Review για τo κόμπακτ μέικ απ, Vichy Teint Ideal Foundation Compact Powder

 

VICHYTeintIdeal CompactPowderIoannaLampropoulou1

 

“Θα ήθελα να δοκιμάσεις αυτό το προιόν και να μας γράψεις την γνώμη σου” είπα τις προάλλες στην Ιωάννα. Στο μεταξύ για κάποιο λόγο, τα προιόντα που δίνω προς δοκιμή, συνήθως τα επιλέγω σωστά. Ξέρω δηλαδή, τι να δώσω και που να το δώσω, έτσι ώστε το άτομο που θα το πάρει, πραγματικά να το ευχαριστηθεί. Ας διαβάσουμε λοιπόν το review της Ιωάννας για τη νέα Teint Ideal Illuminating Foundation  Compact Powder της Vichy.

 

Σε αυτό το ποστ, bb girls, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τη γνώμη μου για ένα προϊόν που έχει κάνει τη ζωή μου ευκολότερη. Πρόκειται για το Teint Ideal Illuminating Foundation Compact Powder της ανανεωμένης Vichy. Είναι ιδανικό εάν ψάχνετε για ένα makeup σε μορφή πούδρας με ματ και βελούδινο αποτέλεσμα, το έχω ήδη προτείνει σε όλες τις γνωστές μου καθώς το θεωρώ εξαιρετική λύση για τις ζεστές μέρες που διανύουμε.
vichy-2
Χωρίς να μακρηγορώ, θα σας παραθέσω τα θετικά και αρνητικά του foundation.
 
Πλεονεκτήματα
  • Πρώτο και σημαντικότερο, έχει SPF 25. Δεν παραλείπω βέβαια to αντηλιακό προσώπου (Vichy Capital Soleil SPF 50+), αλλά μου παρέχει μια έξτρα προστασία, ένα επιπλέον φιλμ ανάμεσα στο δέρμα μου και την επικίνδυνη ηλιακή ακτινοβολία.
  • Η πολυτελής συσκευασία του. Εκτός από άκρως πρακτική στην χρήση και μεταφορά, είναι ένα «χρυσό» κόσμημα στην τσάντα μου. Περιλαμβάνει μεγάλο καθρέφτη που διευκολύνει ακόμη περισσότερο την εφαρμογή του. Να σας πω την αλήθεια, όταν βιάζομαι, κάνω ολοκληρωμένο μακιγιάζ μπροστά από τον καθρέφτη της Teint Ideal, τόσο βολικό είναι το μέγεθός του.
  • Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Η Vichy εγγυάται για την ασφάλεια του καθώς είναι υποαλλεργικό και χωρίς parabens.
  • Παρέχει καλή (έως πολύ καλή) κάλυψη των ατελειών, διαθέτοντας «τεχνολογία λεπτόρρευστης λάμψης». Τι σημαίνει αυτό; Καλύπτει με φυσικό τρόπο τα σημαδάκια, σπυράκια, κοκκινίλες, ακόμη και μαύρους κύκλους (ναι, το απλώνω και κάτω από τα μάτια, πάνω από τη Greek Island Beauty της Στέλλας). Το αποτέλεσμα είναι όμορφα φυσικό και δεν φαίνεται το πρόσωπο φορτωμένο με βαρύ μακιγιάζ.
  • Διαρκεί πολύ. Πολύύύ! Σας διαβεβαιώνω γι’ αυτό! Το άπλωσα απογευματάκι, βγήκα για ψώνια (κορίτσια μην χάσετε τις φετινές εκπτώσεις, οι προσφορές έχουν ήδη αρχίσει και είναι ακαταμάχητα καλές!), δοκίμασα δεκάδες ρούχα, ίδρωσα-ξε-ίδρωσα πάμπολλες φορές και η Vichy Compact Powder στάθηκε ανέλπιστα σταθερή στο πρόσωπό μου. Μπράβο, καιρό είχα να βρω ένα τόσο σταθερό και καλυπτικό καλλυντικό σε μορφή πούδρας.
vichy-4
Πάμε τώρα στα μειονεκτήματα, αν και δεν είναι ακριβώς η λέξη που θα ήθελα να χρησιμοποιήσω, τα σημεία που θα πρέπει να προσέξετε, ας το θέσω πιο σωστά.
  • Η πούδρα-foundation έρχεται μαζί με ένα ειδικό σφουγγάρι, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες μου, το οποίο επιτρέπει εύκολη και ακριβή εφαρμογή, λέει το Δελτίο Τύπου. Χμμμ. Διαφωνώ. Εγώ τουλάχιστον δεν κατάφερα να το χρησιμοποιήσω επιτυχώς. Το σφουγγαράκι μαζεύει υπερβολική ποσότητα πούδρας και την τοποθετεί τοπικά, δεν την απλώνει. Συνεπώς βγαίνει σαν διάσπαρτα «μπαλώματα». Λύση υπάρχει; Βεβαίως! Απλώστε την με ένα πινέλο πούδρας ή με ένα flat kabuki και θα με θυμηθείτε! Καμία σχέση το αποτέλεσμα, απόλυτα ομοιόμορφο. Εξοικονομείς έτσι και προϊόν, αφού με το πινέλο παίρνεις όσο χρειάζεσαι και μπορείς να προσθέσεις όσο και αν επιθυμείς.
  • Η τιμή του. Μετά από μια σύντομη έρευνα διαπίστωσα πως η αρχική τιμή του κυμαίνεται στα 27 ευρώ. Όμως λύση σας έχω και εδώ, διότι σχεδόν όλα τα online φαρμακεία βρήκα σούπερ προσφορές που το κάνουν πραγματικά προσιτό. Μην ξεχνάτε και τις εκπτώσεις που σας είπα, σίγουρα κάπου θα το βρείτε σε άκρως συμφέρουσα τιμή.
  • Τέλος, να αναφέρω πως διατίθεται σε 3 αποχρώσεις: 1 Light, 2 Medium και 3 Tan και να σας τονίσω να μην παραλείψετε να το δοκιμάσετε πρώτα, αφού το χρώμα εκ πρώτης όψεως είναι λίγο παραπλανητικό. Εγώ χρησιμοποιώ το 2 Medium, αλλά έχω μεγάλη αγάπη για το ηλιοκαμένο εφέ και το καλοκαίρι προτιμώ πιο σκούρα βάση.

 

VICHYTeintIdeal CompactPowderIoannaLampropoulou3
Αυτά λοιπόν από μένα, σας συνιστώ ανεπιφύλακτα τη νέα Teint Ideal Illuminating Foundation Compact Powder της Vichy και σας παροτρύνω να την δοκιμάσετε, θα σας λύσει τα χέρια για αυτή την εποχή! Σας φιλώ γλυκά και σας εύχομαι να περνάτε υπέροχες καλοκαιρινές στιγμές!
Ιωάννα Λαμπροπούλου
9 Σχόλια
  1. Ιωάννα μου καλημέρα!Τα review σου είναι πάντα κατατοπιστικά κ σε δελεάζουν να δοκιμάσεις!Θα το δοκιμάσω κ πιστεύω οτι θα μου αρέσει γτ έχω κ μία αδυναμία στα Vichy.Συνήθως,είναι προσεγμένα κ στοχευμένα προϊόντα!Εφόσον έχει ματ τελείωμα, να υποθέσω ότι είναι κατάλληλο κ για λιπαρά-μικτά δέρματα.(έως πότε πια!!!)

  2. Καλημέρα Ιωαννάκι μου, λατρεμένο! Είχα ακούσει από πρωτο χέρι να μου διηγείσαι με τοσο ενθουσιασμό γι΄αυτο το εκπληκτικό προιόν. Δεν ξέρω αν θα έμπαινα σε πειρασμό να αντικαταστήσω την αγαπημένη μου shiseido, γιατι τα προιόντα της Vichy δεν είναι το δικό μου “cup of tea” κι επίσης αυτο που με βολευει ιδιαίτερα στη shiseido είναι η απόλυτα πουδρε υφη της. Make up όπως της vichy που εχουν μια ελαφρια κρεμωδη υφη για να μεταμορφωθούν στη συνεχεια πάνω στο δερμα σε πουδρα, λίγο με ζορίζουν… Ωστόσο, εγω θα δοκίμαζα και την δοκιμασμενη τεχνική του απλωματος με τα ακροδάχτυλα που καποτε μου είχε υποδείξει μια αισθητικός της Max Factor για τα δικά τους αντιστοιχα compact make up και τολμώ να πω, αν και δεν εχω δοκιμάσει τον τρόπο με την flat kabuki που προτείνεις, ότι είναι εξαιρετική τεχνικη για άπλωμα χωρίς μπαλώματα. Πάντως η συσκευασία είναι πανέμορφη και πολύ θα μου αρεσε στην τσάντα μου. Φιλάκια σε όλες σας!
    ΥΓ Ιωαννάκι είσαι κουκλα στην φωτο… και το Lip gloss επισης υπέροχο!

  3. Καλησπέρα γλυκό μου παρεάκι! Έχω αδυναμία στα προϊόντα της Vichy, είναι από τις πρώτες μου επιλογές και δεν μ’έχουν απογοητεύσει ποτέ! Ιωάννα μου το review σου σήμερα είναι φανταστικό και οι συμβουλές σου με τα πλεονεκτήματα-μειονεκτήματα είναι χρησιμότατες! Πρέπει να την αγοράσω οπωσδήποτε!!!! Πολλά φιλιά και καλή συνέχεια σε όλες! 🙂

  4. μμμμ κρεμοπουδρα είχα καιρό να δώ…. βέβαια έγω είμαι πολύ ανοιχτή θα πάω από ένα φαρμακείο να δω τη νουμερο 1 απόχρωση….

  5. Τζα!!!Καλησπέρα bbgirls.Αγαπώ τα προϊόντα της vichy και η σειρά Idealia είναι από τις αγαπημένες μου θα έλεγα.Όσο για το συγκεκριμένο δεν το έχω δοκιμάσει αλλά αφού το προτείνει το γλυκό μου Ιωαννάκι ψήνομαι χαχαχα.Μουτςςςςςςςςςς

  6. Υπέροχο review κορίτσι!
    Μου αρέσει πολύ η Vichy σαν εταιρία!

    Φιλιά καλό καλοκαίρι!!!!

  7. foundation σε μορφή compact είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να αγοράσεις όταν δουλεύεις,έχεις παιδιά και θέλεις να κάνεις μακιγιάζ στο 2λεπτο…γενικά όταν δεν έχεις χρόνο για τίποτα αλλά πάντα θες να είσαι περιποιημένη…
    η συγκεκριμένη μορφή θεωρώ ότι είναι η τέλεια για το καλοκαίρι και σίγουρα θα δοκιμάσω είτε αυτό το συγκεκριμένο ή το liquid της αντίστοιχης σειράς!!!
    το kabuki είναι καταπληκτική ιδέα!!!
    (νομίζω με τα σφουγγαράκια παίρνουμε πολύ προϊόν που δεν καταλήγει στο πρόσωπο και όταν αυτό γίνει δείχνει υπερβολικό ορισμένες φορές)
    κατατοπιστικότατο post από την πανέμορφη Ιωάννα που-Jesus δηλαδή-με όλα τα μακιγιάζ δείχνει super!!!
    πολλά φιλάκια BB summer girls!!!

  8. Πολύ ωραία τα λέτε κορίτσια, και εγω ψηνομαι να το δω και να δοκιμασω. Πολύ καλή η κριτική του προιοντος!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.