Love Dove: Αγαπήσαμε (όλες) τα νέα Body Oils

 

Dove-2

 

Αν και σήμερα έχουμε 6 Οκτωβρίου (αλλά ευτυχώς, σα να βγήκε λίγο ήλιος, που μάλλον θα ξαναμπεί) λέω να κάνουμε ένα μικρό καλοκαιρινό flash back. Ήταν ακριβώς, 1η Αυγούστου μεσημέρι  και εγώ προσπαθούσα σαν τρελή να βάλω κάποια πράγματα σε τάξη (pending δουλειές, βαλιτσάκι, νεσεσέρια, τον εαυτό μου, κλπ κλπ) γιατί την άλλη μέρα Σάββατο 2 Αυγούστου στις 7 το πρωί θα φεύγαμε, για το δεύτερο (ανεπίσημο) ταξίδι στη Μύκονο. (το πρώτο και «επίσημο» ήταν στο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος)

 

Θα μου πείτε τώρα- αφού μας έχεις πει ότι είσαι πολύ οργανωμένη- γιατί έτρεχες και δεν έφτανες;

 

Μισό, μισό, μη βιάζεστε, θα σας εξηγήσω. Δύο μέρες πριν, δηλαδή την Τετάρτη, 30 Ιουλίου, η φίλη μου η Βίκυ, ξύπνησε με κέφια. Πολλά κέφια. Κέφια του στυλ «Είσαι να κάνουμε κάτι at the spare of the moment και απρογραμμάτιστο;” «Δηλαδή σαν τι;» ρώτησα εγώ. «Να: Να πάμε Μύκονο αυτό το Σαββατοκύριακο». «Ααα!! Κάτι τόοοσο απλό» της είπα.

 

Eίχα ακούσει κάποτε μια συμβουλή από τον αγαπημένο μου θείο Σωτήρη (αδερφό της γιαγιάκας μου): «Τζουλάκι, όταν σου ζητάνε κάτι το οποίο δεν θα σε ενοχλήσει πολύ, δεν είναι εντελώς άσχετο από αυτά που πιστεύεις και δεν θα αλλάξει κάτι σημαντικό στη ζωή σου, εσύ πάντα να απαντάς, Ναι. Και τον άνθρωπο που σου το ζήτησε, δεν θα κακοκαρδίσεις και εσύ μια χαρά, δεν θα είσαι αρνητική και 99,9 φορές στις 100, αυτό δεν πρόκειται να γίνει. Να το θυμάσαι αυτό, από τον θείο σου.»

 

Με πρόχειρους λοιπόν υπολογισμούς και σε λίγα λεπτά μέχρι να της απαντήσω (η επικοινωνία ήταν γραπτή) σκέφτηκα: Χεχεχε.. Τι λέει; Αν είναι δυνατόν! Σάββατο. 2 Αυγούστου. Δηλαδή το πρώτο σβ του Αυγούστου. Να βρούμε εισιτήρια για τη Μύκονο. Και ξενοδοχείο και μάλιστα στη Χώρα. Μια που στη Χώρα θέλαμε να μείνουμε. Για να μη της χαλάσω λοιπόν ούτε το κέφι και όπως νόμιζα ούτε το χατίρι, μια που το είχα 100% σίγουρο ότι δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει αυτό, της είπα ΝΑΙ. Αν βρεις εισιτήρια, βρεις και που θα μείνουμε, πάμε!” (Αχ, τι μου έκανες, θείε Σωτήρη.)

 

Καταλαβαίνετε την έκπληξή μου (ακόμα δεν ξέρω πως τα κατάφερε…) όταν Παρασκευή, πρωί-πρωί, μου είπε «Όλα έτοιμα, έχω εισιτήρια, έκλεισα ξενοδοχείο στη Χώρα, το βράδυ θα κοιμηθώ σπίτι σου, αύριο το πρωί, πάμε Ραφήνα και φεύγουμε για Μύκονο.»

 

Ξέρετε, αυτό το κάτι, με τις  συνομωσίες, τα σύμπαντα, τα «όταν θες κάτι πολύ», κλπ κλπ κλπ.. Ε, όλο αυτό, για τη Βίκυ έγινε. Προφανώς το σύμπαν αποφάσισε να συνωμοτήσει για εκείνη, διότι μάλλον το ήθελε πολύ. Και τι να πω τώρα, αφού είχα ήδη πει το (γνωστό) ΝΑΙ. Και έτσι βρέθηκα, εντελώς απρογραμμάτιστα, χωρίς καμία απολύτως προετοιμασία και σχεδόν χωρίς να το ξέρει κανένας, για δεύτερη φορά στη Μύκονο, το καλοκαίρι. Αλλά sorry κιόλας, σύμπαν ξε – σύμπαν, έβαλα τους όρους μου: Όχι facebook, όχι insta, όχι φωτό, όχι tag-αρίσματα. Είπαμε. “What happens in Mykonos, stays in Mykonos” (τι happen, τίποτα δε happen, είμασταν, όλη μέρα στην παραλία, μετά φαγητό και ύπνο στις 11.οο. Και περιμέναμε να γυρίσουμε στην Αθήνα για να βγούμε για ένα ποτό. Εχουμε κάνει και χειρότερα βέβαια και πολύ πιο μικρές. Σε νησιά τύπου Μύκονο – Σαντορίνη, όλοι να είναι στα clubs και εμείς να παίζουμε μπιρίμπα. Ετσι είναι. Αν δεν ταιριάζεις με τις φίλες σου, δεν συμπεθεριάζεις, ούτε φεύγεις απρογραμμάστιστα για Μύκονο)

 

 

Καταλάβατε τώρα, γιατί έτρεχα και δεν έφτανα;

 

 

The girl is trying to close suitcase crammed on white

 

 

 

Εκείνη τη μέρα λοιπόν, την 1 Αυγούστου γύρω στις 2 το μεσημέρι, μου χτυπάει το κουδούνι. Περίεργο. Ο κύριος Ρωμανός διακοπές με παππου-γιαγιάδες, εγώ δεν περίμενα άνθρωπο, οι εταιρείες και οι couriers, οι περισσότερες πλέον υπολειτουργούσαν.

 

Ήταν courier τελικά. Και στην πόρτα μου μια τσάντα. Ανοίγοντάς τη με περίμεναν δυο εκπλήξεις: Ένα πανέμορφο κιμονό και δυο προϊόντα Dove. Δεν το πίστευα. Κιμονό- αν και very fashionable- δεν είχα αγοράσει για το καλοκαίρι, μου ήρθε κουτί και μπήκε αμέσως στη βαλίτσα μου (αφού ταυτόχρονα, χοροπηδούσα από τη χαρά μου) Τα προϊόντα ήταν μεν Dove αλλά τα έβλεπα πρώτη φορά «Dove Body Oil».Μάλιστα. Αμέσως άνοιξα το ένα από αυτά και η μυρωδιά του, με τρέλανε. Ωραία σκέφτηκα, μόλις κάνω ντους θα το απλώσω. Έκανα ντους, το άπλωσα και άμεσα σκέφτηκα, ότι ήταν κάτι, για το οποίο ήθελα να σας γράψω εκείνη κιόλας τη στιγμή!

 

Το κανόνισα μέσα μου λοιπόν και  έβγαλα και φωτογραφίες εκείνη τη μέρα, όπως βλέπετε παρακάτω και τα προϊόντα και το κιμονό. (μάλιστα ήθελα να κάνω και teaser και να μη φαίνονται καλά στη φωτό και να σας ζητήσω να μου πείτε αν καταλάβατε τι προιόντα είναι και γι’ αυτό τα έβαλα και μπροστά από το Trivial Pursuit, τι να σας λέω τώρα, το τι σκέφτομαι όταν κάνω ντους..)

 

 

Dove-teaser!

 

 

dove-2-plus

 

 

dove-1-plus

 

 

Όμως: Αν και το είχα γράψει μια χαρά στο μυαλό μου όλο το post, όταν ήρθε η στιγμή να κάτσω μπροστά στον υπολογιστή έπαθα αυτό που το λένε «Το μεν πνεύμα πρόθυμο, η δε σαρξ ασθενής» (Νομίζω ότι το θέμα με τα μάτια, είχε ήδη ξεκινήσει, μάλλον εγώ έκανα, ότι δεν το καταλάβαινα- γυαλιά μυωπίας και καλοκαιρινές διακοπές, για μένα, είναι έννοιες ασυμβίβαστες)

 

Εντάξει, το παραδέχομαι, δε μπορούσα. Δε μπορούσα να γράψω γραμμή. Sorry bb girls, αυτή είναι η αλήθεια. Το Dove Body Oil όμως, δεν υπήρχε περίπτωση να το αφήσω πίσω. Το πήρα μαζί μου και μάλιστα το έβαλα, στο νεσεσέρ της θάλασσας.

 

Όλα ωραία και καλά, φτάσαμε το Σάββατο το πρωί στη Μύκονο, πήγαμε ξενοδοχείο, ξεπακετάραμε και μετά από λίγο ήρθε και μας βρήκε η φίλη μας η Ειρήνη- που ήταν Μύκονο- με το αυτοκίνητό της (I love my friends)  για να πάμε, για μπανάκι. Επιλέξαμε τον Πάνορμο, για ησυχία και μαξιλάρες.

 

Φτάσαμε στην παραλία, άρχισα το ξεπακετάρισμα. ( κανονικό ξεπακετάρισμα  στην παραλία…) Πετσέτα περί τα δυο μέτρα μήκος και πλάτος, αντηλιακά, άλλο για πρόσωπο, άλλο για σώμα, Stella’s Secret Recip-Y oπωσδήποτε, Ιαματικό νερό για τη μούρη, στικ για τα χείλη και γύρω από τα μάτια,  compact πούδρα με SPF,  lip balm κλπ κλπ  (ναι, ok το ξέρω, για γέλια είμαι, αλλά τι να κάνω; Κάπου θα μου βγει και εμένα το beauty editor και συνήθως μου βγαίνει πολύ στην παραλία..) α, και βιβλίο-τούβλο.

 

Μετά από λίγη ώρα, έβγαλα και το Dove Body Oil. Ναι δεν είναι για παραλία, δεν έχει spf, αλλά το συγκεκριμένο (αγάπησα πολύ το Shea Butter and Warm Vanilla) είχε τόσο όμορφη μυρωδιά, που το ήθελα, βρε αδερφέ! Ήθελα να το απλώσω και να μυρίζω ωραία. Μπα! Καλοκαίρι είναι, ότι θέλω κάνω.

 

Και κάπως έτσι αγαπημένες, γίνονται και τα impromptu ρεπορτάζ, κατά τη γνώμη μου, τα καλύτερα απ’ όλα.

 

Με το που το άπλωνα τις είδα αυτές τις δυο αγαπημένες μου, Βίκυ και Ειρήνη, να το κοιτάζουν καλά- καλά. «Τι είναι αυτό;» με ρώτησαν. “Δεν το έχουμε ξαναδεί!Εξήγησα εγώ, τους είπα ότι είναι και super νέο προϊόν και είναι και πολύ τυχερές που το βλέπουν πρώτες, αλλά δεν έκανα καμία κίνηση, να τους το προσφέρω (οι κακιούλες μου…) Περίμενα. Αφού φύσηξε το πρώτο αεράκι, τους ήρθε στη μύτη η μυρωδιά και τους την έσπασε. «Μμμ…» είπε η Ειρήνη «Καλέ, τι Dove είναι αυτό το καινούργιο; Πόσο υπέροχα μυρίζει!» Τις λυπήθηκα τελικά, είναι και Κυρίες, δεν απλώνουν, αν δεν πάρουν άδεια.

 

«Θέλετε μήπως να δοκιμάσετε;» ρώτησα. Ε, δε χρειάστηκε, δεύτερη κουβέντα. Νομίζω, το έφτασαν μέχρι τη μέση και τυχερή είμαι, που δεν μου το τελείωσαν και όλο, εκείνη την πρώτη μέρα, στην παραλία.

 

Και πραγματικά, ενθουσιάστηκαν τόσο πολύ, με τη μυρωδιά, με την υφή του, με το πόσο απαλό έκανε το δέρμα τους και ήταν τόσο γλυκό και χαριτωμένο να τις βλέπω να κάνουν σαν μικρά κοριτσάκια που ανοίγουν σακουλίτσα με καραμελάκια (girls, will be girls and beauty will be beauty) να μυρίζουν τον εαυτό τους, να βγάζουν επιφωνήματα χαράς, τόσο που δεν άντεξα, τις φωτογράφισα και από κάτω έχω και το evidence.

 

Pretty girls on the beach, love Dove Body Oil!  Αριστερά η Ειρήνη, δεξιά με το καπέλο η Βίκυ.

 

 

dove-girls-1

 

 

dove-girls-2

 

 

dove-girls-3

 

 

Kαι κάπως έτσι, νομίζω λύθηκε και η απορία σας, εκείνου του teaser που έκανα στις 27 Αυγούστου, όταν στο τέλος του post για τα 10 αγαπημένα μου προϊόντα, του καλοκαιριού, σας έγραφα «Ο έρωτας.. .το outsider… αυτό που δεν περιμένεις και ξαφνικά ξεπετάγεται από το πουθενά και σε ενθουσιάζει… Είναι προϊόν σώματος, αλλά  γι’ αυτό  θα περιμένετε μέχρι να σας το αποκαλύψω.»

 

 

Ε, να,  που το αποκάλυψα.  Και το δοκίμασε ήδη και άλλη μια από μας. Και αύριο θα μας πει τη γνώμη της.

 

Και μάλλον θα πρέπει να τα δοκιμάσετε και εσείς.

 

Ωραία ξεκίνησε η εβδομάδα μου.

 

 

 

 

 

28 Σχόλια
  1. Υποθέτω ότι θα είναι εξαιρετικά προϊόντα, (αν και είμαι διστακτική συνήθως με τα λάδια γαι το σώμα) και είμαι περίεργη να τα μυρίσω. Αυτό όμως που μου εντυπώθηκε από το σημερινό άρθρο, σχεδόν με συγκλόνισε, αν και θα ακουστεί υπερβολή, είναι η συμβουλή του θείου Σωτήρη, η οποία θα μπορούσε να έχει ειπωθεί και σε μένα: τόσο μα τόσο αληθινή και τόσο ταιριαστή στον αρνητισμό που μου βγαίνει καμιά φορά ιδίως με τους δικούς μου ανθρώπους. Συγγνώμη για την άσχετη παρατήρηση, αλλά ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας και να σε ενθαρρύνω να συνεχίσεις να μοιράζεσαι προσωπικές εμπειρίες σου μαζί μας, γιατί ανοίγεις παράθυρα στην ψυχή μας…

  2. Καλημέρα , έχω το φυστικάκι και μυρίζει τέλεια , αν το συνδυάσεις και με το αντίστοιχο αφρόλουτρο μυρίζει όλο το σπίτι.Πολύ επιτυχημένη αυτή η σειρά της dove και φοβερά αρώματα.Εξαιρετική είναι και η κρέμα σώματος στο βαζάκι με shea butterand vanilla.

  3. @kalliopiT: Εγώ σε ευχαριστώ, δεν ήταν καθόλου άσχετη η παρατηρησή σου. Ξέρεις, κάποιες φορές, γράφω μέσα από δικά μου βιώματα, από συμβουλές που μου έχουν δώσει, από κάτι που έχω ακούσει και με έχει εντυπωσιάσει. Και μετά σκέφτομαι “Τι το έγραψα, τώρα αυτό; Τι θα νοιάζει τις ανγνώστριες μου, που μπήκαν εδώ μέσα για να ενημερωθούν; Μήπως πλατειάζω; Μήπως το παρακάνω; Μήπως γίνομαι γραφική; Και μετά, λαμβάνω ένα τέτοιο σχόλιο, όπως το δικό σου και μακάρι να μπορούσα να σου περιγράψω τη χαρά μου. Και εκεί, ενώ πρέπει να σου την περιγράψω, παθαίνω το αντίθετο και χάνω τα λόγια μου. Σε ευχαριστώ, ειλικρινά.

  4. @ΕΛΕΝΗ: Πονηρούλα!!! Όλο το σκηνικό ολοκληρωμένο, το έχεις ήδη κάνει! Ε, δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από σένα.

  5. Καλά δεν το πιστεύω …. Το αντίστοιχο body lotion “Shea Butter & Warm Vanilla” είναι το αγαπημένο μου αυτή την εποχή γιατί μυρίζει γλυκά αλλά όχι τόσο γλυκά ώστε να σου προκαλεί ασφυξία όπως συμβαίνει με άλλα προιόντα και ταυτόχρονα ενυδατώνει το δέρμα τέλεια και η αίσθηση απαλότητας διαρκεί πολύ . Έχω ενθουσιαστεί τόσο που εκμεταλλεύτηκα την προσφορά της Dove και “στόκαρα” όλες τις κρέμες σώματος της σειράς ( αν είχα εντοπίσει το λάδι θα το έπαιρνα κι αυτό ) από 1-2 μπουκάλια την καθεμία ( έχω ένα θέμα με τα body lotions , το ξέρω ) .

  6. @MOUS MOUS: Ακριβώς αυτό,ισχύει και για το λάδι, όσο αφορά τη μυρωδιά του!! Αλλιώς αν το άπλωνα καλοκαιριάτικα στην παραλία και μύριζε υπερβολικά, όπως θα φαντάζεσαι, θα είχα ταυτόχρονα και τον ανθρωποδιώκτη!! χαχχαχαχ!!

  7. @Julia :Χαχαχα ! Αυτό εννοείται . Άσε που θα γινόσουν κολλητη με σφίγγες , μύγες κλπ αγαπημένα έντομα . Πάντως και τα body lotions της σειράς είναι φοβερά . Την άνοιξη λάτρεψα το “Nourishing almond cream with Hibiscus” για το έντονο λουλουδάτο άρωμά του .

  8. θα πιαστω απ την προτελευταια προταση της Miss Beauty Blog και θα πω- με όση υπερβολή μπορεί να εμπεριεχει- πως ΠΡΕΠΕΙ να το δοκιμασετε!
    Με το που “ακούμπησε” το ράφι το συγκεκριμένο προιον πήγα και το προμηθευτηκα.
    Ε ΞΑΙ ΡΕ ΤΙ ΚΟ.
    Το ερωτευτευτηκα στον Πανορμο γιατί ειχε αυτη την μυρωδια που μου πηγαινε πολύ-αλλά το αγαπησα και το εκτιμησα, οταν σταματησα τα μπανια μου και η επιδερμιδα μου, χρειαζοταν αυτο το έξτρα “κατι” σε ενυδατωση.
    το φοραω καθημερινα και δεν το αποχωριζομαι!
    ειναι απ τα προιοντα -που με εχει συστησει Η Τζουλια- και δεν θα τα αποχωριστω!

  9. Τζα!!!Καλημέρα παρεάκι μου.Όταν διάβασα τότε το teaser σκέφτηκα “ωχ”(σύνδρομο αδιάβαστης μαθήτριας)Μετά από μέρες κάπου πήρε το μάτι μου τα συγκεκριμένα dove και λέω “λες?μπααα..αλλά και πάλι?” και σαν καλό troll βγήκα στον πηγαιμό για την αγορά.Τα πήρα και τα δύο(να έχω έτοιμο σκονάκι σε περίπτωση που πάθουμε κανένα ξαφνικό διαγώνισμα καλοκαιριάτικα).Το φυστικάκι καλό δε λέω,αλλά η βανίλια καλύτερη.Απίστευτη μυρωδιά,η αποτελεσματικότητα είναι γνωστή.
    ΑΛΛΑ…..
    Stella’s Secret Recip-Y: So Soft, So Feminine, Hair & Body oil
    ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!
    Τα φιλιά μου 🙂

  10. Καλημέρα και καλή εβδομάδα…εγώ το έχω δοκιμάσει, καθώςέχω ένα κόλλημα με τα body oils,και όντως το βρήκα καταπληκτικό..ειδικά στα πόδια που το άπλωνα μετά το ντους μου τα εκανε μεταξένια και ειδικά εκεί το δέρμα μου είναι ιδιαίτερα ξηρό,εν αντιθέσει με το δέρμα του υπόλοιπου σώματος που είναι ιδιαίτερα λιπαρό..Υπέροχες οι φωτό με τα όμορφα κορίτσια που θυμίζουν το καλοκαιράκι,αχ!

  11. @ΕΛΕΝΗ & MOUS MOUS & LITSA & MARYL: Α πα πα!! Οι μαθήτριες καλύτερες από τη δασκάλα! Καλέ, δε σας προλαβαίνω! Σταματήστε να ρίχνετε ματιές στο “παρακάτω” μάθημα!! Πως θα δικαιολογήσω τη δουλειά μου;

  12. @Julia :Xαχαχα!Τον ανθρωποδιώκτη και τον μυγοκουνουποσυλλέκτη ταυτόχρονα . Πάντως τα νέα body lotions της Dove είναι φοβερά τόσο από θέμα μυρωδιάς όσο και από θέμα ενυδάτωσης .

  13. @Julia :Με όποιον δάσκαλο καθήσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις ! Τα εύσημα είναι δικά σου , αγαπητή δασκάλα !

  14. Καλέ,πώς τα γράφεις αυτά;Χτύπησε το κουδούνι και ήρθε το κιμονό δώρο μαζί με τα καινούρια Dove;Ζηλεύωωωωωω……
    Πάντως λαδάκι σώματος δεν έχω δοκιμάσει…..ακόμα!

  15. Τζούλια μου, τι κάνεις;Είχα πολλή δουλειά αυτές τις μέρες ή μάλλον πολλές ένοιες-λέμε έτσι τις έγνοιες- κ δεν μπορούσα να απολαύσω τα άρθρα σου αλλά το σημερινό θα το θυμάμαι γτ θα προσπσθήσω να εφαρμόσω αυτό που σου είπε ο θείος Σωτήρης!Όσο για το dove ok μας έπεισες,θα το δοκιμάσουμε,why not?

  16. Λατρεύω τόσο πολύ τον τρόπο γραφής σου θα ήομυν πολύ χαρούμνη αν μπρούσες να δεις το site μου και να μου πείς την γνώμη σου

  17. @ΚΕΤΤΥ: Εμ, δεν έχεις και άδικο.. αλλά έπρεπε να το διηγηθώ, όπως συνέβη.

  18. καλησπερα στην ομορφη παρεα….διαβασα το αρθρο με πολυ προσοχη κ αφοσιωση….καλιο αργα παρα ποτε Τζουλια, προσωπικη σου εμπειρια κ μας αρεσει πολυ αυτο…:))σιγουρα η μυρωδια της βανιλιας θα ειναι καλυτερη αλλωστε η βανιλια παραμενει παντα σταθερη αξια…φιλακια πολλα :)))

  19. Καλησπέρα κι από μένα !! Φοβερές φωτό εκεί που πήγα να ξεπεράσω το φθόνο μου για τον καλοκαιρινό ήλιο – θάλασσα – μπάνια – κλπ να πάλι οι φωτό να οι απλώστρες και τα ηλιοκαμμένα κορμιά σας, ξαναζήλεψα με τρέλα!!!
    Τα λάδια σώματος τα εκτιμώ πολύ και τα Dove είναι μια εξαιρετική οικονομική και σούπερ αρωματική λύση!
    Φιλιά πολλά!!

  20. @MariaA: Ε, αν το άρωμα τους, παίρνει το thumps up , από σένα, έχει ολοκληρωθεί το ρεπορτάζ.

  21. Τα body oils μου αρέσουν πολύ. Τα συγκεκριμένα δεν τα έχω δοκιμάσει ομως. Θέλω να τα δοκιμάσω. Πάλι μας ξεσηκώνεις.

  22. kαλησπερα και απο μενα. Ουτε εγω το εχω δοκιμασει ακομη γιατι ειμαι λιγο διστακτικη με τα λαδια σωματος. Επιφυλασομαι για το μελλον. Καλο βραδυ

  23. Λατρεύω τα προϊόντα Dove γιατί είναι εξαιρετικά και σε προσιτή τιμή!!! Έχω δοκιμάσει τα νέα λαδάκια και είναι όντως φανταστικά! Περιμένω μ’αγωνία πότε θα’ρθει στην Ελλάδα η σειρά Advanced Hair Series για τα μαλλιά και τα προϊόντα Dove DermaSeries για πρόσωπο και σώμα! Φιλιάααα…. 🙂

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.