Τα βερνίκια νυχιών Christian Louboutin. Μας αρέσουν;

 

louboutin-nails-3

 

 

Αγαπημένα bbgirls,

Τώρα τελευταία πολλά νέα έρχονται από οίκους μόδας που επεκτείνονται είτε σε αρώματα, καλλυντικά αλλά και σειρές περιποίησης. Το πιο hot νέο όμως ήρθε από τον μάγο των παπουτσιών Christian Louboutin που λανσάρει σειρά βερνικιών βασισμένη στο υπέροχο κόκκινο που βάφει τις σόλες των παπουτσιών του.

 

H ιστορία λέει ότι πριν 22 χρόνια ο Louboutin, απογοητευμένος από την έλλειψη χρώματος κι επειδή ένιωσε ότι “κάτι έλειπε” από τα παπούτσια που είχε σχεδιάσει, άρπαξε το κόκκινο βερνίκι νυχιών της βοηθού που καθόταν δίπλα του και έβαψε με αυτό τις σόλες των παπουτσιων του. Το αποτέλεσμα είχε αυτόματα επιτυχία και όπως λέμε “the rest is history”. Πιστός στην πεποίθησή του ότι τα παπούτσια του δεν φτιάχνονται για άνεση αλλά για ομορφιά έχτισε την αυτοκρατορία του δημιουργώντας κάποια από τα πιο όμορφα αλλά και αναγνωρίσιμα παπούτσια στο χώρο της μόδας και φέτος μας εξέπληξε με την είσοδό του στο χώρο της ομορφιάς λανσάροντας αρχικά το πρώτο βερνίκι στο χαρακτηριστικό Rouge Louboutin.

 

 

 

 

louboutin-1

 

 

 

 

 

Το χρώμα του χαρακτηριστικού κόκκινου της σόλας χρειάστηκε πάνω από 50 προσπάθειες από τους τεχνικούς ώστε να έχει την τέλεια απόχρωση και δοκιμάστηκε κρυφά τον Φεβρουάριο σε επιλεγμένα fashion shows της NYFW όπως του Alexander Vauthier & Cushnie et Ochs. To μπουκάλι είναι εξαιρετικά επιβλητικό, από κρύσταλλο και έχει ύψος 20.5εκ ακριβώς όπως και η δημιουργία του “The ballerina Ultima pump”.  Το πατενταρισμένο τριγωνικό του βουρτσάκι παίρνει ακριβώς την ποσότητα που χρειάζεται για ένα νύχι, ενώ οι κοντές του τρίχες εμποδίζουν τη δημιουργία φυσαλίδων επιτρέποντας άψογη εφαρμογή.

 

 

 

louboutin-nails-2

 

 

 

Το Rouge Louboutin πωλείται ήδη από τις 24 Ιουλίου στο site του οίκου ενώ από τις 14 Αυγούστου θα είναι διαθέσιμο στα Harrods, Selfridges & Harvey Nichols ενώ  συλλογή σύντομα θα εμπλουτιστεί από 30 ακόμη αποχρώσεις, η κάθε μία από τις οποίες θα ενσαρκώνει ένα αντιπροσωπευτικό ζευγάρι παπουτσιών ή τσάντα του οίκου.

 

 

louboutin-nails-7

 

 

louboutin-9

 

Η σειρά θα συμπληρώνεται από το Loubi Primer για την τέλεια προετοιμασία του νυχιού και από το Loubi Gloss που προστατεύει συν τοις άλλοις το νύχι από την ακτινοβολία UV που προκαλεί το ξεθώριασμα του χρώματος.

 

Τέλος λέγεται ότι ο Christian Louboutin συνεργάζεται κρυφά με σούπερ μανικιουριστ για τη δημιουργία 5 μοναδικών σχεδίων μανικιούρ χρησιμοποιώντας τα χρώματα της συλλογής.

 

 

louboutin-nails-8

 

 

 

louboutin-nails-10

 

 

Η ερώτησή μου είναι στα $50 ή £36 το κομμάτι, θα υποκύψετε? Εγώ πάντως απαντώ ναι, τουλάχιστον για το κόκκινο μιας και η επόμενη του λανσαρίσματος, είναι και η γιορτή μου και ένα δωράκι, το δικαιούμαι, ε?

Φιλιά πολλά!!!
MariaA

 

 

 

Ήθελα μέρες, να μιλήσω γι αυτό το νέο νέο, του κόσμου της ομορφιάς και το guest post της Μαρίας, αλλά και το mail της φίλης μου της Δέσποινας (Τη θυμάστε; Τα Χριστούγεννα μας είχε στείλει ανταπόκριση από το Παρίσι) ήρθαν την κατάλληλη στιγμή.

 

Θα ξεκινήσω λέγοντας, ότι κάπως με ξένισε που ένας ultra διάσημος σχεδιαστής παπουτσιών αποφασίζει να κάνει την είσοδο του στον κόσμο της ομορφιάς, λανσάροντας, βερνίκια νυχιών. Το βρήκα «εύκολη» λύση. Κάτι που θα πουληθεί πιο εύκολα και θα αποφέρει πιο γρήγορο κέρδος. Θα μου φαινόταν πολύ πιο λογικό και τίμιο αν έκανε την είσοδό του, με ένα άρωμα. Όπως ας πούμε πριν λίγα χρόνια ο οίκος Jimmy Choo.

 

Ένα άρωμα Christian Louboutin σε ένα πολύτιμο κρυστάλλινο μπουκάλι σε κατακόκκινο χρώμα το σήμα κατατεθέν του οίκου, με ας πούμε μαύρο βινίλ ή λουστρίνι καπάκι (σχεδιάζω μόνη μου τώρα..) και αρωματοποιό τον Wasser (καλά δεν λέω, Μαρία;)

 

Αλλά ένα βερνίκι; Και μάλιστα στην τιμή των 40 ευρώ; Δεν λέω ότι δεν θα υπάρξει αγορά και γι’ αυτό, για τα πάντα υπάρχει αγορά και έχω δει πάρα πολλά περίεργα να συμβαίνουν στο παρελθόν, έτσι κι αλλιώς, στο χώρο που δραστηριοποιούμαι . Άντε λοιπόν, να καταπιώ και άλλο ένα.

 

Τα παραπάνω, θα μπορούσα να τα παραβλέψω, αλλά μου είναι δύσκολο να το κάνω, όταν βλέπω ένα τόσο κραυγαλέο packaging. “Ουρλιάζει” μέσα στα αυτιά μου αυτό το packaging, σε σημείο σχεδόν εκνευριστικό. Και ουρλιάζει χωρίς κανέναν απολύτως λόγο, απλά, just for the sake of it. Bερνίκι νυχιών είσαι ρε φίλε, χαλάρωσε.

 

Aναρωτιέμαι, τι ακριβώς πέρασε από το μυαλό του Christian Louboutin και της σχεδιαστικής του ομάδας, όταν το πρωτο είδαν. Βάζω στοίχημα, ότι χτυπούσαν παλαμάκια και έδιναν συγχαρητήρια ο ένας στον άλλον, για την εκπληκτική τους έμπνευση.  Για να “θαμπωθούμε”, εμείς οι γυναίκες. Οι “πτωχές τω πνεύματι” κατ’ αυτούς.  Να σκεφτούμε “ε, αφού δεν μπορώ να έχω το παπουτσάκι, να ορίστε, θα έχω το βερνικάκι. Να, η υπογραφη του μετρ, μέσα στο νεσερέρ μου. Ολοκληρώθηκα τώρα!” . Ίσως creative director, να ήταν η Maleficent αλλά ακόμα και γι’ αυτό διατηρώ τις αμφιβολίες μου. Η Maleficent  ήταν κακιά σε πιο βαθύ επίπεδο, δεν έμενε τόσο στην επιφάνεια.

 

 

2218834288_Maleficent_disney_villains_16283550_300_267_answer_7_xlarge

 

 

Εγώ προσωπικά, θα ντρεπόμουν πολύ να έχω ένα τέτοιο αντικείμενο στην τουαλέτα μου. Όσο beauty victim και να είμαι, κάπου τραβάω τη γραμμή και απλά αρνούμαι. Είναι επικίνδυνο.

 

Από τη φύση μου, βιαστική, ανυπόμονη, αδέξια και (ευτυχώς, όχι τόσο πολύ πια) επιρρεπής στα ατυχήματα, φοβάμαι, ότι μπορεί να βγάλω το μάτι μου, αν υπάρχει αυτό πάνω στην τουαλέτα μου, όρθιο σε όλο του το “μεγαλείο”, αν ας πούμε γλιστρήσω. Για να μην πάρω την περίπτωση του κυρίου Ρωμανού που μονίμως χοροπηδάει πάνω στο κρεβάτι μου, το οποίο είναι δίπλα στην τουαλέτα μου (Ο Θεός φυλάει.) Ή την περίπτωση:  “Έγκλημα πάθους: Αναζητείται το όπλο από τις αρχές. Υπόνοιες για το βερνίκι νυχιών, Christian Louboutin” . Ειλικρινά, enough is enough, με την τρελάρα του καθενός.

 

Με απλά λόγια:

 

Τα νέα βερνίκια νυχιών Christian Louboutin, «βγάζουν μάτι», με την πολύ κακή έννοια.

 

(Maria A: No worries darling. Θα σου κάνω εγώ άλλο δώρο για τη γιορτή σου)

 

 

 

 

 

24 Σχόλια
  1. Η συναναστροφή μαζί μου βλάπτει τελικά. Ακριβώς οι σκέψεις μου Τζου, όταν τα είδα !!!!!

  2. Πω πω κλαίω από τα γέλια!!! Φονικό όπλο – βερνίκι νυχιών! Δεν έχεις όμως κι άδικο Τζούλια μου…Επικίνδυνο πράγμα η ομορφιά, ή μάλλον οι εξελίξεις της 😛
    Πάντως κι εγώ δεν νομίζω να το τιμήσω για το λόγο ότι είναι απλά ένα βερνίκι… Αν ήταν άρωμα όπως λες κι εσύ, θα άλλαζε το πράγμα…

  3. @mako: To ήξερα, ότι με αυτό το post θα σε έβγαζα από την καλοκαιρινή σου κρυψώνα.. χεχεχε..

  4. οκ δεν είμαι η μόνη που σκέφτηκε ότι αυτή η συσκευασία 20,5!!!! εκατοστών μου θυμίζει τον παγοκόφτη από το Βασικό ένστικτο, ακόμα προσπαθώ να καταλάβω πως ανοίγει και αν το πάνω είναι έξτρα καπάκι…όπως και να έχει εμένα μου αρέσει η κίνηση παπούτσι-βερνίκι γ τιμή όμως είναι πολύ υψηλή και δε νομίζω ότι την δικαιολογεί ούτο το packaging ούτε το προϊόν μιας και μιλάμε για βερνίκι ούτε καν για κάτι πιο ημιμόνιμο κλπ..αν και υποψιάζομαι ότι θα μοσχοπουλήσει..

  5. Καλό μεσημέρι αγαπημένες και καλό μήνα!! Κάτι έπαθα διαβάζοντας το ποστ… κάτι που δεν μπορώ να το προσδιορίσω ακριβώς… Από την μια σκεφτόμουν ότι είναι εντυπωσιακό σαν design, από την άλλη σκέφτηκα -ειρωνικά- αυτό που είπες Τζούλια. Πόσες και πόσες θα σκεφτούν αφού δεν μπορώ να έχω το παπαουτσάκι ας πάρω το βερνικάκι??!! Μπερδεμένες οι απόψεις και οι σκέψεις μου….

  6. Τζα!!!Καλησπέρα και καλό μήνα παρεάκι μου.Μία λέξη μου έρχεται μόνο.ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΜΕΝΟ…Και για τα παπούτσια την ίδια άποψη έχω.Πανάκριβα ή φθηνά,επώνυμα ή μη τον ίδιο πόνο σου προκαλούν.Σαν να είναι λιγάκι άσχετο το σχόλιο αλλά ήθελα να το πω 😛 Μουτςςςςςςςςςς

  7. @Demi: Συμφωνώ και εγώ με την προσέγγιση και το concept παπούτσι- βερνίκι αλλά νομίζω ότι δεν τους βγήκε καθόλου. Τέλειος ο παγοκόφτης θα το θυμάμαι αυτό!!

  8. @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ: Ναι είναι εντυπωσιακό, ήθελαν να προκαλέσουν αλλά κατά τη γνώμη μου,το έκαναν εξαιρετικά άκομψα.

  9. Εδώ κ μέρες έχω πληροφορηθεί για το λανσάρισμα του LOUBOUTIN αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν του έδωσα κ τη δέουσα σημασία γτ απλά δεν ενδιαφέρομαι να δώσω αυτά τα χρήματα για ένα βερνίκι.Ναι, είναι ωραίο κ πρωτότυπο το packaging-αν κ όντως είναι επικίνδυνο-αλλά όχι δεν με πείθει να το αγοράσω.Θα προτιμούσα τις γόβες του,αυτές μάλιστα.Η κόκκινη σόλα είναι σήμα κατατεθέν του κ έχει κερδίσει κ σε δικαστικό αγώνα με τον YVES SAINT LAURENT.

  10. @Litsa Kouklitsa: Δεν είναι καθόλου άσχετο το σχόλιο σου. Υπερεκτιμημένο. Αυτό τα λέει όλα.

  11. @marianna: Ενας λόγος παραπάνω αγαπημένη, αφού είναι αυτός που είναι στην αγορά παπουτσιών, να έβαζε λίγο περισσότερη σκέψη σε αυτό το λανσάρισμα, ο κύριος Louboutin.

  12. Καλησπερα bbgirls!!
    Για να πω την αληθεια στην αρχη καπως με προβληματησε τη σχεση
    εχει ο οικος παπουτσιων με τα μανο?Αλλα μετα διαβαζοντας τηο
    review της αγαπημενης MariaA ,προφανος ο κυριος Laboutin ηθελε
    να δωσει ενα φορο τιμης στο “μανο”που τον εκανε να ξεχωρισει!!
    Αμα εβγαζε αρωμα η κατι αλλο δεν νομιζω να ειχε αμεση σχεση.
    Πρεπει να σημειωσω την ημερομηνια γιατι πρωτη φορα θα διαφωνησω
    με την πολυαγαπημενη μου @Τζουλια! Διοτι το ντιζαιν εμενα
    μου αρεσει(αν και θα το ηθελα στους 9 ποντους οπως οι γοβες που φοραω!!χαχα)
    Μου βγαζει μια γκλαμ ροκ πινελια κατι που το αγαπω.
    Θα συμφωνησω μαζι σου @Τζουλια για το φονικο οπλο!! σιγουρα για τους
    ιδιους λογους δεν θα το ειχα στην τουαλετα μου!!αλλα ευχαριστως θα το ειχα
    στην τσαντα μου δεν ξερεις ποτε θα το χρειαστεις!!!!
    “Φυγε κραταω Laboutin”!!!!xaxaxaxa
    Φιλακια.πολλα

  13. @SofiaT: Σοφάκι “άργησες”, “άργησες” αλλά το σχόλιο σου ήταν τέλειο!! Και βέβαια, πρέπει να διαφωνούμε, περίμενα κιόλας σήμερα να γίνει αυτό! Αυτή είναι η μαγεία του bb! Glam rock- Check! Σίγουρα είναι. Παρα είναι θα έλεγα. 9 πόντους σαν τις γόβες σου; Check. H δε τελευταία σου φράση “ποτέ δεν ξέρεις πότε θα το χρειαστείς, κρατάω Louboutin” έγραψε bb ιστορία!! xxx

  14. Να σου πω την αλήθεια προσπέρασα πολλές φορές την πρώτη φωτογραφία στο διαδίκτυο μέχρι να καταλάβω ότι δίπλα στην με ιλιγγιώδες τακούνι μπαλαρίνα υπάρχει ένα βερνίκι νυχιών. Εντάξει δεν έδωσα και μεγάλη σημασία αλλά είναι όντως αντιαισθητικό. Γέλασα πολύ με την περιγραφή σου. Άσχετο αλλά έχεις ομορφύνει πολύ, πάρα πολύ. Οι φωτογραφία σου εδώ δίπλα είναι τέλεια. Όσο για την τελευταία σου στο ΦΒ φαίνεσαι κοριτσάκι (και είσαι mon seri…)

  15. @ΕΛΕΝΗ: Σε ευχαριστώ πολύ αγαπημένη μου. Είμαι απλά χαρούμενη, γιατί νομίζω ότι σιγά σιγά, “βγαίνω” από έναν πολύ δύσκολο χειμώνα. (αλλά μεταξύ μας, σα να βάθυναν οι γραμμές στο μέτωπο, αρχίζω και σκέφτομαι σοβαρά ένα botox, για να σας γράψω και την εμπειρία μου. Αν καταφέρω να ξεπεράσω το φόβο μου για τα φάρμακα- έως και τα αναλγητικά, έχω κόψει τώρα…)

  16. Καλησπέρα κι από μένα!!! Εγώ την έγραψα την αμαρτία μου το κόκκινο το θέλω πολύ, ψάχνω χρόνια για το τέλειο κόκκινο και ελπίζω να είναι αυτό, άλλωστε το έχω διαπιστώσει με κάποια ακριβά βερνίκια όπως της Chanel που τα έχω χρόνια και παραμένουν αναλλοίωτα όπως και χρειάζεσαι ελάχιστη ποσότητα για τέλειο αποτέλεσμα. Όπως πολύ σωστά είπε και η SofiaT η σειρά βερνικιών είναι φόρος τιμής στο κάτι που τον βοήθησε να γίνει “αυτή” η διαφορετική μάρκα παπουτσιών. Όχι βέβαια ότι δεν θα τους ανοίξει η όρεξη και θα λανσάρουν σε λίγο και πλήρη σειρά μακιγιάζ ή άρωμα ή οτιδήποτε προκειμένου να βγάλουν κέρδος και πιστέψτε με το άρωμα είνι το ευκολότερο! Δυστυχώς Τζούλια δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον Thierry γιατί είναι αποκλειστικότητα του Guerlain! Το μπουκάλι βέβαια μόλις το είδα μου θύμισε ένα άρωμα της Oriflame το Love potion – εξαιρετικό – δεν μπορώ να βάλω φωτό εδώ να σας το δείξω αξίζει είναι επίσης μαύρο / κόκκινο νεγκραντέ σε στρογγυλό σχήμα όμως και έχει ένα εξίσου θανατηφόρο μυτερό καπάκι το οποίο νομίζω προσωπικά πεταξα κιόλας διότι μου φανηκε εξαιρετικά επικίνδυνο για να μου βγάλει το μάτι!
    Ααα και για να μη ξεχάσω υπάρχει ήδη λίστα αναμονής για τα βερνίκια !!

  17. @MariaA: Εξαιρετικό το guest post αγαπημένη, να το πω και από εδώ, διάβασα και άλλα άρθρα για το συγκεκριμένο νέο, κανένα βέβαια δεν φτάνει το δικό σου. Και τι ωραια, να έχουμε first hand news από London!! Τρελαίνομαι. Κοίτα τώρα.. σ’ αυτό που λες, σίγουρα δεν έχεις άδικο. Παίρνεις ότι πληρώσεις, έχω και εγώ χρόνια, ένα ροζ βερνίκι της Chanel, δεν έχει πάθει απολύτως τίποτα, το φυλάω μόνο για τα καλοκαίρια. Ουπς! Μόνο για Guerlain κάνει ο Wasser? Είχα την εντύπωση ότι θα μπορούσε να τον “δανειστεί” και κάποιος άλλο οίκος..Λίστα αναμονής; Αυτά είναι. Σίγουρα θα τους ανοίξει η όρεξη, εδώ είσαι και εδώ είμαι.

  18. Θα συμφωνήσω με λίγο απ’όλα:
    -αφού δεν μπορώ τις γόβες,θα “βολευτώ” με το μανόν
    -“φύγε κλέφτη,κρατάω Louboutin”
    όσο για την τιμή….είναι πανάκριβο….τι άλλο κάνει εκτός απ’το να βάφει τα νύχια; Και ποιος θα το καταλάβει ότι είναι Louboutin nail polish?

  19. @Julia: Αχ ναι αγαπημένη δυστυχώς ο Wasser ειναι αυτό που λέμε In House Perfumer που σημαίνει ότι είναι αποκλειστικότητα του Guerlain γιατί λειτουργεί και λίγο και σαν πρόσωπο του οίκου, οπότε…
    Επίσης ξέχασα να προσθέσω για τα νέα λανσαρίσματα, η γάτα του Karl Lagerfeld, η κατά τ’ άλλα αξιολάτρευτη Choupette, θα λανσάρει καλλυντικά και όχι δεν αστειεύομαι!

  20. @MariaA: Χα!! Μόνο τη Choupette δεν είχε κάνει Θεά ο μέτρ, ήρθε και η σειρά της τελικά!! Σε “κλείνω” από τώρα αγαπημένη! Αυτό το guest post, θα είναι δικό σου, μόλις έχεις περισσότερο inside info!

  21. Βλέποντας αυτά τα απίστευτα φανταστικά καταπληκτικά βερνίκια ένα έχω να πω ΟΥΑΟΥ!!!!!!!!!!!!!

  22. Οχι ότι θα τα αγοράσω ποτέ βέβαια αλλά βλέποντάς τα και μόνο αναστέναξα…

  23. όπως τα λες, κι εγώ έτσι ένιωσα, λίγο κάπως όταν τα είδα! Ένα “άσε μας,κουκλίτσα μου” μου βγήκε αυθόρμητα! Πραγματικά η συσκευασία βγάζει μάτι!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.