Review Beauty Boxes: Συνδρομητικά κουτιά ομορφιάς

 

box-open-1

 

Δεν ξέρω αν συνέβαινε και σε εσάς, εγώ πάντως από μικρή λάτρευα τις συνδρομητικές υπηρεσίες. Συνδρομητικά περιοδικά, συνδρομητικές λέσχες καταναλωτών, όλα αυτά κινούσαν πολύ έντονα το ενδιαφέρον μου. Κρίμα που στην Ελλάδα δεν ήταν ιδιαίτερα ανεπτυγμένος αυτός ο τομέας (τουλάχιστον όχι στα θέματα που με αφορούσαν).

 

Πριν λίγα χρόνια, εντόπισα κάπου στο διαδίκτυο το Birtchbox. Ήταν -και είναι δηλαδή- μία συνδρομητική υπηρεσία κομμένη και ραμμένη στα μέτρα μου. Εσύ έδινες $10 και έφτανε στο σπίτι σου κάθε μήνα ένα υπέροχο κουτάκι γεμάτο με εκπλήξεις ομορφιάς. Κατά κύριο λόγο, έβρισκες μέσα πέντε με έξι προϊόντα high-end εταιριών σε μέγεθος ταξιδίου ή και σε κανονικό.

 

 

Το concept του όλου εγχειρήματος είναι να μπορεί η καταναλώτρια να δοκιμάσει πριν αγοράσει, ώστε να ανακαλύπτει τα προϊόντα που της ταιριάζουν και να απορρίπτει τα υπόλοιπα. Παράλληλα δίνεται αρκετή έμφαση σε νέες κυκλοφορίες και συχνά σε εταιρίες που δεν είναι πάντα διαθέσιμες στη μέση καταναλώτρια. Δυστυχώς όμως ούτε και αυτή η υπηρεσία ήταν διαθέσιμη στην Ελλάδα. Έψαξα να βρω κάτι αντίστοιχο, αλλά μάταια. Όλα αυτά μέχρι πριν από ένα χρόνο περίπου.

 

 

 

birchbox-1

 

 

Πέρυσι λοιπόν, η “τρέλα” των συνδρομητικών κουτιών ομορφιάς έφτασε και στη χώρα μας. Όταν έμαθα τα ευχάριστα ενθουσιάστηκα. Επιτέλους το παιδικό μου όνειρο να γίνω “συνδρομήτρια” (σπουδαίο όνειρο! Πως άλλα παιδάκια θέλουν να γίνουν γιατρός, αστροναύτης, τραγουδιστής; Εγώ ήθελα να γίνω συνδρομήτρια) έγινε πραγματικότητα! Και το καλύτερο είναι πως όχι ένα, όχι δύο, αλλά τρία κουτάκια εμφανίστηκαν στο προσκήνιο, το ένα μετά το άλλο. Υπήρχε λοιπόν και δυνατότητα επιλογής.

 

Πρώτη εμφάνιση ήταν αυτή του Beautytestbox. Το πρώτο που σε “κέρδιζε” ήταν το κουτί αυτό καθεαυτό: καλής ποιότητας, από σκληρό χαρτόνι, ανοίγει συρταρωτά και αποτελεί τον τέλειο αποθηκευτικό χώρο για το δωμάτιο μας. Στην αρχή ξεκίνησε με λίγες εταιρίες, σήμερα όμως έχει εμπλουτίσει πολύ τις συνεργασίες του. The Balm, Bourjois, Shiseido, Golden Rose, Bobbi Brown και Bumble and bumble είναι μερικά από τα brands που μπορεί να συναντήσουμε στο εσωτερικό του. Παράλληλα, υπάρχουν και πολλές λιγότερο γνωστές μάρκες, άλλες ακριβότερες, άλλες οικονομικότερες, που καλούμαστε κάθε φορά να ανακαλύψουμε.

 

 

 

beauty-test-box-2

 

 

 

 

Το δεύτερο beauty box που γνωρίσαμε, ήταν το Cherrybox. Έχοντας ορισμένες “δυνατές” συνεργασίες, έκανε δυναμική είσοδο και κέρδισε τις εντυπώσεις. Στη συνέχεια, η πορεία του ήταν σταθερά καλή και πολλές φορές ανοδική. Το Cherrybox θα το χαρακτήριζα ως το πιο εναλλακτικό κουτί ομορφιάς. Πέρα από τα λίγα γνωστά brands που διαθέτει, βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε εταιρίες δυσεύρετες στον καταναλωτή, με φυσικά προϊόντα και επιλεγμένα σημεία διάθεσης. Αρκετές μάλιστα από αυτές είναι ελληνικές. Επιλέγοντας αυτού του είδους τις εταιρίες, προσπαθεί να τις φέρει πιο κοντά σε εμάς, δίνοντάς μας την ευκαιρία να εξερευνήσουμε τα προϊόντα τους.

 

 

 

cherry-box-3

 

 

 

Η πιο δυναμική είσοδος όμως, ήταν χωρίς αμφιβολία εκείνη του τρίτου κουτιού, του Glowbox. Από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε υποσχέθηκε να “μας κάνει να λάμψουμε“. Με ένα εξαιρετικό κουτί, γεμάτο αγαπημένα προϊόντα πολύ γνωστών εταιριών ξεκίνησε κι αυτό την πορεία του. Το Glowbox είναι το κουτί που συνεργάζεται με τα πιο γνωστά και τα πιο ακριβά brands (εξ ου και η λίγο υψηλότερη τιμή του). Όπως τα υπόλοιπα, έτσι κι αυτό περιέχει στο “μενού” του και εναλλακτικές μάρκες, με προϊόντα που διατίθενται σε επιλεγμένα σημεία ή μόνο στο εξωτερικό. Παράλληλα όμως με αυτές, υπάρχουν και εταιρίες όπως η Lancome, η Helena Rubinstein, η Kiehl’s, η Biotherm, η Kerastase, ο Yves Saint Laurent, η Apivita και πολλές άλλες.

 

 

 

glow-box-4

 

 

Τα προϊόντα που περιέχονται κάθε μήνα στα παραπάνω κουτιά είναι έκπληξη. Οι εκπλήξεις βέβαια δεν είναι πάντα ευχάριστες. Δεν θα σας πω ψέματα, υπήρχαν φορές που θεώρησα ότι το περιεχόμενο του εκάστοτε κουτιού δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μου. Είναι λογικό να μην μας ικανοποιούν – ή να μην μας ταιριάζουν –  πάντα οι επιλογές του μήνα, όμως ευτυχώς αυτό είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας.

 

Για παράδειγμα, η απογοήτευσή μου ήταν έντονη όταν μέσα στο κουτί μου συνάντησα μία οδοντόκρεμα, ή προϊόντα μακιγιάζ των δύο ευρώ (όταν είχα δώσει δεκαπέντε). Η χαρά μου όμως όταν συνάντησα το Moroccanoil, ή το νερό καθαρισμού Bioderma, ή ένα lip gloss της Laura Mercier ήταν πολύ μεγαλύτερη και έσβησε την προηγούμενη απογοήτευση.  Καλώς ή κακώς, τέτοια είναι η φύση των υπηρεσιών αυτού του είδους, όχι μόνο εδώ, αλλά παντού στον κόσμο.

 

Στην Ελλάδα, κανένα από τα τρία κουτιά δεν είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στις εταιρίες επιλεκτικής. Ο “high-end” χαρακτήρας των κουτιών του εξωτερικού, εδώ περιορίζεται σε μερικά μόνο brands και όχι σε όλα. Είναι επομένως πολύ πιθανό να συναντήσετε και κάποιο προϊόν, πολύ οικονομικό και ευρέως διαθέσιμο.

 

Αυτό που έχουν σεβαστεί και τα τρία ελληνικά beauty boxes, είναι η επιθυμία των καταναλωτριών για προϊόντα κανονικού μεγέθους, κάτι που γενικά δεν συμβαίνει στο εξωτερικό. Σχεδόν κάθε μήνα, στα κουτιά περιέχεται κάποιο full-size προϊόν και πολλές φορές όχι μόνο ένα, αλλά δύο ή τρία. Σε τέτοια περίπτωση, η απόσβεση των χρημάτων που δίνουμε για τη συνδρομή, είναι εκατό τοις εκατό βέβαιη.

 

Τέλος, το καλό με τα συνδρομητικά κουτιά ομορφιάς είναι πως όχι μόνο μας δίνουν την ευκαιρία να δοκιμάζουμε πολλά και νέα προϊόντα με χαμηλό κόστος, αλλά έπειτα, αν δούμε πως μας ταιριάζουν, μπορούμε να τα αγοράσουμε και από τα e-shops που διαθέτουν. Μάλιστα, αγοράζοντας τα κουτάκια και αξιολογώντας (προαιρετικά) τα προϊόντα που δοκιμάζουμε, συλλέγουμε πόντους που αντιστοιχούν σε εκπτώσεις στο e-shop.

 

Σίγουρα το συνδρομητικό κουτί ομορφιάς είναι μια υπηρεσία που ταιριάζει στις γυναίκες που θέλουν να “πειραματίζονται” με τα προϊόντα τους και να γνωρίζουν συνεχώς καινούρια. Ταιριάζει ακόμη και σε όσες αγαπούν τις εκπλήξεις. Ανεξάρτητα πάντως από αυτό, ένα beauty box είναι κάτι που κάθε γυναίκα θα ήθελε έστω για μια φορά να κρατήσει στα χέρια της. Σας το λέω από προσωπική πείρα, η χαρά του να ανοίγεις ένα όμορφο κουτάκι-έκπληξη είναι μοναδική.

 

 

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα τρία κουτάκια;

 

Ποια είναι η γνώμη σας για αυτήν την υπηρεσία;

 

Ιωάννα Μανέτα

 

 

 

 

 

 

35 Σχόλια
  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΝΔΟΜΗΤΡΙΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΠΩς ΓΙΝΕΤΑΙ..ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟ ΑΝ ΕΧΕΙς ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙς ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ…

  2. Μόνο το cherrybox έχω δοκιμάσει. Θα βόλευαν για δώρο αλλά αργούν πολύ να έρθουν από τη στιγμή που τα παραγγέλνεις…

  3. πολυ ωραιο και ενημερωτικο το σημερινο ποστ! Δεν ηξερα ότι αυτη η υπηρεσία εχει ερθει στην ελλαδα, αν και καθως επισκεφτηκα τα sites και των 3 εταιριων ειδα οτι τα 2 πρωτα έχουν εξαντλήσει τα πακετα τους για αυτο τον μηνα. Ευχαριστω πολυ για την ενημερωση beautyblog editor!
    χχχ

  4. Καλημέρα. H δική μου εμπειρία από τα συνδρομητικά κουτιά στην Ελλάδα δεν είναι καλή, από κανένα. Διαφημίζουν ότι έχουν προϊόντα από κάποιες καλές και ακριβές εταιρείες, όσες φορές όμως αγόρασα, βρήκα από φτηνές και άγνωστες. Τα προϊόντα που βάζουν μέσα και ας λένε το αντίθετο, σπάνια ανταποκρίνονται στις ανάγκες των συνδρομητριών πχ σε φίλη μου 22 ετών έστειλαν αμπούλες αντιγήρανσης. Επίσης με ενοχλεί που λένε ότι βάζουν προϊόντα για να τα δοκιμάσουμε, πριν τα αγοράσουμε. Υπάρχουν πολλές φίλες που για να αγοράσουν οδοντόκρεμες ή λίμες για τα νύχια (ναι,τέτοια βάζουν), χρειάζονται δείγματα πριν; Την τελευταία φορά υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι είναι καλύτερα να δίνω 10-15 ευρώ για κάποια πραγματάκια που πραγματικά μου αρέσουν, παρά για ένα σωρό άχρηστα που βάζουν μέσα στα κουτιά!

  5. @Ευαγγελία Τσιριγώτη όλες οι πληροφορίες που χρειάζεσαι βρίσκονται αναλυτικά στα sites των συνδρομητικών κουτιών. Σε γενικές γραμμές γύρω στις 10 του κάθε μήνα ανοίγουν οι συνδρομές κι εσύ παραγγέλνεις το κουτάκι, το οποίο πληρώνεις όταν το παραλάβεις…

  6. Καλημερα!!!
    Και εγω θα συμφωνησω με την @Μαιρη! προσωπικα τα κουτακια
    αυτα εδω στην Ελλαδα τα θεωρω “kinder” εκπληξη!!!Αν σου τυχη
    κατι καλο εισαι τυχερη αν οχι η απογοητευση ειναι στα ορια . . .
    Δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχουν και καποια απο αυτα ερωτηματολογιο
    αφου δεν ανταποκρινονται στο προσωπικο σου προφιλ!!
    Θελουν πολυ δουλεια ακομα για να φτασουν τα αντιστοιχα του εξωτερικου
    και θα ηταν για καλο τους αν θελουν να προσεξουν παραπανω τι
    τους ζητα το πελατολογιο τους αφου ο αποτερος σκοπος ειναι να γινουν
    πωλησεις στο εκαστοτε e-shop τους!!

  7. Καλημερα!!
    Και εγω θα συμφωνησω με την @Μαιρη!προσωπικα τα κουτακια
    αυτα εδω στην Ελλαδα τα θεωρω “kinder” εκπληξη!!!!Αν σου τυχη κατι
    καολ εισαι τυχερη αν οχι η απογοητευση ειναι στα ορια. . .
    Δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχουν και καποια απο αυτα ερωτηματολογιο
    αφου δεν ανταποκρινονται στο προσωπικο σου προφιλ!!
    Θελουν πολυ δουλεια για να φτασουν τα αντιστοιχα του εξωτερικου
    και θα ηταν για το καλο τους αν θελουν να προσεξουν παραπανω τι
    τους ζητα το πελατολογιο τους αφου ο αποτερις σκοπος ειναι να γινουν
    πωλησεις στο εκαστοτε e-shop τους!!

  8. Καλημέρα…
    Πρώτη φορά τα ακούω όλα αυτά… Και ομολογώ πως ξαφνιάστηκα ευχάριστα…

  9. Καλημέρα bb girls , έχω δοκιμάσει τα τρία πρώτα κουτάκια του glowbox τα οποία ήταν αρκετά καλά αλλά έκτοτε η πορεία του δεν με ενθουσίασε. Θα ήθελα σίγουρα το επετειακό κουτί του Beauty test box αλλά δεν το διαθέσαν μέσω συνδρομής.Καλημέρα…

  10. @ΕΛΕΝΗ aαχ κι εγώ το ήθελα πολύ αυτό το κουτάκι που λες… 🙂

  11. Δεν έχω δοκιμάσει τίποτε από αυτά και μάλιστα τα βλέπω όλα για πρώτη φορά! Μακάρι να σταθώ τυχερή!

  12. Ανοιξατε μεγαλη κουβεντα κορίτσια και σημερα δυστυχως δε3ν προκαμω να εμπλακω. Αλλα δεν θα αντισταθω στον πειρασμο να δηλωσω, ότι για αλλη μια φορα με απογοητευσε μια επιχειρηματικη κινηση στην ελληνική αγορα. Ισως εγω βαζω ψηλά τα σταρνταρντς του customer service, αλλά η εντυπωση που αποκομισα εγω απο τα συνδρομητικά κουτια (αγοραζοντας δυο στα τρια που κυκλοφορούσαν, γιατι το τριτο για να το βρεις πρεπει να εισαι στημενη ενα ολοκληρο πρωινο μπροστα στον υπολογιστη λες και ανοιγει το χρηματιστηριο…) ειναι, ότι όπως και στα περισσότερα “αλα ελληνικα” δεδομενα, λιγο πασάλειμα, λιγο μπουρδούκλωμα αρκετο κοροιδεμα…και υποσχεσεις χωρις αντικρυσμα, λες και απευθυνονται σε άσχετα κοριτσάκια που θα χαρουν με τις ψευτικες χαντρες… Κριμα, γιατι άλλη ειναι η αποστολη τους και το ξερουμε κι απ΄το εξωτερικό πως λειτουργουν… Εχουμε ιντερνετ πλεον και στην Ελλάδα… Α.. και δεν αυξάνουμε την τιμη μετα απο τρεις μηνες κυκλοφορίας επειδη μας εγραψαν τα blogs και πιασαμε πελατεία…

  13. Καλή εβδομάδα κορίτσια! Δεν έχω δοκιμάσει κανένα από αυτά τα κουτάκια και δεν ξέρω αν αξίζουν πραγματικά τα χρήματα που δίνεις, εννοώντας αν σου χρειάζονται, αν σου ταιριάζουν… Εγώ πάντως αγόρασα μια τσαντούλα “sephora έκπληξη” , και πολύ την ευχαριστήθηκα. Έδωσα 10€ και είχε μέσα 10 προιόντα μακιγιάζ. Βασικά πήρα 2 τσαντούλες, γιατί η μία μου ξεσήκωσε τόσο πολύ την περιέργεια που ήθελα κι άλλη. Ευτυχώς σταμάτησα στις 2!Τα προιόντα που είχε μέσα ήταν σκιές, make-up, μολύβια ματιών και χειλιών, μανό και μια λίμα sephora.

  14. @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Μ΄αρεσει ο τροπος που σκέφτεσαι!!!! Ευκαιρία για μια βόλτα στα sephora!

  15. έχω αγοράσει και από τις 3 εταιρίες. ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ! Όπως περίφημα ειπώθηκε από τη Stella πασάλειμα, ξιπασιά , ΑΡΠΑΧΤΗ. Και να μη μιλήσω γενικά για το θεσμό του tryuvertising (eg. zammple).

  16. ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΡΙΑ ΜΟΥ ΕΛΕΙΣΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΔΤΟΜΗΤΙΚΑ ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΖΟΥΛΙΑ!! ΙΩΑΝΝΑ!!

  17. Έχω δοκιμάσει το cherry box & to glowbox. Δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα ούτε ότι απογοητεύτηκα. Δεν νομίζω πως θα παραγγείλω πάλι. Προτιμώ να κρατήσω τα χρήματα και να πάρω ένα προιόν που θέλω παρά να δοκιμάζω δείγματα και να κάνω τσάμπα αξιολογήσεις 😛 Αν ήταν hi end τα δείγματα θα το έβλεπα εντελώς διαφορετικά 🙂

  18. ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ ΜΕ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΤΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ

  19. Tην υπηρεσία δεν την γνωρίζω.Ενώ τα παρουσιάζεις σαν μια ευφάνταστη επιλογή,τα σχόλια που διάβασα με πολλή προσοχή, είναι μάλλον απαξιωτικά για τη συγκεκριμένη υπηρεσία στην Ελλάδα!

  20. @KETTY Θα μπορούσε να ειναι οντως μια ευφάνταστη επιλογη! Η βασικη της ιδεα είναι. Ο τροπος που εφαρμοστηκε στην Ελλάδα όμως, ήταν ο γνωστός αρπακολλατζίδικος και ευτελης τρόπος που συμβαινουν πολλά πραγματα στη χωρα μας.

  21. Τζα!!!Καλησπέρα bbgirls.Ψήφισα το Birtchbox γιατί είναι και το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει.Τα υπόλοιπα τα έχω πάρει και υπήρξαν φορές που όντως άξιζε τον κόπο κι άλλες που το περιεχόμενο ήταν απλά τραγικό.Φιλιάααααα

  22. Καλησπερα. Εγω εμαθα για τα κουτια σε ενα εvent ομορφιας.Ομως βλεποντας τι εχουν μεσα αναρωτηθηκα αν αξιζει να δινω χρηματα για συνδρομη για να παρω φακελακια που μου τα δινουν δωρεαν αν τα ζητησω οι εταιρειες. Επισης αν θελω κατι σε μακιγιαζ πηγαινω στον Χοντο οπου με βαφουν και βλεπω στην πραξη τι μου ταιριαζει. Θα συμφωνησω με την Στελλα οτι δεν ειμαστε ιθαγενεις που εντυπωσιαζονται με καθρεφτακια. Ολες γνωριζουμε για την ομορφια τις περισοτερες φορες περισσοτερα πραγματα και απο τις ειδικους στα καταστηματα. Οσο για το zampple εχω τελειως διαφορετικη γνωμη επειδη ημουν συνδρομητρια για ενα χρονο (τωρα περιμενω εγκριση για επανενταξη) Εδωσα συνδρομη 29 ευρω και τα πραγματα που πηρα ηταν αξιας 478 ευρω φυσικα ολα σε κανονικο μεγεθος επωνυμα και γνωστα προιοντα. Καλο βραδυ σε ολες

  23. Συμφωνώ πως ορισμένες φορές, μία “προχειρότητα” υπήρξε… Επίσης συμφωνώ πως έγιναν κάποιοι εντελώς λάθος (και κάτι χειρότερο) χειρισμοί (όπως το θέμα της τιμής που ανέφερες Stella). Παρόλα αυτά πιστεύω πως μία κοπέλα που αγαπά της εκπλήξεις και τα προϊόντα ομορφιάς (όπως εγώ για παράδειγμα) μπορεί να χαρεί ιδιαίτερα μέσα από μία τέτοια υπηρεσία. Κάποιες φορές κι εγώ απογοητεύτηκα και είπα πως δεν θα ξαναπάρω κανένα κουτάκι, όμως εντέλει έχω ανακαλύψει πολλά αξιόλογα και καλά προϊόντα μέσα τους και γι’αυτό συνεχίζω. Πάντως επειδή λόγω της “τρέλας” μου, παρακολουθώ και κάποια από τα διάσημα κουτάκια του εξωτερικού, πλέον δεν συγκρίνονται με τα δικά μας. Εκεί να δείτε προχειρότητα και φακελάκια μίας χρήσης…

  24. @rania μου ισχύει αυτό που λες κι εγώ το έχω σκεφτεί πολλές φορές (το να δίνω λεφτά για δείγματα, ακούγεται όντως λίγο περίεργο). Παρόλα αυτά μου αρέσει τόσο πολύ η ιδέα της συνδρομής (παιδικό όνειρο όπως έγραψα και πιο πάνω :Ρ), της “έκπληξης” και των καλλυντικών, που δεν αντιστέκομαι τελικά… 🙂

  25. @όλες: Μια χαρά. Πάλι δημιουργήσατε buzz, με τα σχόλια σας, bb girls. Δεν περίμενα κάτι λιγότερο.

  26. Δεν έχω δοκιμάσει κανένα κουτάκι ομορφιάς…. Διαβάζοντας όμως διάφορες αναρτήσεις στο internet, θεωρώ και γω ότι το Glowbox είναι το καλύτερο απ’όλα! Βέβαια πολλές φορές “βλέπω” ότι κανένα κουτάκι ότι δεν έχει αξιόλογα και καλά προϊόντα και σίγουρα δεν ανταποκρίνονται στις προσωπικές ανάγκες κάθε γυναίκας, όπως διαφημίζουν!!! Σήμερα πάντως ψήφισα το Birtchbox και πολύ θα’θελα να δοκιμάσω την τσαντούλα Sephora! Φιλιάααα… 🙂

  27. Γεια σας κοριτσια, εχω δοκιμασει το beauty test box αλλα δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενη, κ αλλωτε βεβαια δεν εχω καταφερει να τοπαραγγειλω οι συνδρομες κλεινουν αμεσως!!

  28. @Elena To Glowbox κι αν είναι κοροιδία…. Και το ‘χω παρει καπου τρεις φορές για να βάλω μυαλο… Αυτο κι αν ξεκίνησε και καλα hi end και κατεληξε με “φακελακια μιας χρήσης και χαρη σας κανουμε…”

  29. @Stella: Σ’ευχαριστώ Στελλίτσα μου! Τελικά θα δοκιμάσω μόνο την τσαντούλα Sephora! Είδα πριν λίγο καιρό και την ανάρτηση της Ιωάννας μας (που πήρε την δικιά της τσαντούλα) και νομίζω ότι τα προϊόντα της αξίζουν τα 10E! 🙂

  30. ας πω κι εγω τη γνωμη μου για τα συνδρομητικα κουτακια…εχω προσωπικη αποψη μονο για το glowbox καθως αγορασα ολα τα κουτακια απο τον ιουνη μεχρι και το δεκεμβρη.ομολογουμενως εκανε το καλυτερο ξεκινημα και εχει “υποτιθεται” high end συνεργαζομενες εταιρειες..στην πορεια προστεθηκαν και αλλες οικονονομικοτερες (με κυριο σκοπο απλα να γεμισει το κουτι και μονο).Απο το τριτο κουτι λοιπον η πτωση του ηταν εμφανης αλλα οχιιι δεν εβαλα μυαλο και συνεχισα να το παιρνω.απο τα 7 κουτακια λοιπον θα πω οτι αξιζαν πραγματικα τα 3..η σταγονα που ξεχειλισε το ποτηρι ηταν οταν ελαβα οδοντοκρεμα,λιμα και ενα μολυβι ματιων που δεν εβαφε..επισης να αναφερω οτι εχουν σχετικα ασχημη πολιτικη σχετικα με τα blogs που δεν τους εκθειαζουν.δεν νομιζω οτι θα παραγγειλω καποιο αλλο και συμφωνω απολυτα με την @Stella η οποια ειπε οτι ηταν προχειροδουλεια.
    Αυτα απο μενα και το μονο κουτι που θα ηθελα να δοκιμασω ειναι το glossybox (uk η us δεν θα τα χαλασουμε εκει αν μου το βρει καποιος!)

  31. Τι επίκαιρο θέμα!Το glowbox με απογοήτευσε τόσο πολύ!Μόλις έμαθα για τα συνδρομητικά κουτιά ενθουσιάστηκα!όταν είδα τις μάρκες του glowbox ήθελα οπωσδήποτε να το πάρω!Και το αγόραζα για πολλούς μήνες!Και ήταν πολύ καλό!Τους είχα υποστηρίξει κιόλας όταν όλες οι κοπέλες ήταν δυσαρεστημένες.Αλλά μετά τίποτα!Βλέποντας τη βελτίωση τους 2 τελευταίους μήνες ήθελα πολύ να το ξαναπάρω.Κ μετά τον χαμό του beautytest box που έκατσα και αγχώθηκα για το αν θα προλάβω να το αγοράσω, πήρα πάλι glowbox! Και είμαι σίγουρη πια ότι μας κοροϊδεύουν.Χάλια μαύρα.Τα προϊόντα δεν καλύπτουν καν την αξία του κουτιού.

  32. Πολύ ενδιαφέρουσα ανάρτηση, μπράβο Ιωάννα, έστω κι έτσι καθυστερημένα που σχολιάζω! Η ”τρέλα” των συνδρομητικών κουτιών ομορφιάς έφτασε στην Ελλάδα αφού εγώ είχα φύγει, κι είχα ζηλέψει αρκετά με αυτά που έβλεπα στην αρχή…Έτσι το έψαξα και παίρνω τους τελευταίους μήνες σταθερά το glossybox της Σουηδίας κι είμαι πολύ ευχαριστημένη! Έχω γνωρίσει τόσες εταιρείες και νέα προϊόντα, -ειδικά το κουτί του Μαρτίου ήταν άψογο!- κι είμαι πολύ ικανοποιημένη από την όλη εξυπηρέτηση προς το παρόν -αν και μη φανταστείτε, κι εδώ υπάρχει αρκετή αρνητική κριτική από τις συνδρομήτριες ενίοτε…Η τιμή του είναι 139 κορώνες το μήνα, δηλαδή ας πούμε γύρω στα 15 ευρώ -μειώνεται λιγάκι εάν κάνεις πιο μακρόχρονη συνδρομή.

  33. Πολύ ενδιαφέρουσα ανάρτηση, μπράβο Ιωάννα, έστω κι έτσι καθυστερημένα που σχολιάζω! Η ”τρέλα” των συνδρομητικών κουτιών ομορφιάς έφτασε στην Ελλάδα αφού εγώ είχα φύγει, κι είχα ζηλέψει αρκετά με αυτά που έβλεπα στην αρχή…Έτσι το έψαξα και παίρνω τους τελευταίους μήνες σταθερά το glossybox της Σουηδίας κι είμαι πολύ ευχαριστημένη! Έχω γνωρίσει τόσες εταιρείες και νέα προϊόντα, -ειδικά το κουτί του Μαρτίου ήταν άψογο!- κι είμαι πολύ ικανοποιημένη από την όλη εξυπηρέτηση προς το παρόν -αν και μη φανταστείτε, κι εδώ υπάρχει αρκετή αρνητική κριτική από τις συνδρομήτριες ενίοτε…Η τιμή του είναι 139 κορώνες το μήνα, δηλαδή ας πούμε γύρω στα 15 ευρώ -μειώνεται λιγάκι εάν κάνεις πιο μακρόχρονη συνδρομή.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.