Stella’s Recip-Y: Η νέα σειρά Σώματος Body Line Κατά της Κυτταρίτιδας

 

Stella's-Recip-Y-BodyButter

 

Εσείς τη ζητήσατε, η Stella την δημιούργησε. Μιλάω για τη νέα σειρά σώματος Stella’s Recip-Y  Body Line, την οποία όσες από εσάς, έχετε ήδη χρησιμοποιήσει, έχετε ενθουσιαστεί και αυτό φαίνεται από τα ίδια σας τα σχόλια. Και όπως  όλα πλέον τα προϊόντα Stella’s Recip-Y και αυτή αναμένεται να γίνει «εθιστική»…

 

Ας αφήσω όμως την Stella, να μας περιγράψει η ίδια την έμπνευσή της:

 

 

Αγαπημένα bb girls,

Από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας των «Stella’s Recip-Y», όλες σας μου ζητούσατε επίμονα προϊόντα σώματος.   Η Γωγώ ήθελε ένα προϊόν που θα άπλωνε πάνω της και θα ένοιωθε την ίδια φρεσκάδα και δροσιά που ένοιωθε κάθε φορά στο πρόσωπο της με τις κρέμες «Stella’s Recip-Y».  Η Αλεξάνδρα με ρωτούσε σε κάθε ευκαιρία, τι προτείνω για την κυτταρίτιδα κι η Αννούλα ήθελε μία αισθησιακή κρέμα που θα την αναζωογονούσε και θα της έδινε το κουράγιο να βγει το βράδυ για ποτό, μετά από το «πανηγύρι» του οκταώρου.

 

Εγώ πάντως, θυμόμουν τις πρόσφατες εποχές που κάθε άνοιξη έπρεπε να διαλέξω ένα προϊόν, είτε για κυτταρίτιδα,  είτε  για ενυδάτωση κι όταν διάλεγα το αντικυτταριδικο συνήθως μύριζε έντονα και τόσο χαρακτηριστικά,  ήταν ήδη αρκετά βαρύ και λιπαρό στο δέρμα μου ως υφή, ώστε δεν μπορούσα να βάλω πια, ούτε ενυδατικό γαλάκτωμα, ούτε καν το άρωμα μου.   Θυμάμαι μια εποχή που το BBboy μου έμπαινε στην κρεβατοκάμαρα και έλεγε εκείνο το καταπληκτικό…. «πάλι έβαλες αυτή την κρέμα για την κυτταρίτιδα?»  Μέσα στην ψυχολογική ανάταση εγώ, όπως καταλαβαίνετε….

 

Η φιλοσοφία των προϊόντων «Stella’s Recip-Y» – Body Line αρχής γενόμενης  με το «Hair and Body Oil Limited Edition by Julia Kyrili» είναι, ότι τα πολυχρηστικά προϊόντα, είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα στην καθημερινότητα όλων των γυναικών που πάσχουμε από έλλειψη χρόνου,  αλλά και πολλές φορές χρειαζόμαστε πολλά και διαφορετικά για να καλύψουμε ταυτόχρονες ανάγκες.   Άρα τίθεται και ένα οικονομικό θέμα.

 

Εγώ, δεν ήθελα να φτιάξω μια απλή σειρά σώματος, μόνο ενυδάτωση ή μόνο κυτταρίτιδα ή μόνο σύσφιξη, παρότι όλες σας  μου το ζητούσατε εδώ και πολύ καιρό  και δεν υπήρχε κανένας λόγος να το κάνω, αφού μπορούσα να εκμεταλλευτώ τις πολλαπλές ιδιότητες που έχουν τα αιθέρια έλαια και ο υπέροχος κόσμος των φυσικών συστατικών  και να δημιουργήσω  μετά από πολύ έρευνα και δοκιμές,  τα προϊόντα που μας χαρίζουν ταυτόχρονα, όλα όσα ονειρευόμαστε.

 

 

Η σειρά των Βody Βutters ακολουθεί τη φιλοσοφία που έχουν οι κρέμες προσώπου «Stella’s Recip-Y» είναι δηλαδή προϊόντα σώματος, φτιαγμένα με την ίδια σχολαστικότητα και αυστηρότητα που φτιάχνω και τις κρέμες προσώπου σας. Χωρίς γλυκερίνες, χημικά και πρόσθετα που κάνουν το προϊόν να δείχνει αφράτο και μπόλικο, αλλά στην ουσία είναι αραιωμένο κι άδειο από θρεπτικά συστατικά.

 

Αυτό που τελικά θα διαπιστώσετε, το γράφουν και τα κορίτσια μας στα reviews είναι, ότι το πραγματικά αγνό, το πραγματικά ποιοτικό, το πλούσιο φυσικό σκεύασμα είναι θρεπτικό και ευεργετικό αλλά δεν γίνεται ποτέ λιπαρό με την έννοια του χημικού, που μάθαμε και φοβόμαστε όλες μας, από τα συμβατικά καλλυντικά.  Δεν θα σας αφήσει ποτέ αυτή τη χαρακτηριστική «γλίτσα» της χημείας και του συνθετικού, δεν θα βαρύνει το δέρμα, δεν θα φράξει τους πόρους, αντίθετα θα δείτε το δέρμα σας να το ρουφά και να μεταμορφώνεται, ν’ αναγεννιέται, να λάμπει.

 

Τα Ginger Wonderland & Flowers Everywhere είναι τα δυο Body Butters που θα χαρακτήριζα “η  κρέμα ημέρας ή καλύτερα 24ωρη κρέμα για το σώμα σας”, που τη φοράς ανά πάσα στιγμή και τα έχεις όλα (ή σχεδόν όλα).

 

Stella's-Recip-Y-GingerWond

 

 

Αντίστοιχα, «η κρέμα νύχτας για το σώμα σας» βρίσκεται στη σειρά «All-in-one Perfect body’s secret».  Η σειρά που τα έχει όλα και λόγω συστατικών τη φοράς βράδυ ή όταν δεν εκτίθεσαι στον ήλιο.  Όπως ακριβώς κάνουμε δηλαδή και με τις κρέμες ημέρας και νύχτας.  Τη νύχτα βάζουμε τα πιο δραστικά συστατικά, όσα δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στις κρέμες ημέρας.   Δηλαδή ξεκινάς τη μέρα σου με ένα από τα δυο Body Butters τo  «Ginger Wonderland» ή το «Flowers Everywhere» και το βράδυ, όταν πια ετοιμάζεσαι να χαλαρώσεις σπιτάκι σου, έχεις βάλει τα παιδιά για ύπνο, ένα ποτήρι κρασί  να σε περιμένει,  παίρνεις το μπάνιο σου, ξεκινάς με το Body Scrub «All-in-one Perfect body’s secret»  κι ολοκληρώνεις τη φροντίδα με το Body Butter «All-in-one Perfect body’s secret».    Κι ενώ  έχεις επιπλέον σύσφιξη, αντιγήρανση, ενυδάτωση, κάνεις τη θεραπεία σου στην κυτταρίτιδα και τις ραγάδες,   έχεις  πάνω απ΄ όλα και  τη sexy, χαλαρωτική διάθεση.   Χουζουρεύεις  δίπλα στον καλό σου κι εκείνος δεν παίρνει «μυρωδιά» απ΄ τα όσα παρασκηνιακά μάχεσαι …. παρά μόνο απ΄ τη μοσχοβολιά σου!

 

 

GINGER WONDERLAND & FLOWERS EVERYWHERE

Not just a Body Butter but… your total Body Care!

Συνδυασμός από έξι κορυφαία φυτικά βούτυρα και θρεπτικά λάδια, επτά πολύτιμα αιθέρια έλαια και βιταμίνες.

Δυο νέα αγνά, βιολογικά «πολυ-προϊόντα» το «Ginger Wonderland» με πικάντικο, αισθησιακό, ζεστό άρωμα και το «Flowers Everywhere» με λουλουδιαστό, ξυλώδες άρωμα φρεσκάδας.

Όχι απλά ένα ενυδατικό Body Βutter, αλλά μια ολοκληρωμένη φροντίδα σώματος με δράση:

 

  • ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ

 Αντιγήρανση τώρα και για το  σώμα! Γιατί τα σημάδια του χρόνου δεν αποτυπώνονται μόνο στο πρόσωπο, αλλά και στο σώμα μας.

 

  • ΑΝΤΙΚΥΤΤΑΡΙΔΙΚΗ

Χαρίζει την  απαραίτητη αντικυτταριδική δράση,  χωρίς να χρειάζεστε ένα επιπλέον προϊόν ή να στερείστε τη βαθιά ενυδάτωση, το θηλυκό άρωμα και την χαλαρωτική διάθεση ενός Body butter.

 

  • ΕΥΕΞΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗ ΘΗΛΥΚΗ ΣΑΣ ΦΥΣΗ!

Μοναδική ευεξία κι αισθησιασμός από επιλεγμένα αιθέρια έλαια με εξαιρετική επίδραση στη γυναικεία φυσιολογία,  ιδανικά να προσφέρουν χαλαρωτική και αγχολυτική διάθεση και να αναδείξουν τη σέξυ πλευρά σας….

 

  • ΒΑΘΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Τόνωση,  εντατική φροντίδα, προστασία  στις κλιματικές αλλαγές και στις μεταβολές θερμοκρασίας.   Ένα αδιόρατο φιλμ προστασίας (όχι όμως λιπαρότητας) μένει στο σώμα σας όλη τη μέρα.

 

 ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ:

 

Απλά, δουλέψτε το ελαφρά στις παλάμες για να λειώσει με τη θερμοκρασία του σώματος σας κι απλώστε το καλά.  Θα απορροφηθεί πολύ γρήγορα, αφήνοντας το δέρμα σας βελούδινο κι ευωδιαστό.  Μια ελάχιστη ποσότητα αρκεί!  Δεν χρειάζεται ψυγείο, αλλά καλύτερα να μείνει μακριά από νερά και υδρατμούς στο μπάνιο.   To φοράτε όλη μέρα, κάθε στιγμή!

 

ΑLL -IN -ONE PERFECT BODY’ S SECRET

BODY SCRUB AND BODY BUTTER

 

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑ ΈΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΣΩΜΑ ΣΕ ΈΝΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΪΟΝ.

 

Το όπλο σας ενάντια στην χαλάρωση, τις ραγάδες, την κυτταρίτιδα, τη γήρανση, τα σημάδια του χρόνου, τις δυσχρωμίες, τις πανάδες, την ξηρότητα αλλά και την ένταση και το στρες.

 

Ένας δυναμικός συνδυασμός από αγνά βιολογικά συστατικά όπως:

έξι κορυφαία γι αυτές τις περιπτώσεις βιολογικά φυτικά βούτυρα και λάδια όπως το βούτυρο του καφέ και το λάδι κισσού

δέκα δραστικά αιθέρια έλαια όπως εσπεριδοειδή, τζίντζερ και άλλα μυστικά όπλα…..

βιταμίνες

 

 

ΕΠΙΛΕΟΝ ΔΡΑΣΗ:

 

  • ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ Αντιγήρανση τώρα και για το  σώμα! Γιατί τα σημάδια του χρόνου δεν αποτυπώνονται μόνο στο πρόσωπο, αλλά και στο σώμα μας.

 

  • ΕΥΕΞΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗ ΘΗΛΥΚΗ ΣΑΣ ΦΥΣΗ!

Μοναδική ευεξία κι αισθησιασμός από επιλεγμένα αιθέρια έλαια με εξαιρετική επίδραση στη γυναικεία φυσιολογία,  ιδανικά να προσφέρουν χαλαρωτική και αγχολυτική διάθεση και να αναδείξουν τη σέξυ πλευρά σας….

 

  • ΒΑΘΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Τόνωση,  εντατική φροντίδα, προστασία  στις κλιματικές αλλαγές και τις μεταβολές θερμοκρασίας.   Ένα αδιόρατο φιλμ προστασίας (όχι όμως λιπαρότητας) μένει στο σώμα σας όλη τη μέρα σαν ασπίδα προστασίας.

 

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ:

 

Η φροντίδα ξεκινάει  πρώτα με το ALL IN ONE PERFECT BODY’ S SECRET BODY SCRUB.  Στο τέλος του βραδινού μας ντους ή μπάνιου κάνουμε ένα πολύ καλό μασάζ μέχρι να ανοίξουν οι πόροι για να απορροφηθούν τα υπέροχα συστατικά του.   Δραστικά αιθέρια έλαια, λάδι κισσού, αποξηραμένοι  σπόροι  φυτών ιδανικοί όχι μόνο για απολέπιση αλλά και για αποτοξίνωση και λυποδιάλυση  και πολλά άλλα φυσικά μυστικά συστατικά για ανανέωση και ανάπλαση του δέρματος .

Ακολουθεί η χρήση του ALL IN ONE PERFECT BODY’ S SECRET BODY BUTTER.  Απλά, δουλέψτε το ελαφρά στις παλάμες για να λειώσει με τη θερμοκρασία του σώματος σας κι απλώστε το καλά επιμένοντας στις περιοχές που έχουν πιο έντονο πρόβλημα.  Θα απορροφηθεί πολύ γρήγορα, αφήνοντας το δέρμα σας βελούδινο κι ευωδιαστό.  Μια ελάχιστη ποσότητα αρκεί!  Δεν χρειάζονται ψυγείο, αλλά καλύτερα να μείνουν μακριά από νερά και υδρατμούς στο μπάνιο.

 

 

Stella's-Recip-Y-ourBodyCar

 

 

ΤΟ ALL IN ONE PERFECT BODY’ S SECRET BODY SCRUB ΚΑΙ BODY BUTTER ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ, ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ

 

 

Η Ioanna βεβαίως και έχει ήδη δοκιμάσει τη σειρά.  Στο video που ακολουθεί περιγράφει την εμπειρία της.

 

 

 

 

Kαι επειδή τίποτα δεν μπορεί να ολοκληρωθεί στο bb, χωρίς την δική σας συμβολή, τα δικά σας σχόλια και reviews, voila κυρίες μου, με τα δικά σας λόγια:

 

 

BODY BUTTERS REVIEW
ΣΑΝΤΡΑ – ΑΘΗΝΑ

 

Καλημέρα! Ανήκω στις Stella Askeli ‘s fans”.Θα μου επιτρέψετε να αναφέρω ένα προϊόν το οποίο αφορά γυναίκες με φιδίσιο δέρμα όπως εγώ!!όχι δεν εννοώ ψιλόλιγνο,  αλλά αλλάζουν κυριολεκτικά δέρμα άνοιξη, φθινόπωρο!!Έχω τόσο έντονη ξηροδερμία που τα ρούχα μου ασπρίζουν. Ναι, έχω δοκιμάσει πολλεεες κρέμες. Μερικές έκαναν για λίγες ώρες δουλειά. Μέχρι την ημέρα που δοκίμασα την κρέμα σώματος made by Stella. Ένα θα σας πω είναι παχύρευστη σαν βούτυρο που το έχεις στο ψυγείο, με λίγη ποσότητα και καλό δούλεμα απλώνεται υπέροχα, μυρίζει υπεροχα, δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας και μετά από 3μερες το δέρμα μου είναι ακόμα ενυδατωμένο!!Αν υπάρχουν γυναίκες με το ίδιο πρόβλημα, επιβάλλεται να την δοκιμάσουν!

 

ΕΥΗ – ΑΘΗΝΑ

 

“Το body butter όχι μόνο το δοκίμασα αλλά το ερωτεύτηκα!!!! Τί να σου πω , φανταστικό!!! Μπράβο σου  κ όταν μου τελειώσει θα μου φτιάξεις μεγαλύτερη ποσότητα.”

«Λοιπόν, όχι απλά μου άρεσε αλλά με ενθουσίασε.  Μου είχες φτιάξει το “GINGER WONDERFUL” και ήταν όντως “WONDERFUL”.

Για να γίνω πιο συγκεκριμένη :
Μου προσέφερε πολύ καλή ενυδάτωση στο σώμα μου και το ένοιωθα πολύ μαλακό και λείο!
Για τη μυρωδιά του τι να πώ; απλά μοσχομύριζε όμορφα, αισθησιακά αλλά ταυτόχρονα και διακριτικά όλο μου το σώμα!!! και το ωραίο ήτανε, ότι η “μυρωδιά ” αυτή κρατούσε για πολύ ώρα. Βέβαια θέλω να σου πω, ότι με έκανε να νοιώθω και πολύ ήρεμη (δεν ξέρω που οφείλεται αυτό !!!). Και το σημαντικότερο είναι, ότι είχε αποτελέσματα και στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδαςΜείωσε αισθητά την “όψη πορτοκαλιού ” στα επίμαχα σημεία!
Το μόνο “αρνητικό “που θέλω να σου πω είναι ότι μου άρεσε τόσο πολύ που το χρησιμοποιούσα δύο φορές την ημέρα και έτσι μου τελείωσε (δυστυχώς) πολύ γρήγορα :).
Περιμένω με ανυπομονησία να δοκιμάσω τα νέα σου προϊόντα.»

 

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ – ΑΘΗΝΑ
‘Όπως σε κάθε κρέμα σου εντυπωσιάστηκα κατ’ αρχήν με το άρωμά της. Περιττό να σου πω, ότι το έβαζα από τους αστραγάλους μέχρι το στομάχι και φυσικά στα χέρια, από τον ώμο μέχρι τα δάχτυλα. Υπέροχο άρωμα. Την άλλη μέρα δεν ήταν φυσικά τόσο έντονο, αλλά μύριζε το δέρμα μου φρεσκάδα, σαν να είχα κάνει μόλις μπάνιο με ένα υπέροχα αρωματικό αφρόλουτρο. Η υφή του είναι λίγο πηχτή (δεν είναι τόσο fluid όπως τα body lotion), παρ’ όλα αυτά όμως απλώνεται αρκετά εύκολα. Κάποιες φορές -επίτηδες φυσικά- το άπλωσα βιαστικά χωρίς να περιμένω να απορροφηθεί. Το δέρμα μου κόλλαγε. Όμως λίγο αργότερα είχε πλήρως απορροφηθεί από μόνο του, μαγικά, και το δέρμα μου ήταν βελούδινο, απαλό, αρωματισμένο! Επίσης κάτι άλλο που παρατήρησα είναι, ότι αμέσως μόλις εφαρμόσεις το προϊόν νιώθεις το δέρμα πιο σφιχτό (αμέσως είπα!), σαν να έχεις βάλει μια μεμβράνη αόρατη πάνω στο δέρμα. Δεν ξέρω αν ισχύει, (αλήθεια κάνει και σύσφιξη?) αλλά εγώ έτσι το ένιωσα. Πιστεύω ότι σε συνδυασμό με το σοκολατένιο scrub θα είναι θαυματουργό!

 

ANNA – ΑΘΗΝΑ
Με τη Στέλλα γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, συνάδελφοι και μετά φίλες. Αδελφική σχέση θα έλεγα. Όταν μου είπε (επιτέλους!) ότι θα ξεκινήσει την παρασκευή κρεμών, τι να σας πω αγαλλίαση (γιατί η Στέλλα ασχολείται χρόνια με το θέμα των καλλυντικών και όλα αυτά τα χρόνια πάντα στη Στέλλα καταφεύγαμε για συμβουλές γύρω από το θέμα). Ήμουν σίγουρη λοιπόν, ότι το αποτέλεσμα θα ήταν εξαιρετικό. Και όντως έτσι ήταν. Δοκίμασα τις πρώτες κρέμες της (ως πειραματόζωο θα έλεγα) και ενθουσιάστηκα ή λίγο πιο περιφραστικά βρήκα όλα αυτά που αναζητούσα από μία κρέμα.

 

Και όλο αυτό τον καιρό την είδα να μεγαλώνει, να αναζητά, να επιδιώκει το καλύτερο, να αναπτύσσεται. Μία ωραία πρωία, ήρθε με ένα βαζάκι και μου είπε, σήμερα θα δοκιμάσεις το body butter μου! Χα, καινούργιο προϊόν? είπα. Τι νόμιζες έτσι θα μείνουμε? Πήρα το βαζάκι και το ίδιο βράδυ, αφού έκανα το μπάνιο μου το δοκίμασα. Έπαθα ΣΟΚ το body butter δεν θύμιζε σε τίποτα με αυτά που ήξερα (ξέρετε αυτά του εμπορίου με τη γαλακτερή υφή) αντιθέτως ήταν σκληρό στην υφή και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι δεν θα μπορούσα να το απλώσω στο σώμα μου. Βεβαίως η Στέλλα μου είχε πει «θα το τρίψεις πρώτα στα χέρια σου».

 

Και το θαύμα έγινε! Με το που άρχισα να το τρίβω στα χέρια μου ω τι μεταμόρφωση!! Αυτό το σκληρό πράγμα έγινε μια απαλή και μαλακή υφή και απλώθηκαν όλα τα αρώματά του (τα εξαίσια εσπεριδοειδή που τόσο αγαπώ). Το σώμα μου το δέχτηκε με ανακούφιση, ένοιωσα σαν να ποτίζεις ένα φυτό ύστερα από καιρό, το ρούφηξε στην κυριολεξία. Το άρωμά του όμως, με συγκλόνισε! Όσο περνούσε η ώρα ένοιωθα σαν να μεταβάλλεται και να αναδύει νέες πιο λεπτές αποχρώσεις που στην πρώτη όσφρηση δεν έγιναν αντιληπτές. Έμεινα άλαλη όταν συνειδητοποίησα ότι αυτό το προϊόν δεν είχε καμία προσθήκη αρώματος, κανένα συντηρητικό ή βελτιωτικό ήταν ένα δώρο της φύσης για μένα, ΜΟΝΟ για μένα ή για να ακριβολογώ ένα δώρο της Στέλλας για μένα!

 

Την επόμενη μέρα το σώμα μου ήταν απαλό και διατηρούσε ακόμα το άρωμα του body butter. To βράδυ, όταν έκανα μπάνιο, η επαφή με το νερό αποκάλυψε ότι η κρέμα εξακολουθούσε να είναι εκεί σαν ένα φιλμ προστασίας. Έχω και άλλα να πω, όπως ένα σημείο στο χέρι μου, που το δέρμα είχε ξεραθεί (κάτι που το παθαίνω συχνά) εεε λοιπόν μετά από δύο μέρες χρήσης έφυγε! Δεν θέλω να κουράσω όμως νομίζω ότι θα γίνω γραφική. Θέλω Στέλλα μου να σε ευχαριστήσω, όχι μόνο για τα υπέροχα προϊόντα σου, άλλα γιατί μου δίδαξες υπομονή, πίστη, φροντίδα, αγάπη, αυτοσεβασμό. Σ’ ευχαριστώ!

 

 

Stella's-Recip-Y-FlowersEve

 

 

ΒΑΣΩ-ΑΘΗΝΑ

 

Στέλλα μου,
ήθελα να σου πω, ότι είμαι ενθουσιασμένη με τα προϊόντα σου!!

Καταλαβαίνεις, ότι σε ένα σπίτι με τρεις άντρες, γίνεται ο χαμός κάθε μέρα και οι ώρες που διαθέτω για τον εαυτό μου είναι ελάχιστες.

Παρόλα αυτά, προχθές δοκίμασα το Body Butter “Flowers Everywhere” και ένιωσα απίστευτη χαλάρωση.
Μετά από ένα ζεστό μπάνιο, έκανα επάλειψη με το Body Butter σου και αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το γεγονός, ότι τα αιθέρια έλαια, πέραν της ευωδίας τους, προσδίδουν μία πολύ ευχάριστη θερμότητα που χαλαρώνει το μυϊκό σύστημα.

Το καλύτερο δε είναι ότι ο μεγάλος μου γιός (3 1/2 ετών), ο οποίος παρεμπιπτόντως τρελαίνεται με τις ωραίες μυρωδιές, θεωρεί ότι η κρέμα σου είναι πανάκεια.  Έτσι όταν χτυπάει κάπου μου λέει : “Μαμά, να βάλουμε από την κρέμα της κυρίας Στέλλας, για να περάσει το μιμί!!”. Έχεις πέραση και στον αντρικό πληθυσμό θέλω να σου πω, ανήλικος βέβαια, αλλά υπολογίσιμος.
Συνέχισε την καλή δουλειά!!
Περιμένουμε νεότερα !!
Φιλάκια πολλά!

 

ΛΙΤΣΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ -ΚΙΛΚΙΣ
Τζα!!!Κάτι περίεργες ώρες που εμφανίζομαι, ε;

Αγαπημένη μου μαγισσούλα της Πόλης μόλις κοιμήθηκε και ο τελευταίος υπήκοος του παλατιού μου και μπόρεσα να ασχοληθώ και λίγο με μένα η πριγκίπισσα   😛

Τις τελευταίες μέρες (νομίζω 4-5) χρησιμοποιώ το  Body Butter Ginger Wonderland κάθε μέρα μετά το βραδινό μου ντους. Δεν θα σχολιάσω καθόλου το υπέροχο άρωμά του είναι δεδομένο, ότι με ξεσήκωσε. Μου έκανε εντύπωση πάλι, το πόσο λίγη ποσότητα χρειάζομαι.
Την πρώτη μέρα το χρησιμοποίησα όπως ένα οποιοδήποτε αντίστοιχο προϊόν. Δεν έκανα μασάζ ίσα ίσα μόνο μέχρι να απορροφηθεί. Άρχισα πάλι να νιώθω αυτό που μου αρέσει αλλά που δεν μπορώ να περιγράψω, αυτό που σαν να ζεσταινόμουν κι ένα δροσερό αεράκι να με δροσίζει χα χα χα.

Το δέρμα μου έγινε πολύ απαλό και παρέμεινε ενυδατωμένο και το άρωμα…αχ το υπέροχο άρωμα παρέμενε έντονο. Να πω, ότι μου φαινόταν πολύ γνωστή και οικεία η γλυκιά μυρωδιά του κάτι σαν αρωματικά κεριά  αλλά πιο πολύ μου θύμισε εκείνες τις καραμέλες που έτρωγε η γιαγιά μου και που δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμη, κάτι μικρές κόκκινες βουτηγμένες στη ζάχαρη με μια περίεργη γεύση μέσα σε πλαστικό σακουλάκι που δεν θυμάμαι πώς λέγονται αλλά αυτό ακριβώς μου μυρίζει(ε… ναι, ξέφυγα πάλι)

Τις επόμενες μέρες έβαλα το body butter μόνο σε μηρούς, κοιλιά και ψωμάκια(περιοχές που έχω θέμα χαλάρωσης-κυτταρίτιδας).  Πάλι με τον ίδιο τρόπο χωρίς μασάζ και πάλι ελάχιστο προϊόν. Το αποτέλεσμα δέρμα ελαστικό, ενυδατωμένο, απαλό και με βελτίωση της όψης του. Δεν μπορώ να πω, ότι εξαφανίστηκε το πρόβλημα σε 4 ημέρες αλλά σίγουρα έχει βελτιωθεί και δείχνει πολύ καλύτερα.

Να σου πω Στελλίτσα μου, ότι το δείγμα δεν έχει τελειώσει ακόμη, λες και πολλαπλασιάζεται οπότε θεωρητικά θα συνεχίσω κι άλλο τα δοκιμαστικά. Το λάδι ακόμη δεν πρόλαβα να το αρχίσω ίσα που το δοκίμασα όταν ήρθε μόνο οπότε για εκείνο θα τα ξαναπούμε.
Κανόνισε να μου φτιάξεις κάτι που να διαλύει το λίπος στη στιγμή(όχι δεν πρόκειται να κάνω μπάνιο με το fairy)ή έστω σε λίγο καιρό. Σε ικετεύω!!!

Ε, ωραία κι αν αυτό είναι λιγάκι δύσκολο φτιάξε μου κάτι που θα το μυρίζω και θα χορταίνω ή που θα μειώνει την όρεξη κάτι τέλος πάντων.
Να ξέρεις, αφήνομαι στα μαγικά σου χέρια!
Φιλιά Στελλίτσα μου

 

ΕΛΕΝΗ ΚΕΡΣΕΝΟΓΛΟΥ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗTICKLE ME PINK

 

Γεια σας κορίτσια μου,

ήταν Νοέμβρης όταν πρωτοδοκίμασα κρέμα της Στέλλας και το πρώτο που με ενθουσίασε ήταν τα αρώματα, οι αυθεντικές και πλούσιες μυρωδιές που ξεχείλιζαν από τα βαζάκια. Άλλοι άνθρωποι λειτουργούν με τη λογική, άλλοι με τη διαίσθηση, εγώ λειτουργώ με την όσφρηση. Οι μυρωδιές μου ξυπνούν μνήμες, μου θυμίζουν πρόσωπα και καταστάσεις. Το έχω πει πολλές φορές, θα έπρεπε να υπάρχει ένας όρος αντίστοιχος του comfort food, το comfort smell. Τις αγάπησα τις κρέμες και τις χρησιμοποιώ φανατικά έκτοτε.

 

Περίμενα με λαχτάρα τη στιγμή που η Στέλλα θα μας έδινε και σειρά για το σώμα. Ήθελα να νιώσω και στο σώμα μου την ανόθευτη δύναμη της φύσης που απολάμβανα στο πρόσωπο. Περίμενα κάτι πολύ καλό, αυτό που πήρα όμως στα χέρια μου ξεπέρασε τις προσδοκίες μου.

 

Όπως και στις κρέμες προσώπου, τα Stella’s Recip-Y σε βάζουν σε μια διαδικασία αλλιώτικη. Ξεφεύγεις από τη λογική του “απλώστε, τελειώσατε”. Ανοίγεις το βαζάκι και λειτουργούν οι αισθήσεις. Μπαίνεις σε μια λογική pampering και αφιερώνεις ένα δεκάλεπτο, ένα πολύτιμο δεκάλεπτο στον εαυτό σου. Η Στέλλα μας κάνει μια πρόταση με ένα scrub και τρία body butters, δυο ημέρας και ένα νύχτας.

 

Το scrub περιέχει πολύτιμο λάδι κισσού, που θεωρείται το αποτελεσματικότερο λάδι για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και για την πρόληψη των ευρυαγγειών. Με έντονο κόκκο, που τον ένιωθα να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, αλλά ταυτόχρονα τα έλαια που περιέχει δεν άφηναν την επιδερμίδα χωρίς ενυδάτωση. Ήταν πρώτη φορά που το σώμα μου μετά από απολέπιση δεν “τραβούσε”. Ήταν απαλό, το ένιωθα σχεδόν βελούδινο. Τολμώ να πω πως ίσως σε μέρες που ο χρόνος είναι λιγοστός να αρκεί και μόνο αυτό.

 

Τα body butters στην όψη μου θύμισαν πολύ ένα καθαρό βούτυρο καριτέ που έχω, στη σύσταση όμως προσφέρουν πολύ περισσότερα από μια απλή ενυδάτωση. Η Στέλλα συνδύασε έξυπνα φυτικά βούτυρα, έλαια και βιταμίνες για να μας δώσει ένα προϊόν με όλη τη δύναμη της φύσης συμπυκνωμένη. Ξηρότητα, σημάδια φθοράς, χαλάρωση, κυτταρίτιδα, όλα υποχωρούν.  Λίγο πολύ όλες έχουμε συνηθίσει στις χημικές φόρμουλες με τα μύρια επιβλαβή πρόσθετα. Αυτά τα body butters, ναι μεν θέλουν το χρόνο τους και ίσως στην πρώτη χρήση να φανούν πολύ λιπαρά, όμως στη χρήση φαίνεται πόσο ευεργετικά είναι στο δέρμα. Δοκίμασα το “Ginger Wonderland” τα πρωινά μου στο ντους μετά τη γυμναστική και το “All-In-One Perfect Body’s Secret” μετά τα βραδινά χαλαρωτικά μου μπάνια (εκείνα που κάνεις αφότου έχουν κοιμηθεί τα πιτσιρίκια για να φύγει η ένταση της ημέρας).   Tο “Ginger Wonderland”  ήταν αυτό το κάτι διαφορετικό. Είχε ένα άρωμα ασυνήθιστο και νομίζω πως, πέρα από το ότι σαν μυρωδιά με κέρδισε, ταιριάζει περισσότερο και στον χαρακτήρα των Stella’s Recip-Y, που είναι κρέμες αλλιώτικες από τις συνηθισμένες.  Λουλουδένιες μυρωδιές συναντάμε πολύ συχνά, ginger όμως σπάνια. Θυμίζει και Ανατολή, σατέν, χαμάμ, πομάδες, πολύ με ταξιδεύει.

 

Aν το Ginger μου άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων, το “All-In-One” ήταν αυτό που με ενθουσίασε. Χρησιμοποίησα μια πολύ μικρή ποσότητα, τη δούλεψα στα χέρια μου να ζεσταθεί και την άπλωσα στο σώμα μου. Ένα ζεστό άρωμα με τύλιξε και ένιωσα πραγματικά το δέρμα μου να αλλάζει, να απορροφά την κρέμα και να αποκτά την καλύτερη όψη και αίσθηση που είχε ποτέ. “Στέλλα, τα κατάφερες πάλι!”, σκέφτηκα.

 

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας και κάτι ακόμη. Κατά καιρούς έχω αγοράσει διάφορα προϊόντα, άλλα οικονομικά, άλλα πιο “τσιμπημένα” για την κυτταρίτιδα. Τελικό κριτήριο επιλογής η μυρωδιά και η αίσθηση που μένει στο δέρμα. Ναι, έχω αφήσει στην άκρη προϊόν με φύκια γιατί μύριζε άσχημα στον καλό μου και το δέρμα μου μετά την εφαρμογή “κολλούσε“. Τι να το κάνω το σώμα λαμπάδα άμα δε θέλει να το χαϊδέψει ο καλός μου; Είναι νωρίς ακόμη για να σας πω αν τα body butters δίνουν θεαματικά αποτελέσματα στα ψεγάδια μου αλλά εκείνη η φράση “μμμ μωράκι μου τι ωραία που μυρίζεις, μμμ και τι απαλό που είναι το δέρμα σου” εμένα μου αρκεί για να τα βάλω μόνιμα στο νεσεσέρ μου.

Σας φιλώ και σας προτείνω ανεπιφύλακτα να κάνετε δώρο και εσείς στον εαυτό σας μια εμπειρία με τα Stella’s Recip-Y. ”

 

 

ΚΟΡΙΝΑ – ΑΘΗΝΑ MAKE UP VIBES

 

Πριν κάποιους μήνες, ενώ μιλούσα με τη Στέλλα, είχα την συγκλονιστική ιδέα να της πω, ότι πρέπει να φτιάξει και προϊόντα περιποίησης σώματος.  Η απάντηση της ήταν «Κορινάκι μου ήδη κάτι δοκιμάζω, κάτι φτιάχνω, αλλά θα σου πω όταν είναι έτοιμο». Ε ναι, λογικό, σιγά που δεν θα το είχε ήδη σκεφτεί.

 

Λίγους μήνες μετά η Stella’s Recip-Y Body Line είναι πραγματικότητα και την έχω στα χέρια μου. Περιττό να σας πω ότι ήδη την έχω λατρέψει αυτή τη σειρά! Αγνά συστατικά, συγκλονιστικά αρώματα, ενυδάτωση που  διαρκεί και πολλαπλή δράση. Μα ας τα πάρουμε με τη σειρά.

 

Πρωί-πρωί (με την αυγούλα) μετά το ντουζ ενυδατώνω το σώμα μου με το “Flowers Everywhere” Body Butter. Έξι φυτικά βούτυρα και λάδια, επτά αιθέρια έλαια, βιταμίνες και η τέχνη της Στέλλας συνθέτουν το πιο μαγικό body butter που έχω δοκιμάσει. Στην αρχή μου φάνηκε λιπαρό, αλλά αν το δουλέψουμε καλά δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας, ενώ απορροφάται σχετικά γρήγορα. Αφήνει την επιδερμίδα ενυδατωμένη, βελούδινη. Υπόσχεται αντιγηραντική και αντικυτταριδική δράση, που ενώ είμαι σίγουρη ότι προσφέρει, είναι νωρίς για να επιβεβαιώσω τα αποτελέσματα. Παρόλο που τα λουλουδάτα αρώματα ούτε τα προτιμώ ούτε μου ταιριάζουν, το συγκεκριμένο το βρήκα ευχάριστο και διόλου ενοχλητικό. Ο καλός μου, μάλιστα, με ρώτησε τι μυρίζει τόσο ωραία, σαν Άνοιξη! Πραγματικά το άρωμα του με χαλαρώνει και μου φτιάχνει τη διάθεση ακόμα και εκείνες τις στραβές μέρες. Σημειώνω, ότι ένα μικρό βαζάκι “Ginger Wonderland” βρίσκεται στην τσάντα μου για έξτρα ενυδάτωση και ευεξία κάθε στιγμή της μέρας.

 

Όντας και  εγώ μια πολυάσχολη γυναίκα, κάθε βράδυ θέλω λίγα λεπτά αφιερωμένα αποκλειστικά στον εαυτό μου. Είναι η στιγμή που στρέφομαι στη δύναμη του ζεστού  νερού, της αρωματοθεραπείας και του “All- in- One Perfect Body’s Secret”.

 

Βήμα 1: Body Scrub. Απολεπίζει εξαιρετικά ακόμα και τα δύσκολα σημεία (ναι, κάνει θαύματα στις φτέρνες) χωρίς, όμως να αφήνει την αίσθηση ότι το  δέρμα μου με τραβάει. Νιώθω άνετη την επιδερμίδα μου ακόμα και χωρίς χρήση ενυδατικής, κάτι που έχω συναντήσει μόνο σε αυτό και το Choco Sensation Scrub. Το άρωμα του το βρήκα λίγο πιο έντονο από την αντίστοιχη ενυδατική. Μη με ρωτήσετε τι μυρίζει, ακόμα προσπαθώ να καταλάβω… Έχει μια υποψία καφέ πάντως!

 

Βήμα 2: Ενυδάτωση. Το “All- in- One Perfect Body’s Secret Body Butter” είναι το σούπερ πολύ- προϊόν που κάθε γυναίκα οφείλει να έχει! Όπλο κατά της χαλάρωσης, ραγάδες, την κυτταρίτιδα, τη γήρανση, τα σημάδια του χρόνου, τις δυσχρωμίες και τις πανάδες, την ξηρότητα, αλλά και την ένταση και το στρες. Το λάδι κισσού και το βούτυρο του καφέ που περιέχει είναι γνωστά για την αντικυτταριδική τους δράση. Πλούσια σύνθεση που ενυδατώνει σε βάθος. Χάρη στην καθημερινή χρήση κατάφερα να αντιμετωπίσω την ξηρότητα σε ορισμένα σημεία του σώματος μου. Η μυρωδιά καφέ μου προσφέρει όχι μόνο ευχαρίστηση, αλλά και ευεξία.

 

Δεν μπορώ να μην αναφέρω πόσο με τρόμαξε στην αρχή η συμπυκνωμένη σύνθεση των body butters. Ήταν μέχρι να τα δοκιμάσω και να καταλάβω, ότι μία μικρή ποσότητα αρκεί για να ενυδατώσει σωστά το σώμα μου.
Στέλλα, το έκανες πάλι το θαύμα σου!!!

 

 

Stella's-Recip-Y-body-butte

 

 

 

21 Σχόλια
  1. Καλημέρα! είχα στείλει μήνυμα και ακόμα δεν έχω ενημερωθεί για το hair&body oil αλλα ακόμα τίποτα

  2. @nn: Σίγουρα θα ενημερωθείς nn, απλά, όλα τα emails, διαβάζονται και απαντούνται κατά σειρά προτεραιότητας. Λίγη υπομονή. 🙂

  3. Να κάτι τέτοια κάνετε και μας ξεσηκώνετε! Περιττό να πω ότι τα σχόλια για την μυρωδιά με αιχμαλώτησαν…περιμένω ενημέρωση κυρίες μου.

    keep working!

  4. Εγώ κορίτσια μου υποκλίνομαι στις γνώσεις, στα προιόντα και στην εξέλιξη της αγαπημένης μου Στέλλας! Κάθε φορά έχει να μας παρουσιάσει κάτι καινούριο και φυσικά βελτιωμένο. Χρησιμοποιώ τα προιόντα της από την πρώτη παρουσίαση που έκανε στην κρέμα προσώπου και έκανε δώρο δύο κρέμες της στο bb. Την μια την κέρδισα εγώ και από τότε τις χρησιμοποιώ φανατικά. Το πρόβλημά μου είναι ότι προσπαθώ να “ξεφορτωθώ” τις κρέμες που είχα αγοράσει προ Στέλλας και δεν τα καταφέρνω, απλά γιατί δεν μπορώ μείνω πολύ καιρό μακριά από τις υπέροχες φυτικές κρεμούλες. Συγχαρητήρια Στέλλα μου, για μια ακόμα φορά πολλά συγχαρητήρια!!!!!!

  5. Ξέχασα να σου πω Τζούλια μου ότι την εβδομάδα αφιέρωμα στο σώμα την ευχαριστήθηκα πάρα πολύ και φυσικά δεν μπορούσες να την κλείσεις καλύτερα!!

  6. Αχ Στέλλα! Καρδιές έχουν κάψει οι κρέμες σου. Και όχι μόνο όσων τις χρησιμοποιούν, μα και όσων μυρίζουν αυτά τα υπέροχα αρώματα!
    Μπράβο για ακόμα μια φορά! Ίσως η καλύτερη σειρά περιποίησης σώματος απ’όσες έχω δοκιμάσει!

  7. Τζα!!!Καλησπέρα Τζούλια,bbgirls..Δεν χρειάζεται να πω τίποτα άλλο παρά μόνο να δώσω και πάλι τα συγχαρητήριά μου στη γλυκιά μου Μάγισσα της Πόλης για τις φοβερές εμπνεύσεις και δημιουργίες της.Φιλιά σε όλες…

  8. Εντυπωσιάστηκα!!!Συγχαρτήρια,αλλά μου ξεφεύγει το πώς μπορείς να τις προμηθευτείς!

  9. Καλησπερα κι απο μενα! Ξερω δεν εγραψα ολη την εβδομαδα αλλα παρακολουθησα με τεραστιο ενδιαφερον ολα τα ποστ γιατι ηταν οντως εξαιρετικα και πηρα τις καλυτερες πληροφοριες που υπαρχουν! Τα δοκιμασα κι εγω τα προιοντα της σειρας για το σωμα οχι για πολλες μεςρες ακομη αλλα εχω να πω οτι εκτος του οτι ειναι φανταστικα σε αρωμα -θαυμα!- εχουν αποτελεσμα αμεσως και η υφη μου αρεσει πολυ γιατι δινει εξαιρετικη ενυδατωση! Στελλα μου εκανες το θαυμα σου και στο σωμα!

  10. geia sas!!ta sxolia olwn mou exoun kinhsei thn periergeia gia tis kremes ths stellas!!sigoura 8a einai teleies!!pou mboroume na tis vroume??

  11. Καλησπέρα bbgirls…μετά από όλα αυτά που διάβασα δελεάστηκα τρομερά..σίγουρα πρέπει οι κρέμες της Stella’s να είναι μικρά θαύματα!

  12. Καλημέρα!Δεν είχα χρόνο να διαβάσω την ανάρτηση της Στέλλας αλλά τι να πω;Για άλλη μια φορά μπράβο!Κανόνισε να δούμε τα καλλυντικά σου κ σε κανένα ράφι;

  13. Κορίτσια σας ευχαριστώ ολες πάρα πολυ! Με συγχωρείτε που σας γραφω σήμερα, παρότι παρακολουθούσα το Post, αλλα είχα τεχνικά ιντερνετικά προβλήματα…. Νομιζω κι εγω, ότι είμαι πολύ ευχαριστημένη απο το αποτέλεσμα, αλλα αυτο που με κάνει σίγουρη είναι η θερμή αποδοχή όλων όσων τις δοκίμασαν μεχρι σήμερα! Αφιερωμένες λοιπόν, σ΄εσας όλες τα λατρεμενα ΒΒgirls, την πηγή της έμπνευσης μου, για τη φετεινή – ανοιξη καλοκαίρι 2014! Φιλια!

  14. Stella’s Recip-Y: τα μαγικά προϊόντα που λατρεύω! Ξετρελάθηκα και με την νέα σειρά σώματος Body Line…. και φυσικά τα θέλω όλα!!!! Στελλίτσα μου υποκλίνομαι (και πάλι) στο ταλέντο σου, είσαι μοναδική και να ξέρεις ότι σ’αγαπάμε πολύ! 🙂

  15. Ενδιαφέρομαι για τα προίιόντα της stella-y που μπορώ να αγοράσω;;

  16. ΣΤΕΛΛΑ ΣΑΓΑΠΩ! ΤΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΟΥ ΛΑΜΠΕΙ!

  17. γεια σας ενδιαφερομαι για την κρεμα για κυτταριτιδα.που μπορω να ενημερωθω σχετικα;

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.