Preview: Mac Μακιγιάζ Σεπτέμβριος 2014: “Α Novel Romance”

 

ANovelRomance-BEAUTY-A-72

 

Μπλε μάτια; Οπωσδήποτε. Θεληματικό πηγούνι; Επιβάλλεται. Τολμηρός και θαρραλέος; Εννοείται. Έμπειρος; Χωρίς αμφιβολία. Πλούσιος; Αλίμονο! Στις ρομαντικές νουβέλες, (από το αγγλικό novel) έτσι κάπως ήταν ο τέλειος άντρας. Και η ηρωίδα, αρκεί να ήταν καλής οικογενείας, όμορφη, πολύ νεότερη και φυσικά, παρθένα.

 

H αγγλίδα “βασίλισσα” της ρομαντικής νουβέλας εποχής, (Τhe Queen of Romance) δεν ήταν άλλη από την Barbara Cartland -έχει γράψει 700 νουβέλες, έχει πουλήσει 1 δις βιβλία παγκοσμίως (!), κέρδισε μια θέση στο Guinness Book of Records και πέθανε το 2000 σε ηλικία 99 ετών. (btw, αν σας κάνει εντύπωση bb girls, που γνωρίζω την Barbara Cartland να σας εξηγήσω. Ρίξτε μια ματιά δεξιά, Αγγλική Λογοτεχνία λέω, η συγκεκριμένη ήταν συγγραφέας αν και των νεότερων χρόνων βέβαια. Και έχω διαβάσει δεκάδες βιβλία της, όχι γιατί έπρεπε, αλλά να, … το θεληματικό πηγούνι, τα έκανε όλα, ειδικά αν είσαι 19…)

 

 

H Barbara Cartland

 

barbara-cartland

 

Mπορεί από τα εξώφυλλα των δικών της βιβλίων να εμπνεύστηκε η Mac για τη συλλογή μακιγιάζ “A Novel Romance”που θα κάνει το ντεμπούτο της στα stands (όπως οι ηρωίδες, στις νουβέλες έκαναν το ντεμπούτο τους στην καλή κοινωνία) τον Σεπτέμβριο.

 

Βιβλία της Barbara Cartland

 

barbara-1

 

 

barbara-2

 

 

barbara-3

 

 

barbara-4

 

 

Πολύ μπλε- μοβ (μάλλον από τα μάτια, του ήρωα) αλλά και όμορφες γήινες αποχρώσεις, στη συλλογή,  η οποία  μου αρέσει. Μου θυμίζει ρομαντικό φθινόπωρο (μια που και καλοκαίρι αυτό το φετινό, δεν το λες και ακριβώς)

 

Για να δούμε:

 

ANovelRomance-AMBIENT-A-300

 

 

ANovelRomance-AMBIENT-B-72

 

 

 

ANovelRomance-AMBIENT-C-72

 

 

Η τετραπλή παλέτα, “A Passionate Quest”

 

NOVEL ROMANCE-A PASSIONATE QUEST QUAD-300

 

H τετραπλή παλέτα “An Amorous Adventure”

 

 

NOVEL-ROMANCE-AN-AMOROUS-AD

 

 

 

Lined up οι σκιές και τα μολύβια ματιών

 

NOVEL-ROMANCE-PRIMARY-LINEU

 

 

 

 

mac-open

 

 

 

 

Λίγο “άγριος”, με μακριά επιμελώς ατημέλητα μαλλιά, μούσια, μολυβάκι και σκιά Mac στο μάτι, φουσκωτός-φουσκωτός   και ημίγυμνος με six pack, ο ήρωας της Mac,  σε μια πιο up to date εκδοχή, αλλά μάλλον δεν λείπει το θεληματικό πηγούνι.

 

ANovelRomance-BEAUTY-B-72

 

 

ANovelRomance-BEAUTY-C-72

 

Ok, πάμε από την αρχή. Η αλήθεια είναι ότι δεν πιστεύω ότι  η Mac, εμπνεύστηκε από την Barbara Cartland,   αυτή ήταν η δική μου έμπνευση. Σίγουρα όμως, 100% σίγουρα, εμπνεύστηκε από τον Fabio, τον κυριο  Νο 1 εξώφυλλο, της σέξι- παύλα- ρομαντικής νουβέλας των 80’ς και 90’ς. Kάτι σαν μοντέλο, κάτι σαν εξώφυλλο, πάντως ο μακρυμάλλης Fabio άφησε εποχή.

 

El Fabio

 

 

fabio1

 

 

fabio-2

 

 

fabio-6

 

 

fabio-5

 

 

Να σας πω. Μήπως μπορεί καμιά  σας, να μου πει, τι ακριβώς σημαίνει, αυτό το «θεληματικό» πηγούνι; Και που το βρίσκεις;  Το ψάχνω από εδώ, το ψάχνω από εκεί, αλλά όλο μου ξεφεύγει, γιατί μάλλον δεν μπορώ να το αναγνωρίσω. Δε με βλέπω για ηρωίδα νουβέλας, τελικά.

 

 

 

 

 

 

 

 

10 Σχόλια
  1. Εχω λυσσάξει με το ιδιο αίτημα… αλλά πινέλα πινέλα πινέλα! Πρεπει να μας κάνεις ένα πόστ με το τι πρέπει να έχουμε όπως εκείνο το εκπληκτικό για το bronzer!
    τα χρώματα φανταστικά αλλά πολύ χειμωνιάτικα για το mood μου ;P

  2. My dearest Julia, ΟΛΕΣ ΜΑΣ έχουμε διαβασει Βarbara Cartland την ροζ περίοδο της εφηβειας μας (εκδιδόμενα απο την Αρλεκιν στην Ελλάδα) και μάλιστα καμουφλαρισμενη, όπως και τα υπόλοιπα ροζουλιά χαζοαναγνώσματα, με καποιο άλλο βιβλιο απ΄εξω…. (εγω τουλάχιστον ετσι εκανα για να κρυβομαι κι απ΄τη μαμά μου που δικαίως με κυνηγουσε για “να μην πάρουν τα μυαλλά μου αέρα” και δίκιο είχε η γυναίκα…. Αν θυμάμαι καλα υπήρξε θεια της δύσμοιρης της Νταιάνας η οποία ήταν λεει φανατική αναγνωστρια της και πίστεψε όταν γνώρισε τον Κάρολο, ότι η θεια της κατέγραφε το μυστικό της ευτυχίας κι είχε προβλεψει και το happy end της δικής της ζωής… Οσο για τον Fabio…. αχ και παλι βαχ βρε Τζούλια τι να λέμε? Φετιχ ο Fabio με τα μακριά του μαλλιά…. αλλά τον ειδα πάλι προσφατα σε μια φωτο, κι έιδα πως ειναι σήμερα και αναφώνησα αχ και πάλι αχ… “που έισαι νιότη που λεγες πως θα γινόμουν άλλος”. Γιατί να παιρνεις τον Μητσο και να σου καταλήγει Μήτσος λες ο.κ ετσι ειναι η ζωή… Αλλά να παιρνεις Fabio και να σου καταλήγει πιο Μήτσος κι απ΄το Μητσο…. ε… αυτο κι αν είναι συντριβη!!!! Σας φιλώ πολύ όλες!

  3. @Stella: WELCOME!!! WELCOME!!!! WELCOME!!!!! (η Barbara ήταν για την ακρίβεια η step grandmother της Diana και τώρα πάω να σκουπίσω τα δάκρυα μου, από τα γέλια που έχω κάνει με Fabio και Μήτσο!!!!)

  4. @donnia zouan: Ναι, ναι στο έχουμε υποσχεθεί αγαπημένη, θα γίνει και αυτό!

  5. Αχ τι μου θυμισες Τζουλια μου!!!! Τις ομορφες εποχες της εφηβειας οπου το καθημερινό χαρτζιλικακι του σχολειου το φυλαγα για να αγοραζω τα αγαπημενα μου αρλεκιν κ βιπερ νορα..ειδικα της Cartland δεν μου ελειπε κανενα ηταν η αγαπημενη μου με ταξιδευε στον παραμυθενιο τριανταφυλλι κοσμο των ηρωιδων της που ολες ηταν πανεμορφες και ολες μετα απο βασανα παντρευονταν τον αρρενωπο γοητευτικο και πλουσιο πριγκηπα που ειχαν ερωτευτει! Καπως ετσι κ εγω τωρα ερωτευτηκα την καινουργια σειρα της τελειας Mac που τα χρωματα της ειναι τα αγαπημενα μου!!!♡♥ Παρεπιπτοντως ψαχνοντας κ εγω για το θεληματικο πιγουνι (χαχαχα) επηρεασμενη απο τις εκατονταδες αρλεκιν που ειχα διαβασει κατεληξα στον αντρα μου που οντως το εχει..!!!

  6. Τζα!!!Καλησπέρα παρεάκι μου.Διάβασα κι εγώ άρλεκιν αλλά εντελώς ενημερωτικά.Για να σχηματίσω άποψη εννοώ.Και τα βρήκα πολύ αστεία λόγω των υπερβολικών περιγραφών.Κι απορούσα με τις φίλες μου που ταυτίζονταν.Πώς ήταν δυνατόν όλες πανέμορφες αλλά χτυπημένες από τη μοίρα να είχαν τέτοια τύχη.Και αναρωτιόμουν κι εγώ για το θεληματικό πηγούνι και τα σιδερένια μπράτσα αλλά άκρη δεν έβγαζα.Όσο για τον Φάμπιο,οκ υπερεκτιμημένος θα έλεγα.Και τώρα δεν κατάλαβα,το θέμα μας αυτό ήταν;Γιατί εμένα μου άρεσε η παλετίτσα A Passionate Quest.Να το πω κι αυτό. Φιλιά αγαπημένες μου ΜΟΥΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

  7. @Litsa Kouklitsa: Χχαχαχχχα! Σωστό και αυτό αγαπημένη μου, αλλά να, ξέρεις.. Καλοκαίρι μας έχει “πιάσει” θα μιλήσουμε λίγο για μακιγιάζ, λίγο για άρωμα, λίγο για βιβλία και νουβέλες, λίγο για “θεληματικά” πηγούνια, λίγο για summer love και lovers.. που να συγκεντρωθείς και να κάνεις μόνο “μάθημα”. Η δασκάλα, ξεφεύγει και αυτή! Φιλάκια!!!!

  8. @Maryl: Εσύ με την εξωτική σου ομορφιά, σίγουρα θα μπορούσες να ήσουν πρωταγωνίστρια νουβέλας. Αλλά έκανες κάτι πολύ καλύτερο: Είσαι πρωταγωνίστρια στη ζωή σου.

  9. Φανταστική η παρουσίαση της Mac… Υπέροχες γλυκές αποχρώσεις για ένα παραμυθένιο φθινόπωρο! Φιλιά! 🙂
    Υ.Γ. Στελλίτσα μου το σχόλιό σου “δεν υπάρχει”!!! χα-χα-χα-χα

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.