Οι νικήτριες της νέας μάσκας Estee Lauder, Revitalizing Supreme (a.k.a. “The First”)

estee-1

 

«The first», “οι πρώτες”, τα “πειραματόζωα”, όπως θέλετε μπορείτε να το πείτε, το γεγονός δεν αλλάζει. Θα πάρετε πρώτες στα χέρια σας το νέο προϊόν της (αγαπημένης σας, από ότι κατάλαβα) Estee Lauder: Τη νέα μάσκα Revitalizing Supreme!

 

Δεν σας πιέζω, αλλά ένα review, από εσάς, πολύ θα το εκτιμούσα, για να ενημερώσετε και τα υπόλοιπα bb bgirls για τα οφέλη αυτής της μάσκας. Στρωθείτε στη δουλειά λοιπόν, δοκιμάστε, απολαύστε, σκεφτείτε τι ακριβώς σας άρεσε περισσότερο από το προϊόν (ή τι, όχι και τόσο) και γράψτε την «έκθεσή» σας, αριστούχες μου!

 

 

Και οι νικήτριες είναι:

 

Αθηνά Περακάκη

Mlontoy 

efi (eukissa)

Elena Per (elperrel)

Lina   (panecakesmat)

 

 

 

Congrats once again bb girls!

 

 

 

Ήθελα πάλι από τη χαρά μου να βάλω τραγούδι σήμερα, αλλά δεν μπορούσα να σκεφτώ κάποιο. Αν καμιά σας έχει καμιά ιδέα, μου τη λέει και το ανεβάζω. (έχει «εξαφανιστεί» και η dj fenia, αυτόν τον καιρό..)

 

Φτάσαμε τις 30,000 στο facebook page του beautyblog αυτό το σαββατοκύριακο και όπως πάντα, εγώ το είδα καθυστερημένα. Όπως και να έχει, πρέπει να το γιορτάσουμε. Και θα το γιορτάσουμε με YSL και όχι ό,τι και ό,τι. Δέκα από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε το συλλεκτικό Touche Eclat το (πρώτο) και ίσως και  καλύτερο concealer highlighter της αγοράς, το προιόν που δεν πρέπει να λείπει από κανένα νεσεσέρ (για να ξενυχτάτε άφοβα)

 

Σήμερα, λοιπόν, συνεχίζονται τα δώρα και με αυτά και με αυτά, μου φαίνεται σα να έχουν έρθει λίγο πιο νωρίς τα Χριστούγεννα φέτος στο bb.

 

Τι θα σας κάνω εσάς, που δεν έχετε facebook; Τι θα σας κάνω; Alexandra, θα έρθω σπίτι σου και θα φτιάξουμε μαζί τον λογαριασμό σου.

 

 

 

 

 

 

 

9 Σχόλια
  1. Congrats στις νικητριες, Julia ποσταρω αυτο το τραγουδι, γιατι δεν ξερω, καθε φορα που το ακουω μου δινει μια ενεργεια, μια υποσχεση οτι ολα θα πανε καλα, δεν ξερω κατι το θετικο..
    Υπαρχουν μερες που δεν μου τα βγαζει ολ’αυτα, ενα χαμογελο στα χειλι ομως μου το βαζει and i feeellll goooddddd,

    ROY ORBISON : YOU GOT IT

    https://www.youtube.com/watch?v=lvR1YgT7QYs

  2. @Kalia Dance: Αγαπημένηηηηηη μου!!!! Το λατρεύω αυτό το τραγούδι και λατρεύω Roy Orbison!!

    Everything you want you got it
    Everything you neeed you got it
    Babyyyyy!!!!

    Thank you, thank you, thank you, bb girl!!!! xxxx

  3. Τζα!!!Καλημέρα bbgirls.Συγχαρητήρια στα τυχερά κορίτσια μας,περιμένω τις απόψεις τους.Τελικά είμαστε πολλές οι μωβ!Τα φιλιά μου…

  4. Καλησπερα!!!! Μετά από μια πολύ δύσκολη μέρα στη δουλειά σήμερα,είδα το μήνυμα ενημέρωσης ότι κέρδισα την υπέροχη μάσκα της Estee και ξέχασα όλη μου την κούραση!!! Χίλια ευχαριστώ αγαπημένο μου BB και εννοείται ότι με το που την δοκιμάσω θα στείλω το reviw μου…Να τους 100000σεις τους fan στο fb γιατί το αξίζεις!

  5. Congrats girls! Touche Eclat ??? Julaki θα μας τρελάνεις!!

  6. Συγχαρητήρια στις τυχερές… περιμένουμε τα review σας! Λατρεύω YSL και το υπέροχο Touche Eclat!! <3 Πολλά φιλιά στα 30.000 BBGirls και εύχομαι να γίνουμε σύντομα διπλάσιες! 🙂

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.