Κερδίστε 4 υπέροχα, L’Oreal Paris Glam Matte!

 

GLAM-MATTE-copie

 

 

H δασκάλα τρελάθηκε και «μοιράζει» L’Oreal Paris Glam Matte Gloss. Τι νομίζατε, επειδή έκανα πρώτα τον διαγωνισμό στο fb,θα ξέχναγα εσάς τις αγαπημένες εδώ μέσα, που δεν έχετε facebook;  Δεν υπήρχε περίπτωση.

 

Το θέμα μου είναι ότι μοιράζω Glam Matte (συνολικά 8 τον αριθμό) διότι, είναι ένα προϊόν που μου άρεσε πολύ, θέλω να το μοιραστώ μαζί σας και επιπλέον ειλικρινά πιστεύω ότι δεν πρέπει να λείψει από τα ανοιξιάτικα νεσεσέρ. Όσο για μένα σας το έγραψα και την προηγούμενη εβδομάδα, το Glam Matte στην κοραλί απόχρωση Νο 508 Coral Denimista απλά δεν το αποχωρίζομαι και σας ορκίζομαι, νιώθω ότι με κάνει πιο ωραία.

 

Μπορεί να είναι η ιδέα μου δε λέω, αλλά και η ιδέα μου να είναι μου αξίζει να το νιώθω αυτό, όπως αξίζει και σε κάθε γυναίκα να το νιώθει (να που τελικά, το tagline της L’Oreal Paris, μου φάνηκε και εμένα χρήσιμο)

 

 

Τέσσερα λοιπόν Glam Matte σε τέσσερις ακαταμάχητες ανοιξιάτικες αποχρώσεις, θα γίνουν δικά σας και η διαδικασία είναι απλή και γνωστή. Κάντε like στη σελίδα του beautyblog στο facebook και αφήστε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post.

 

Ο διαγωνισμός ξεκινά σήμερα Τρίτη 8 Απριλίου και θα λήξει την Κυριακή 13 Απρίλιου στις 12μμ. Tην Μεγ. Δευτέρα 14 Απριλίου θα ανακοινώσω με post τις τυχερές νικήτριες.

 

 

 

Glam_Matte

 

 

 

Τι μου έγραψε, τις προάλλες η αγαπημένη Goldie; «Φιλάκια κοραλένια», σωστά;

 

Το δανείζομαι λοιπόν, το σχόλιο της φίλης μου και σας εύχομαι,

 

Καλή επιτυχία και πολλά “κοραλένια” φιλάκια, kisses από μένα και γιατί όχι και τον Prince, ο οποίος έγινε The artist formally known as Prince και μετά δημιούργησε το σύμβολο Love #2,  ξανάγινε Prince, αλλά τα φιλάκια καλύτερα να σας τα δώσει ο αγαπημένος σας, αλλά και τα πολλά λόγια είναι φτώχια και πάω να χορέψω τώρα…

 

 

 

130px-Prince_logo.svg

 

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=f_0K4cieh9Y

 

 

 

 

418 Σχόλια
  1. Υπέροχα χρώματα, αλλά υπέροχες και οι ”καμπυλωτές”, θηλυκές συσκευασίες!

  2. τελειο δωρο!!!ευχαριστουμε!!καλη επιτυχια σε ολους!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.