Chanel: Le Lift (και η πρώτη μου «επαφή» με τα προϊόντα)

 

Chanel-Le-Lift-1-open

 

 

Σήμερα θα μιλήσουμε για μία πολύ αγαπημένη εταιρία, τη Chanel. Πριν όμως σας αποκαλύψω ποιες ακριβώς είναι οι νέες προσθήκες της μάρκας και ποια η λειτουργία τους, θέλω να σας πω δυο λόγια για την προσωπική μου εμπειρία από τα προϊόντα περιποίησης Chanel. Η πρώτη μου επαφή μαζί τους συνέβη λίγο πριν ανακαλύψω, πως μία κρέμα προσώπου μπορεί να κοστίζει πολύ περισσότερο απ’ όσο μέχρι τότε φανταζόμουν.

 

Έψαχνα ενυδατική εκείνη τη περίοδο και η κοπέλα στο corner της Chanel μου πρότεινε τη Hydramax + Active gel creme. Μου έδωσε μάλιστα και ένα γενναιόδωρο δείγμα για να μπορώ να τη δοκιμάσω με την ησυχία μου στο σπίτι, πριν αποφασίσω αν θα την αγοράσω ή όχι. Ρώτησα λοιπόν την τιμή της και μόλις άκουσα 80 ευρώ (ή κάτι τέτοιο) συνειδητοποίησα πως δεν υπήρχε περίπτωση να την αγοράσω. Άλλωστε ήμουν πολύ μικρή για να ξοδεύω τόσα χρήματα στην κρεμική περιποίηση. Παρόλα αυτά επιστρέφοντας σπίτι είπα να τη δοκιμάσω.

 

Μην σας πω ψέματα ξετρελάθηκα. Αμέσως ένιωσα τη διαφορά. Χρησιμοποίησα το δείγμα όλη την εβδομάδα και πραγματικά το δέρμα μου έδειχνε στα καλύτερα του. Η αίσθηση δε απλά ονειρική. Για να μην πολυλογώ, την αγόρασα χωρίς δεύτερη σκέψη. Άξιζε τα χρήματά της και με το παραπάνω. Μέχρι και σήμερα τη θεωρώ ένα από τα καλύτερα ενυδατικά προϊόντα που έχω δοκιμάσει και η αλήθεια είναι πως έχω δοκιμάσει αρκετά.

 

Γιατί σας τα λέω αυτά; Απλά για να σας εξηγήσω πόσο πολύ εκτιμώ τα προϊόντα περιποίησης Chanel.  O,τι κι αν έχω δοκιμάσει είναι πολυτελές, προσφέρει ασύγκριτη καλλυντική ευχαρίστηση και κυρίως είναι αποτελεσματικό. Για να δούμε λοιπόν τι καινούριο μας επιφυλάσσει η εταιρία.

 

 

Μόλις πέρυσι, η άφιξη της σειράς Le Lift σηματοδότησε μία νέα προσέγγιση της αντιγήρανσης με τρεις επαναστατικές φόρμουλες ικανές να “επαναπρογραμματίσουν” τους εσώτατους μηχανισμούς της επιδερμίδας. Εμπνευσμένο από τις τελευταίες εξελίξεις της επιγενετικής, το ερευνητικό τμήμα Chanel εμπλουτίζει τώρα τη σειρά Le Lift με δύο νέα, πολλά υποσχόμενα προϊόντα.

 

 

Chanel-Diane Kruger

 

Η πεποίθηση πως “μόνο τα γονίδια ευθύνονται για την νέα και όμορφη εικόνα του δέρματος” έχει πια ξεπεραστεί. Ομολογουμένως η ομορφιά της επιδερμίδας εξαρτάται από πολλά περισσότερα. Το περιβάλλον, το στρες, η διατροφή και άλλοι παράγοντες επενεργούν στην εμφάνισή μας καθοριστικά. Τα εργαστήρια Chanel, στο πλαίσιο της μελέτης τους στον τομέα της γήρανσης, απέδειξαν τον ρόλο-κλειδί των micro-RNAs (miRs) σε αυτήν την οδυνηρή διαδικασία. Πρόκειται για μικρά θραύσματα του RNA που ρυθμίζουν την παραγωγή των πρωτεϊνών νεότητας της επιδερμίδας. Δυστυχώς όμως τα miRs διαταράσσονται καθημερινά από το περιβάλλον, το άγχος και τον τρόπο ζωής μας και επηρεάζουν αρνητικά το δέρμα, μειώνοντας την παραγωγή πρωτεϊνών νεότητας και οδηγώντας στην απώλεια του όγκου, της ευλυγισίας και της αντοχής του.

 

Η φόρμουλα των δύο νέων προϊόντων Le Lift υπόσχεται να ανακαταλάβει τον έλεγχο του πεπρωμένου της επιδερμίδας, περιορίζοντας τα miRs και αποτρέποντάς τα από το να επιταχύνουν τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος.

 

Le Lift Serum

 

Ο ορός Le Lift  δεν περιορίζεται μόνο στο να αναστείλει τη λειτουργία των miRs και να αποτρέψει την επιβράδυνση της πρωτεϊνικής σύνθεσης. Παράλληλα δημιουργεί το ιδανικό περιβάλλον για την ανάπτυξη των ινοβλαστών, των κυττάρων δηλαδή που συγκροτούν το “δίκτυο” της επιδερμίδας. Χάρη σε ορισμένα δραστικά συστατικά (τα οποία δεν κρίνω και ιδιαίτερα σκόπιμο να σας αναφέρω μια και δεν είμαι ειδικός) προάγει την κυτταρική ανανέωση, αποτρέπει τον σχηματισμό ρυτίδων και καταπολεμά αποτελεσματικά τις ήδη σχηματισμένες. Βοηθά την επιδερμίδα του προσώπου να ανακτήσει τον όγκο και την πυκνότητά της, κάνοντας το δέρμα πιο σφιχτό και ευλύγιστο. Η υφή του είναι ελαφριά, κάτι ανάμεσα σε gel και κρέμα, απορροφάται εύκολα και δεν προκαλεί λιπαρότητα.

 

Chanel-La-Lift-Serum

 

 

Le Lift κρέμα ματιών

 

Βασισμένη στην ίδια φιλοσοφία και εμπλουτισμένη με αντίστοιχα συστατικά, στοχεύει στην καταπολέμηση των προβλημάτων που ταλαιπωρούν την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Τα miRs περιορίζονται και δεν μπορούν πλέον να αποτρέψουν τη σύνθεση πρωτεϊνών νεότητας. Ρυτίδες, μαύροι κύκλοι και πρήξιμο καταπολεμούνται δραστικά και η περιοχή “επαναπροσδιορίζεται”. Εμπνευσμένη από τις υφές των τριών κρεμών προσώπου που κυκλοφόρησαν πέρυσι, η υφή της κρέμας ματιών είναι πολυτελής και “λιώνει” βελούδινα στην επιδερμίδα. Απορροφάται γρήγορα και προσφέρει άμεσο εφέ λίφτινγκ.

 

 

Chanel-Le-Lift-2-creme

 

 

Αν έχετε λατρέψει ήδη τη σειρά Le Lift της Chanel, θαρρώ πως ήρθε η ώρα να την απολαύσετε ολοκληρωμένη. Αν όχι, μήπως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τη δοκιμάσετε;

 

Ο ορός, η κρέμα ματιών και οι τρεις κρέμες περιποίησης που γνωρίσαμε πέρυσι, απευθύνονται σε κάθε γυναίκα που ενδιαφέρεται για αποτελεσματική προληπτική και κατασταλτική δράση κατά της γήρανσης της επιδερμίδας.

 

 

Ιωάννα Μανέτα

 

 

5 Σχόλια
  1. Αχ αυτά τα chanel και ΄γω μέχρι στιγμής σε δείγματα τα έχω δοκιμάσει αλλά μου άρεσαν πάρα πολύ. Ειδικά η σειρά jour, nuit και weekend είναι φοβερή αλλά και πανάκριβη επίσης.

  2. Τζα!!!Καλησπέρα bbgirls.Πολύ καλή παρουσίαση Ιωάννα μπράβο σου!Μουτς

  3. @Litsa μου σ’ευχαριστώ πολύ! Μουτς 🙂

  4. Chanel λατρεμένη!!!
    Φοβερή παρουσίαση ευχαριστούμε!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.