Lierac Paris: H σειρά προιόντων περιποίησης, Liftissime

 

Lierac-2-open

 

Από μικρή θυμάμαι τη μητέρα μου να λέει πως η καλύτερη περίοδος της ζωής της είναι η δεκαετία των 40. Ακόμη και τώρα που πέρασε πια τα πενήντα της χρόνια, επιμένει πως δεν θα γύριζε πίσω στα είκοσι ή στα τριάντα, ακόμη κι αν είχε τη δυνατότητα. Τώρα αισθάνεται πιο ολοκληρωμένη, πιο ασφαλής και πιο σίγουρη για τον εαυτό της.

 

Είναι περισσότερο δημιουργική, έχει μεγαλύτερες αντοχές και ζει τη ζωή της με λιγότερο άγχος, χωρίς να χρειάζεται συνεχώς να την “κυνηγά” για να αποδείξει κάτι σε κάποιον.

 

Αυτή η αλήθεια της μητέρας μου, είναι και η αλήθεια εκατομμυρίων άλλων γυναικών στον κόσμο. Η γυναίκα που δεν χάνει ποτέ τον δυναμισμό και την ενέργειά της, όσο προχωρούν τα χρόνια μπορεί να απολαμβάνει τη ζωή της με μεγαλύτερη ελευθερία. Με τον τρόπο αυτό αισθάνεται πάντα νεότερη και αισιόδοξη για το μέλλον που ακολουθεί. Το μόνο που μένει εκεί για να της θυμίζει την πραγματική της ηλικία είναι το είδωλό της στον καθρέφτη. Με το χρόνο, η επιδερμίδα χαλαρώνει, το περίγραμμα εμφανίζεται ακαθόριστο, τα ζυγωματικά είναι λιγότερο έντονα και οι σχηματισμένες ρυτίδες γίνονται πιο ορατές. Η εξωτερική εικόνα της δεν συμβαδίζει καθόλου με την εσωτερική και αυτό είναι το μόνο που την προβληματίζει.

 

 

Lierac-3

 

 

Κάπου εδώ λοιπόν εμφανίζεται η Lierac Paris και η νέα ολοκληρωμένη σειρά αντιγηραντικής περιποίησης Liftissime. Τα νέα προϊόντα δεν υπόσχονται το αδύνατο, αλλά απευθύνονται στην απαιτητική εκείνη γυναίκα που επιθυμεί να βρίσκεται η εξωτερική της εμφάνιση σε αρμονία με τα βαθύτερα συναισθήματά της. Στόχος τους είναι να απαλύνουν αποτελεσματικά τα σημάδια γήρανσης για να μπορεί το γυναικείο πρόσωπο να διατηρήσει τη θετική έκφρασή του και την ξεχωριστή ομορφιά του.

 

Οι εγκατεστημένες ρυτίδες και το χαλαρό περίγραμμα του προσώπου είναι οι δύο στόχοι της Liftissime. Τρία ενεργά συστατικά (στο εξής σύμπλοκο Cell-Junction) δρουν σε συνέργεια για να εξασφαλίσουν καλύτερη κυτταρική συνοχή ανάμεσα στις στιβάδες της επιδερμίδας, αλλά και στη κάθε στιβάδα ξεχωριστά. Σε συνδυασμό με τα συμπληρωματικά συστατικά κάθε προϊόντος, προσφέρουν ενισχυμένη δράση. Το αποτέλεσμα; Ο όγκος του προσώπου αποκαθίσταται, το περίγραμμα επαναπροσδιορίζεται, η επιδερμίδα εμφανίζεται πιο σφιχτή και ελαστική και οι ρυτίδες λειαίνονται. Και όλα αυτά μέσα από μία διαδικασία φυσικού lifting που η ίδια η Lierac αποκαλεί lifting τριών διαστάσεων (3D Lifting).

 

Liftissime Εντατικός Ορός Re-Lifting 

 

lierac-4

 

Με σύμπλοκο Cell-Junction στη μεγαλύτερη συγκέντρωση (6,6%) και υαλουρονικό οξύ (8%), προσφέρει άμεσο εφέ lifting, επανασμίλευση του περιγράμματος, αποκατάσταση της συμμετρίας των όγκων του προσώπου και γέμισμα των εγκατεστημένων ρυτίδων.

 

Liftissime κρέμες

 

Lierac-5

 

Οι Liftissime και Liftissime Nutri κρέμες ημέρας & νύχτας, απευθύνονται η μεν στα κανονικά και ξηρά δέρματα, η δε στα πολύ ξηρά. Ενυδατώνουν και θρέφουν το δέρμα, εξασφαλίζοντας σταδιακό αποτέλεσμα 3D Lifting και εξαιρετική καλλυντική ευχαρίστηση.

H Liftissime Nuit Κρέμα Γλυπτικής & Επαναπύκνωσης απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος και προσφέρει εντατικά αποτελέσματα αντιγήρανσης και ενισχυμένη θρέψη κατά τη διάρκεια της νύχτας. Χάρη στην ιδιαίτερη υφή της, τα αποτελέσματα είναι άμεσα, αφού ήδη το πρωί τα χαρακτηριστικά εμφανίζονται πιο λεία.

Τέλος, η Liftissime Cou είναι ειδικά σχεδιασμένη για το λαιμό και το ντεκολτέ, σημεία που συχνά παραμελούμε να φροντίσουμε και ως εκ τούτου προδίδουν την ηλικία μας.

 

Liftissime Yeux Ορός για μάτια & βλέφαρα / Liftissime Levres Balm επαναπύκνωσης χειλιών

 

Lierac-6

 

Δύο προϊόντα, το ένα για μάτια και βλέφαρα, το δεύτερο για τα χείλη και τη περιοχή γύρω από αυτά, στοχεύουν σε δύο ειδικές “περιοχές” του προσώπου και ολοκληρώνουν το αποτέλεσμα 3D Lifting που προσφέρει η σειρά.

 

Η ηλικία μου δεν μου επιτρέπει να βγάλω συμπεράσματα για τα αληθινά αποτελέσματα της σειράς Liftissime, τις υφές των προϊόντων ωστόσο τις δοκίμασα χωρίς δεύτερη σκέψη και εντυπωσιάστηκα. Είναι μεταξένιες και ανάλαφρες, ταυτόχρονα όμως πλούσιες και πολυτελείς, σαν κι αυτές που συναντάς στα πιο ακριβά προϊόντα επιλεκτικής. Έντονα ενυδατικές, απορροφώνται γρήγορα και δεν είναι λιπαρές. Κάθε προϊόν έχει και τη δική του ξεχωριστή υφή. Μου άρεσε ιδιαίτερα εκείνη της Liftissime Nuit. Δεν είναι λεπτόρρευστη, όμως είναι απαλή σαν το μετάξι. Έχει διακριτικό ροζ χρώμα και μου θύμισε πολύ την υφή ενός άλλου προϊόντος πανάκριβης εταιρίας που λατρεύω.

 

Φυσικά δεν θα μπορούσα να μην κάνω ξεχωριστή αναφορά στα αρώματα των προϊόντων. Διαφορετικά σε κάθε προϊόν, είναι υπέροχα, διακριτικά, προσφέρουν ευχαρίστηση και αίσθηση πολυτελούς περιποίησης. Είναι τόσο όμορφα που θα ευχόσασταν να υπήρχαν και σε Eau De Parfum.

 

Τέλος, μεγάλο plus θεωρώ και τις πολυτελέστατες συσκευασίες των προϊόντων (ναι, το design παίζει πάντα σπουδαίο ρόλο στις τελικές επιλογές μου).

 

Τα προϊόντα θα διατίθενται σε επιλεγμένα φαρμακεία, σε Hondos Center και στα Carelab by Attica. Θα σας συνιστούσα να τα δοκιμάσετε, να τα απλώσετε στο χέρι σας για να διαπιστώσετε και οι ίδιες πόσο ξεχωριστές είναι οι υφές τους.

 

 

 

Lierac-1

 

 

Eσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο προιόν Lierac Paris;

 

Iωάννα Μανέτα

 

 

 

13 Σχόλια
  1. Ιωάννα μου έγραψες ένα απόλυτα, απόλυτα ρεαλιστικό post! Είναι έτσι ακριβως!!! Η δεκαετία των 40 έιναι μια υπέροχη δεκαετία που πραγματικά απολαμβάνεις τη ζωή και τον εαυτό σου όσο ποτέ. Συμφωνώ με κάθε λεξη του προλόγου σου.

  2. Ειδικά αν μοιάζεις για 30άρα Στέλλα μου όπως εσύ (εμένα εκεί είναι κολλημένο το μυαλό μου ακόμη)! 😉
    Ευχαριστώ πολύ!

  3. @ΙΩΑΝΝΑ Μα δε σε καταλαβαίνω Ιωάννα μου….. είμαι 30άρα… 😉

  4. Τζα!!!Καλημέρα bbgirls.Πολύ ωραία τα λες Ιωάννα μου και συμφωνώ μαζί σου.Και πολύ ωραία και η παρουσίαση της σειράς Liftissime μπράβο σου!Φιλιάααα

  5. Οι σαρανταρες ισον με δυο εικοσαρες λεμε.Χωρις πλακα ομως το δερμα μου ειναι στα καλυτερα του τωρα στα σαραντα. Και Τζουλια εχω δοκιμασει και lierac τη σειρα luminacense και μου αρεσε πολυ.φιλια

  6. Kαλημέρα bbgirls!! Εξαιρετική παρουσίαση Ιωάννα, μμου αρέσει η Lierac ιδίως ο ορός Luminescence που είχα δοκιμάσει με είχε αφήσει πολύ ευχαριστημένη, η ποιότητα αλλά και το άρωμα ήταν εξαιρετικά!
    Όσο για την ηλικία Stella – δεν προλάβαμε να μιλήσουμε πολύ το Σάββατο – θέλω να πω ότι όλες κοριτσάκια είμαστε απ’ αυτά που είδα!

  7. Πολύ εύστοχα μας έκανες την παρουσίαση Ιωάννα!! Σε άλλη περίπτωση θα πήγαινα αύριο -μη σου πω μπορεί και σήμερα- να την πάρω. Όμως επειδή θέλω να φτάσω (μη σου πω και να ξεπεράσω, αλλά μην το πεις πουθενά) σε ομορφιά την Στέλλα, μένω πιστή στα αγαπημένα μου Stella’s Recip-Y, αφήνοντας μακριά την περιέργειά μου για κάτι διαφορετικό!!!

  8. Eχω ακούσει για την καταπληκτική ποιότητα των Lierac,αλλά δεν έχω τα έχω δοκιμάσει, εκτός από κάτι δείγματα που μου είχαν δώσει σε κάποιο φαρμακείο,αλλά από δείγματα δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη,αν και τα ειχε δεχτεί πολύ καλά το προβληματικό λιπαρό μου δέρμα..Η νέα σειρά δείχνει πολύ ελκυστική και πολλά υποσχόμενη…ίσως την προτιμήσω σε καμιά 15αρια χρόνια που θα κλείσω τα 40,χαχαχαχα!

  9. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. Συμφωνω και εγω οτι πρεπει να ειναι αξιολογα προιοντα αν κρινω απο τον ορο που εχω δοκιμασει. Οντως καταπληκτικος αν δοκιμασω καποιο αλλο προιον θα σας πω. Καλο βραδυ

  10. Καταπληκτική παρουσίαση Ιωάννα μου! Έχω δοκιμάσει λίγα προϊόντα, αλλά ήταν όλα υπέροχα!! 🙂

  11. Καλημέρα!Η σειρά φαίνεται πολλά υποσχόμενη.Ό,τι έχω δοκιμάσει απο lierac με έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένη.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.