50 χρόνια Kerastase και τα νέα πολλά!

 

kerastase-10

 

 

Η αγαπημένη μας Kerastase (και δική μου και της Τζούλιας, το ξέρετε αυτό, εξ άλλου…) γιορτάζει φέτος τα 50 της χρόνια. Ήταν το 1964 στην Γαλλία όταν ξεκίνησε να γράφει τη δική της πρωτοποριακή ιστορία στην εξατομικευμένη περιποίηση των μαλλιών. Το πάθος της για την επιστήμη, την τεχνογνωσία, τη πολυτέλεια και κυρίως το πάθος της για τη γυναίκα ήταν η μαγική συνταγή που από νωρίς τη διαφοροποίησε από τις υπόλοιπες μάρκες.

 

 

Έχοντας δημιουργήσει προϊόντα-θρύλους, κατάφερε να εμφυσήσει στο κοινό της την δική της ιδιαίτερη φιλοσοφία: τα μαλλιά χρήζουν φροντίδας και περιποίησης όπως ακριβώς και η επιδερμίδα. Αξίζει να τα επιδεικνύουμε υπερήφανα, όπως κάνουμε με κάθε άλλο όμορφο στοιχείο του εαυτού μας. Σήμερα, έχοντας κατακτήσει από δεκαετία σε δεκαετία ολόκληρο τον κόσμο, συνεχίζει απρόσκοπτα τη λαμπρή πορεία της.

 

Εμείς, σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον, είχαμε τη χαρά πριν από λίγο καιρό να γιορτάσουμε μαζί τα 50 της χρόνια, αλλά και να ενημερωθούμε για όλα τα λαχταριστά νέα της.

 

Νέα πρόσωπα:

 

Τον περασμένο Μάρτιο η Kerastase στην Ελλάδα απέκτησε τον πρώτο της “K Ambassador”. Τον συνάντησε στο πρόσωπο του Σταμάτη Καραϊσκου, ενός κομμωτή με ισχυρή παρουσία στο χώρο, εκπληκτικές ικανότητες και μεγάλη καλλιτεχνική εμπειρία.

 

 

kerastase-karaiskos

 

Εννοείται πως με το που τον είδαμε, δεν τον αφήσαμε σε ησυχία. Η μία ερώτηση έφερνε την επόμενη και το ¨ζουμί¨ της όλης συζήτησης ήταν μέσες-άκρες το παρακάτω:

 

Το φυσικό ξεθώριασμα των μαλλιών είναι must για το φετινό καλοκαίρι, επομένως οτιδήποτε σε ombre ή sombre το συνιστά ανεπιφύλακτα. Αναφορικά με το styling, τo επιμελώς ατημέλητο look παραλίας θα έχει και φέτος την τιμητική του. Οι ανεπιτήδευτοι, ανάλαφροι κυματισμοί των μαλλιών όχι μόνο είναι σαγηνευτικοί και sexy, αλλά επίσης ιδιαίτερα βολικοί για τους θερινούς μήνες του χρόνου που αναζητούμε ο,τι πιο φυσικό και εύκολο για την εμφάνιση των μαλλιών μας. Προτείνει μάλιστα το Spray a Porter της Kerastase για ιδανικό “beach look” χωρίς πολλά-πολλά.

 

 

kerastase-beach-look

 

Αγαπημένο του προϊόν styling είναι το Forme Fatale της Kerastase. Αυτό το gel του επιτρέπει να δημιουργεί οποιοδήποτε look επιθυμήσει, αφού δίνει τέλειο σχήμα στα μαλλιά, με μεγάλη διάρκεια και χωρίς να τα καταστρέφει. Δεν το αποχωρίζεται ποτέ!

 

Νέα προϊόντα:

 

COUTURE STYLING

 

Η σειρά Couture Styling της Kerastase που γνωρίσαμε μόλις πέρυσι, μετράει φέτος νέες προσθήκες.

 

Το baume double je είναι ένα πολυχρηστικό balm για μεσαίο κράτημα, που διαμορφώνει τα μαλλιά, τους δίνει σώμα και ματ υφή. Επίσης είναι ειδικό στο να τιθασεύει τις ενοχλητικές φύτρες και τις λεπτές τρίχες που αντιστέκονται στο styling.

 

 

kerastase-baume1

 

 

H V.I.P. (volume in powder) είναι μία πούδρα “κρεπαρίσματος” σε σπρέι μορφή που χαρίζει εντυπωσιακό όγκο στα μαλλιά χωρίς να αφήνει κατάλοιπα.

 

 

 

kerastase-volume-in-powder

 

 

 

Τέλος, η σειρά styling της Kerastase αποκτά τώρα αυτό που της έλειπε. Μία λακ για extra δυνατό κράτημα. Η laque noire προσφέρει στα χτενίσματα εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια, ενώ βοηθάει τα μαλλιά να δείχνουν λαμπερά και να αντιστέκονται στην υγρασία.

 

 

kerastase-laque-noir

 

 

DENSIFIQUE

 

Η νέα ολοκληρωμένη σειρά Densifique (κάποια προϊόντα της προϋπήρχαν) είναι σχεδιασμένη να προσφέρει υπέροχη πυκνότητα στα μαλλιά. Η Kerastase την κατατάσσει στην κατηγορία του “hair skincare” καθώς τα προϊόντα της δρουν στο τριχωτό της κεφαλής και όχι απευθείας στην τρίχα. Στοχεύουν στην ενίσχυση της τρίχας από το σημείο που εκείνη γεννάται, δρώντας στην επιδερμίδα του κεφαλιού, εκεί ακριβώς όπου οι τρίχες ζουν και αναπτύσσονται. Το αποτέλεσμα; Μαλλιά με σώμα, πιο πλούσια, πιο πυκνά και περισσότερο δυνατά.  Τα νέα μέλη της οικογένειας Densifique είναι το σαμπουάν, η μάσκα και ένας αφρός που προσφέρει άμεσα όγκο και σώμα στα μαλλιά. Αν και τα αποτελέσματά του είναι ορατά αμέσως μετά την εφαρμογή του, στην ουσία πρόκειται για θεραπεία και όχι για προϊόν styling.

 

 

kerastase-densifique

 

 

CC cream για τα μαλλιά;

 

Ναι, η Kerastase μας επιφύλασσε και αυτήν την έκπληξη. Ως τμήμα της καλοκαιρινής σειράς Soleil, η νέα CC cream μαλλιών της εταιρίας (τα αρχικά σημαίνουν Complete Care) υπόσχεται να μας χαρίσει τρία διαφορετικά οφέλη. Προστασία κατά την έκθεση στον ήλιο, θρέψη και επανόρθωση όταν χρησιμοποιηθεί σε καθαρά και στεγνά μαλλιά και τέλος άμεση λάμψη, χάρη στις διακριτικές πέρλες που ενσωματώνει στη σύστασή της. Ένα προϊόν – πολλές χρήσεις, για μένα το πιο ενδιαφέρον απ’όλα.

 

 

kerastase-cc-cream

 

 

Εκτός όμως από τα νέα προϊόντα, στην παρουσίαση θυμηθήκαμε και όλα τα παλιά και αγαπημένα. Ακολουθούν στιγμιότυπα:

 

 

kerastase-12

 

 

 

kerastase-13

 

 

 

kerastase-14

 

kerastase-11

 

 

kerastase-15

 

 

kerastase-16

 

 

kerastase-17

 

 

kerastase-open

 

 

 

14 Σχόλια
  1. Καλημέρα! Πραγματικά πολύ ενδιαφέρον το τελευταίο προιόν, η cc cream,εν όψει καλοκαιριού ιδίως! Ωραίο χρώμα συσκευασίας!

  2. Τζα!!!Καλημέρα bbgirls.Αγαπώ Kerastase!Η V.I.P. μου έκανε κάτι..τη θέλω οπωσδήποτε.Φιλιάααααα

  3. Αγαπώ, λατρεύω και υποκλίνομαι στα προϊόντα Kerastase…. τους έχω τρελή αδυναμία! Όλα τα θέλω, ΌΛΑ!!! Φιλιά! 😉

  4. cc cream μαλλιών!!! ουάου! θέλω να τη δοκιμάσω οπωσδήποτε!

  5. Καλημέρα!!!
    Η νέα cc σίγουρα θα ειναι ένα εξαιρετικό προϊόν!!!!
    Κάτι μου λέει πως φέτος το καλοκαίρι θα κυκλοφορήσουν πολλές cc κρέμες και άλλων εταιριών!!
    Μόνο σε προϊόντα σώματος δεν έχουμε δει κάτι αντίστοιχο ακόμα. . .
    Φιλάκια

  6. CC cream για μαλλιά…..εκεί στάθηκα ΠΟΛΛΗ ώρα.Ενδιαφέρον!!

  7. Μα να τα θέλω όλα;Πραγματικά,αυτή τη στιγμή χρειάζομαι μια σειρά για επανόρθωση,μία πούδρα για όγκο κ το νέο τζελ που ακόυγεται πολλά υποσχόμενο!Να μην πω κ τη cc cream κ to spray για beach look.Πάει καταστράφηκα πασχαλιάτικα!

  8. @Elena: Το ίδκιο που ισχύει για την Marianna, ισχύει και για σένα Ελενάκι μου!

  9. Καλησπέρα και από εμένα,
    αυτή τη στιγμή θαρρώ πως η Kerastase είναι στα καλύτερα της. Ναι, είναι κάπως αλμυρές οι τιμές αλλά κακά τα ψέματα εδώ ισχύει το “ό,τι πληρώσεις παίρνεις” και με το παραπάνω.

    Άλλη μια beauty addict εδώ, ειδικά σήμερα που έβλεπα το λατρεμένο μου lait reparateur να μου τελειώνει, νομίζω πως βλέπω αστεράκια 🙂

    Αυτή τη στιγμή πάντως κυκλοφορεί το περιοδικό Elle με δώρο ένα υπέροχο λαδάκι Kerastase για τα μαλλιά σε συσκευασία ταξιδίου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.