L’Oreal Paris Royal Orchidee: Το «δικό μας» βερνίκι νυχιών.

 

Le-Vernis-1

(Είχε και καμιά από εσάς χθες, προβλήματα με τεχνολογία και ιντερνετικές συνδέσεις ή μόνο εγώ είχα το προνόμιο; Εκνευρίζομαι αφάνταστα όταν συμβαίνει αυτό, αλλά ευτυχώς, μετά από λίγο το ξεπερνάω..)   “Επιστρέφω” λοιπόν σήμερα και θα μου πείτε τώρα, “καλά, θα κάνεις  post για ένα και μοναδικό βερνίκι νυχιών;” Μάλιστα, μάλιστα, θα κάνω και θα παρακάνω, γιατί αυτό δεν είναι ένα τυχαίο βερνίκι νυχιών είναι ΤΟ βερνίκι νυχιών των bb girls!

 

Διότι από ότι θα δείτε ακόμα και οι μεγάλες μάρκες, δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στη μαγεία του αυτοκρατορικού μοβ… (και έχω και άλλο λόγο, θέλω χάρη, θα σας το πω στο τέλος, διότι αν δεν “εκμεταλλευτείς” τις φίλες σου, τι να εκμεταλλευτείς σε αυτή τη ζωή;)

 

H high and mighty λοιπόν, madame L’Oreal Paris, εμπνεύστηκε και αυτή, από το επίσημο χρώμα της χρονιάς, το υπέροχο, πλούσιο αυτοκρατορικό μοβ Radiant Orchid, σύμφωνα με τον ειδικό του χρώματος Pantone,  και παρουσιάζει το Color Riche Le Vernis Royal Orchidee!

 

 

 

pantone-mauve-1

 

 

 

Και να σας πω και κάτι; Ε, 4,5 ευρουλάκια κάνει και κανονικά η L’Oreal Paris θα έπρεπε να τα κάνει όλα, δώρο στα bb girls. Τι είναι δηλαδή 300,000 μπουκαλάκια, για τη L’Oreal Paris; Εξαφανισμένη η Αλεξάνδρα όταν την χρειάζεσαι, θα  βγάλω και εγώ, κομπιουτεράκι.. 4,5 Χ 300.000 χιλιάδες το ευτελές ποσό των 1.350.000Ε. Τσάμπα πράγμα.  Άδικο έχω;

 

 

 

royal-orchid

 

 

 

Tώρα, σα να είμαι μέσα στο μυαλό σας, ξέρω τι θα σκεφτείτε.. Για Purple γράφει η Τζούλια, σίγουρα θα κλείσει το post με το τραγούδι Purple Rain, του Prince.

 

………………………………………..

 

 

Έτσι σας έχω μάθει; Στα συμβατικά ή στα αντι-συμβατικά; Στο expected ή στο unexpected;

 

Λοιπόν, πολύ χαλαρουίτα το Purple Rain δεν μου κάνει καθόλου, βαριέμαι τρελλά, άνοιξιάτικα… Στο μοβ θα μείνω όμως, βέβαια και μου κάνουν περισσότερο, οι Deep Purple και το,  Smoke on the water, Α fire in the sky.

 

Πιάστε τα μπάσα and………

 

Rock babies, Rock!

 

 

 

 

 

 

 

 

Η χάρη τώρα: (a.k.a εκδούλευση)

 

Λοιπόν, ακούστε bb girls: Παντρεύεται ο αγαπημένος μου φίλος  στις 14 Ιουνίου και βαφτίζει ταυτόχρονα και το κουκλάκι του  και εγώ ψάχνω απεγνωσμένα ένα φόρεμα σε αυτή ακριβώς τη μοβ απόχρωση (για να το ταιριάξω και με το βερνίκι βέβαια..) κατά προτίμηση, μεταξωτό ή σιφόν,  σε Α γραμμή,  λίγο πάνω από το γόνατο,  halter neck και εξώπλατο. Παρακαλώ πολύ,  αν πάρει κάτι το μάτι σας, οπουδήποτε, με ενημερώνετε  πάραυτα.

 

 

 

(Kαι επειδή λίγο παραπάνω χρώμα, ποτέ δεν έβλαψε καμία, ρίξτε μια ματιά και στο julias σήμερα, η MariaA έχει για μας την συλλογή Givenchy Spring 2014 Over Rose.)

 

 

 

26 Σχόλια
  1. καλημέρα …ιδανικό το smoke on the water…φοράς και το αυτοκρατορικό μωβ…αγαπάμε μωβ έτσι απλά,καθημερινά και για πάντα…πολλά φιλιά και λατρεμένα Jules!!! 😀

  2. Από μικρό κοριτσάκι το αγαπημένο μου χρώμα(εβαζα κι ενα ρωζ από δίπλα για να χαρέι η μαμά…) Πόσο το λατρεύω!!!! Τυχαίο? ΟΧΙ!!!!! ΚΑΡΜΙΚΟ ΑΔΕΛΦΕΣ ΜΟΥ!!! ΚΑΡΜΙΚΟ!!!!!

  3. @Stella: Αγαπημένη, εσύ που κυκλοφορείς εκεί κάτω στα κέντρα πιο συχνά, ρίχνε και τη ματιά σου για κανένα φορεματάκι.. (όσο για το ρωζ, μια χαρά, πιο cool και πιο “γεμάτο” μου κάνει..)

  4. χαχαχαχαχα!!!!!! Το φόβο μου να ‘χεις κυρά δασκάλα μη σε ξαναπιάσω λάθος!!!! Υπέροχο το μωβ, το λατρεύω!!! Πέρυσι σκεφτόμουν ακόμα και το δωμάτιο μου να βάψω μωβ!!

  5. @Aλεξάνδρα: Ασε, δεν την ξαναπατάω σου λέω μετά το ρεζιλίκι.. και για πράξη 2Χ2, κομπιουτεράκι θα βγάζω, ή θα φωνάζω τον κύριο Ρωμανό…

  6. Και ξερετε τι μου θυμίζει το χρωμα ROYAL PURPLE? (αντε θα σας φτιάξω τωρα….) Την Ταυλάνδη, που όλα στη χωρα είναι μωβ απο την THAI την υπέροχη αεροπορική τους εταιρεία που το έχει ως επίσημο χρωμα της και έχει υιοθετήσει το σλόγκαν smooth as silk, τις εκπληκτικές ορχιδέες σε διαστασεις δενδρων που κατακλύζουν τη χώρα σε όλες τις αποχρώσεις του μωβ…. και το Royal Purple της βασιλικής ορχιδέας ως κυρίαρχο…. Στην Ταυλάνδη αδελφές μου!!!! Στην Ταυλάνδη!!!! ξέρετε τι θα έχουμε να λέμε 18 ώρες ταξίδι? Τζου φύγαμε???

  7. Τζα!!!Καλημέρα Τζούλια,bbgirls.Μόλις γύρισα από τα μαγαζιά αλλά το μωβ δεν υπάρχει πουθενά!!!!(για να το ξεπεράσω φυσικά πήρα κάτι άλλα χρωματάκια)Το τραγούδι αυτό είναι άκρως ξεσηκωτικό.Να τραγουδάω… “γκαν γκαν γκαν…”χαχαχαχ Φιλιά σε όλες

  8. Kαλημερα και απο μενα.Τελειο ειναι αυτο το μωβ ουτε πολυ σκουρο ουτε ανοιχτο. Οσο για φορεμα εχω δει στους καταλογους της MADELINE kαποιο φορεμα που δεν μου αρεσε και πολυ καθως επισης και στον καταλογο της εταιρειαςRAXEVSKI που δεν το λες ακριβως μωβ ειναι μλε ρουα με μωβ μαζι Θα ψαξω τα περιοδικα μου και τα διαφημιστικα των εταιρειων που εχω και αν βρω αλλο θα επανελθω.

  9. Καλησπέρα κι από εμένα !@Stella : Κι εμένα το αγαπημένο μου χρώμα από μικρή ήταν το μωβ και μάλιστα το συγκεκριμένο μωβ και όλα τα ήθελα σ’αυτό το χρώμα ( προς μεγάλη απογοήτευση της μαμάς που το έβρισκε σκούρο και άκαιρο για την ηλικία μου ) , μέχρι και το ποδήλατό μου το ήθελα σε αυτό το μωβ ( αλλά δεν βρίσκαμε και το πήρα ροζ ) .@Jula : Παρακαλώ ενημέρωσε την υπεύθυνη στη L’Oreal ότι όφειλε τουλάχιστον να ονομάσει το βερνίκι “ΒΒ Purple” ή “ΒΒ Purple Orchid” προς τιμήν μας ( μα καλά κανείς εκεί στη L’Oreal δεν διαβάσει ΒΒlog ήθελα να ήξερα …). Απογοητεύτηκα , αλλά θα το αγοράσω , δεν μπορώ να αντισταθώ στο χρώμα .

  10. Καλησπέρα!Αγαπώ το μωβ,μου πηγαίνει κ πολύ,ανοιχτόχρωμη κ ξανθιά,νομίζω ότι όλες οι αποχρώσεις του είναι τέλειες!Όσο για το φόρεμα,Τζούλια,πολύ ωραία ιδέα,μου αρέσουν οι γυναίκες που έχουν αποφασίσει ακόμα κ το κόψιμο στο λαιμό!Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά μάλλον δύσκολο να τα βρεις ολα αυτά μαζί.Για ράψιμο τι θα έλεγες;

  11. @Litsa Kouklitsa: Βρε λες να ξεχύθηκαν όλα τα bb girls και να τα εξαφάνισαν; Για ξανακοίτα και αν και πάλι δεν έχεις τύχη, στείλε μου mail.. να δω τι μπορώ να κάνω…

  12. @rania: Σε ευχαριστώ αγαπημένη μου για την απάντηση.. Θα κοιτάξω εκεί που μου είπες, μπας και έχω καμιά τύχη..

  13. @Mous- Mous: Πολύ καλά τα λες!! Μας διαβάζουν και μας παραδιαβάζουν και είμαι σίγουρη το σχόλιο σου, δεν πέρασε απαρατήρητο…

  14. @Μarianna: Βρε αγαπημένη, το σκέφτηκα και εγώ το ράψιμο, αλλά μια δυο φορές που τοτόλμησα στο παρελθόν, δεν είχα επιτυχία.. Δεν ξέρω, έχουν άλλον ¨”αέρα” τα pret a porter ρούχα, δυστυχώς…

  15. @Julia :Έτσι , έτσι . Και τώρα που το ξανασκέφτομαι τολμώ να πω ότι εμείς τα ΒΒ girls θα πρέπει να έχουμε και μια limited edition σειρά περιποίησης και απορώ που δεν το έχει σκεφτεί καμιά εταιρεία ακόμα …

  16. Γειά σου Τζούλια και ΒΒGirls. Λάτρης του χρώματος κι εγώ από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου… εξού και έχω πολλά ρούχα σε μωβ αποχρώσεις. Λοιπόν Τζούλια έχω κι ένα φόρεμα που πήρα από το Vardas πέρυσι όμως, σε αυτήν ακριβώς την απόχρωση. Είναι σαν κι αυτο που φοράει η κοπέλα της 3ης φωτό αλλά μέχρι αστράγαλο, με λίγο κέντημα στο μπούστο (μαύρες χάντρες) και ασορτί μπολερό. Μετάξι και τα 2. Το έχω βάλει μια φορά και είναι με τις σακούλες του καθαρηστηρίου. Αν ενδιαφέρεσαι στο δανείζω…

  17. @Flora: Αγαπημένη μου, αγαπημένη μου…με συγκινείς… Όμως η αλήθεια είναι ότι εσύ με το σώμα και το ύψος που έχεις, το μήκος στον αστράγαλο, είναι απλώς τέλειο.. Εγώ πάλι, αν βάλω κάτι μέχρι τον αστράγαλο, άστα…(πάντως νιώθω σα να το έχω ήδη δανειστεί και μόνο που το είπες…)

  18. Τζα!!!χαχαχαχ δεν σκέφτηκα να ρωτήσω @Τζούλια αλλά σίγουρα είναι έτσι γιατί αν υποψιαστώ ότι το μωβ δεν έφτασε εδώ ακόμη….Θα τσεκάρω και θα σου πω.Φιλιάααα καλά να περάσετε αύριο 🙂

  19. Kαι σήμερα έχω πρόβλημα με τη σύνδεση μου στο internet γκρρρ!!!Λατρεύω το μωβ δεν κουράζομαι να το λέω ότι είναι το λατρεμένο μου χρώμα! Τέλειο το Color Riche Le Vernis Royal Orchidee!!!

  20. @maryl: Και εσύ αγαπημένη πρόβλημα; Ε, δεν εξηγείται διαφορετικά! Κάποιο πρόβλημα έχουμε οι Υδροχόοι με την τεχνολογία, αυτή την εβδομάδα!

  21. Λατρεύω το μωβ χρώμα και το αγαπημένο τραγούδι Smoke on the water…. Φανταστικό το βερνίκι της L’Oreal! Το θέλω οπωσδήποτε για ανοιξιάτικες royal και sexy εμφανίσεις!!
    @Τζούλια μου, μόλις συνέλθω και αρχίσω να κυκλοφορώ, θ’αρχίσω την αποστολή για το φόρεμα! 🙂
    @Στελλίτσα μου, τι ωραία ιδέα… ένα ταξίδι στην Ταυλάνδη! Φύγαμε, φύγαμε σου λέω!! 🙂
    @Mous mous: Απίθανο τ’όνομα “ΒΒ Purple Orchid” για το νέο βερνίκι… Μακάρι να μας άκουγαν στην L’Oreal! 🙂

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.