Shiseido: Suncare Foundations, πούδρες και μέικ απ για να λατρέψετε τον ήλιο!

shiseido-sun-beautyblog

 

Τα Shiseido Sun Protection foundations είναι μία από τις μεγαλύτερες αδυναμίες μου. Μπορεί να διαβάζουμε γι’ αυτά το καλοκαίρι κυρίως -τότε άλλωστε μας είναι πιο απαραίτητα- όμως εγώ τα χρησιμοποιώ όλο το χρόνο. Εξασφαλίζουν υψηλή αντηλιακή προστασία στην επιδερμίδα, όμως διαφέρουν πολύ από τα περισσότερα αντηλιακά foundations.

 

 

Κακά τα ψέματα, τα προϊόντα που ενσωματώνουν μεγάλο SPF στη σύστασή τους είναι συνήθως παχύρρευστα, δύσκολα στην εφαρμογή και κάπως λιπαρά. Ε αυτό δεν συμβαίνει με τα Sun Protection foundations της Shiseido. Πέρα από τα ουσιαστικά οφέλη που προσφέρουν στο δέρμα, είναι καταπληκτικά στην εφαρμογή και στο τελείωμα.

 

Καλύπτουν ατέλειες, έχουν πολυτελείς υφές, μεγάλη διάρκεια και ανθεκτικότητα. Αυτοί είναι οι λόγοι που τα καθιστούν για μένα την ιδανική βάση μακιγιάζ για όλες τις εποχές του χρόνου. Άλλωστε στην Ελλάδα ο ήλιος υπάρχει πάντα, τι καλύτερο λοιπόν από ένα προϊόν που θα μας προστατεύει συνέχεια από την ακτινοβολία του;

 

Αυτό το καλοκαίρι τα αντηλιακά foundations της Shiseido έρχονται με ανανεωμένη διάθεση. Η ολοκαίνουρια σειρά Shiseido Suncare Foundations αποτελείται από τρία προϊόντα με νέα σύνθεση, υπέροχη υφή, εντυπωσιακό φινίρισμα και φυσικά με σύσταση που προστατεύει αποτελεσματικά την επιδερμίδα σε κάθε είδους περιβάλλον. Κοινό τους χαρακτηριστικό είναι ο υψηλός δείκτης προστασίας και η ανθεκτικότητα στο νερό και την εφίδρωση. Τι σημαίνει αυτό; Αψεγάδιαστη επιδερμίδα και προστασία όλη την ημέρα, με ένα μόνο προϊόν!

 

UV Protective Compact Foundation SPF30

 

shiseido-sun-powder-beautybloggr

 

Πόσοι δεν έχουν λατρέψει την αντηλιακή πούδρα/make-up της Shiseido; Μιλάμε για ένα παγκόσμιο best seller προϊόν που έχει κερδίσει μάλιστα και τον τίτλο της Νο1 αντηλιακής πούδρας στην Ευρώπη. Προσφέρει εξαιρετική κάλυψη και ομοιομορφία, έχει μεταξένια υφή και ματ τελείωμα. Προστατεύει την επιδερμίδα από τον ήλιο χάρη στο SPF30 και ταυτόχρονα την περιποιείται. Η ανανεωμένη σύνθεση της κυκλοφορεί σε έξι διαφορετικές αποχρώσεις που καλύπτουν από την πιο ανοιχτή μέχρι και την πιο σκούρα επιδερμίδα. Η ανθεκτικότητά της στο νερό και στον ιδρώτα την καθιστά ιδανική ακόμη και για την παραλία.

 

UV Protective Liquid Foundation SPF30

 

shiseido-sun-liquid-beautybloggr

 

Το συγκεκριμένο προϊόν, ή μάλλον τον προκάτοχό του, το είχα αγαπήσει όσο ελάχιστα άλλα foundations. Είμαι επομένως σίγουρη πως και η ανανεωμένη του εκδοχή θα με αφήσει εξίσου εντυπωσιασμένη. Πρόκειται για ένα υγρό, αδιάβροχο make up με ελαφριά, βελούδινη υφή που απλώνεται ιδανικά στην επιδερμίδα και διαρκεί για ώρες. Προσφέρει μέτρια έως πλήρη κάλυψη των ατελειών και μοιάζει απόλυτα φυσικό στο τελείωμα. Αν και ενυδατικό, δεν είναι καθόλου λιπαρό. Χαρίζει στην επιδερμίδα μία υγιή λάμψη και ένα ιδιαίτερα δροσερό και νεανικό φινίρισμα. Είναι από αυτά τα foundations που δεν αισθάνεσαι πως στα φοράς, που κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και βλέπεις το δέρμα σου να δείχνει φυσικά όμορφο και αψεγάδιαστο. Διατίθεται σε πέντε αποχρώσεις.

 

UV Protective Stick Foundation SPF30

 

shiseido-sun-stick-beautybloggr

 

Και περνάμε στο τρίτο και τελευταίο προϊόν της σειράς Sun Care Foundations. Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα make up σε μορφή στικ. Είναι ιδανικό για την τοπική κάλυψη των ατελειών, όχι μόνο το καλοκαίρι αλλά και ολόκληρο το χρόνο.  Έχει κρεμώδη υφή και ματ τελείωμα. Μου αρέσει ιδιαίτερα να το έχω στη τσάντα μου τους θερινούς μήνες για περιπτώσεις “έκτακτης ανάγκης”. Το καλοκαίρι όπως όλες γνωρίζουμε από το πουθενά ξεφυτρώνουν σπυράκια, κηλίδες και άλλες ατέλειες στο δέρμα μας. Με το συγκεκριμένο προϊόν όμως, μπορώ να τις “καμουφλάρω” στη στιγμή και κανένας να μην αντιλαμβάνεται την ύπαρξή τους. Είναι διαθέσιμο σε τέσσερις αποχρώσεις.

 

Και τα τρία προϊόντα, χάρη στην τεχνολογία τους, εξασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή προστασία, αφού σε αντίθεση με πολλά αντηλιακά, εναρμονίζονται απόλυτα με τις φυσικές αυλακώσεις της επιδερμίδας. Με τον τρόπο αυτό όχι μόνο προστατεύουν από τον ήλιο βραχυπρόθεσμα, αλλά έχουν και μακροπρόθεσμη δράση αποτρέποντας τη διαδικασία της φωτογήρανσης.

 

Και κάτι τελευταίο… Η παραλία είναι ένα μέρος που δεν μας επιτρέπει να είμαστε «αψεγάδιαστες». Κανένα προϊόν μακιγιάζ δεν πρόκειται να μείνει στη θέση του μετά από μία μέρα στη θάλασσα. Για να είμαστε άνετες, θα πρέπει να είμαστε εντελώς αμακιγιάριστες. Αλλιώς θα έχουμε συνέχεια το άγχος να μην βρέξουμε το πρόσωπό μας, να μην ιδρώσουμε κ.λ.π. Μήπως λοιπόν τα Suncare foundations της Shiseido είναι η λύση που αναζητούσαμε; Εγώ που γνωρίζω ήδη την απάντηση σας λέω πως ναι. Το υγρό αντηλιακό foundation με έβγαλε ασπροπρόσωπη ακόμη και στην παραλία!

 

Ποιο από τα τρία θα δοκιμάζατε;

 

 

Ιωάννα Μανέτα

 

 

Και ενώ μας έβαλε σε απίστευτα καλοκαιρινό mood η Iωάννα (έτοιμη για παραλία είμαι, αν μας κάνει λίγο τη χάρη ο καιρός) θα συνεχίσω και εγώ και θα μείνω στην Shiseido με εικόνες από το μακιγιάζ της Άνοιξης 2014, για να πάρετε ιδέες

 

Face Color Enhancing Trio: Πραγματικά υπέροχο προιόν. Τριπλό ρουζ, δίνει στη στιγμή ζωηρό χρώμα στα μάγουλα που διαρκεί
2014ss_makeup_pr_photo_ex08 (1)

 

 

Sheer Eye Zone Corrector: Ένα προιόν που σχεδόν εξαφανίστηκε από τα ράφια, με το που έκανε την είσοδο του στα καταστήματα καλλυντικών. Δίνει λάμψη και φωτεινότητα στη στιγμή, κάνοντας τα μάτια να δείχνουν πιο ξεκούραστα

 

ShiseidoSheer eye zone corrector (2)

 

 

Tα προιόντα που προτείνει η Shiseido για το Καλοκαίρι 2014

 

 

SMK11 Glamorous products (4)

 

 

 

Το face chart του make up artist και καλλιτεχνικού διευθυντή της Shiseido, Dick Page με την δική του έμπνευση για καλοκαιρινό μακιγιάζ.

 

 

 

SMK11 Glamorous face (4)

 

 

 

24 Σχόλια
  1. Καλημέρα!!!! Πως να μην σπέυσω για σχόλιο, για το προιόν που λατρευω τα τελευταία χρόνια και δεν αποχωρίζομαι χειμωνα – καλοκαίρι? Compact foundation και δεν φοράω πλέον άλλο Make up! Το χειμώνα με καλύπτει επίσης ιδανικά και ως αντηλιακή προστασία (ενταξει το καλοκαίρι επειδη είμαι λίγο σχολαστικούλα εως…τρελλή…βαζω και μια Frezyderm από κατω). Δυο – δυο τα αγοράζω, οταν η εταιρεία βγαζει την προσφορά 1+1 (φετος δεν τη βλέπω να παίζει, μαλλον θα αρκεστώ στο 35%) και στοκάρω για όλο το χρόνο. Αλλη απόχρωση για το χειμώνα – άλλη για το καλοκαίρι, αλλά παντα το ίδιο make up. Με μια καμπούκι το απλώνω το πρωί και τα έχω όλα μέχρι αργά το βραδυ, που πια με βλεπει το σπίτι μου… Αξεπέραστη αξία!!!! Οτι πιο τέλειο στην κοσμετολογία μπορείτε να δοκιμάσετε για να τα έχετε όλα και κάλυψη και αντηλιακή προσατσία και πούδρα και στεγνό, ματ, σατινε δερμα απο το πρωί εως το βραδυ! Βέβαια Shiseido ειναι αυτη… ιαπωνική ακρίβεια και υψηλές προδιαγραφές, ότι βγαζει αυτη η εταιρεία τέλειο είναι αλλά θεωρώ, ότι το συγκεκριμενο είναι η κάντιλακ των make up! Σας φιλώ!

  2. εν τω μεταξύ κι αυτα τα ρουζάκια σαν να μου προκάλεσαν μια λιγούρα….

  3. @Stella: Ήμουν 1000% σίγουρη, ότι το πρώτο σχόλιο, θα ήταν το δικό σου σήμερα.. Τι να κάνω, σας ξέρω απ έξω και ανακατωτά, πλέον.. Αχ,”γεράσαμε¨εδώ μέσα…. Αχαχαχχααχαχχααχ!!!

  4. καλημέρες με απληστία…πειράζει που τα θέλω όλα;;;και τα αντηλιακά και τα μακιγιάζ;;απαντάω μόνη…δεν πειράζει!!! πολλά φιλάκια αγαπημένες μου!!! 🙂

  5. Αγαπώ αυτήν την αντιηλιακή πούδρα όσο τίποτα άλλο!

  6. @Julia Ασε γιατι περναω φάση “Ρουζ-μπρόνζερ”…
    Τα θελω όλα τωρα, ανακαλύπτω ξανά το χρώμα στο μακιγιάζ και ειδικά όλα όσα δεν φορούσα εως σήμερα (berry, φούξια, τριανταφυλλί) και βαριέμαι πλεον αφόρητα το προβλεπόμενο κι ευκολοφόρετο peachy/coral/tea rose….. Λες να κάνω μεταστροφή στην εητίλα????

  7. καλημερα!!!!!!!!!! πόσο μα πόσο μα πόσο την αγαπώ αυτή την εταιρεία….. και πόσο συμφωνώ, για να είμαστε άνετες στην παραλία, πρέπει να είμαστε αμακιγιάριστες!

  8. τι τέλεια φέτος σε ένα -35% πήρα την compact μορφη και μπορώ να πω ότι την έχω κατευχαριστηθεί!!!! είμαι σίγουρη ότι θα ξαναπάρω!!!! επίσης τι ωραία χρωματάκια λάτρεψα το face chart!!!

  9. kalimera eee kalispera…. julia bbgirls!!!apoti tha katalabaite exo repo simera k mia diathesi na psaxoulepso to beautyblog (giati gia diathesi na ftiakso ntoulapes xlomo to blepo…)pou teleytea diabazo pio grigora apoti palia pou eixa perissotero xrono ta yperoxa post k dystixos mou leipsane ta sxolia olon ton bbgirl pou mou leinoun tis apories mou…!!(ayto htan apilh opos katalabate giati tha arxiso erotisoules…)
    yperoxa ta proionta shiseido malista zaxarono poly tis teleytes meroules to Compact Foundation!!!filakiaaaaa :*

  10. @Nansy: Καλώς το αγαπημένο μου, το Νανσάκι μου! Δουλειά, δουλειά αγάπη και ας μη σε “βλέπουμε” συχνά! (Λοιπόν εγώ να δεις πόσο βαριέμαι, να φτιάξω ντουλάπες και έχω και την “προίκα” του κυρίου Ρωμανού.. άσε, μη μου το θυμίζεις…)

  11. Τζα!!!Καλησπέρα bbgirls.Διάλεξα το Compact Foundation που το γνωρίζω ήδη και το αγαπώ.Τα χρωματάκια είναι τέλεια.Τώρα μένει να φτιάξει κι ο καιρός γιατί εμείς είμαστε έτοιμες και περιμένουμε…Μουτςςςςςςςςς

  12. Γεια σας. Να το πω η θα μου βαλετε τις φωνες. Ειναι η μονη εταιρεια που δεν εχω αγορασει ποτε τιποτε. Δεν ξερω πως ετυχε μαλλον με ειχε επηρεασει το γεγονος που ειχα διαβασει για την ραδιενεργεια που υπαρχει στην ατμοσφαιρα της Ιαπωνιας. Θαθελα ομως επειδη εχω διαβασει τα απειρα θετικα να δοκιμασω την πουδρα της. Ελπιζω φετος να γινει Καλο απογευμα

  13. Καλησπέρα γλυκό μου παρεάκι! Αγαπώ την Shiseido UV Compact Foundation SPF 30 και ας έχω να την αγοράσω πολύ καιρό!! Αυτό που με προβληματίζει πάντως είναι ότι πολλές αγάπες έχω τώρα τελευταία, μαζί με μια τρελή επιθυμία ν’αγοράσω όλα (όλα όμως) τα προϊόντα ομορφιάς!! Περαστικά μου! χα-χα-χα Καλή συνέχεια κορίτσια 🙂

  14. Δεν ξέρω τι φταίει και δεν μου ανοίγει το ποστ αλλά δεν πτοούμαι έστω κι αργά! Εμένα το chart μου άρεσε πιο πολύ απ’όσα έχουμε δει μέχρι τώρα.Απλό και to the point! Έχει elegance η Shiseido!

  15. Αγαπάμε shiseido! Το compact που έχω χρησιμοποιήσει φανταστικό.Τώρα βέβαια με ενθουσίασε και το αδιάβροχο liquid και θέλω να το δοκιμάσω.Τι πιο ωραίο από το να φαίνεται ένα ωραίο πρόσωπο ακόμα και στην παραλία??!! Έχω όμως μια ερώτηση: Φοράμε κάθε πρωί το αντηλιακό μας, βαφόμαστε, όλα μια χαρά και όπως πρέπει. Το απόγευμα γυρνώντας σπίτι τι είναι το σωστό να κάνουμε. Ξαναβάζουμε αντηλιακό πριν βγούμε στον ήλιο ή έχουμε κάλυψη από το πρωί που το έχουμε φορέσει και μας καλύπτει μισή ώρα για να γυρίσουμε σπίτι??Θα ήθελα πολύ να ακούσω τις απόψεις σας.

  16. @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Αυτο ειναι το τελειο με τo compact foundation της Shiseido!Απλα φρεσκαρεις ανα πασα ώρα και στιγμη αφου ειναι πουδρα κι εχεις και καλυψη και φρεσκάρισμα. Αντε το πολυ να περασεις απο πανω ενα ρουζακι…

  17. Έχεις δίκιο αγαπημένη μου!! Να υπάρχει δουλίτσα γιατι είναι πολυ δύσκολα!!! Κοριτσάκια μου όμορφα εχει -35% μολυς το ανακάλυψα κ δεν έχασα χρονο αφού ήθελα να το παρω ήταν ευκαιρία!!!το compact βγαίνει περίπου στα 23€ για όσες θέλουν!!!Φιλακια!!!

  18. Σ’ ευχαριστώ Στέλλα μου. Το ξέρεις φυσικά ότι εσύ μου το κόλλησες το compact!!Μιλούσες με τόσο ενθουσιασμό γι’ αυτό το προιόν που δεν μπορούσα να μην το έπαιρνα.

  19. Καλημέρα!Είμαι σε αναζήτηση μιας compact αντηλιακής κ σίγουρα θα την υπολογίσω!Το μακιγιάζ μου άρεσε τρελά κ αυτό το ρουζάκι σαν τριπλό παγωτό ένα πράγμα!Ο καιρός δεν λέει να ζεστάνει όμως,αέρας κ πάλι αέρας……

  20. @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Μα πόσο κακιά συναναστροφη είμαι επιτέλους!!! Εχω παρσύρει στην …. ακολασία… τόσες φίλες και τόσες συναδέλφους όλα αυτα τα χρόνια. Αλίμονο σε όποια καθόταν στο διπλανό γραφείο! Μεταλασσόταν κλασσικά σε beauty addicted!! 🙂

  21. Πολύ θα ήθελα να δοκιμάσω το liquid foundation….αν πραγματοποιεί τα μισά απ’όσα υπόσχεται νομίζω ότι πρέπει να το αποκτήσω!!

  22. ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗΝ ΠΟΥΔΡΑ ΤΗΝ ΚΟΜΠΑΚΤ.ΤΟ ΜΕΙΚ ΑΠ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΑΛΛΑ Η ΠΟΥΔΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ.ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΟΛΑ..ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΥΖ ΚΑΛΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ…

  23. Αγαπώώώ!!!
    Ψηφισα UV Compact Foundation SPF 30 53.85% και προφανώς η πλειοψηφία συμφωνεί! Πολύ βολικό προϊόν!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.