5 Προϊόντα κατά της Κυτταρίτιδας Δοκιμάζουμε και Προτείνουμε

 

perfect womans bum and legs

 

 

Μιας και βρισκόμαστε στην εβδομάδα που είναι αφιερωμένη στο σώμα, πρέπει οπωσδήποτε να μιλήσουμε και για προϊόντα κατά της κυτταρίτιδας. Η κυτταρίτιδα άλλωστε είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί λίγο-πολύ όλες μας, ειδικά όσο πλησιάζουμε στους καλοκαιρινούς μήνες του χρόνου.

 

Όσο νωρίτερα ξεκινήσουμε την κατάλληλη αγωγή, τόσο καλύτερα θα είναι τα αποτελέσματά της στο σώμα μας όταν θα τα χρειαστούμε. Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τα περισσότερα προϊόντα κατά της κυτταρίτιδας θέλουν τον χρόνο τους για να δράσουν.

 

 

Ας δούμε λοιπόν τώρα κάποια νέα προϊόντα που έρχονται για να καταπολεμήσουν το αιώνιο εχθρό μας, αλλά και μερικά παλιότερα που έχουν αποσπάσει πολύ θετικές κριτικές σε Ελλάδα και εξωτερικό.

 

Biotherm Celluli Eraser

 

Εμπλουτισμένο με καφεΐνη και εκχύλισμα Carollina Officinalis, το προϊόν δρα σε δύο διαφορετικά επίπεδα. Σε πρώτη φάση καταπολεμά την κυτταρίτιδα, κάνοντας την επιφάνεια της επιδερμίδας να δείχνει περισσότερο λεία και την όψη φλοιού πορτοκαλιού αισθητά μειωμένη. Σε δεύτερη φάση, το προϊόν είναι σχεδιασμένο να προσφέρει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα που διαρκούν μέχρι και ένα μήνα μετά την τελευταία εφαρμογή του. Επομένως, όχι μόνο περιορίζει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας, αλλά παράλληλα συντελεί και στην μη υποτροπή της, ακόμη και χωρίς χρήση του προϊόντος.

 

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα μάλιστα, βρήκα την εξής πληροφορία: πρόσφατες κλινικές μελέτες διαπίστωσαν πως το Celluli Eraser, όταν χρησιμοποιηθεί συνδυαστικά με το Biotherm Body Sculpter για ένα μήνα, μπορεί να συγκριθεί ως προς τα αποτελέσματά του με έξι συνεδρίες επαγγελματικού αδυνατίσματος.

 

 

biotherm-body-sculpter

 

 

Vichy Celludestock Serum Flash

 

Με καφεΐνη, υαλουρονικό και σαλυκικό οξύ, ο νέος ορός της Vichy υπόσχεται να “ξανασμιλέψει” το σώμα σε 14 μόλις ημέρες. Το προϊόν καταπολεμά την όψη φλοιού πορτοκαλιού και τις ζώνες επίμονου τοπικού πάχους, απαλύνει την επιδερμίδα και της χαρίζει σφριγηλότητα και ομοιομορφία. Είναι κατάλληλο για χρήση σε χέρια, κοιλιά, περιφέρεια, γλουτούς και γόνατα, σε όλα τα σημεία δηλαδή που ταλαιπωρούνται από την εμφάνιση της κυτταρίτιδας. Τα ενεργά συστατικά του, ενσωματώνονται στη σύστασή του σε μεγάλες συγκεντρώσεις, για να έχουμε τα καλύτερα και αμεσότερα αποτελέσματα στην επιδερμίδα μας.

Η υφή του είναι ευχάριστη, ελαφριά, απορροφάται εύκολα και δεν αφήνει κολλώδη αίσθηση στο δέρμα, όπως τα παραδοσιακά αντικυτταριτιδικά προϊόντα.

 

vichy-cellu-destock-serum-flash

 

Revitol Cellulite Solution 

 

Θεωρείται μία από τις αποτελεσματικότερες αγωγές ενάντια στην κυτταρίτιδα και έχει αποσπάσει εξαιρετικά reviews σε Ελλάδα και εξωτερικό. Εστίες λίπους, συγκεντρώνονται ακριβώς κάτω από το δέρμα μας και δημιουργούν την αντιαισθητική κυτταρίτιδα. Η Revitol Cellulite Solution έχει την ιδιότητα να απορροφάται εύκολα από την επιδερμίδα και να καταλήγει σε εκείνα ακριβώς τα σημεία, στα σημεία δηλαδή που ζει η κυτταρίτιδα. Το προϊόν είναι εμπλουτισμένο με καφεΐνη, εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, ρετινόλη, shea butter και άλλα φυσικά συστατικά. Όλα μαζί δρουν συνδυαστικά για να μας προσφέρουν εντατικά αποτελέσματα κατά της κυτταρίτιδας.

 

 

revitol

 

 

 

AVON Cellu Break 5D

 

To νέο Cellu Break 5D της AVON υπόσχεται να χαρίσει στην επιδερμίδα μας πέντε διαφορετικά αντικυτταριτιδικά οφέλη. Η σύνθεσή του, εμπλουτισμένη με το σύμπλοκο Extreme Tone, όχι μόνο μειώνει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας, αλλά ταυτόχρονα αποτρέπει και την επανεμφάνισή της. Ακόμη, συσφίγγει την επιδερμίδα, απαλύνει την υφή της και της προσφέρει ενυδάτωση.

 

avon-cellulite

 

 

LIERAC Body Slim Cure Minceur Express

 

Η κύρια διαφορά του από άλλα αντίστοιχα προϊόντα είναι πως τα αποτελέσματά του γίνονται αντιληπτά από την έβδομη κιόλας μέρα χρήσης. Πρόκειται για μία νέα αποτελεσματική, express-αγωγή, που καταπολεμά την κυτταρίτιδα στην πηγή της.

Η πρόσφατη ανακάλυψη του ενζύμου desnutrin που επιταχύνει τη διαδικασία της λιπόλυσης, έδωσε το έναυσμα στη LIERAC  να δημιουργήσει αυτόν τον καινοτόμο ορό. Ενεργοποιώντας το ένζυμο desnutrin  και πολλαπλασιάζοντας τη λιποδιαλυτική δράση της καφεϊνης χαρίζει άμεσα και θεαματικά αποτελέσματα λίγο πριν βγούμε στην παραλία. Στη σύστασή του ενσωματώνει εκχύλισμα ginger booster καφεΐνης (4%) και ενεργή καφεΐνη σε συγκέντρωση 10%. Ακόμη, το αποκλειστικό WTB System έχει την ιδιότητα να μετατρέπει τα λιποκύτταρα που αποθηκεύουν λίπος σε λιποκύτταρα που το διασπούν, συντελώντας έτσι στην δραστική μείωσή του. Το προϊόν έχει μορφή ζελ. Εφόσον έχουμε να κάνουμε με ορό, χρειαζόμαστε μικρή ποσότητα σε κάθε χρήση. Η υφή του είναι δροσερή και πολύ ευχάριστη. Δεν κολλάει και απορροφάται αμέσως, κάτι που μας επιτρέπει να ντυθούμε κατευθείαν μετά τη χρήση του. Ως γνήσιο προϊόν LIERAC έχει καταπληκτικό άρωμα.

 

cureminceur_1

 

 

 

 

Πριν περάσουμε στο γνωστό poll, για να μας πείτε και εσείς ποιό προιόν θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε εγώ θέλω να συμπληρώσω, ότι πέρυσι η Nansy είχε κάνει ένα review για το Vichy Cellu-Destock.  Μπορείτε να το ξανα διαβάσετε γιατί το συγκεκριμένο post έχει και πολλά δικά σας σχόλια. αλλά και reviews, για διάφορα προιόντα τα οποία έχετε δοκιμάσει και έχετε δει αποτέλεσμα.

 

 

Πάμε για το poll, τώρα.

 

 

 

 

Περιμένουμε και τα δικά σας “φώτα” σήμερα…

 

 

 

 

18 Σχόλια
  1. δεν ξερω ποια θα διαλεγα,ισως της biotherm γιατι μου αρεσει γενικοτερα η φιλοσοφια της
    δεν αγοραζω κρεμες για κυτταριτιδα,οχι γιατι δεν εχω,αλλα γιατι δεν μπορω να ειμαι τυπικη στην εφαρμογη της
    ωστοσο καθε ανοιξη διαβαζω με πολυ ενθουσιασμο τα νεα προιοντα που κυκλοφορουν,αλλα αυτο που κυριως μ ενδιαφερει ειναι οι εμπειριες γυναικων που εχουν δοκιμασει καποια και τους εχει κανει δουλεια!!!
    τελευταια φορα ειχα παρει πριν 4 χρονια νομιζω,μια της shiseido οπου μετα την εφαρμογη παγωνε το ποδι..δεν ξερω αν εκανε δουλεια αλλα προσφερε απιστευτη δροσια!!!

    καλημερα σας!!
    Τζουλια ξυπνησες καλα???

  2. Τζα!!!Καλημέρα Τζούλια,καλημέρα bbgirls.Ψήφισα Revitol απλά και μόνο γιατί δεν την έχω ξανακούσει.Η αλήθεια ενθουσιάζομαι με αυτά τα προϊόντα αλλά ποτέ ως τώρα δεν έχω τελειώσει κάποιο.Την πρώτη εβδομάδα ακολουθώ πιστά τις οδηγίες αλλά μετά…τη συνέχεια την ξέρετε.Φιλιά <3

  3. Καλησπέρα παρεάκι μου! Σήμερα ψήφισα LIERAC γιατί τα αποτελέσματά του γίνονται αντιληπτά από την έβδομη κιόλας μέρα χρήσης, καταπολεμά την κυτταρίτιδα στην πηγή της και έχει απίθανο άρωμα!! Καλή συνέχεια κορίτσια, φιλιά!

  4. Εγώ κορίτσια μου αγαπημένα έχω βάλει τόνους από αυτές τις κρεμούλες. Φτηνές, ακριβές, επαγγελματικές, φυτικές (τα λαδάκια της αγαπημένης μας Στέλλας, τα πάντα όλα. Σταθερή όλο το χρόνο, με μια μικρή διακοπή Ιούλιο-Σεπτέμβριο. την κρέμα που έχω αγοράσει τις πιο πολλές φορές είναι της Vichy, νομίζω ότι είναι πολύ καλή και σαν αποτέλεσμα και σαν κόστος. Ψήφισα Revitol γιατί δεν την έχω δοκιμάσει. Πώς μου ξέφυγε? Νομίζω ότι το πρόβλημά μου τώρα είναι η χαλάρωση. Πιστεύω όμως ότι θα την βελτιώσω με το καινούριο λαδάκι της Στέλλας.

  5. @όλες: Να’ μαι και εγώ κατ ευθείαν απο την παρουσίαση της Sephora για το Καλοκαίρι 2014 (ωραία πράγματα είδα!)Στο poll, βλέπω έχει πάρει κεφάλι η Biotherm!

  6. @fenia: Καλησπέρα αγαπημένη! Ευχαριστώ, που με σκέφτεσαι.. Είμαι κάπως καλύτερα σήμερα, αλλά και πάλι με αρκετές σκέψεις.. Που θα πάει, θα την βρω την άκρη!

  7. Sephora ακούω αγαπημένη….. συντομα ποστακια επι των επάλξεων μυρίζομαι….

  8. @JULIA ΑΧ MH MOY ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ BENEFIT αγαπημένη και μ΄έχει πιάσει κι η άνοιξη τη γυναίκα….

  9. Καλησπέρα!Το μόνο προϊόν που έχω δοκιμάσει ειναι το vichy celludestock,το οποίο φυσικά αγόρασα μετά το review της nancy κ ομολογώ δεν το ματάνιωσα καθόλου,έκανε δουλειά!Τον νέο ορό θα ήθελα να δοκιμάσω λοιπόν!
    @Τζούλια,περιμένω τα sephora news!

  10. @Marianna: Δεν έχεις παράπονο, αγαπημένη.. Ήδη έχω δώσει γεύση στο fb και εσύ βέβαια, έχεις κάνει like..

  11. Αχ αυτή η Lierac έχει μπει μέσα στην καρδιά μου! Αυτό με τις 7 ημέρες ακούγετε ωραία όμως. Τώρα τελευταία χρησιμοποιώ το Liposvelte της Mastic Spa κι έχει εξίσου ωραία υφή & άρωμα. Μια χαρά το αποτέλεσμα…είμαι κι εγω από αυτές που χρησιμοποιούν προϊόντα όλο τον χρόνο. Ε και καμιά παρασπονδία που και που δεν πειράζει.

  12. θα ηθελα να δοκιασω της Στελλας (δεν ξερω για το αποτελεσμα αλλα η περιγραφη του αρωματος με ‘γαργαλαει’ τη μυτη!!!).στο poll επελεξα τη revitol καθως ‘κομματακι’δυσευρετη!!!φιλακια!!!

  13. ΤΚαλημερα Τζουλια μου!!!! Εγω δεν χρησιμοποιησει ακομα κρεμα κατα της κυτταριτιδας,αν και το σκεφτομαι σοβαρα τελευταια!!! Στο vote ψηφισα τη vichy γιατι εχω χρησιμοποιησει κρεμες της και εχω μεινει ευχαριστημενη!!!!!

  14. ΤΖΟΥΛΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΓΙΑ ΛΑΔΙ Η ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΡΑΓΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΕΤΩΝ 19 ΕΧΕΙ ΡΑΓΑΔΕΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΘΕ ΑΠΟ ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ.ΔΙΑΒΑΣΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΕΡΑΛΟΙΦΕΣ ΠΟΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΕΣΥ?

  15. Καλησπέρα! Το κατάλληλο post την κατάλληλη εποχή. Έχω δοκιμάσει εδώ και χρόνια αρκετές κρέμες κατά της κυτταρίτιδας που περιείχαν -σχεδόν όλες- καφεΐνη. Προφανώς κάνει τη διαφορά αλλά πλέον κάνω ομοιοπαθητική και η καφεΐνη απαγορεύεται δια ροπάλου. Πρόσφατα διάβασα για τα προϊόντα Guam (κάποια από αυτά είναι συμβατά με ομοιοπαθητική) αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμη. Έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν χωρίς καφεΐνη που να έχει καλό αποτέλεσμα; Ευχαριστώ πολύ!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.