Καλοκαιρινές εικόνες: Οι φίλοι μας.

 

north-evia-8

 

Συνεχίζω από χθες, για να σας πω ότι αφού είχα ήδη πάει Μύκονο και Φολέγανδρο, μετά την Κάρπαθο και την Κάσο, πήγα στον Πόρο, μετά στη Νότια Εύβοια, μετά ξαναπήγα στη Μύκονο για δεύτερη φορά, αλλά εκεί κρυβόμουν και δεν το κατάλαβε σχεδόν κανένας.

 

Όταν γύρισα από τη Μύκονο, έμεινα 2 μέρες στην Αθήνα  και έφυγα για τη τη Βόρειο Εύβοια. Προορισμός λίγο μετά την Αιδηψό, ο Αγιόκαμπος, που έκανα ίσως κάποιες από τις καλύτερες διακοπές της ζωής μου και ένιωσα τι σημαίνει φιλοξενία σε όλο της το μεγαλείο.

 

 

 

Στον Πόρο με την Ivana

 

poros-ivana

 

 

poros-1

 

poros-2

 

 

poros-3

 

 

poros-4

 

 

poros-5

 

 

poros-6

 

 

Στη Μύκονο με τη Βίκυ

 

mykonos-1

 

 

mykonos-2

 

 

mykonos-3

 

 

mykonos-4

 

 

mykonos-5

 

 

mykonos-6

 

 

mykonos-7

 

Στη Βόρεια Εύβοια, στον Αγιόκαμπο, με τον Θάνο, την Κατερίνα, την Άσπα, τους κυρίους Σπύρο και Ρωμανό, τη Βίκυ, τη Μύριαμ, τον Τόνυ, την Έλενα, τον Steve, τον Απόστολο, την Αριάδνη, τη Φαίδρα και τη Διώνη, το Γιάννη, τη Σούλη, τη Ρένα, τον Σπύρο, τον Άρη, τη Μαρία και βέβαια την 2,5 ετών φιλενάδα μου Εύα.. (walking round the garden… θυμάσαι;)  και άλλοι και άλλοι.. Που μείναμε όλοι εμείς; Που αλλού; Στο Adamis Family Estate, το πιο φιλόξενο μέρος της επικράτειας.

 

Φτάνοντας στην Αιδηψό

 

north-evia-1

 

Adamis Family Estate

 

north-evia-13

 

 

north-evia-6

 

 

north-evia-3

 

Εικόνες…

 

north-evia-2

 

 

north-evia-4

 

 

north-evia-7

 

 

north-evia-11

 

 

north-evia-8

 

 

north-evia-10

 

 

Έτοιμος ο Νο 1 καπετάνιος μας, Αποστόλης με τον κύριο Ρωμανό! Δεν ξέχασε, κανέναν από εμάς. Ήταν έτοιμος για βόλτα όποτε και όταν του την ζητούσαμε. Είναι τόσο όμορφο να μοιράζεσαι. Ο Αποστόλης αυτό, το έχει αναγάγει σε τέχνη.

 

north-evia-9

 

Η Άσπα.

 

north-evia-5

 

Κύριος Σπύρος, Κύριος Ρωμανός και η Κατερίνα.

 

north-evia-12

 

Εγώ και το υπέροχο ζευγάρι, Θάνος και Κατερίνα

 

north-evia-15

 

 

 

Ολοκληρώνω:Τις διακοπές δεν τις κάνουν τα χρήματα. Τις κάνουν οι άνθρωποι. Πόσο μάλλον αν έχεις την ευτυχία, αυτοί οι άνθρωποι να είναι Φίλοι (το Φ κεφαλαίο, γιατί για μένα, η λέξη Φίλος, είναι Τίτλος Τιμής) Τι έγραφα, προχθές; Ότι δεν είμαι και δεν θα γίνω ποτέ πλούσια; Λάθος έκανα. Είμαι πάρα πολύ πλούσια. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο. Και αυτό, γιατί έχω τους καλύτερους Φίλους του κόσμου. Που ξέρουν να αγαπούν. Που ξέρουν να δίνουν. Που ξέρουν να είναι δίπλα σου, πάντα και για πάντα.

 

 

 

 

16 Σχόλια
  1. Καλημέρα Τζούλια κ κορίτσια!Είμαι σίγουρη ότι πέρασες τέλεια,δεν το φανερώνουν οι φωτογραφίες αλλά αυτά που γράφεις.Και του χρόνου με το καλό να συναντήσεις τους πολύτιμους φίλους σου.Τι φάτσα όμως ο κ.Ρωμανός!!!

  2. Καλοκαιρινές εικόνες Part Three. Last, but not least….

  3. Καλημέρα!
    Διαβάζοντας σήμερα τη χθεσινή ανάρτηση και συνεχίζοντας με τη σημερινή, ήμουν έτοιμη να σου πω πως είδες πολλά από τα πρόσωπα της Ελλάδας μας φέτος. Διαβάζοντας, όμως, το κείμενό σου για τους φίλους, σκέφτηκα ότι δεν υπάρχουν πολλά πρόσωπα της Ελλάδας, γιατί το τοπίο είναι ο καμβάς. Τα πρόσωπα φτιάχνουν και τις στιγμές και τις αναμνήσεις και αυτό, ευτυχώς, μπορεί να συμβεί και μέσα στο σπίτι μας. Ένα όμορφο τοπίο μας φτιάχνει τη διάθεση, μας γεμίζει εικόνες. Όμως, χωρίς ΑΥΤΟΥΣ -ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ- ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ- τίποτα δεν έχει σημασία. Άλλωστε, “ζωή που δεν μοιράζεται είναι ζωή κλεμμένη”!

  4. Πόσο με τρελαίνουν τα ηλιοβασιλέματά σου!!!!! Έχεις δίκιο, οι φίλοι και η καλή παρέα μαζί τους είναι όλα τα λεφτά και εγώ ευτυχώς είμαι τυχερή και πολύ πλούσια σε αυτόν τον τομέα. Καλημέρα….

  5. Ας μην τελειώσουν αυτές οι καλοκαιρινές εικόνες! Μας δίνουν τόσο ενέργεια, σαν να είμαστε κι εμείς μαζί σου! Αλλά η καλύτερη φωτογραφία είναι αυτή με το “κλειστό λόγω φεγγαριού”! Την κοίταζα και την ξανακοίταζα και νόμιζα ότι διάβαζα λάθος!!

  6. Καλησπερα Τζούλια μου!! Νασαι καλά γιαυτές τις ωραίες εικόνες που δείχνεις και μας ανεβάζουν!! Αλλά πιο πολύ με ξετρέλανε η φωτό με τους 2 πανέμορφους και χαριτωμένους κυρίους τον κ.Ρωμανό και τον κ.Σπύρο και την πολύ γλυκιά φίλη σου..

  7. @Marianna: Ξεσαλωσε φέτος ο κύριος Ρωμανός αγαπημένη, να δω πως θα τον μάζεψω για Β’ Δημοτικού!

  8. @Julia,εμείς να δεις πώς θα μαζευτούμε,κ μεγάλοι κ παιδιά!Οι πρώτες μέρες είναι σαν ψυχρολουσία !(ένας-ένας να παίρνει σειρά κάτω από τον κουβά).

  9. Τζα!!!Καλησπέρα bbgirls.Ο επίλογός σου τα λέει όλα… και στον παράδεισο να βρίσκεσαι αν είσαι μόνος σου δεν αξίζει.Ο κύριος Ρωμανός σκέτη γλύκα.Μουτςςςςςςςςςςς
    Υ.Γ.@Τζούλια επειδή σε αγαπώ θα είμαι ειλικρινής μαζί σου.Σε 15 χρόνια από σήμερα θα είναι ιδανικά να κλείσεις ραντεβού(για botox) Δηλαδή 25 είσαι τώρα ε, στα 40 πιστεύω είναι καλό να ξεκινήσεις το πρόγραμμά σου. 😉

  10. Υπέροχες ταξιδιάρικες εικόνες!Με ταξίδεψαν παρόλο που ακόμα είμαι σε διακοπές. Όντως αυτός ο πλούτος δε συγκρίνεται

  11. @marianna: Μαριάννα μου αυτό το “και του χρόνου” που έγραψες, έχει πάρα πολύ νόημα. Να είμαστε καλά, υγιείς όλες και χαρούμενες και να ζήσουμε και του χρόνου όμορφες στιγμές, αγαπημένη μου.

  12. @Amalia: Σε ένα σπίτι, στην κορυφή ενός βουνού, σε ένα μπαλκόνι.. Μόνο οι άνθρωποι τις κάνουν τις πολύτιμες στιγμές αγαπημένη. Absolutely.

  13. @Litsa Kouklitsa……….

    ………………..
    ……………….
    ……………….

    25;;;;;;

    Αχαχχαχαχαχχαχ!!!

    You love me, you really, really love me!!

  14. @ΕΛΕΝΗ: Οι άνθρωποι που έχουν να δώσουν, είναι πράγματι καλοί σε αυτόν τον τομέα, αγαπημένη μου.

  15. @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ: Μεταξύ μας, είμαι σχεδόν έτοιμη για τον Χειμώνα. Βραδάκια με ψυχρούλα, κουβεντούλες, γέλια στο bb. Μου έλειψε πολύ, αυτό. Και δεν έχω καμία ιδιαίτερη προτίμηση σε εποχές, αρκεί να είμασζτε μαζί (μια ροπή, όμως προς τον χειμώνα, την έχω, για να πω και την αλήθεια.)

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.