Biotherm: 8 Ιουνίου Παγκόσμια Ημέρα των Ωκεανών.

 

Biotherm-1

 

 

Σε ωκεανό, δεν βρίσκομαι, αλλά είμαι ευτυχισμένη, γιατί βρίσκομαι στο Αιγαίο,  σε κάποια από τα πιο γαλανά, νερά του κόσμου. Θέλω λοιπόν, να γεμίσω με γαλάζιο και μπλε και το bb σήμερα και να δούμε μαζί, τι σημαίνει αυτή η μέρα, για την αγαπημένη μάρκα Biotherm, που αν και χωρίς αμφιβολία είναι η Νο 1 μάρκα στην ενυδάτωση, δεν μένει μόνο εκεί αλλά πάει πολλά βήματα παρακάτω.

 

 

biotherm-2

 

 

 

biotherm-3

 

 

 

biotherm-4

 

 

 

 

biotherm-5

 

 

 

biotherm-6

 

 

 

 

biotherm-7

 

 

 

biotherm-8

 

 

 

biotherm-9

 

 

 

biotherm-10

 

 

 

biotherm11

 

 

biotherm-12

 

 

 

biotherm-13

 

 

12 Σχόλια
  1. σαν το Αιγάιο πουθενά… πιστεψε με! σαν τις Κυκλάδες ούτε στον Παράδεισο… 😉 Βούτα και για μας!

  2. Καλησπερα! Ωραια εκπληξη! Μεγαλωνοντας με τα ντοκυμαντερ του Κουστω και φυσικα τα μπανια στη θαλασσα ολο το καλοκαιρι πραγματικα ειναι το μονο πραγμα που μου λειπει απο την Ελλαδα! Κανε μια βουτια και για εμας Τζου!

  3. Να περνάς καλά Τζούλια στο υπέροχο γαλάζιο.
    Εξαιρετική η πρωτοβουλία της Biotherm. Μακάρι όλες οι εταιρείες να είχαν τέτοιους στόχους. Θα μπορούσαμε να ελπίζουμε για το μέλλον της γης.

  4. Kαλησπέρα και χρόνια πολλά για την σημερινή ημέρα..Μπράβο στην Biotherm για την προσπάθεια της και μακάρι να ευασθητοποιηθούν όλοι!! Τζούλια μου ρίξε και μια βουτίτσα και για μένα στα όμορφα κυκλαδίτικα νερά πο βρίσκεσαι!!! Σαν το γαλάζιο και μπλε της Ελλάδας μας πουθενά!

  5. Η ανεξέλεγκτη εκμετάλλευση της θάλασσας πρέπει να σταματήσει!! Τα ευαίσθητα θαλάσσια οικοσυστήματα, όπως τα κοράλλια και οι ψαρότοποι, καταστρέφονται από την υπερεκμετάλλευση και την παράνομη αλιεία….. Το μήνυμα της Παγκόσμια Ημέρας των Ωκεανών είναι ευκαιρία για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση όλων μας, για να συνειδητοποιήσουμε ότι η αλληλεπίδραση και η ισορροπία των στοιχείων της φύσης είναι αναγκαία για την επιβίωση των ανθρώπων. Μπράβο στην Biotherm για την το εξαιρετικό έργο της και μακάρι ν’ακολουθήσουν το παράδειγμά της και άλλες μεγάλες εταιρείες!

  6. Τζα!!!Καλημέρα παρεάκι μου.Είναι πολύ ευχάριστο να παίρνουν τέτοιου είδους πρωτοβουλίες οι μεγάλες εταιρείες.Ωστόσο πρέπει όλοι να αλλάξουμε κάποιες συνήθειες.Τζούλια φωτο θα έχουμε;;;;;; Φιλιά σε όλες μουτς

  7. @Stella&MariaA&Maryl: Λυπάμαι που θα σας απογοητεύσω αγαπημένες, αλλά τα νερά… παγωμένα!

  8. @Elena: Το ήξερα, ότι εσένα ειδικά, θα σε “άγγιζε” αυτό το post… Ευαίσθητη παντού και για όλα.

  9. @Litsa Kouklitsa: Σου έχω πολλές φωτό, αλλά όχι δικές μου.. πάντως είναι για κάτι που θα σου αρέσει πολύ (teaser!!)

  10. @Τζούλια:χμμμ…με έβαλες σε σκέψεις.Ανυπομονώ..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.