Radiant Professional: Καλοκαιρινό Μπρονζέ Μακιγιάζ με την Κάτια Ζυγούλη

radiant-open-1

 

Σύντομα, αν όχι ήδη, θα μπορέσετε να πάρετε στα χέρια σας, τον Καλοκαιρινό Οδηγό μακιγιάζ της Radiant Professional, από τα σημεία πώλησης, με τη μούσα της μάρκας Κάτια Ζυγούλη. Και είναι πράγματι αξιέπαινο ότι εδώ και οκτώ χρόνια, η εταιρεία είναι πάντα πιστή στο ραντεβού της, δημιουργώντας ουσιαστικά τις κολεξιόν του μακιγιάζ και αναδεικνύοντας τάσεις, τέσσερις φορές τον χρόνο.

 

Μπορεί να επαναλαμβανόμαστε κάποιες φορές αλλά οι πλούσιες συλλογές χρωμάτων της μάρκας, αντιπροσωπεύονται τέλεια, από την breathtaking ομορφιά της Κάτιας.

 

Για το καλοκαίρι η Radiant προτείνει δυο μακιγιάζ το Summer’s Beauty και το Summer’s Glow. Και στα δυο πρωταγωνιστεί το Air Τouch Bronzer, η πούδρα για bronze εφέ αλλά και διακριτική λάμψη, ενώ τα χείλη σε έντονες, σέξι και juicy αποχρώσεις, είναι και στις δυο περιπτώσεις το focus του μακιγιάζ. Σημειώστε ότι το Air Touch Bronzer, θα το βρείτε σε τέσσερις αποχρώσεις για να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στην επιδερμίδα σας.

 

 

Air Τouch Bronzer

 

 

 

 

bronzers

 

 

Summers Beauty

 

radiant-2

 

 

Tα Βασικά προϊόντα

 

 

products-1

 

 

 

Summer’s Glow

 

 

radiant-3

 

 

Tα Βασικά Προϊόντα

 

 

products-2

 

 

 

Πάντως το πολύ ευχάριστο νέο, είναι ότι τώρα δεν χρειάζεται να περιμένουμε τέσσερις φορές το χρόνο για να απολαμβάνουμε τα ευφάνταστα μακιγιάζ της μάρκας και τα νέα προϊόντα που προτείνει, αφού πρόσφατα η Radiant Professional απέκτησε και παρουσία στο facebook. Μην ξεχάσετε να κάνετε like στη σελίδα, για να μαθαίνετε, από πρώτο χέρι τις τάσεις του μακιγιάζ όπως τις προτείνει μια από τις πιο αγαπημένες ελληνικές μάρκες με έντονη παρουσία και στο εξωτερικό.

 

 

 

 

(Λέω να μην σχολιάσω τον καιρό. Μπα, δεν αντέχω, θα σχολιάσω. Όσο χρόνων είμαι, όσα χρόνια θυμάμαι τον εαυτό μου και όσα καλοκαίρια υπάρχουν στη μνήμη μου, αυτό, δεν το έχω ξαναζήσει ποτέ – στην Αθήνα τουλάχιστον. Ξαναφόρεσα μποτάκια σήμερα, φούτερ και ομπρέλα – πάπια, ο κύριος Ρωμανός στο σχολείο, αλλά έτσι για το γαμώτο, θα απλώσω bronzer, πριν βγω για κάτι ραντεβού έξω, για να περάσει το δικό μου.)

 

Σύμφωνα βέβαια με τον Carl Thomas η καλοκαιρινή βροχή, μπορεί να είναι σέξι και αισθησιακή. Ok, ας το δούμε κι’ έτσι. Beggars, can’t be choosers.

 

 

 

 

 

 

 

 

12 Σχόλια
  1. Υπερκαλημέρες με ενισχυμένο voodoo…bronzer και κοραλλί αποχρώσεις!!!πολλά φιλιά υπέρτατο ΒΒ!!!

  2. @Jazzy: Καλημέρα αγαπημένη! Φύγαμε, με bronzer και κοραλί κραγιόν σήμερα! Κάτσε μήπως συναντηθούμε και πουθενά.. αυτό θα είναι το υπέρτατο!!! xxx

  3. Αυτο το θανατηφόρο κοραλί με τρελλαίνει!!! Αλλά, πάλι ποσα κοραλί πια? Εχω μαζέψει τόσα ώστε ευχομαι να διαρκέσει η μόδα για τα επόμενα 5 καλοκαίρια μπας και προλάβω να τα φορέσω όλα…. Ναι, ναι ξέρω η υπερβολή και λαρτζοσύνη του τοξότη, τώρα … και στα κοραλί κραγιόν…. Παρεπιπτόντως κορίτσια τι σχέδια κάνετε για τα χριστούγεννα? Αναμένουμε το Χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ Τζούλια,δεν βλέπετε τον καιρό που μας γνέφει για Xmas mood? Φιλιά πολλά!

  4. Όσο ο καιρός κάνει τις τρέλες του, εμείς θα κάνουμε τις δικές μας!! Ζήτω το καλοκαίρι, το χρώμα, το κοραλί κραγιόν και τα υπέροχα προϊόντα της Radiant Professional!!! 😉
    Υ.Γ. Μα είναι δυνατόν να ξαναφορέσω μποτάκια, ζακέτα κτλ στις 4 Ιουνίου; Αρνούμαι πεισματικά… αλλά έχω την εντύπωση πως αν συνεχίσει έτσι ο καιρός θ’αρρωστήσω πάλι! :/ Φιλιάαααα…..

  5. Καλημέρα κι από εμένα ! Εδώ στον Πειραιά είμαστε σε τελείως φθινοπωρινό/μελαγχολικό mood , καθώς στο γραφείο που έχει θέα στη θάλασσα βλέπουμε τη μαύρη μαυρίλα που επικρατεί έξω και ψυχοπλακωνόμαστε ( βέβαια , όταν έχει λιακάδα είναι χαρά Θεού και είμαστε σε mood “θέλω διακοπές τώρα” – οπότε μήπως η μουντίλα είναι καλύτερη μπας και δουλέψουμε και λίγο ? Λέω εγώ τώρα … ) . Να σας πω ότι χθες με τις βροχές και τις καταιγίδες είχα ραντεβού για πεντικιούρ ( ο προσωπικός μου νόμος του Μέρφι λέει όταν έχω ραντεβού για χτένισμα να έχει υγρασία κι όταν έχω ραντεβού για πεντικιούρ να ρίχνει καρεκλοπόδαρα – τσεκαρισμένο ) . Οπότε όπως καταλαβαίνετε , τσαλαβούταγα στις λακούβες και παράλληλα προσπαθούσα να μη γλυστρίσω με τη σαγιονάρα αλλά και να κρατάω την ομπρέλα να μη γίνω τελείως μούσκεμα ( σουρεαλιστικό εντελώς ) . Παρ’όλα αυτά , φτάνοντας σπίτι σκέφτηκα ότι τελικά ό,τι κι αν λέει ο καιρός είναι καλοκαίρι γιατί έτσι το θέλουμε κι έτσι το νιώθουμε . Τρελούτσικο βέβαια , αλλά καλοκαίρι . Όσον αφορά την κολεξιόν της Radiant ( αγαπημένη εταιρεία ) μου αρέσει περισσότερο το ροζ κραγιόν γιατί πάει με τα περισσότερα ρούχα μου και τη διάθεσή μου !

  6. Κοραλί κραγίον και εγώ φέτος! Btw έχει τσεκάρει καμιά άλλη τα inglot? Εχω ξετρελαθεί!

  7. Τζα!!!Καλησπέρα bbgirls.Τι κι αν βρέχει;Δεν καταλαβαίνουμε τίποτα.Και τα κοραλλί μας τα χρωματάκια και τα φλούο μας και όλα θα τα φορέσουμε.Εμείς έχουμε καλοκαίρι.Τέλος 🙂

  8. Καλησπέρα bbgirls!!! Μουχαχαχα!!! Στο Maleficent vibe της εποχής ανακάτεψα το καζανι μου κι έστειλα λίγη βροχή από Λονδίνο! Εδώ θα κάνουμε κανένα μήνα να βγάλουμε τα μποτάκια και τα μπουφάν οπότε μη παραπονιέστε παρακαλώ!!!! Μου αρέσουν τα έντονα χρώματα που έχει η radiant φέτος και η Κάτια είναι και πάλι υπέροχη!! Εκτός από το πορτοκαλί μου άρεσε και το Νο.9 κραγιόν της τελευταίας φωτό!!!
    Φιλιά πολλά!!

  9. Αχ αυτή η radiant!!! Αξεπέραστη αγαπημένη μάρκα με μοναδικά χρώματα..είναι η αγαπημένη μου σε ότι αφορά το μακιγιάζ και όλα μα όλα τα καλλυντικά της είναι εξαιρετικής ποιότητας!!! Οσο για τον καιρό…έλα Ιούνιε παραδέξου το έχεις κατάθλιψη!

  10. Η radiant γνωστή και έμπιστη μάρκα.Η Ζυγούλη κούκλα αλλάέχω μια ένσταση για το μαλλί που μοιάζει περμανάντ.Πες μου Τζούλια ότι ΔΕΝ ξαναγυρίζει αυτό το μαλλί στη μόδα!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.