Magic Algida Pleasure Store Athens: Haute couture, παγωτό!

 

magic-2-open

 

Κάτι νέο συμβαίνει στο κέντρο της πόλης, κάτι γλυκό, κάτι απολαυστικό, κάτι “μαγικό”. Το αγαπημένο παγωτό Magic της Algida γιορτάζει τα εικοστά πέμπτα του γενέθλια και μας προσκαλεί να ζήσουμε παρέα μία πρωτόγνωρη εμπειρία απόλαυσης ακριβώς στην καρδιά της Αθήνας.

 

Το Magic Pleasure Store Athens, το πιο γλυκό κατάστημα της πόλης, ανοίγει τις πόρτες του και μας υποδέχεται για λίγους μόνο μήνες. Εγώ το επισκέφτηκα ήδη και πραγματικά σας το λέω εντυπωσιάστηκα. Σε έναν υπέροχο, πολυτελή χώρο σου δίνεται η ευκαιρία να δημιουργήσεις το δικό σου απολαυστικό παγωτό, όπως ακριβώς το ονειρεύεσαι, με τη βοήθεια των ειδικών Pleasure Makers.

 

Η διαδικασία έχει ως εξής:

 

Πρώτα-πρώτα, από μία εξαιρετικά μεγάλη ποικιλία κλασσικών, ιδιαίτερων ή και ανατρεπτικών γαρνιρισμάτων, διαλέγετε μέχρι τρία που θα στολίσουν το παγωτό σας. Οι επιλογές είναι δεκάδες, από brownies, καρύδα και αμύγδαλα μέχρι μάνγκο, πιπερόριζα και ελληνικό καφέ (δική μας αποκλειστικότητα).

 

magic-3

 

 

magic-4

 

Στη συνέχεια ο Pleasure Maker βυθίζει το παγωτό-ξυλάκι σας στο είδος σοκολάτας που θα επιλέξετε (λευκή, γάλακτος, μαύρη). Το παγωτό είναι έτοιμο. Πασπαλίζουμε με τα toppings, απλώνουμε για γαρνιτούρα λίγη ακόμη σοκολάτα και βυθιζόμαστε στην απόλαυση.

 

magic-5

 

 

magic-6

 

 

magic-7

 

 

magic-10

 

Το δικό μου παγωτό Magic με σοκολάτα γάλακτος, καρύδα, καραμέλα και brownies:

 

 

magic-8

 

Τα νέα όμως δεν σταματούν εδώ! Στο πλαίσιο αυτού του εγχειρήματος, μία υπέροχη-fashion συνεργασία ξεδιπλώθηκε. Ο ταλαντούχος Έλληνας σχεδιαστής μόδας Δημήτρης Πέτρου -του οποίου τις δημιουργίες εκτιμώ ιδιαιτέρως- σχεδίασε αποκλειστικά για τα 25 χρόνια του Magic ένα μοναδικό φόρεμα, εμπνευσμένο από την εμπειρία του παγωτού. H συγκεκριμένη υψηλής ραπτικής δημιουργία θα ταξιδέψει στις Κάννες για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο σχετικό project.

 

Ο σχεδιαστής εμπνεύστηκε τη δημιουργία του από τις τρεις διαφορετικές επιστρώσεις σοκολάτας του παγωτού: τη λευκή, τη γάλακτος και τη μαύρη. Για το λόγο αυτό άλλωστε, στο φόρεμα πρωταγωνιστούν οι αποχρώσεις του καφέ και του κρεμ. Παράλληλα στο σχέδιο υπάρχει έντονο το ελληνικό στοιχείο και το αέρινο-καλοκαιρινό.

 

magic-11

 

 

magic-12

 

 

Φαντάζομαι πως οι πιο πιστές pleasure seekers ήδη θα ετοιμάζονται για μία μικρή, απολαυστική βόλτα στο κέντρο της πόλης. Στις υπόλοιπες που δεν δηλώνετε και τόσο φανατικές με τη σοκολάτα, είμαι σίγουρη πως μια επίσκεψη στο Magic Pleasure Store Athens θα σας αλλάξει γνώμη μια για πάντα.

 

 

 

(Εμένα, μη με ψάχνετε.. μόλις “πετάχτηκα”  έξω για παγωτό, Magic Algida)

 

 

magic-9

 

 

10 Σχόλια
  1. Με τη φωτογραφία στο facebook δεν μπόρεσα να αντιληφθώ τη χαρά που δίνει το κατάστημα. Γιατί η δημιουργία του δικού σου παγωτού είναι η ουσία. Η δημιουργία γενικότερα. Καλή επιτυχία, λοιπόν, στην ελληνική συμμετοχή του φορέματος με τις έντονες πτυχώσεις.

  2. Κάθε μερα δίπλα μου!!! Κάθε μερα!!!! Περναω με σκυφτό κεφάλι και βιαστικά βηματα!!! Μηπως δεν αξιζει τελικά τόση αυτοσυγκράτηση? Α ρε Τζου τι μας κανεις πρωί πρωί…

  3. @Stella: Ορίστε; Περνάς κάθε μέρα και δεν έχεις μπει;;; Ε, όχι, ε, όχι! Αυτό είναι αμαρτία!!

  4. Γεια σας!Αχ,βρε Τζούλια τι μας έκανες;Τρελαίνομαι για σοκολάτα κ παγωτό!Το αποφεύγω βέβαια για τους γνωστούς λόγους αλλά όχι αυτό δεν θα το απέφευγα,θα του’δινα κ θα καταλάβαινε!Το δικό μου παγωτό θα ήταν απολαυστκά σοκολατένιο με καραμελωμένα αμύγδαλα,brownies κ λιωμένη κουβερτούρα γτ οπωςκαταλάβατε είμαι chocolate seeker!

  5. Δηλαδή πού ακριβώς, σε ποιά καρδιά της Αθήνας;;;;;;;;;

  6. @geli: Σωστά, πολύ σωστά geli μου! To έγραψα στο fb αλλά προφανώς “ξέφυγε” εδώ! Το κατάστημα θα το βρεις Κολοκοτρώνη και Βουλής, στο Σύνταγμα. Thank you!

  7. Γλυκός πειρασμός εν όψη…. δέστε με!!! Τρελαίνομαι για παγωτό και σοκολάτα και τα Magic της Algida, είναι όντως μαγικά! Αχ και να’χαμε ένα παγωτάκι τώρα…. αχ! 😉

  8. Για παγωτό πεθαίνω χειμώνα-καλοκαίρι.Οι φωτογραφίες φανταστικές.Τι εννοείς για λίγους μήνες;Γιατί εγώ για λίγους μήνες ακόμα δεν θα περπατάω…..

  9. Τζα!!!Καλησπέρα παρεάκι μου.Εμείς δηλαδή τώρα τι; Γιατί δεν έχουμε Pleasure Store;;;Χμμμμ σαν να ψήνομαι Τζούλια 😉 Μουτςςςςςς

  10. mmm!!!!τι πειρασμός είναι και αυτός!!!! Ειδικά τα παγωτά της Algida τα λατρεύω!!! Ευτυχώς έχω ένα ωραίο οικογενειακό στην κατάψυξη για να παρηγορηθώ!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.