Beauty Video: Dove Body Oils Purely Pampering!

 

Dove1

 

 

 

Αφού σας αποκάλυψα χθες  το αγαπημένο προϊόν outsider του καλοκαιριού, που δεν ήταν άλλο από το Dove Body Oil Purely Pampering –σε δυο αρώματα και υφές- σήμερα θέλω να σας μιλήσω λίγο περισσότερο γι’ αυτά και να δείτε και την υφή τους στο video που ετοίμασε για εμάς, η Ioanna.

 

Μια νέα σειρά λοιπόν θρέψης, λάμψης και ενυδάτωσης σώματος και για μένα είχε έρθει η ώρα να δούμε ένα τέτοιο προϊόν στην γκάμα της Dove – θεωρώ ότι ήταν κάτι που έλειπε για να συμπληρώσει όμορφα την φιλοσοφία της μάρκας- για full, DIY, pampering μέσα από προσιτά προϊόντα.

 

Δύο λάδια σώματος το Pistachio & Magnolia και το Shea Butter and Warm Vanilla (το δικό μου αγαπημένο) έχουν μη λιπαρή σύνθεση που θρέφει την επιδερμίδα και της προσφέρει ενυδάτωση με διάρκεια. Τo Shea Butter χάρη στη φόρμουλά του  δίνει μια χρυσαφένια λάμψη στην επιδερμίδα και το Pistachio & Magnolia αφήνει μια υπέροχη μυρωδιά από μανόλια στο δέρμα.

 

Χρησιμοποιήστε τα μετά το μπάνιο ή όποια στιγμή της μέρας θέλετε (εγώ ας πούμε- όπως έλεγα και χθες- το άπλωσα και  στην παραλία, γιατί έτσι ήθελα και το απλώνω και μετά το ντους)

 

Θα τα βρείτε σε συσκευασίες των 150ml και κοστίζουν 7,98Ε (ενδεικτική λιανική τιμή- τα έχουμε πει για τις τιμές, μη τα ξαναλέμε).  Πάρα πολλές πληροφορίες για τα προιόντα Dove βρίσκετε βέβαια και στη σελίδα τους στο fb,  https://www.facebook.com/DoveGreece

 

Περισσότερα, για να τα δείτε και live, από την Ioanna.

 

 

 

Αυτά για σήμερα. Ready, steady and go, για αύριο.

 

 

 

 

 

15 Σχόλια
  1. Μα τι όμορφο βίντεο είναι αυτό! Και η Ιωάννα απλά θεά! Φεύγω για τα Hondos Center! Αυτό το “Pistachio & Magnolia” μου καρφώθηκε!

  2. Πόσο ωραία τα μαλλιά της Ιωάννας. Το προϊόν είναι προκλητικό. Κι εγώ νομίζω ότι θα επιλέξω το Pistachio & Magnolia, περισσότερο λόγω μιας μικρής αντιπάθειας προς τη βανίλια, αλλά και προς τη χρυσαφένια λάμψη που ανέφερες, Τζούλια μας. Καλημέρα!

  3. @ΙΩΑΝΝΑ Μ: Ωχ.. ξέρω ακριβώς τι πρόκειτε να επακολουθήσει, όταν σου “καρφώνεται” κάτι!!! χαχαχαχαχ!!

  4. Πραγματικα πολύ ενδιαφέρον, πιστεύω οτι μαζί με το NIVEA conditioner σώματος (που είναι απο τα αγαπημάνα) θα μπει και αυτό σε πρώτη θέση στο ντουλάπι μου. Aν κρίνω δε από to αφρόλουτρο Pistachio & Magnolia, που λάτρεψα όλο το καλοκαίρι, το body oil θα είναι ακόμα πιο super!!!!!!!

  5. @Amalia: Προσοχή, αγαπημένη! Το Warm Vanilla έχει την χρυσαφένια λάμψη. Το Pistachio & Magnolia έχει την όμορφη μυρωδιά της μανόλιας! (εσένα σε περιμένω, όπου να’ ναι, σωστά; Το πρωί σε σκεφτόμουν…)

  6. @ΤΖΕΝΗ: Kαι εσύ δοκίμασες το αφρόλουτρο; Δεν σας προλαβαίνω πια!! Φιλάκια αγαπημένη!

  7. Καλημέρα σας!!!Πολύ όμορφο το video από την πανέμορφη Ιωάννα και όσον αφορά το Dove Body Oil όπως είπα το έχω δοκιμάσει ήδη(εννοείται το Shea Butter and Warm Vanilla καθώς λατρεύω τη βανίλια)και τα αποτελεσματα του ήταν άκρως ικανοποιητικά σε σχέση με την πολύ καλή τιμή του..

  8. Αχ γιατί αγαπημένο ΒΒ μας βάζεις βίντεο πρωί πρωί (καλά , δεν είναι και τόσο πρωί) που είμαστε στο γραφείο και δεν μπορούμε να το δούμε ? Ανυπομονώ να πάω σπίτι …
    @Αmalia : Κι εγώ έχω αντιπάθεια σε κάποια προιόντα με άρωμα βανίλια , επειδή το άρωμα είναι έντονο και κάπως “πλαστικό” . Στη σειρά αυτή της Dove όμως το άρωμα της βανίλιας δεν είναι και τόσο έντονο , εξισσοροπείται με αυτό του Shea Butter κάτι που το κάνει πιο ουδέτερο . Μύρισέ το πριν αποφασίσεις , είναι πραγματικά φοβερό άρωμα .

  9. Julaki μας,
    στα πλαίσια της προχτεσινής συζήτησης που είχαμε για τις τιμές να ξέρεις ότι το είδα με άλλο μάτι το σημερινό προϊόν με την έννοια ότι αν κάτι είναι off budget θα πρέπει να μου ορκιστεί όλο το beautyblog ότι δουλεύει για να το δοκιμάσω.
    θα ήταν ίσως τέλειο για εμάς του φαν σου εφόσον έχεις επαφή με τις εταιρείες να συνοδεύουν το ποστ με κάποιου είδους πρόμο. Πχ ένα δειγματάκι για όσες είναι γραμμένες στο newsletter. Ή κάποια έκπτωση.
    Θα μπορούσε να δουλέψει και το τώρα που γράφω το ποστ πιο φθηνά το βρήκα στο τάδε….

  10. Καλησπέρα,bbgirls!Η κούκλα Ιωάννα ,όπως πάντα, παρουσιάζει το κάθε προϊόν με λαχταριστό τρόπο,θέλεις να το γευτείς όχι να το φορέσεις!

  11. @Donnia Zouan:

    Σου απαντώ αριθμητικά:

    1: Συγχαρητήρια! Δείχνεις να διαβάζεις εξαιρετικά προσεκτικά το κάθε άρθρο καθώς και τα σχόλια που το ακολουθούν. Αν συνεχίσεις έτσι βλέπω έπαινο, στο τέλος του χρόνου!

    2: Πολύ σωστά τα λες: Καλό είναι, ένα ακριβό (?) προιόν, να έχει πάρει όντως καλά reviews από πολλά bb girls, γιατί αυτές δεν είναι εποχές να “πετάμε” λεφτά. Έβαλα ερωτηματικό γιατί όπως έχω ξαναγράψει πάρα πολλές φορές, κάτι που για μένα είναι ακριβό, για κάποια αναγνώστρια μου, είναι αστείο και τούμπαλιν. Επίσης “παίρνεις ότι πληρώνεις”, “το φθηνό κρέας το τρώνε οι σκύλοι”, “το καλό δεν είναι αναγκαστικά και ακριβό” και χιλιάδες τέτοια κλισέ, ακούγονται συνεχώς. Οπότε τελικά ο όρος (φθηνό/ ακριβό) κατά μια έννοια είναι σχεδόν αδόκιμος. Υπάρχουν βέβαια και οι “γενικές γραμμες” αλλά είναι πολύ “γενικές” σε προιόντα που εδώ μέσα σπάνια ξεπερνούν τα 100Ε-150Ε (θέλω να πω, δεν μιλάμε για σπίτια ή αυτοκίνητα)

    3. Δειγματάκι, promo και εκπτώσεις, όπως καταλαβαίνεις με τις 3,000 εγγεγραμμένες, τις 30,000 στο fb page και τις 300,000 unique users (που για δικούς τους λόγους δεν θέλουν να εγγραφούν) είναι απλώς ανέφικτο, αλλά και το bb, δεν είναι e-shop με πλατφόρμα που να μπορεί να υποστηρίξει κάτι τέτοιο. (όχι ότι μπορούν και τα e shops όταν έχουν τόσους εγγεγραμμένους, αλλά λέμε.)

    4. Το “τώρα που γράφω το post, πιο φθηνά το βρήκα κλπ κλπ” σαφώς επίσης ανέφικτο, μακάρι να μπορούσα να κλωνοποιηθώ και την μέρα που γράφω το post να βρίσκομαι κιόλας σε όποιο σημείο πώλησης αποφασίσει εκείνη τη συγκεκριμένη ημέρα (επειδή οι πωλήσεις της εβδομάδας σημείωσαν πτώση) να κάνει το 30%, το 50%, το 75% ή το ένα συν ένα. Και μάλιστα ερήμην, των ίδιων των εταιρειών κάποιες φορές. (αν ο επιχειρηματίας, αποφασίσει να “χάσει” προκειμένου να μην “μπει εντελώς μέσα” και ταυτόχρονα παίρνει στο λαιμό του και το προιόν που τελικά χάνει την αξία του, τα “χέρια” των εταιρειών κάποιες φορές, είναι “δεμένα”.) Πάντως σε κάθε περίπτωση, αυτή δεν είναι και ακριβώς η δουλειά του beautyblog.gr. Η δική μας δουλειά είναι να ενημερώνουμε και όχι να έχουμε την ευθύνη της τιμολογιακής πολιτικής της κάθε εταιρείας, ή του κάθε επιχειρηματία.

    5. Τώρα που το σκέφτομαι βέβαια, αρκετές φορές, αναγνώστριες έχουν σχολιάσει για κάποιο προιόν που έχουν βρει σε έκπτωση ή για κάποιο κατάστημα (ηλεκτρονικό ή μη) που τη δεδομένη στιγμή κάνει κάποιες εκπτώσεις. Αν δεν με απατά η μνήμη μου, την τελευταία φορά ήταν για προιόντα Deadermine, όπου ένα αγαπημένο bb girl, τα βρήκε σε έκπτωση σε συγκεκριμένο κατάστημα και μας το έγραψε σε σχόλιο. Άρα παρακολουθούμε και τα σχόλια.

    Ωραία, ωραία θαύμα! Μου έδωσες και food for thought και την ευκαιρία να ξαναγράψω, σήμερα.

  12. Τζα!!!Καλησπέρα παρεάκι μου.Τη γνώμη μου την είπα χθες για τα λαδάκια.Ιωαννάκι μου γλυκό!!!Τα φιλιά μου

  13. Καταπληκτικό βίντεο και η Ιωάννα μας είμαι κούκλα όπως πάντα! 🙂

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.