Jo Malone: Νέο Άρωμα, Wood Sage & Sea Salt

 

jo-malone-5

 

 

Να περπατάς στην ακροθαλασσιά και ένα αναζωογονητικό αεράκι να χαϊδεύει το πρόσωπό σου. Τα αφρώδη κύματα να δροσίζουν το σώμα σου και μία αρμυρή ευωδιά να πλημμυρίζει τις αισθήσεις σου. Να θες να μείνεις εκεί για πάντα, όσο δύσκολο κι αν σου φαίνεται.

 

Κι αν ένα τέτοιο ειδυλλιακό σκηνικό μοιάζει κάπως απλησίαστο, τώρα μπορούμε να το κουβαλάμε πάντα μαζί μας. Η Jo Malone London φρόντισε γι’αυτό δημιουργώντας το “Wood Sage & Sea Salt”, το νέο αέρινο άρωμα που φέρνει τις ανοικτές ακτές κατευθείαν στην καθημερινότητά μας.

 

Ως γνήσια λάτρης αρωμάτων, ξέρω πάντα να ξεχωρίζω τις εκλεκτές μυρωδιές. Μία τέτοια μυρωδιά είναι και αυτή του συγκεκριμένου αρώματος. Πολύ διαφορετική από κάθε άλλη που γνώριζα μέχρι σήμερα, καταφέρνει στη στιγμή να μας μεταφέρει στο απόλυτο θαλασσινό τοπίο.

 

Το Wood Sage & Sea Salt αποπνέει φρεσκάδα και ελευθερία. Είναι πολύ κομψό, ανάλαφρο και άκρως αναζωογονητικό. Στις νότες του εναλλάσσονται συναισθήματα χαράς και αισιοδοξίας και ο συνδυασμός που προκύπτει είναι αιθέριος και πολύ γοητευτικός. Στη βάση του κυριαρχούν νότες φασκόμηλου και στην καρδιά του το θαλασσινό αλάτι. Στην κορυφή του εντοπίζουμε νότες από σπόρους μόσχου. Ο πρωτότυπος συνδυασμός της θάλασσας και του ξύλου δημιουργεί μια ευωδιά ιδιαίτερη που – κατά τη γνώμη μου – μπορεί να προσαρμόζεται σε κάθε γούστο.

 

jo-malone-1

 

 

jo-malone-2

 

Στην αδερφή μου για παράδειγμα αρέσουν οι πλούσιες, “γεμάτες” μυρωδιές. Σε εμένα από την άλλη αρέσουν οι πολύ ανάλαφρες, οι δροσερές. Και στις δυο μας το Wood Sage & Sea Salt άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.      

 

Στην παρουσίαση του αρώματος μας εξήγησαν πως μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε συνδυαστικά με άλλα αρώματα τις εταιρίας, ώστε να δημιουργήσουμε μοναδικούς, εξατομικευμένους συνδυασμούς, κομμένους και ραμμένους στα μέτρα μας. Αυτή είναι άλλωστε και η φιλοσοφία της Jo Malone. Τα αρώματα της μπορούν να φορεθούν μαζί ανάλογα με τις προτιμήσεις της πελάτισσας. Από προσωπική πείρα σας διαβεβαιώ πως οι συνδυασμοί δεν είναι παράταιροι, ούτε υπερβολικοί. Κάθε άλλο μάλιστα.

 

Συνδυάζοντάς για παράδειγμα το Wood Sage & Sea Salt με το Nectarin Blossom & Honey προκύπτει ένα ευχάριστο, φρουτώδες άρωμα με όλη τη φρεσκάδα του θαλασσινού αλατιού. Συνδυάζοντάς το με το Lime Basil & Mandarin δημιουργείται ένα δροσερό, ξυλώδες άρωμα.

 

jo-malone-3

 

 

jo-malone-4

 

 

Το Wood Sage & Sea Salt θα βρίσκεται κοντά μας από το Σεπτέμβριο. Στην ίδια σειρά θα βρείτε την κρέμα σώματος, το καθαριστικό χεριών και σώματος και το αρωματικό κερί. Ολοκληρωμένη η συλλογή εγγυάται μία απόλυτη αρωματική εμπειρία που θα αγκαλιάζει κάθε στιγμή της καθημερινότητάς μας.

 

Ιωάννα Μανέτα

 

 

 

13 Σχόλια
  1. Καλημέρα!Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ άρωμ αυτής της εταιρίας αλλά θα το κάνω σίγουρα στο μέλλον.Πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά για τα συνδυαστικά αρώματα.Στο ATTICA τα βρίσκουμε αν θυμάμαι καλά;

  2. @marianna: Ναι Μαριάννα μου, στο Attica. Και αν βρεθείς εκεί, πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις και ένα hand and arm, massage. Μπορείς να το κάνεις ακόμα και αν δεν αγοράσεις κάποιο προιόν. Είναι υπέροχο.

  3. Πολύ ενδιαφέρον και δελεαστικό φαίνεται να είναι το νέο άρωμα! Και η παρουσίαση επίσης! Ό,τι μπορεί κανείς να ζητήσει από το ιδανικό καλοκαιρινό άρωμα! Τι κρίμα που θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Σεπτέμβριο για να το μυρίσουμε…

  4. Αγαπητή Julia καλημέρα.
    Ενδιαφέρον το post για το νέο άρωμα. Δεν τα έχω δοκιμάσει ποτέ…. θέλω να σχολιάσω όμως την ακριβή τιμή αγοράς των προϊόντων αυτών, η οποία είναι απαγορευτική στις ημέρες μας…. και για cologne που είναι αυτά τα προϊόντα ένα παραπάνω.
    Ανεμένω σχόλιό σου πάνω σε αυτό…
    Ευχαριστώ..

  5. @ΑΝΝΑ MARIA: Δεν έχω να κάνω πολλά σχόλια πάνω σε αυτό Άννα Μαρία μου, γιατί είναι ένα θέμα που έχουμε σχολιάσει εδώ μέσα πολλές φορές σε αυτά τα σχεδόν 5 χρόνια ζωής του bb και μάλιστα έχουμε αφιερώσει και ολόκληρο post. Υπάρχουν πιο ακριβά ρούχα και πιο φθηνά ρούχα. Πιο ακριβά αυτοκίνητα και πιο φθηνά αυτοκίνητα. Πιο ακριβά καλλυντικά και πιο φθηνά καλλυντικά. Πιο ακριβά αρώματα και πιο φθηνά αρώματα. Πρώτες ύλες, packaging, marketing, targeting όλα αυτά και πολλά περισσότερα καθιστούν ένα προιόν “ακριβό” ή “φθηνό”. Και πάλι όμως, ένα ποσό που για μένα είναι ας πούμε απαγορευτικό, για κάποια αναγνώστρια μου, μπορεί να είναι αστείο. Όταν ξεκίνησα το beautyblog, ήμουν πολύ προσεκτική στα προιόντα που πρότεινα. Εν τω μέσω οικονομικής κρίσης, πως μπορείς να μιλάς για ένα προιόν περιποίησης 300Ε; Μετά όμως από σκέψη και “συζήτηση” με τις ίδιες τις αναγνώστριες μου, αποφασίσαμε από κοινού, ότι εφόσον το beautyblog είναι δημοσιογραφικό site ομορφιάς, οφείλει να ενημερώνει για τα πάντα, ασχέτου τιμής. Και η τελική επιλογή είναι δική σας.

  6. Ααααχ… μόλις φύσηξε ένα δροσερό θαλασσινό αεράκι! Φοβερή η παρουσίαση του νέου αρώματος Wood Sage & Sea Salt! Πολύ θα΄θελα να το δοκιμάσω και δεν θέλω να περιμένω μέχρι τον Σεπτέμβριο… Ιωάννα μου, λες να υπάρχει κανένα δείγμα στο Attica;

  7. @Elena μου δυστυχώς θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το Σεπτέμβρη.
    Δεν νομίζω να έχουν τώρα δειγματάκι 🙁
    Πάντως εγώ που το μύρισα περιμένω πως και πως!

  8. Τζα!!!Καλησπέρα κούκλες.Ενδιαφέρον το σημερινό νομίζω πως πρέπει σιγά σιγά να αρχίσω τη λίστα των “τοθέλωσαντρελή” Γιατί ως το Σεπτέμβρη μπορεί και να ξεχαστώ(λέμε τώρα) Μουτςςςςςςςςςς

  9. Καλησπέρα κι από μένα!! Έχω μια μικρή αγωνία να δοκιμάσω το συγκεκριμένο γιατί διαφέρει λίγο από το γενικότερο στιλ της Jo Malone. Είμαι σίγουρη ότι σε συνδυασμό και με κάποιο άλλο της εταιρείας θα μπορέσεις να κάνεις και ωραίες μίξεις – για σένα το λέω Τζούλια που αγαπάς το layering! πάντως τελευταία έχω μυρίσει από την ρταιρεία 2-3 πολύ ωραία αρώματα – το tuberose / angelica μου έχει καρφωθεί στη λίστα ήδη. Όσο για τις τιμές δεν θεωρώ ότι για τη συγκεκριμένη ποιότητα είναι ακριβές αν τις συγκρίνω με άλλα πιο mainstream αρώματα που πωλούνται. Για να διευκρινίσω κάτι κι εγώ με όλο το θάρρος στην Αννα – Μαρία τόσο στα καλλυντικά αλλά ακόμη περισσότερο στα αρώματα το κόστος εξαρτάται από τις πρώτες ύλες κατ’ αρχάς,επειδή το έχω ψάξει αρκετά τελευταία για να δω πως μπορώ να δημιουργήσω το δικό μου άρωμα, έχει τεράστια διαφορά στο κόστος η ποιότητα των πρώτων υλών και αν λίγο εκπαιδεύσεις τη μύτη σου δύσκολα τη γυρίζεις πίσω στα αρώματα των 10 ευρώ ή παρόμοια διότι οι πρωτες ύλες που χρησιμοποιούνται εκεί είναι της ίδιας ποιότητας με αυτές που παραγγέλνουν μαζικά οι εταιρείες καθαριστικών για τα απορρυπαντικά κλπ. Αα και για να μην ξεχάσω επειδή ένα άρωμα λέει ότι αποτελείται από τις Χ νότες δεν σημαίνει ότι περιέχει απαραίτητα μόνο αυτές ή καν κάποιες από αυτές. Α’πλά όταν το μυρίζεις σου δίνει αυτήν την εικόνα, η συνταγή συνήθως είναι μυστική!

  10. @MariaA: Περίμενα με ανυπομονησία το σημερινό σου σχόλιο Υπουργέ, γιατί ήξερα ότι θα εμβαθύνεις. Και μετά από τόσα χρόνια, εξακολουθούν να με εντυπωσιάζουν οι απίστευτες γνώσεις σου, όσο αφορά τον κόσμο της αρωματοποιίας. Αυτό δε με τις πρώτες ύλες και τα αρώματα των απορρυπαντικών, θα το θυμάμαι πάντα. Είμαι σίγουρη ότι κάποιες απορίες της Άννα Μαρίας απαντήθηκαν.

  11. @MariaA Μαρία μου αυτο που λες ισχύει σε όλα τα καλλυντικά και όχι μονο στα αρώματα. Το θεμα των ακριβών και φθηνών πρώτων υλών είναι αυτό που καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα του αποτελέσματος και προσδιορίζει τιμή κι όχι μονο το marketing και το packaging (που κι αυτα αναμφισβτήτητα παιζουν ρόλο). Το διαπιστώνω προσωπικά με τις πρώτες ύλες των Stella’s Recip-Y. Αιθερια και φυτικά λαδια υπάρχουν διάφορα και ποικίλα.. και το κόστος μπορεί να πέσει έυκολα, αλλα το καλύτερο έχει “αξία χρυσού”! Κι αν θέλεις το καλύτερο απο τα καλύτερα για να πάρεις και τα μέγιστα αποτελέσματα στο τελικό προιον, τότε οι “εκπτώσεις” δεν γίνονται..

  12. Καλημέρα!!
    @Stella: Συμφωνώ ότι ισχύει και για τα καλλυντικά οι πρώτες ύλες είναι εξίσου σημαντικές όσον αφορά την ποιότητα χώρια η καινοτομία, οι ώρες που σπαταλήθηκαν στα εργαστήρια, στην έρευνα, κλπ.
    @Julia: Οι γνώσεις μου Τζούλια δεν έχουν ξύσει ακόμη ούτε την επιφάνεια αλλά είναι ένα θέμα τόοοσο ενδιαφέρον για μένα που προσπαθώ να μαθαίνω όσα περισσότερα μπορώ. Χαίρομαι πάντα να μοιράζομαι ότι ξέρω!!

  13. Θα συμφωνήσω με την Άννα Μαρία…για cologne ειναι ακριβά…επώνυμα parfum βγαίνουν σε αυτές τις τιμές…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.