Estee Lauder Bronze Goddess: Kαλοκαίρι 2014

 

 

Bronze_Goddess_Summer__14_M

 

Ήθελα να ανεβάσω αυτό το post μόλις είδα τις φωτογραφίες, αλλά ακόμα περισσότερο από τη στιγμή, που έπιασα τα προϊόντα στα χέρια μου. Ένιωσα όμως ότι ήταν λίγο νωρίς και δεν με πείραζε αν πιο πριν, τα βλέπατε κάπου αλλού. Όμως μου κόλλησε για τα καλά στο μυαλό, να σας δείξω τη συλλογή, Estee Lauder Bronze Goddess 2014, αμέσως μετά τις μέρες του Πάσχα.

 

Διότι σε λίγο, σε πάρα πολύ λίγο, θα πούμε Καλό Καλοκαίρι, οπότε γιατί να μην κάνουμε από εδώ την αρχή.

 

Φέτος είναι αλήθεια, η συλλογή Estee Lauder Bronze Goddess ξεπέρασε τον εαυτό της. Ακόμα και εγώ που με τόσα που έχουν δει τα μάτια μου, δύσκολα ενθουσιάζομαι και πετάω πάνω κάτω, αυτή τη φορά σχεδόν το έκανα. Τα προϊόντα, τα έβαλα σε περίοπτη θέση, τα βγάζω και τα βλέπω και τα ξαναβλέπω, ενώ έχω πείσει τον εαυτό μου, ότι θα αρχίσω να τα χρησιμοποιώ, σε ξεχωριστές περιστάσεις.

 

 

Ξεχωριστή για μένα, ήταν και η περίσταση, όταν απλά ένα βράδυ μετά το ντους, παρόλο που δεν είχα να πάω πουθενά, ψεκάστηκα με το υπέροχο Shimmer Body Oil με ψήγματα χρυσού και ήταν σα να έκανα ένα impromptu δωράκι στον εαυτό μου. Μετά βέβαια, την υπέροχη μυρωδιά και την απίστευτη χρυσαφένια λάμψη στο δέρμα μου, μου φαινόταν περίεργο, να βάλω τη φόρμα μου και το t-shirt και άρχισα να κάνω ανασκαφές στην ντουλάπα μου, βρήκα ένα αέρινο καλοκαιρινό φορεματάκι, το φόρεσα, έβαλα δυνατά το ραδιόφωνο και έκανα βόλτες μέσα στο σπίτι, πότε χορεύοντας και πότε απλά περπατώντας και πέρναγα από καθρέπτη σε καθρέπτη, νιώθοντας απέραντη χαρά και ευγνωμοσύνη, που είμαι υγιής και άλλο ένα υπέροχο καλοκαίρι στη χώρα μας, είναι μόνο μια ανάσα μακριά.

 

Μετά σα να κρύωσα λίγο, έβαλα τη φόρμα μου και ok, ξέρω δεν ήταν τίποτα ιδιαίτερο αυτές οι στιγμές, αλλά από την άλλη, αυτές είναι οι μικρές καθημερινές απολαύσεις, έως και χαρές θα έλεγα της ζωής και καλό είναι να μην χάνουμε ούτε τον ενθουσιασμό μας, ούτε το “joie de vivre” ακόμα και για τα πιο μικρά και για άλλους «χαζά» πράγματα και θα έρθουν και τα «μεγάλα».

 

Μετά από τα παραπάνω, ας κάνω και τη δουλειά μου και να σας ενημερώσω πριν βγείτε για shopping τα εξής: Η σειρά μακιγιάζ Bronze Goddess 2014 θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα καλλυντικών στα τέλη Απριλίου.

 

Η αρωματική σειρά Bronze Goddess 2014κυκλοφορεί ήδη σταδιακά από το τέλος Μαρτίου με το Bronze Goddess Eau Fraiche (63,50E)  Bronze Goddess Shimmer Body Oil και Bronze Goddess Body Splash. Στο τέλος Απριλίου θα μας έρθει και  το Bronze Goddess Whipped Body Crème.

 

 

Aκoλουθεί η συλλογή σε όλο της το μεγαλείο.

 

 

Tα Αρώματα

 

 

Bronze_Goddess_Fragrance_Lineup_Global_Expires_March__15

 

 

 

Bronze_Goddess_Summer__14_G

 

 

 

Animal Print παλέτα, μας μεταφέρει, τροπικά…

 

 

 

Bronze_Goddess_Palette___Li

 

 

 

 

Bronze_Goddess_Trendview_Gl

 

 

The Nudes Eyeshadow Palette 64,50E

 

 

Estee-Lauder-Summer-2014-Bronze-Goddess-3

 

 

Τα αγαπημένα μου:

 

 

Shimmer Body Oil (αυτό που έλεγα παραπάνω) 42E

 

 

 

shimmer-oil

 

 

 

 

Whipped Body Cream 42E

 

 

 

Estee-Lauder-Bronze-Goddess-whipped-cream

 

 

 

Στην υγειά μας.

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=5kER0VatMlY

 

 

 

 

 

 

 

25 Σχόλια
  1. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!
    Batiκ Sun !!!! Solar Crush!!!! Bronzer!!!!! Τροπικό – εθνικ καλοκαίρι!! TA ΘΕΛΩ ΟΛΑ ΤΩΡΑ!!!!

  2. Χρόνια πολλά Τζούλια και bb girls.Καλή η ξεκούραση αλλά μας έλειψε η καθημερινή μας συνήθεια. Όσο για τα estee ξέρεις ότι τα λατρεύω και αυτό το solar crush κάτι μου λέει ότι θα γίνει δικό μου , Φιλιά πολλά….

  3. @Stella: Μμμμ.. ξεκάθαρα, δεν σου άρεσε καθόλου η συλλογή… Αχαχαχαχχαχαχχαχα!!

  4. ας με χαστουκίσει κάποιος που ότι βλέπω το θέλω!!!

  5. Καλημερα!!!!!
    Επειδη εδω και χρονια εχω εθιστει στο αρωμα θα το τιμησω
    και φετος!!!!Μα πες μου ποσο μπορεις να αντισταθεις μοροστα
    σε ενα Bronze Goddess!!!!!

  6. @ΕΛΕΝΗ: Ελένη μου, νομίζω κάθε γυναίκα αυτό το καλοκαίρι θα έπρεπε να έχει ένα Solar Crush στο νεσεσέρ της. Απόλυτο δίκιο έχεις. “Επέστρεψα” αγαπημένη, στην όμορφη παρέα μου!

  7. Μα είναι ήδη καλοκαίρι! Το μόνο που μας λείπει είναι μία παραλία!

  8. @sofiaT: Σοφάκι, σε κάποια πράγματα, απλά ΔΕΝ αντιστέκεσαι.. Και γιατί να το κάνεις εξάλλου;

  9. Καλημέρα!Διακοπούλες ακόμα κι έτσι τα λέμε πρωί!Κι εγώ χθες τακτοποιούσα τα καλοκαιρινά μου γτ όπως κ να το κάνουμε η ζέστη ξεκίνησε κ θέλουμε πιο ελαφρά ρούχα!ESTEE LAUDER,χμ!τι άλλο να πω από τέλεια;Βλέπω όμως κ σκούρα χρωματα στις παλέτες κ θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι μόδα.Εγώ,βέβαια, τις φοράω αλλά για τα πιο νέα κορίτσια νομιζω ότι τα πιο ζωηρά χρώματα είναι πιο φωτεινά κ wow! με μαυρισμένη επιδερμίδα είναι super,όχι μόνο φέτος αλλά κ κάθε καλοκαίρι.

  10. Τζα!!!Καλημέρα bbgirls,χρόνια πολλά..Τι να πω τώρα.Θεϊκά!!!Τα θέλω όλα,τι πρωτότυπο ε;χαχαχαχ φιλιά σε όλες

  11. καλημερα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολες Ωραια ξεκινησες και σε συνδυασμο με τον καιρο μας βαζεις σε κλιμα διακοπων. Νομιζω οτι εκει στην ESTEE δουλευουν εχοντας στο μυαλο τους το ελληνικο καλοκαιρι και τις Ελληνιδες. Γεια σας

  12. Καλησπέρα γλυκό μου παρεάκι και Χρόνια Πολλά! Μαζευτήκαμε όλες πάλι στο αγαπημένο μας στέκι….τι όμορφα που είναι! Εξαιρετική η συλλογή Bronze Goddess της θείας Estee (που λέει και η Στελλίτσα μας) και φυσικά ΤΑ ΘΕΛΩ ΌΛΑ και γω… ιδιαίτερα το Shimmer Body Oil και το Pure Color Long Lasting Lipstick σε απόχρωση Solar Crush, με ταξιδεύουν σε τροπικά νησιά!! @Τζούλια μου, και γω χρειάζομαι ένα χαστούκι για να συνέλθω!!! χα-χα-χα Καλή συνέχεια κορίτσια, φιλιάααα…. 😉

  13. Welcome back !!! Τι ωραία συλλογή , μας έβαλε κατευθείαν σε καλοκαιρινό mood ( αν και σήμερα φοράω μποτάκια γιατί νόμιζα ότι θα έβρεχε ) . Συμφωνώ απόλυτα για τα “μικρά πράγματα” που λες , κι αν δεν έρθουν τα “μεγάλα” δεν πειράζει , άλλωστε προτιμώ τις μικρές στιγμές ευτυχίας , αυτές είναι που μετράνε στο σύνολο …

  14. @marianna: Είναι πολύ της μόδας, τα nude φέτος το καλοκαίρι και κάποια από αυτά, λογικά είναι πιο σκούρα, προς το δαμασκηνί. Έπειτα μην ξεχνάς ότι αυτές οι σκιές δεν είναι πολύ pigmented (το γράφω έτσι γιατί είσαι καθηγήτρια αγγλικών και θα καταλάβεις..) πράγμα που σημαίνει ότι δεν “γράφουν” σκληρά. Και ταιριάζουν όμορφα και φυσικά με μαυρισμένο δέρμα.

    @marianna No 2: Καλοκαιρινά?? Εμ, βέβαια. Δεν έχουμε όλες την τύχη να ζούμε στη Χίο…

  15. Αγαπημένη παρέα χρόνια πολλά!! Χριστός Ανέστη!!! Άντε άντε καιρός ήτανε… να μαζευόμαστε σιγά σιγά!!! Υπέροχο το ποστ που ξεκίνησες Τζούλια μετά από διακοπές.Μας έβαλε όλες σε κλίμα καλοκαιριού!!!

  16. @rania: Άλλη έχει στο μυαλό της, το Ελληνικό Καλοκαίρι και τις Ελληνίδες Ράνια μου, αλλά δεν θα πω ακόμα κάτι…

  17. Oποια και αν ειναι ελπιζω να μας ξετρελανει με αυτα που θα εχει σκεφτει για τις Ελληνιδες. Εν αναμονη Καλο απογευμα

  18. @Εlena: Ελενάκι, θα μαζευτούμε μια μέρα όλα τα bb girls και θα χατσουκίζουμε η μια την άλλη. Μετά θα πιούμε ένα ποτήρι κρασί, θα μας περάσει η λύσσα για μακιγιάζ και θα λέμε τα δικά μας. Συμφωνείς?

  19. κάποια από τα καλλυντικά είναι από την περσινή συλλογή,αφαιρέστε τα
    πχ το batik sun

  20. @Τζούλια: Συμφωνώ γλυκιά μου, συμφωνώ!! 🙂

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.