5 Νέα Προιόντα για τα Μαλλιά.

 

5-nea-proionda-gia- mallia-open

 

Δεν ξέρω τι ακριβώς έχει συμβεί, όμως τον τελευταίο μήνα βιώνω ένα καταιγισμό beauty-νέων, που όλα σχετίζονται με την περιποίηση και το styling των μαλλιών. Θα μου πείτε είναι και η εποχή. Μετά το καλοκαίρι όλες μας λίγο πολύ χρειαζόμαστε μια έξτρα περιποίηση, γιατί τα μαλλιά μας έχουν ταλαιπωρηθηρεί αρκετά.

 

Για μένα πάλι, τι πιο ευχάριστο; Ίσως λίγο πιο πολύ, τα νέα που αφορούν στο μακιγιάζ, αλλά και πάλι δεν το λέω με σιγουριά. Σας μιλήσαμε ήδη για την Kerastase, ακολουθούν και κανα-δυο ακόμη posts που είμαι σίγουρη πως θα σας αρέσουν πολύ, σήμερα όμως ήθελα να συγκεντρώσω σε μία μικρή λίστα ορισμένες νέες κυκλοφορίες που αξίζει να τους δώσουμε την προσοχή μας.

 

 

1. Amway Satinique Anti-Hairfall Shampoo & Conditioner

 

 

amway-mallia

 

H Amway, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες απευθείας πώλησης στον κόσμο, μας παρουσιάζει με περηφάνια τα νέα προϊόντα περιποίησης, φροντίδας και θεραπείας Satinique, που ήρθαν για να συμπληρώσουν την υπόλοιπη σειρά. Ξεχώρισα τα Anti-Hairfall Shampoo & Conditioner κατά της τριχόπτωσης, που ενδυναμώνουν τα μαλλιά και αποτρέπουν το σπάσιμο της τρίχας, ενώ παράλληλα τονώνουν το τριχωτό της κεφαλής. Επειδή τα δικά μου μαλλιά είναι αρκετά εύθραυστα, τέτοια προϊόντα είναι αυτό ακριβώς που χρειάζομαι. Τα συγκεκριμένα -δεν ξέρω πως, αλλά το καταφέρνουν- προσφέρουν μια άμεση αίσθηση ενδυνάμωσης από το πρώτο κιόλας λούσιμο. Μπορεί να είναι και η ιδέα μου, όμως μετά τη χρήση τους αισθάνομαι τα μαλλιά μου πιο “γεμάτα”, πιο πλούσια. Εννοείται πως νέες τρίχες δεν πρόλαβαν να αναπτυχθούν, όμως κάτι κάνει στις ήδη υπάρχουσες και φαίνονται πιο χονδρές, πιο υγιείς. Τα προϊόντα της Amway μπορείτε να τα βρείτε εδώ: www.amway.gr

 

 

2. Lorvenn Hair Professionals Color Pure Ammonia Free Permanent Color

 

lonvern-mallia

 

H μόνιμη βαφή μαλλιών Color Pure χωρίς αμμωνία εμφανίζεται τώρα με νέα εξελιγμένη φόρμουλα και νέα συσκευασία. Οι 63 λαμπερές αποχρώσεις της εξασφαλίζουν μέγιστη δυναμική των χρωστικών μορίων και σεβασμό στη φυσιολογία της λεπτής τρίχας. Με λόγια απλά, προσφέρουν επαγγελματικό χρώμα με διάρκεια και φιλικό άγγιγμα στα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής. Στη σύστασή της θα βρείτε οργανικό λάδι ελιάς και μικρομόρια φυσικής υδρολυμένης κερατίνης.

 

 

3. Avon Advance Techniques Instant Repair 7

 

 

avon-mallia-1

 

 

Η νέα ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης μαλλιών της Avon σχεδιάστηκε για να αποκαταστήσει τη φθορά που τα μαλλιά μας υπέστησαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Είναι εμπλουτισμένη με κερατίνη που αναδομεί τα μαλλιά εκ των έσω και παράλληλα προσφέρει επτά επιπλέον οφέλη στην τρίχα: λιγότερο σπάσιμο, λιγότερη ξηρότητα, προστασία από τη ψαλίδα, τη θαμπάδα και το φριζάρισμα, λείανση και θερμοπροστασία. Η σειρά αποτελείται από το σαμπουάν, το conditioner, τη μάσκα επανόρθωσης και την αγωγή επανόρθωσης σε σπρέι. Μοιάζει μια πολλά υποσχόμενη σειρά που οι fans της Avon – και όχι μόνο – θα λατρέψουν.

 

 

4. Fresh Line Ερατώ

 

 

 

fresh-line-mallia

 

Η συγκεκριμένη κυκλοφορία δεν είναι ακριβώς καινούρια, όμως τώρα, για το καλωσόρισμα του φθινοπώρου, κυκλοφορεί σε προνομιακό σετ limited edition. Το σετ αποτελείται από το Serum Επανόρθωσης & Ενυδάτωσης και από το Σαμπουάν Επανόρθωσης & Ενυδάτωσης. Και τα δύο προϊόντα απευθύνονται στα αφυδατωμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά, προσφέροντάς τους λείανση και προστασία από την ψαλίδα. Αυτό που λατρεύω στην “Ερατώ” είναι το εξαιρετικό άρωμα των προϊόντων της.

 

 

5. Schwarzkopf Professional OSiS+ Glamination Smooth Polish Elixir

 

 

osis-mallia

 

Το νέο OSiS+ Glamination serum είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιείται σε νωπά και στεγνά μαλλιά. Η απαλή του σύνθεση περιποιείται και προστατεύει την τρίχα, προσφέρει λάμψη και καταπολέμηση του φριζαρίσματος. Χαρίζει ελαστική απόδοση styling χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά και παράλληλα τα προστατεύει από τις συσκευές θερμότητας και της ακτίνες UV. Αν και προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει τα προϊόντα Schwarzkopf Professional (ή τουλάχιστον δεν θυμάμαι να τα δοκίμασα πρόσφατα) ακούω συνεχώς τόσο θετικά σχόλια, το συγκεκριμένο serum δε, μου έκανε “κλικ” από την πρώτη στιγμή που το είδα. Το Glamination Smooth Polish Elixir είναι τμήμα της σειράς styling OSiS+ Glamination, για μαλλιά όμορφα διαμορφωμένα που δεν μοιάζουν στυλιζαρισμένα.

 

 

 

Να λοιπόν μια μικρή “γεύση” των προϊόντων που θα αγαπήσουμε εμείς και τα μαλλιά μας στο προσεχές διάστημα. Και επειδή ξέρω πόσο πολύ σας αρέσουν τα teasers σας έχω ένα: φέτος το φθινόπωρο, το styling και η περιποίηση των μαλλιών συναντούν τη λάμψη των κρυστάλλων! Αυτά μόνο μέχρι στιγμής. Περισσότερες πληροφορίες πολύ-πολύ σύντομα.

 

Ιωάννα Μανέτα

 

7 Σχόλια
  1. Καλημέρες όμορφες!!!το ροζ OSIS και τα δοκιμ ασμένα προϊόντα από AVON είναι πλάνο!!!πολλά φιλάκια BB girls <3

  2. Θα ήταν τέλειο αν σε όλα αυτά τα φοβερά είχαμε και ενδεικτικές τιμουλες!

  3. Ολα δείχνουν εκπληκτικά,αλλά καθώς από αυτά έχω δοκιμάσει τα AVON,έχω να πω τα καλύτερα για την σειρά Instant Repair 7 που επιδιορθώνει πραγματικά 7 σημεία φθοράς της τρίχας..

  4. Τζα!!!Καλημέρα bbgirls.Τα osis τα έχω δοκιμάσει όπως και την Ερατώ.Τα υπόλοιπα όχι.Η βαφή μαλλιών κάτι μου λέει…για να δούμε.Φιλιάααα

  5. @dona zuan: Τιμούλες ε; Μεγάλη κουβέντα άνοιξες… Κάποτε δεν έφευγε ούτε ένα προϊόν στο beautyblog χωρις τιμή. Αυτό εχει αλλάξει τα τελευταία 2 χρονια και θα παραμείνει έτσι. Και αυτό διότι στην δικη μας αγορά πλεον ένα προϊόν μπορει να το βρεις με 10 διαφορετικές τιμές. Και δεν αναφέρω κάν τις περιπτώσεις των 25, 50 και 75.% έκπτωση. Σε παρουσίαση μεγάλης εταιρείας καλλυντικών την περασμένη εβδομάδα μας είπαν οτι σκέφτονται σοβαρα να μην επικοινωνούν πλεον ουτε κάν τις ενδεικτικές λιανικές τιμές.

  6. Από το καλοκαίρι έχω προμηθεθυτεί το instant repair της AVON και είμαι πολύ ικανοποιημένη.΄Ομως η παρουσίασή σου με το προϊόν της Amway μου τραβηξε το ενδιαφέρον!!

  7. Λατρεύω τα προϊόντα μαλλιών και θέλω οπωσδήποτε να δοκιμάσω τις σειρές Schwarzkopf Professional OSiS+ Glamination Smooth Polish Elixir και Fresh Line Ερατώ! Φιλιά! 🙂

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.