιγράψω. Σατέν; Βελούδο; Mετάξι; Τσιντσιλά; Δεν υπάρχουν λόγια. Σε σημείο που ήθελα κάποιος να με φιλήσει και να το νιώσει, αλλά δεν είχα κάποιον πρόχειρο εκείνη τη στιγμή, μόνο τον κύριο Ρωμανό, αλλά αυτός δεν πιάνει. Έτσι κι αλλιώς, νομίζει ότι το μάγουλο της  μαμάς,  “είναι μετάξι…” ότι και να κάνω.

 

Θέλω όμως να δω, αν θα έχει διαφορά η υφή της επιδερμίδας μου, μετά από ένα μήνα. Πρέπει να του δώσω λίγο χρόνο, για να δω αν πραγματικά αξίζει τα 150 ευρώ του. Επίσης κάθε τρεις μήνες (και πολύ σωστά) πρέπει να γίνεται αλλαγή στο βουρτσάκι και αυτό κοστίζει 25Ε. Not bad. Κάνεις δηλαδή μια επένδυση, κάθε τρεις μήνες δίνεις 25Ε , αλλά μπορεί αυτά να τα γλιτώσεις από έναν δερματολόγο ας πούμε, ή μια αισθητικό, αν κάνεις συχνά επαγγελματικό καθαρισμό προσώπου. Τώρα είναι  καλό αυτό για τις δερματολόγους και τις αισθητικούς; Τι να πω, ας το κράταγαν μυστικό. Εξ’ άλλου, αυτό δεν είναι δική μου δουλειά. Η δική μου δουλειά είναι να σας ενημερώνω.

 

Εγώ λοιπόν θα το χρησιμοποιήσω για ένα μήνα και εσείς στο τέλος του μήνα, μπορείτε να με ρωτήσετε (τότε περίπου εξάλλου κυκλοφορει στην αγορά, αρχές Απριλίου) πόσο ευχαριστημένη είμαι.

 

 

 

 

 

 

 

Inside Info (και διαβάστε πολύ προσεκτικά)

 

Έχω και εγώ εδώ και αρκετό καιρό μάλιστα, μια ιδέα, για ένα μηχάνημα που μπορεί να αλλάξει πολλά … δεδομένα. Με τη μόνη διαφορά, δεν ήξερα που να πω την ιδέα μου. Στο τέλος  της παρουσίασης για το Clarisonic, κατάλαβα, ότι στο πρόσωπο του Dr, είχα βρει τον άνθρωπό μου. Τον πλησίασα λοιπόν και του είπα αν θα ενδιαφερόταν, να ακούσει την ιδέα μου: Λοιπόν ούτε λίγο ούτε πολύ, μου είπε, ότι δεν επιτρέπετε καν, να ακούσει την ιδέα μου. Διότι αν του την πω – έτσι απλά- μεταξύ τύρου και αχλαδιού και μέσα σε 3 μήνες, την δω να υλοποιείται,  μπορεί να υπάρξει μεγάλο πρόβλημα και εγώ να του κάνω  μήνυση.  Για να γίνει αυτό, να του πω δηλαδή την ιδέα μου, πρέπει πρώτα να υπογραφεί μεταξύ μας, συμβόλαιο εχεμύθειας! Αλλά και πάλι, ούτε αυτό μπορώ να το κάνω, τώρα που η Clarisonic είναι μέρος της L’Oreal.

Τι κάνω λοιπόν; Που θα πω την ιδέα μου;

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

bb girls: Αναζητώ Μηχανικό. Kαι Χημικό Μηχανικό. Και (σκέτο) Χημικό. Κάποια βεβαίως από εσάς, ή κάποιον δικό σας άνθρωπο που να του έχετε εμπιστοσύνη. Αν αυτό ισχύει, αν είναι κάποια από εσάς, αυτό που αναζητώ, ή αν ξέρετε που να με συστήσετε περιμένω να με ενημερώσετε στο [email protected]

 

 

Οι Αμερικανοί από πάνω, που ξεκίνησαν το Clarisonic ήταν 5 και έγιναν όλοι εκατομμυριούχοι.  Εμείς δηλαδή, γιατί όχι;

 

Είμαι εξαιρετικά σοβαρή, σε αυτό που έγραψα παραπάνω. Από το να ψάχνω όμως, από εδώ και από εκεί (που θα το κάνω δηλαδή) θεωρώ πως η αρχή πρέπει να γίνει από εδώ μέσα. Μαζί.

 

 

 

44 Σχόλια
  1. καλημέρα! καλημέρα!εμενα παντως μία άλλη ιδεα μου ήρθε με το Clarisonic, ενα tip αλλα θα σας το πω εν καιρώ….

  2. καλημερα…λιγαακιιι ακριβο μου φαινεται!!!

  3. Επιτέλους ήρθε και στην Ελλάδα . Εδώ και δύο χρόνια περίπου αμφιταλαντεύομαι αν θα το αγοράσω ή όχι , γιατί η τιμή του είναι πράγματι υψηλή ( επιπλέον , έχω αγοράσει κι ένα άλλο “θαυματουργό” προιόν της ίδιας εταιρείας το οποίο λόγω βαρεμάρας δεν το έχω αξιοποιήσει και κλαίω τα λεφτά μου … ) . @Julia : Πραγματικά υποκλίνομαι στη μεγαλοφυία σου , τι να πω , περιμένω νεότερα ….

  4. Καλημέρα σε όλες!!! Χρησιμοποιώ το Clarisonic από πέρυσι τον Οκτώβριο, το είχα πάρει από το Feelunique. Eίναι πραγματικά καταπληκτικό. Η αίσθηση που αφήνει στο πρόσωπο μετά τη χρήση, του είναι της “απόλυτης καθαριότητας”. Η διαφορά στην τόνωση του δέρματος μου μετά από ένα χρόνο+ χρήσης και στην μείωση των πόρων είναι κάτι παραπάνω από αισθητή. Αξίζει πραγματικά τα λεφτά του. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι έχει αρχίσει να μου παρουσιάζει προβλήματα λειτουργίας (μέσα σε 17 μήνες,κιόλας ?) και το θέμα είναι ότι όπως γράφει στις οδηγίες του δεν επισκευάζεται αν τυχόν πάθει κάτι. Πάντως αν τύχει και τεθεί εκτός λειτουργίας αυτό που έχω τώρα, σίγουρα θα στερηθώ ότι χρειαστεί για να το ξαναπάρω…!

  5. Αρχίζω να αποταμιεύσεων από τώρα γιατί καιρό τώρα το βλέπω και θέλω να το δοκιμάσω

  6. Καλημέραααα!!!!Το έχω δεί αυτό το μηχανηματάκι σε ένα σωρό βιντεάκια στο youtube και ποτέ δεν κατάλαβα γιατί πωλείται τόσο ακριβά!Κοριτσάρες μου,χρησιμοποιώ πολύ καιρό τα “χειροκίνητα” βουρτσάκια καθαρισμού προσώπου,αλλά κι ένα τέτοιο μηχανηματάκι από τα τζάμπο(ναι,ναι,καλά ακούσατε)και είμαι τόσο ευχαριστημένη,όσο δεν πάει!αφήστε που το μηχανηματάκι των τζάμπο έχει και κεφαλές για ενυδατική και υπάρχει 2 τύπους,για πρόσωπο και σώμα!ΟΚ,δεν έχει υπέρυθρες,so what?πολύ ακριβά τους χρεώνουν!

    Όσο για την ιδέα σου Τζούλια μου,δυστυχώς,ούτε τις γνώσεις έχω,ούτε κάποιον που να τις έχει και να τον εμπιστεύομαι!Αλλά περιμένω πώς και πώς την εκπληκτική συσκευή σου,που θα κάνει θαύματα,είμαι σίγουρη!

  7. Καλημερα!!!Εννοειται οτι ανυπομονω να ερθει και να το παρω!το ειχα ηδη κατα νου για αγορα οποτε το οτι θα διατιθεται πλεον εδω το βαζει πρωτο πρωτο στη λιστα μου!

  8. Τo χρειάζομαι!!! Φοβερό προϊόν!!!

  9. Ααα! Επιτέλους ήρθε! Τόσο καιρό του έχω αντισταθεί αλλά ήρθε ο καιρός να το αποκτήσω. Δεν έχω διαβάσει ούτε μία αρνητική ή “χλιαρή” κριτική, όλοι είναι ενθουσιασμένοι με το Clarisonic! Απρίλιο στα Sephora λοιπόν!

  10. 20 επί 4 ίσον 80 δευτερόλεπτα κυρά δασκάλα! Θα το πω στον κύριο Ρωμανό… χαχαχα! Το έχω δει το clarisonic, αλλά δεν ήμουν σίγουρη πόσο κάνει δουλειά.Αν θυμάσαι σε είχα ρωτήσει παλιότερα για κάποια μηχανήματα, μιας που είχα στο μυαλό μου, πώς θα επωφεληθεί ακόμα καλύτερα το δέρμα μου από τις κρέμες της Στέλλας μας! Πολλά φιλιά!!!

  11. εγω λεω να το παραγγείλω από το site. Γραφτηκα και μεσα στην εβδομάδα μου εστειλαν promo code 10% εκπτωση!

  12. @Αlexandra………….

    ……………………

    Αχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχ!!! Εχω πνιγεί από τα γέλια super algebra master!!!!

    Δικιο, δίκιο, ρεζίλι γίναμε!!!! Πω, πω, πω.. μα πως με μπέρδεψε έτσι ο Dr.? Είδες, τι γίνεται προς χάριν του marketing?? Εκείνος μας το είπε και εμείς οι “χαζές” beauty editors ούτε το καταλάβαμε για να τον διορθώσουμε!!

    Θα το αφήσω όμως, για να το βλέπω και να γελάω…(ή μήπως να το διορθώσω.. δεν ξέρω, δεν είμαι σίγουρη ακόμα…)

  13. Καλησπέρα!150;150.Με έχετε πείσει,φέτος θα το αγοράσω.
    @ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΤΖΟΥΛΙΑ,κάποτε σκεφτόμουν οτι θα κατασκευαστεί ένα μηχανημα όπως ο λουτήρας του κομμωτηρίου,θα ακουμπάμε τα μαλλιά μαςθα πατάμε το ανάλογο πρόγραμμα,κ ω!του θαύματος,σγουρά,sleek,ponytailκλπ.χαχαχα!!!Περιμένουμε Τζούλια τις ανακαλύψεις σου!

  14. @Marianna: Mmmm.. not bad, not bad at all! Και εγώ επίσης ονειρεύομαι ένα μηχάνημα σαν τηλεφωνικό θάλαμο, όπου θα μπαίνεις μέσα, θα πατάς τα ανάλογα κουμπιά και θα βγαίνεις με τις τέλειες αναλογίες. Τρέμε, Ζιζέλ!! (η ιδέα μου, είναι λίγο κατι τις πιο λίγο, εφικτή, θέλω να ελπίζω…)

  15. @Tζούλια: Όχι για να δεις πως διαβάζουμε με προσοχή και αφοσίωση και δεν τα προσπερνάμε έτσι απλά!!!!

  16. Πωπω κατενθουσιαστικα με το προιον! Οντως ειναι λιγο ακριβο αλλα αν κανεις καθαρισμο στν αισθητικο συχνα κανεις αποσβεση σιγα σιγα.. Μμμμ ψηνομαι πολυ να το παρω αλλα πιο πολυ θελω να δω τν ιδεα σ να υλοποιειται 🙂 Ποτε δν πρεπει να εγκαταλειπουμε οσι χαζα κ αν μας φαινονται. Μακαρι να ειχα καποιον να σ συστησω 🙁 φιλακια πολλα κοριτσια!

  17. καλησπερα! φοβερο αλλα λιγο ακριβο!!! Ειμαι μηχανικος Julia και ο συζυγος Χημικος, προτεινεις κατι καλο??? Φιλακια!!!

  18. Καλησπερα. Και εμενα μου εκανε κλικ αλλα το κοστος ειναι λιγο τσουχτερο.Θα το σκεφτω και μετα το καλοκαιρι που θα θελει ολικη επαναφορα το προσωπο θα δω Καλο απογευμα

  19. @rania: Mmmm.. δεν είναι και κακή ιδέα.. Και με κάνεις να σκεφτώ.. Αν παρα-μαυρίσει το πρόσωπο από τον ήλιο το καλοκαίρι πράγμα που απεχθάνομαι) μπορώ να “ξεφορτωθώ” πολύ πιο γρήγορα το μαύρισμα….

  20. @Nettle: Φοβερό σχόλιο..το διαβάζω και το ξανα-διαβάζω… thank you, bb girl! xxx

  21. @Margarita: Ευχαριστώ για το impromptu review αγαπημένη!! Τέλειο, από κάποια που το έχει ήδη δοκιμάσει για αρκετό καιρό! Thank you, thank you, thank you!!

  22. Το αγαπημένο μου clarisonic το έχω από τις αρχές του 2011. Πριν από αυτό χρειαζόμουν κάθε 1½ με 2 μήνες καθαρισμό στην αισθητικό, λόγω του λιπαρού δέρματος που μου προκαλούσε «κλειστά στίγματα» (αν το λέω σωστά). Τώρα πηγαίνω για καθαρισμό 3 φορές το χρόνο και μάλιστα οι δύο τελευταίοι απείχαν μεταξύ τους 8½ μήνες, χωρίς να παρουσιάσω εμφανή προβλήματα. Δηλαδή το υψηλό κόστος το έχω ήδη αποσβέσει. Το δέρμα μου είναι λείο, απαλό, φωτεινό, με μειωμένο το μέγεθος των πόρων. Πράγματι αφαιρεί το μακιγιάζ πολύ καλύτερα και οι κρέμες μοιάζει να απορροφούνται σωστά και να κάνουν δουλειά. Δεν το συγκρίνω με κανένα άλλο συμβατικό βουρτσάκι (και έχω δοκιμάσει αρκετά). Είναι έρωτας!!!
    Υ.Σ. Τζούλια λίγο στους χρόνους δεν τα πήγες καλά.;-) Είναι για το μέτωπο 20 δεύτερα και άλλα 20 για μύτη – πιγούνι (εγώ κάνω και τον λαιμό) και από 10 δεύτερα σε κάθε μάγουλο. Φιλιά.

  23. @fedra16: xaxxaxxaxax!! Αγαπημένη μου, όπως θα δεις και παραπάνω από το σχόλιο της Alexandra και την απάντηση μου, δεν τα πήγα καθόλου καλά με τους χρόνους! Και φάνηκε σε όλο το μεγαλείο της και η “αδυναμία” μου στα Μαθηματικά! Παρόλα αυτά, σε ευχαριστώ πάρα πολύ, για το review. Όπως λέω πάντα “μαθαίνουμε, η μια από την άλλη!”

  24. Τζα!!!Καλησπέρα bbgirls.Υπέροχα επαναστατικά μωβ νέα μαθαίνω και χαίρομαι πολύ.Για το clarisonic διάβασα αρκετά αλλά δεν ξέρω ακόμη αν το χρειάζομαι πραγματικά ή απλά μου δημιουργήθηκε η ανάγκη από αυτά που διάβασα(ελπίζω να καταλάβατε γιατί εγώ λίγο με μπέρδεψα)..χαχαχα φιλιά σε όλες

  25. @Litsa Kouklitsa: Τζα!! Σε “εψαχνα” σήμερα και σένα και το Ελενάκι μου! (.. άσχετο, αλλά καλά τα λες..)

  26. Ε λοιπόν ήταν καιρός να έρθει και στα μέρη μας!Άντε γιατί όλες αυτές οι αλλοδαπές bloggers & youtubers μας έκαναν να ζηλεύουμε!
    Όσο για το inside info, δεν έχω ιδέα από τέτοιες επιστήμες! Humanities, my dear!Humanities! Ανυπομονώ όμως για το επόμενο βήμα σου!

    @Stella και εγώ έκανα μία συνδυαστική σκέψη για clarisonic και προϊόν!!!χαχα

  27. @Korina: Και εγώ τα ίδια αγπημένη.. humanities, humanities!! Αλλά ας γίνει και όλες εδώ θα είμαστε, όπως πάντα! Πρώτες, εσείς! xxx

  28. Καλησπερα!!!
    Το ειχα δει εδω και χρονια σε ξενα σαιτ και το ζαχαρωνα.
    Μετα ειχα βρει ενα παραπλησιο της Roc μαζι με μια ειδικη
    κρεμα με μικροκρυσταλλους οπου ενισχυαν το αποτελεσμα.
    Αλλα σιγουρα δεν ειναι σαν της clarisonic.Η τεχνολογια με
    τα ηχητικα κυμματα θα ειναι ολα ταλεφτα!!
    Αλλο ειναι να ταξιδευεις με ενα απλο τραινακι και αλλο με
    ενα ηπερηχητικο τρενο!!!!χαχαχαχα

  29. Καλησπέρα!!!! Κι εγώ το ζαχαρώνω εδώ και καιρό το clarisonic το εχω δει στα καταστήματα και πραγματικά επειδή είμαι μεγάλη fan της απολέπισης το θέλω και κάποια στιγμή θα το πάρω!! Μμμμ μυρίζομαινέα ζουμερά!!!!!

  30. Να’μαι και γω αγαπημένη μου! Από το πρωϊ έτρεχα σαν την τρελή και μόλις βρήκα λίγο χρόνο, μπήκα αμέσως στο internet για να “δω” το αγαπημένο παρεάκι μου! Διάβαζα όλα σας τα σχόλια και σκεφτόμουν πόσο υπέροχα είναι όλα τα BBGirls!
    Το Clarisonic με ξετρέλανε αλλά η τιμούλα του είναι λίγο τσουχτερή!!(κλαψ) Θα’θελα σίγουρα να το δοκιμάσω…. και μέχρι να’ρθει στην Ελλάδα ίσως γίνει κάποιο θαύμα!
    Αχ γλυκιά μου Τζούλια δεν γνωρίζω ούτε μηχανικό ούτε χημικό! Είμαι σίγουρη όμως ότι θα βρεθούν στον δρόμο σου σύντομα οι κατάλληλοι άνθρωποι, γιατί αν “κατάλαβα” καλά η ιδέα σου είναι κα-τα-πλη-κτι-κή!!!! Πολλά φιλιά σε όλες, καλό βράδυ!

  31. @Elena: Ουφ… τώρα μπορεί να ησυχάσει η δασκάλα, που “είδε” το Ελενάκι της….

  32. Μακάρι να περίσσευαν τόσα πολλά χρήματα… Απλά μου θυμίσατε να χρησιμοποιώ συχνότερα ένα αντίστοιχο βουρτσάκι καθαρισμού που έχω και όχι στη χάση και στη φέξη…

  33. καλημέρα! Τζούλια, κάποιο νέο μετά τη χρήση 1 μήνα?
    θα το πάρω την Τρίτη, μου το κράτησαν στα ΣΕΦΟ.
    στο τεστ που έκανα στο χέρι πάντως ήταν καλό!

  34. τελικά μπορώ να πω ότι κάνει δουλειά
    κλείνει πόρους,ρυθμίζει λιπαρότητα, θ’αργήσω πολύ να πάω για καθαρισμό.
    βοήθησε πολύ μετά το καλοκαίρι να επανέλθει το δέρμα στο πρότερά του.
    οκ, τα 150 είναι πολλά για αγορά ενός μόνον προϊόντος, αλλά δεν το
    μετάνιωσα!

  35. Το Clarisonic Mia το εχω εδώ και ένα χρόνο περίπου, είναι άψογο, μπορεί να είναι λίγο ακριβό αλλά τα αξίζει τα λεφτά του, άσε τα χρήματα που γλιτώνεις απο καθαρισμούς. Προσοχή θέλει λίγο για όσες έχουν ευαίσθητη επιδερμίδα, να χρησιμοποιείτε τα πιο μαλακά βουρτσάκια και δε θα έχετε πρόβλημα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.