Κερδίστε 6 Biotherm Lait Corporel: Ενυδατικές Λοσιόν Σώματος

 

lait-corporel-open

 

 

Προχθές μιλήσαμε για την Νο 1 μάρκα ενυδάτωσης Biotherm με ευκαιρία την 8η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Ωκεανών και πήραμε μια γεύση από τη δράση της συγκεκριμένης μάρκας όσο αφορά, την προστασία του περιβάλλοντος. Σήμερα, ήρθε η ώρα για τα δωράκια.

 

Πέρυσι το best seller ενυδατικό προϊόν σώματος Lait Corporel γιόρτασε τα 40 του χρόνια και το γιόρτασε εμπλουτίζοντας τη σειρά με τρία ακόμα προϊόντα: Το Lait de Gommage (απολεπιστικό προιόν που λειαίνει την επιδερμίδα) το Lait de Douche (τζελ-ντους για ξηρές επιδερμίδες) και το Beurre Corporel (εμπλουτισμένο με βούτυρο karite για εντατική ενυδάτωση)

 

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, αυτή τη στιγμή πωλείται ένα μπουκάλι Lait Corporel κάθε 20 δευτερόλεπτα (!) ανά τον κόσμο, πράγμα που το καθιστά, ένα από τα πιο αγαπημένα προϊόντα περιποίησης σώματος.

 

 

 

biotherm-gamme-1

 

 

 

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και να κερδίσετε η διαδικασία είναι απλή και γνωστή: Αφήστε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post, από σήμερα Τρίτη 10 Ιουνίου έως την Κυριακή 15 Ιουνίου στις 12 το βράδυ. Την Δευτέρα 16 Ιουνίου θα ανακοινώσω με post τις 6 τυχερές νικήτριες, που άμεσα θα πρέπει να το εντάξουν στην καλοκαιρινή καθημερινή τους περιποίηση.

 

 

Καλή επιτυχία σε όλες!

 

 

 

852 Σχόλια
  1. υπεροχη κρεμα!1 ευχαριστουμε πολυ!

  2. μακάρι να μου δωθεί η ευκαιρία να τη δοκιμάσω

  3. Καταπληκτικό!!!!!!!!!!!!!!
    Τα θέλω!Πολύ ωραίο δώρο!Καλή επιτυχία σε όλους!

  4. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΧΕΡΟΣ
    ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6944207179

  5. πολυ καλη ιδεα για τωρα το καλοκαιρι μια παραπανω ενυδατωση τη 8ες !!

  6. Υπέροχα όλα τα προϊόντα της Biotherm!!!!!Τα αγαπώ και τα εμπιστεύομαι με “κλειστά μάτια”

  7. Το απαραίτητο αξεσουάρ κάθε γυναίκας…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.