Kiehl’s και Νατάσσα Θεοδωρίδου για καλό σκοπό στη Θεσσαλονίκη

 

kiehl's-thessaloniki-1

 

 

Αν θα διάλεγα μία μέρα για να ταξιδέψω στην αγαπημένη συμπρωτεύουσα, αυτή θα ήταν σήμερα. θα σηκωνόμουν πρωί, θα έπαιρνα την πρώτη πτήση και γύρω στις 9 το πρωί, θα βρισκόμουν στην αγαπημένη συμπρωτεύουσα. Θα έκανα τη βολτίτσα μου στην Τσιμισκή, θα έπινα το καφεδάκι μου – ένα φραπέ παρακαλώ – στην παραλία και θα κατέληγα στο Hondos Center Appolonia Politia και συγκεκριμένα στο corner της Kiehl’s. Γιατί εκεί;

 

Μα..γιατί θα με εξυπηρετούσε μία εντελώς αναπάντεχη πωλήτρια: η Νατάσα Θεοδωρίδου! Όχι δεν έκανε στροφή στην καριέρα της. Απλά συμπράττει με την Kiehl’s για καλό σκοπό. 

 

 

kiehl's-natasa-theodoridou-2

 

 

Από τις 26 Μαΐου ξεκινά αποκλειστικά στο συγκεκριμένο corner η διάθεση μιας ειδικής έκδοσης της Ultra Facial cream 125 ml. Το 100% των εσόδων από τις πωλήσεις θα διατεθεί στο ορφανοτροφείο θηλέων “Η Μέλισσα“. Δύο όμορφες συλλεκτικές συσκευασίες με τη χαριτωμένη “Μάγια τη Μέλισσα” σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν χαρά σε παιδιά που την έχουν ανάγκη. Οι ειδικές εκδόσεις της διάσημης κρέμας περιλαμβάνουν -εκτός από την όμορφη ζωγραφιά- και ένα σημαντικό μήνυμα αγάπης, γραμμένο από την ίδια την Νατάσα Θεοδωρίδου.

 

 

kiehl's-thessaloniki-3

 

«Έχω μια αγκαλιά για τα παιδιά και είμαι σίγουρη πως με την υποστήριξή σας θα χωρέσει ακόμη περισσότερα.»

 

 

Το κοινωνικό έργο της Kiehl’s είναι γνωστό σε όσους έχουν ασχοληθεί με το brand. Με την υποστήριξη διάσημων καλλιτεχνών (όπως ο Brad Pitt, η Uma Thurman και η Julianne Moore) προσφέρει πίσω στη κοινωνία και έμπρακτα δείχνει την αγάπη προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον εδώ και πολλά χρόνια.

 

 

kiehl's-brad-pitt

 

Αυτή ωστόσο είναι η πρώτη φορά που η αγαπημένη εταιρία δημιουργεί τέτοιου είδους συνεργασία με Έλληνα καλλιτέχνη και αποκλειστικά για τη χώρα μας, ο ενθουσιασμός επομένως ξεχειλίζει. Δεν ξέρω για εσάς, εγώ πάντως φροντίζω πάντοτε να ενισχύω τέτοιου είδους ενέργειες, έτσι για να αισθάνομαι πως κάτι έκανα κι εγώ -έστω τόσο μικρό- για τους ανθρώπους που με χρειάζονται. Καμιά φορά αυτό που ξεχνάμε να κάνουμε καθημερινά, μας το θυμίζουν οι εταιρίες με τέτοιες συμβολικές ενέργειες.  

 

Ας μιλήσουμε όμως λίγο και για το ίδιο το προϊόν. H Ultra Facial cream είναι μία κρέμα 24ωρης ενυδάτωσης σχεδιασμένη να αποτρέπει την απώλεια υγρασίας της επιδερμίδας, προσφέροντάς της άνεση και εξισορρόπηση. Απευθύνεται στα ξηρά, κανονικά και μικτά δέρματα που έχουν ανάγκη από εντατική ενυδάτωση. H σύνθεσή της είναι εμπνευσμένη από το διάσημο και πολυαγαπημένο προϊόν της Kiehl’s, το Ultra Facial Moisturizer και η ειδική έκδοσή της θα πωλείται στην τιμή των 24 ευρώ.

 

Το έχω πάρει κατάκαρδα που δεν μπορώ να είμαι εκεί σήμερα. Να δω την Νατάσα σε ρόλο πωλητή, να αγοράσω αυτήν την γλυκιά κρέμα (που παρεμπιπτόντως μου αρέσει πολύ και σαν προϊόν) και να προσφέρω στην “Μέλισσα”. Μα γιατί να μην γίνει και στην Αθήνα αυτή η ενέργεια;

 

Θυμάστε όταν ρωτούσατε bbgirls της Θεσσαλονίκης “γιατί να μην έχουμε κι εμείς εδώ Kiehl’s;”; Τώρα οι ρόλοι αντιστράφηκαν!

 

Σε κάθε περίπτωση όμως, ξέρω πως τα bbgirls της συμπρωτεύουσας τέτοιες ενέργειες δεν τις χάνουν, είναι λοιπόν κι αυτό μια παρηγοριά. Μπορεί να μην καταφέρουμε εμείς οι Αθηναίες να δούμε το event με τα ίδια μας τα μάτια, θα μάθουμε όμως από πρώτο χέρι πως ήταν. Περιμένουμε νέα!

 

 

 

 

Ιωάννα Μανέτα

 

 

 

Kiehls-four-acai-toning-mist-FINAL-11x111

 

 

 

 

9 Σχόλια
  1. Καλημερούδια από την όμορφη Θεσσαλονίκη. Όπως έχετε ήδη φανταστεί από χθες το βράδυ έχω κάνει τις μάσκες μου και τα peeling μου, έχω βάλει τον Midnight Recovery concentrate ορό μου και σήμερα θα πάρω τις κόρες μου και θα πάμε στο corner της Kiehl’s το απόγευμα.
    Αξίζει να τονίσουμε πως το 100% του ποσού θα δοθεί στη “Μέλισσα” και το γράφω αυτό καθώς σε παρόμοια ενέργεια άλλης εταιρείας είχε δοθεί ένα μικρό ποσοστό. Ήταν ένα βραχιολάκι με την υπογραφή Ελληνίδας τραγουδίστριας που κόστιζε 1,50 ευρώ μόνο όμως τα 0,30 λεπτά θα πήγαιναν στον σκοπό. Οπότε ένα μεγάλο μπράβο στην Kiehl’s (αλλά και στη Θεοδωρίδου που συμβάλλει).

  2. Θεσσαλονίκη μου αγαπημένη, πόσο ζηλεύουμε τέτοιες ενέργειες! Ας γίνει κάτι αντίστοιχο κι εδώ!Μπράβο πάντως !

  3. Ελένη μου, να περάσετε υπέροχα και περιμένουμε όλες τις εντυπώσεις σου!

  4. Εχει το τροπο της η Kiehls να μας εντυπωσιαζει καθε φορα!Μια
    η ενεργεια της για τα λατρεμενα γαιδουρακια! Τωρα την εξαιρετικη
    εκδοση της ultra facial cream σε εκπληκτικη τιμη!για καλο σκοπο.
    Δεν εχω πια και φιλεναδες στην Θεσσαλονικη να μου εστελναν μια!
    Πιστευω να γινει κατι αντιστοιχο και εδω στην Αθηνα!
    Φιλακια πολλα

  5. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ! ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΠΑΩ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ. ΑΝ ΠΑΩ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ.

  6. Τζα!!!Καλησπέρα bbgirls.Μπράβο στην Kiehl’s και στη Νατάσσα.Και φυσικά θα πρέπει να υποστηρίξουμε την προσπάθεια.Φιλιά σε όλες…

  7. Συγχαρητήρια στην Kiehl’s για το κοινωνικό της έργο, αλλά και στην Νατάσσα Θεοδωρίδου που συμβάλει σ’αυτόν τον μεγάλο σκοπό! Μακάρι να γίνει αυτή η εκδήλωση και στην Αθήνα, για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε και μεις! Φιλιά!

  8. Τι άλλο να πω πέρα από το ότι έχω ήδη στην κατοχή μου την συλλεκτική κρέμα; Μπορούσα να κάνω κι αλλιώς, όταν η γλυκύτατη πωλήτρια στην Appollonia Politeia με ενημέρωσε πως θα πάρω 125 ml στην τιμή των 50 ml;! Πήρα και την avocado eye cream, καθώς και το Clear Corrective Dark Spot Correction! Ασυγκράτητη σας λέω. Και πώς να μην είμαι με τόσο εκπληκτικά προιόντα- τα οποία τυχαίνει αυτές τις μέρες να έχουν και 10% έκπτωση;! (21,5 μου βγήκε δηλ η ultra facial cream!). Επίσης η πωλήτρια μου δωσε πληθώρα από δείγματα για όλα τα προιόντα που μου τράβηξαν το ενδιαφέρον- το ίδιο και στην φίλη μου! Χίλια μπράβο!!

  9. Πολλά Μπράβο σε αυτην την υπέροχη εταιρεία για το κοινωνικό της έργο,μακάρι νακολουθήσουν κ άλλες το παράδειγμά της..πόσο γλυκιά η Νατασούλα Θεοδωρίδου,είναι κ από τις πιο αγαπημένες μου τραγουδίστριες!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.