Shiseido Ultimune: Ο “Ενεργοποιητής” της επιδερμίδας

 

shiseido-1

 

 

 

Όλες θα θυμάστε εκείνο το περίφημο teaser της Τζούλιας, κάπου στα μέσα του καλοκαιριού για το νέο προιόν Shiseido. Εμένα πάντως πολύ με είχε αναστατώσει. Ο μόνος λόγος που δεν την πίεσα να μου το αποκαλύψει, ήταν ότι παρέμενε teaser και για την ίδια.

 

Η Shiseido από νωρίς είχε φροντίσει να εξάψει την περιέργειά μας για το προϊόν που θα κυκλοφορούσε στα μέσα του Οκτώβρη. Από τον Ιούλιο κιόλας υπήρχε ένας mini “βομβαρδισμός” από μισόλογα, τόσο στα social media, όσο και στη μεταξύ μας επικοινωνία. Και όλα τους παρέπεμπαν σε κάτι επαναστατικό, σε κάτι μεγαλειώδες, σε κάτι ανεπανάληπτο. Αν μη τι άλλο και μόνο το hashtag “#beautyinyou” που συναντούσαμε παντού, ήταν αρκετό για να δώσει τροφή στη φαντασία μας.

 

 

Και επιτέλους, πριν λίγες μέρες η αποκάλυψη έγινε. Πριν όμως σας μιλήσω για το προϊόν αυτό καθαυτό, ας κάνουμε ένα μικρό μάθημα “βιολογίας”, για να κατανοήσουμε καλύτερα τις ιδιότητές του.

 

 

 

shiseido-5

 

Όπως ακριβώς το σώμα μας, έτσι και το δέρμα μας έχει το δικό του ανοσοποιητικό σύστημα. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί και αυτο-προστατεύεται από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις, το συναισθηματικό stress και τη γήρανση. Με την πάροδο των χρόνων και υπό την επίδραση όλων των παραπάνω παραγόντων το σύστημα άμυνας του δέρματος εξασθενίζει, με συνέπεια να αλλοιώνεται η υγεία και η καλή του εμφάνιση. Κάπου εκεί λοιπόν υπάρχουν οι μικροί, αλλά πολύ σημαντικοί φρουροί του, τα κύτταρα Langerhans.

 

Τα συγκεκριμένα κύτταρα έχουν την ιδιότητα να διαφυλάσσουν το ανοσοποιητικό σύστημα του δέρματος, διαδραματίζοντας σπουδαίο ρόλο στην προστασία και την ενδυνάμωση του. Δυστυχώς όμως, καθώς περνούν τα χρόνια η λειτουργία τους μειώνεται ουσιωδώς. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να επηρεάζεται όχι μόνο η υγεία της επιδερμίδας με την εμφάνιση ολοένα και περισσότερων προβλημάτων, αλλά και η όμορφη, νεανική όψη της.

 

Η Shiseido, μέσα από στοχευμένες έρευνες και σημαντικές διαπιστώσεις, δημιουργεί μια πρωτοποριακή σύνθεση που στοχεύει απευθείας στα κύτταρα Langerhans. Τρία βασικά συστατικά (Bulgarian Rosewater, Aqua-in-Pool, β-Glucan) ενώνονται σε ένα σύμπλεγμα που έχει την ιδιότητα να επανορθώνει τις διαταραγμένες λόγω γήρανσης, περιβαλλοντικών συνθηκών και συναισθηματικού stress λειτουργίες των φρουρών της επιδερμίδας μας.

 

 

shiseido-4

 

Το Ultimune Complex βελτιώνει την αμυντική δράση των κυττάρων Langerhans κατά 64%, διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, ενισχύει την ενυδάτωση και ενδυναμώνει τον προστατευτικό φραγμό του δέρματος. Ένα κοκτέιλ φυτικών συστατικών δρα σε συνέργεια με το Ultimune Complex για να προσφέρει στην επιδερμίδα μας πλούσιες αντιοξειδωτικές  και ισχυρές αντιβακτηριδιακές ιδιότητες.

 

Αυτό λοιπόν είναι το Ultimune, το νέο προϊόν περιποίησης με την υπογραφή της Shiseido. Εμπλουτισμένο με τα παραπάνω συστατικά, λειτουργεί ως “ενεργοποιητής” των τεσσάρων δυνάμεων της επιδερμίδας: δύναμη της αντίστασης, της προστασίας, της ανάπλασης & της ενδυνάμωσης. Η δράση του δεν εξαντλείται απλά στην επανόρθωση των ορατών ατελειών, αλλά προχωράει πολλά βήματα παραπέρα. Ενισχύοντας τις πολλαπλές φυσικές δυνάμεις του δέρματος, επιβραδύνει τη διαδικασία της γήρανσης για όσο το δυνατόν περισσότερο.

 

Έτσι, η επιδερμίδα γίνεται αψεγάδιαστη, όμορφη, χωρίς προβλήματα και απαλλαγμένη από τα ορατά σημάδια γήρανσης. Και μπορεί να το λέω ξανά και ξανά, όμως θέλω να το κάνω όσο πιο ξεκάθαρο γίνεται. Το Ultimune δεν στοχεύει μόνο στην αποκατάσταση της ομορφιάς του δέρματος, αλλά και στην αποκατάσταση της πραγματικής υγείας του. Για το λόγο αυτό άλλωστε απευθύνεται σε γυναίκες κάθε ηλικίας και με κάθε τύπο επιδερμίδας.

 

Αυτό που εντυπωσίασε όλες μας στην παρουσίαση ήταν το άρωμα και η υφή του Ultimune, κυρίως δε το άρωμα. Πράσινο λουλουδάτο με νότες τριαντάφυλλου και ανθών λωτού, τόσο ευχάριστο, τόσο δροσερό, από εκείνα τα αρώματα που επιδρούν στην ψυχολογία σου προσφέροντάς σου ευεξία. Η υφή από την άλλη, όντας κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος, αν και πλούσια απλώνεται και απορροφάται εύκολα από την επιδερμίδα. Το προϊόν εφαρμόζεται σε καθαρό δέρμα -πριν τον ορό ή την κρέμα- ως ξεχωριστό βήμα περιποίησης ή καλύτερα “ενεργοποίησης” της επιδερμίδας.

 

 

 

shiseido-3

 

 

Το Ultimune, εκτός από μία νέα εποχή στην κοσμετολογία (είπαμε δεν είναι κρέμα, δεν είναι ορός, αλλά “ενεργοποιητής”, μια κατηγορία από μόνο του δηλαδή) εγκαινιάζει και μια νέα εποχή για την Shiseido. Αυτή η νέα σελίδα στην ιστορία της εταιρίας εκφράζεται με τη καινούρια υπογραφή της “because the beauty is already in you“. Γιατί λοιπόν να διαλέξουμε τη Shiseido; Γιατί η ομορφιά βρίσκεται ήδη μέσα μας, μας λέει η εταιρία. Μου αρέσει αυτή η φράση.

 

Πως σας φαίνεται το νέο προϊόν της Shiseido; Εγώ ξεκίνησα ήδη να το χρησιμοποιώ. Για αποτελέσματα είναι νωρίς να σας μιλήσω, αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα όμως είναι πως απολαμβάνω πολύ τη χρήση του.

 

 

10 Σχόλια
  1. Μου φαίνεται πολύ καλό, ετσι κι αλλιώς έχω αδυναμία στη Shiseido. Θα ήθελα να το δοκιμάσω.

  2. Καλημερα!!!
    Τι υπεροχα ξεκιναει η Δευτερα οταν ενημερωνεσαι με τετοια νεα!!
    Και αυτη την φορα η Shiseido δημιουργησε ενα προιον που μας κανει να
    νιωθουμε και να δειχνουμε ομορφες!”Η ομορφια βρισκεται μεσα μας”
    ποσο αληθεια ειναι!!μαλλον με αυτο το προιον η shiseido μας δινει
    το κλειδακι να.την ξεκλειδωσουμε!
    Θελω πολυ να την δοκιμασω για να δω τι θα βγει!!χαχαχα
    Φιλια πολλα

  3. @SofiaT: Δευτέρα με πρώτο μάθημα Βιολογία, αγαπημένη! Καλημέρα!

  4. Καλημερα και καλή εβδομάδα!!! Πολύ ενδιαφέρον το νέο προιόν της Shiseido,ειδικά για μένα που λατρεύω ορούς και “ενεργοποιητές”και χρησιμοποιώ σχεδόν αποκλειστικά τέτοιου είδους προιόντα αφού δεν τα πάω τόσο καλά με τις κρέμες λογω υπερβολικής λιπαρότητας..

  5. Εμπιστεύομαι την Shiseido και τα προϊόντα της και πιστεύω ότι το Ultimune θα είναι μια πραγματική καινοτομία στον χώρο της κοσμετολογίας θέλω να το δοκιμάσω ιδίως για το άρωμα που περιγράφεται στο άρθρο 🙂

  6. Καλημερα. Διαβαζω πολλα τελευταια γιαυτον τον ορο. Μου εχει εξαψει την φαντασια. Θελω πολυ να τον δοκιμασω μετα τον ενεργοποιητη νεοτητος της LANCOME που χρησιμοποιω.Πιστευω οτι ειναι ενα βημα μπροστα απο οτι κυκλοφορει Θα δουμε. Περιμενω αποτελεσματα απο οσες τον χρησιμοποιουν

  7. Καλησπέρα bbgirls.Από την περιγραφή και μόνο ακούγεται πολύ ενδιαφέρον.Περιμένουμε τα συμπεράσματά σου λοιπόν.Φιλιάαααα

  8. αν και θαύματα δε γίνονται..
    θα έχει την ευκαιρία του

  9. Καλησπέρα παρεάκι μου! Πάρα πολύ ενδιαφέρον το νέο προϊόν της Shiseido!Γιατί η ομορφιά δεν είναι μόνο μέσα μας….. είναι παντού, αν ξέρεις πως να ψάξεις!!! Ιωάννα μου περιμένουμε σε λίγο καιρό να μάθουμε τ’αποτελέσματα! Φιλιάαααα 😉

  10. Το είδα στην παρουσίαση που έκανε η Μενεγάκη και πολύ ζήλεψα που αυτή τα παίρνει όλα δωρεάν…και πρώτη!Πάντως ένα touch eclat YSL δε θα με χαλάσει…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.