Mαλλιά: Η L’Oreal Professionnel (μας έχει ξε-τρελάνει!)

 

loreal-professionnel-beautybloggr

 

 

Τα νέα που σας έχω για σήμερα,  είναι λαχταριστά, είναι εντυπωσιακά και ναι, θα το πω, είναι τα αγαπημένα μου εδώ και καιρό. Πως και πως περίμενα να έρθει η μέρα που θα τα συζητήσουμε και μαζί. Αφορούν την αγαπημένη μας L’Oreal Professionnel και τα πολύ “δυνατά” ολοκαίνουρια λανσαρίσματα της. Από που να ξεκινήσω; Από αυτό με εντυπωσίασε περισσότερο μάλλον.

 

 

Steampod Cristal Temptation

 

 

steampod-1

 

 

 

Θυμάμαι ακόμα το post που είχε γράψει η Τζούλια για το Steampod (το είχε αγαπήσει πολύ..) Φέτος όμως,  το styling των μαλλιών συναντά τη λάμψη των κρυστάλλων και αυτό που προκύπτει θα μπορούσε να γίνει αντικείμενο του πόθου κάθε γυναίκας (δικό μου πάντως σίγουρα). Το Steampod, το επαναστατικό σύστημα ισιώματος μαλλιών με τη δύναμη του ατμού, κοσμείται τώρα από αληθινά κρύσταλλα Swarovski και κυκλοφορεί σε μία super, συλλεκτική έκδοση περιορισμένης κυκλοφορίας και εξαιρετικής ομορφιάς.

 

H συγκεκριμένη συσκευή συνδυάζει με μοναδικό τρόπο το styling των μαλλιών με την περιποίηση. Είναι σχεδιασμένη να προσφέρει τέλειο ίσιωμα από τις ρίζες έως τις άκρες με αναπάντεχη διάρκεια. Χάρη στο ενσωματωμένο σύστημα ατμού, παράγει συνεχή και υψηλή ροή ατμού που διαχέεται ομοιόμορφα σε όλο το μήκος της τούφας.

 

Έχει ρυθμιζόμενη θερμοκρασία ώστε να ανταποκρίνεται στο επιθυμητό στυλ αλλά και στον βαθμό ευαισθητοποίησης της τρίχας και διαθέτει αποσπώμενη χτένα που ξεμπλέκει τα μαλλιά πριν τη χρήση. Οι υψηλής τεχνολογίας κεραμικές πλάκες της συσκευής εξασφαλίζουν άριστο αποτέλεσμα και φυσική κίνηση των μαλλιών.

 

 

steampod-2

 

 

 

Σε τι διαφέρει το Steampod από τις υπόλοιπες συσκευές ισιώματος; Δεν θα μιλήσω για το design που είναι αισθητικά ανώτερο, αλλά θα επικεντρωθώ στο επαγγελματικό αποτέλεσμα. Μετά τη χρήση του τα μαλλιά είναι απόλυτα ίσια, λεία και μεταξένια απαλά. Παράλληλα, η συσκευή τους προσφέρει λάμψη και υγιή όψη. Δεν δείχνουν άτονα, θαμπά και δύσκαμπτα, αλλά έχουν ελευθερία κίνησης και ζωντάνια. Η διάρκεια του ισιώματος είναι επίσης αξιοσημείωτη. Ξεπερνά κατά πολύ τη μία μέρα και με αυτόν τον τρόπο μας επιτρέπει να περιορίσουμε το styling και τη φθορά που προκαλεί στη τρίχα μας. Τέλος, χάρη στην υψηλή τεχνολογία του, το Steampod είναι απαλό με την τρίχα, την προστατεύει και δεν της προκαλεί τη φθορά που δημιουργούν οι παραδοσιακές συσκευές ισιώματος.

 

Η χρήση του μπορεί να συνδυαστεί με τα ειδικά προϊόντα της σειράς Steampod (που ενεργοποιούνται με τον ατμό) ως εξής: σε βρεγμένα μαλλιά απλώνουμε την ειδική γι’αυτά κρέμα Steampod και στεγνώνουμε. Μόλις τα μαλλιά στεγνώσουν εντελώς, εφαρμόζουμε τον ορό Steampod και προχωρούμε στη χρήση της συσκευής. Με τον τρόπο αυτό θα απολαύσουμε μαλλιά τέλεια ίσια, αγνώριστα όμορφα, μεταξένια και λαμπερά.

 

 

 

 

steampod-3

 

 

 

Dual Stylers

 

Και από το Steampod περνάμε στα Dual Stylers, τα τρία νέα προϊόντα της σειράς Tecni.ART που, όπως λέει και ίδια η εταιρία, ήρθαν για να συμβιβάσουν τα ασυμβίβαστα. Styling και περιποίηση ενώνονται τώρα σε ένα προϊόν με δύο διαφορετικές υφές για διπλό αποτέλεσμα. Η κρέμα προσφέρει πολυμερές styling και διαμορφώνει τα μαλλιά, το gel τα θρέφει εντατικά και τα προστατεύει από θερμοκρασίες που αγγίζουν και τους 230οC.

 

Το πράσινο Liss & Pump Up προσφέρει όγκο και λείανση. Τα μαλλιά φαίνονται πιο πυκνά, πιο ζωντανά και παραμένουν απαλά για πάρα πολλές ώρες, ενώ μπορούν και αντιστέκονται ακόμη και στην υγρασία.

Το μοβ Sleek & Swing από την άλλη, εξασφαλίζει έλεγχο του όγκου στα μαλλιά που φριζάρουν και φουντώνουν παραπάνω από όσο θα θέλαμε και ταυτόχρονα διατηρεί γι’αυτά φυσική κίνηση.

Τέλος το κίτρινο Bouncy & Tender, προσφέρει όμορφα διαμορφωμένες μπούκλες, απαλές και καλοσχηματισμένες.

 

 

dual-stylers-loreal-professionnel

 

Mythic Oil Jewel Edition

 

Συνεχίζω και τελειώνω με ένα γνώριμο προϊόν που το έχουμε δει πολλές φορές να “φιγουράρει” στο beautyblog.gr. Το αγαπημένο μας Mythic Oil κυκλοφορεί τo Νοέμβρη σε συλλεκτικό μπουκάλι που συνοδεύεται από ένα limited edition κόσμημα για τα μαλλιά. Το κόσμημα δημιουργήθηκε από τη Vanessa Pinoncely, ιδρύτρια και σχεδιάστρια του brand Dear Charlotte. Είναι όμορφο, κομψό, ιδανικό για ένα στυλ που ξεχωρίζει. Να σας πω την αμαρτία μου, εγώ το Mythic Oil δεν το είχα αγοράσει μέχρι τώρα. Το δοκίμαζα μόνο όταν πήγαινα στο κομμωτήριο. Ε, αυτή τη φορά δεν πρόκειται να μου ξεφύγει.

 

 

10311-140314-MO-ED LIMITEE-MAQUETTE NEW

 

loreal-professionnel-jewel

 

 

Ποιο προϊόν σας άρεσε περισσότερο;

 

 

 

12 Σχόλια
  1. ολα ειναι υπεροχα αλλα τα dual stylers νομιζω μου κεντρισαν το ενδιαφερον…

  2. Μιας κ εχω σγουρα κ φριζαρισμενα μαλλια, θα δοκιμασω Το μοβ Sleek & Swing… Πειστηκα!

  3. Είχα δοκιμάσει πριν 2 χρόνια περίπου το Steampod στο κομμωτήριό μου και είχα εντυπωσιαστεί με το αποτέλεσμα. Αλλά είναι υπερβολικά ακριβό και ειδικά τώρα με τα Swarowski φαντάζομαι που θα έχει φτάσει η τιμή του.Ωραία τα καινούρια λανσαρίσματα πάντως!

  4. @Menia μου κι εγώ ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα όταν το είδα, όμως τελικά η τιμή της συλλεκτικής έκδοσης είναι ακριβώς ίδια με της κανονικής.

  5. Καλημέρα!!!
    Επειδή μου αρέσουν τα προϊόντα 2 σε 1 θα προτιμήσω τα dual styles και κυρίως το liss&pump up!!

  6. Steampod για μένα.Τα λαμπερά ίσια μαλλιά προσδίδουν αέρα αριστοκρατικό!!Και τα λατρεύω..

  7. Τζα!!!Καλημέρα bbgirls.Ιωάννα…με αναστατώνεις!Μουτς

  8. Tέλεια θα έλεγα τα τρία νέα προϊόντα της σειράς Tecni.ART

  9. Το Steampod Cristal Temptation πρέπει να είναι τέλειο!!!!! Θα το αγοράσω οπωσδήποτε!!! Έχω δοκιμάσει το Mythic Oil και το έχω βρει πολύ καλό προιόν,μην πω από τα καλύτερα!

  10. Όμορφο το συλλεκτικό μπουκάλι Mythic Oil! Και πολύ καλό ως λαδάκι, αν και το έχω αφήσει προσωρινά στην άκρη, καθώς έχω παρασυρθεί από το αξεπέραστο Moroccanoil…

  11. Όντως Ιωάννα μου η L’Oreal μάς ξετρελαίνει κάθε φορά!! Λατρεύω το λαδάκι Mythic Oil και για το Steampod….λιώνω!!!! Το θέλω σαν τρελή και ελπίζω να το αποκτήσω σύντομα!! Φιλιάαααα… 😉

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.