Κερδίστε 3 σετ περιποίησης προσώπου, Beatific Extreme Anti-Aging!

beatific-beauty-activators-1

 

Ναι teaser έκανα χθες και σήμερα είναι η μέρα για να κάνουμε άλλον έναν διαγωνισμό εδώ στο bb, αυτή τη φορά με την αγαπημένη σειρά των δερματο καλλυντικών Beatific του Ομίλου Υγεία, Extreme Anti Aging.

 

Για την κρέμα ματιών της σειράς, διαβάσαμε χθες το review της Jazzy και τώρα 3 από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε και να δοκιμάσετε δυο προϊόντα αυτής της μάρκας που έχουν ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη σας.

 

Λίγα λόγια γα τη σειρά Beatific Extreme Anti-Aging:

 

Η κρέμα προσώπου Extreme Anti Aging είναι βασισμένη στο ισχυρό και καινοτομικό συστατικό Viniderm το οποίο αποδεδειγμένα προστατεύει τα κύτταρα από την οξείδωση και επαναφέρει την πυκνότητα του συνδετικού ιστού της επιδερμίδας προσφέροντας την μέγιστη αντιρυτιδική δράση. Το συστατικό Viniderm προέρχεται από χυμό σταφυλιών γαλλικής προέλευσης ο οποίος είναι πλούσιος σε πολυφενόλες μεταξύ των οποίων η ισχυρή αντιγηραντική Ρεσβερατρόλη. Επιπλέον, το σύμπλεγμα Hylasome με συζευγμένο υαλουρονικό οξύ που παρουσιάζει εξαιρετικά ισχυρές ενυδατικές ιδιότητες  και έναν ανιονικό πολυσακχαρίτη ο οποίος παρατείνει την ενυδατική δράση, αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις ελεύθερες ρίζες και ανανεώνει σε βάθος την επιδερμίδα. Πρόκειται για μία κρέμα προσώπου η οποία προσφέρε αντιγηραντική προστασία επιδρώντας ορατά στις λεπτές γραμμές και ρυτίδες, ενώ βελτιώνει αισθητά την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

 

Η κρέμα ματιών, Extreme Anti-Aging, μου άρεσε  γιατί αντιμετωπίζει σφαιρικά, όλα τα προβλήματα γύρω από την περιοχή των ματιών: Και το πρήξιμο, και τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους και τις ρυτίδες έκφρασης στο πόδι της χήνας.

 

Το  σύμπλεγμα Cell Revital που αποτελείται από το φλαβονοειδές Chrysin, τον παράγοντα NHS και ένα βιοενεργό σύμπλεγμα βασισμένο στα εκχυλίσματα πράσινου τσαγιού και βελανιδιού, ενδυναμώνει τον επιδερμικό κυτταρικό ιστό και χαρίζει ένα ελαστικό και σφιχτό αποτέλεσμα ενώ εξουδετερώνει τα πρηξίματα, τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες προλαμβάνοντας την μελλοντική τους εμφάνιση. Επιπλέον, το σύμπλεγμα Hylasome με συζευγμένο υαλουρονικό οξύ που παρουσιάζει  ισχυρές ενυδατικές ιδιότητες και έναν ανιονικό πολυσακχαρίτη ο οποίος παρατείνει την ενυδατική δράση, διορθώνει και βοηθάει στην πρόληψη του σχηματισμού ρυτίδων, λεπτών γραμμών και της χαλάρωσης της περιοχής γύρω από τα μάτια.

 

Τα 3 σετ περιλαμβάνουν

 

 

* Την Κρέμα Ημέρας, Extreme Anti-Anging

* Την Κρέμα Ματιών, Extreme Anti-Aging

 

 

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και να κερδίσετε η διαδικασία είναι απλή και γνωστή. Αφήστε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post, από σήμερα Τετάρτη 18 Ιουνίου έως την Δευτέρα 23 Ιουνίου. Την Τρίτη 24 Ιουνίου θα ανακοινώσω με post τις 3 τυχερές νικήτριες.

 

 

Καλή επιτυχία σε όλες!

 

 

1,061 Σχόλια
  1. Θα τρελαθεί η γυναίκα μου!

  2. τελεια προιοντα ευχαριστουμε!!!!!!!!!!

  3. τελεια προιοντα ευχαριστουμε πολυ!!!!!

  4. Υπέροχα! Πολύ θα ήθελα να τα δοκιμάσω!

  5. Μακάρι να είμαι η τυχερή και να το κερδίσω!!!

  6. μακαρι να κερδισω να τα κανω δωρο στην μητερα μου!!!

  7. υπεροχα δωρα!!! τα χρειαζομαστε!!!!! ευχαριστούμε πολύ!!!!

  8. Τέλειο δώρο!!! Μακάρι να είμαι τυχερή!!! Ειδικά τώρα μετά την γέννηση της δεύτερης κόρης μου μια περιποίηση την χρειάζομαι…

  9. Χμ , αγαπω τα καλλυντικα , και γενικα να περιποιουνται οι γυναικες . Μου αρεσει απιστευτα να δοκιμαζω καινουρια προιοντα , οποτε μακαρι να ειμαι η τυχερη!!!!!

  10. ΧΡΗΣΙΜΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΔΩΡΑ !!! ΤΥΧΕΡΕΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ!!!

  11. Υπεροχα δωρα !!! Μακαρι να ειμαι τυχερη να κερδισω !!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.