Τhe Body Shop Red Musk: Το άρωμα του… first date.

the-body-shop-red-musk-open

 

 

Γνωστή η διαδικασία. Χτυπάει κουδούνι, ανοίγω πόρτα, courier, φάκελος, προϊόν. Αυτή τη φορά από την The Body Shop. Το κουτάκι, μικρό, κόκκινο, χάρτινο, τίποτα το εντυπωσιακό. Παρόλα αυτά, το άνοιξα αμέσως, διότι αυτή είναι η δουλειά μου.

 

Ανοίγοντάς το, βλέπω ένα μαύροκόκκινο, ρουλέτα like,  μπουκαλάκι. «Άρωμα» σκέφτηκα, αλλά τελικά όχι ακριβώς. Όταν το άνοιξα είδα ότι δεν ψεκαζόταν, αλλά αλειφόταν. Ναι αλειφόταν. Γιατί το συγκεκριμένο, που δοκίμασα εγώ, είναι πιο κοντά σε έλαιο, παρά σε άρωμα με τη μορφή του χυμού που το έχουμε συνηθίσει. (…πες το απλά χρυσή μου…) Είναι το αρωματικό έλαιο (γιατί θα πωλείται και ως eau de parfum)

 

Με το που το άλειψα, “ζαλίστηκα” και άρχισα αμέσως να διαβάζω το Δελτίο Τύπου:

 

Η The Body Shop, 33 χρόνια μετά το λανσάρισμα του White Musk, λανσάρει τη νέα Red Musk collection, ένα έντονα διαφορετικό θηλυκό άρωμα άκρως αισθησιακό που αποτελείται  μόνο από νότες μπαχαρικών(!!!) Αυτό το πικάντικο musk, συνδυάζεται με νότες από πιπέρι, κανέλα και tobacco- χωρίς άνθη. Το Red Musk θα λανσαριστεί σε eau de parfum και perfume oil χωρίς οινόπνευμα και θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα της The Body Shop στις 27 Οκτωβρίου.

 

 

Με απλά λόγια,  όσο αφορά το Red Musk:

 

Νο 1: Θα το λατρέψετε όσες είσαστε σαν εμένα. Δηλαδή σε όσες από εσάς αρέσουν τα έντονα, τα «δυνατά», τα «βαριά», τα μπαχάρια, τα λιβάνια, τα κεριά (ούπς! όχι τα κεριά) τα ανατολίτικα, τα λιγωτικά. Κάτι από χαρέμι δηλαδή, για να το πω πιο απλά. (κάτσε κάτω Stella, μη σηκωθείς ακόμα από το γραφείο, πρόσεξε καλά, την ημερομηνία παραπάνω)

 

Νο 2: Έχετε υπ’ όψιν σας, ότι θα σας θυμίσει πάρα πολύ αντρικό άρωμα. Για να είμαι ειλικρινής είναι πιο πολύ αντρικό άρωμα, παρά γυναικείο. Όμως, σέξι αντρικό άρωμα. Όχι λεμόνια, κίτρα και αηδίες. Δεν αντέχω τους άντρες που μυρίζουν λεμόνια…όλη αυτή η σπορτίφ φιλοσοφία… πουφ… Ας πούμε το αγαπημένο μου αντρικό άρωμα ήταν κάποτε το M7 του YSL. A! Τζούλια! Απιστίες στον Tom; (σα να ακούω τώρα μέσα στα κεφαλάκια σας) Μπα! Σας τσάκωσα, αδιάβαστες! Το M7 ήταν το πρώτο αντρικό άρωμα που δημιούργησε ο Tom Ford όταν ανέλαβε τα ηνία, του οίκου YSL (μη φοβάστε, ήταν δύσκολο αυτό, δεν θα κόψω βαθμό) Και μάλιστα ήταν η πρώτη φορά που ο Tom (και μάλλον σύζυγός μου σε μια άλλη ζωή), επέλεξε OUD. Την απόλυτα σέξι ανατολίτικη νότα απο το δέντρο Agarwood, το πιο ακριβό ξύλο του κόσμου. Το 2011, βγήκε στην αγορά, το M7 Oud Absolue, αλλά σκασίλα μου, γιατί τώρα υπάρχει και η αντρική σειρά  Oud by Tom Ford. (ο αγαπημένος μου ο Tom… σε εκείνη την άλλη ζωή, το Oud, θα το εφτιαχνε για μένα και θα μου το αφιέρωνε, για να το μυρίζω πάνω του…- θα μας “κλείσουν” σήμερα, τη βλέπω τη δουλειά)

 

(ok, συχωρέστε με.. είμαι και επηρεασμένη.. τον είδα πάλι χθες τον TF, μίλησε μέσω video στις δημοσιογράφους.. έχω να σας πω πολλά.. θα περιμένετε λίγο)

 

 

tomford-oud-bw-021

 

 

Αυτό λοιπόν το Red Musk, θα σας μυρίσει «αντρίλα», πως το λένε… Αυτό ισχύει γιατί στη σύνθεσή του, εκτός από πολλά μπαχάρια έχει και πολύ tobacco. Ε, και το tobacco είναι η κατ’ εξοχήν νότα στα (κανονικά) αντρικά αρώματα. Και επειδή μυρίζει έντονα, προσοχή μη μπερδευτείτε και σας ερωτευτείτε.

 

Νο 3 (είναι και Παρασκευή) Δεν ξέρω γιατί, αλλά αυτό το εκχύλισμα, ξύπνησε μέσα μου την διάθεση, να κάνω κάτι που έχω να κάνω πάρα, μα πάρα, πολύ καιρό. Να βγω first date. Και να το φοράω, βέβαια. Να το αλείψω σε «σημεία κλειδιά» ( όχι μόνο του βέβαια. Θα το συνδυάσω με TF Velvet Orchid. Όπως σας έχω πει, εξ άλλου, ποτέ δεν φοράω μόνο ένα άρωμα)

 

Λέτε;

 

Καλό σαββατοκύριακο, bb girls.

 

 

 

 

 

14 Σχόλια
  1. Κι εγώ ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα όταν το μύρισα για πρώτη φορά, μου θύμισε αντρικό άρωμα. Προσωπικά ανήκω στην αντίθετη πλευρά των ανάλαφρων αρωμάτων, είμαι σίγουρη όμως πως όσες προτιμούν τα ανατολίτικα αρώματα θα το λατρέψουν…

  2. Για μένα γραφτηκε αυτό το post!!! Για μένα!!!! Προσυπογράφω όλα όσα λες περι ανατολίτικων αρωμάτων και ….μπλιαχ …λουλουδάτων, λενομοειδών, κιτροκάτι…. Α Π Ο Λ Υ Τ Η αρωματική ταύτιση Τζου μου!! Χαμάμ, ανατολή, μπαχάρια και ηδονικά μεθυσια!!!! Ευτυχως που με επανέφερες σε τάξη έγκαιρα έιχα μόλις σηκωθεί απ΄το γραφείο… μάλλον αυτο το άρωμα φτιάχθηκε επίσης για μένα!!!! Οσο για το έλαιο, δεν θα μπορούσα να ζητήσω καλύτερη αρωματική version!!!!

  3. καλημερα.κοριτσια το αρωμα red musk ποσο εχει?

  4. @Stella: Πράγματι για σένα.. και όταν είδα και το έλαιο.. άσε σα να σε έβλεπα, μπροστά μου.

  5. Τζούλια δεν το πιστεύω ότι και εσύ δεν φοράς μόνο ένα άρωμα (νόμιζα ότι μόνο εγώ κάνω αυτέςτις αλχημείες αν και δεν ξέρω το γιατί …. μου αρέσει να συνδυάζω διάφορες αρωματικές δημουργίες). Όσο για το Red Musk έλαιο του Body Shop πιστεύω ότι πρέπει να μυρίζει τέλεια … μου αρέσουν οι βαριές ανατολίτικες νότες, ότι πρέπει για τις πιό κρύες ημέρες αλλά και νύχτες μας 😉

  6. Χείμαρρος είσαι σήμερα σαν τους δρόμους της Αθήνας που βλέπω στις ειδήσεις. Εγώ είμαι του πιο ελαφρού αρώματος,τα πολύ βαριά με ζαλίζουν νομίζω.

  7. Καλησπέρα κια πό μένα!!! Είδα άρωμα και μπήκα!!! Θέλω πρώτα να πω μπράβο στην Ιωάννα διαβάζω όλα τα ποστ και σε θαυμάζω αλλά συνήθως το μυαλό μου είναι τόσο κουρκούτι που δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα να γράψω!!
    Στο κυρίως θέμα τώρα έχω την απορία πως το πας πως το γυρίζεις στον Tom έρχεται η συζήτηση! Για το Μ7 είχαμ τώρα κοντά μια συζητηση το bbboy μου το εκτιμάει πάρα πολύ (του παίρνω τα καλύτερα!) .
    όμως να κάνω μια παρατήρηση : ΔΕΝ υπάρχουν αντρικά και γυναικεία αρώματα !! Όλα είναι θέμα μάρκετιγκ και συνηθειας όσον αφορά το τι πρέπει να φοράνε τα δύο φύλα. Φοράω με μεγάλη επιτυχία καιλαμβάνω πολλά κοπλιμάν φορώντας “αντρικά” αρώματα με πιο πρόσφατο το L’Homme Ideale του Guerlain ενώ πάντα ψεκάψω το πρόθυμο πειραματόζωωο bbboy με όλα τα νέα αρώματα γυναικεία, unisex, Κλπ και μπορώ να σας πω ότι το Νο.5 και το Shalimar από τα πιο γνωστά του πάνε πολύ.
    Με μεγάλη όρεξη περιμένω κι εγώ το λάδι του νέου Red musk να κάνω κι εγώ layering με κάτι πιο λουλουδάτο έχω υπόψη μου ήδη ενα δυο.
    Όσο για την ανατολή Τζούλια ο νέος μου έρωτα εμένα είναι το Santal Royal του δικού μου λατρεμένου Thierry!!
    Φιλιά πολλά!!

  8. Τζα!!!Καλησπέρα bbgirls.Δελεαστική η περιγραφή σου,θα μπει κι αυτό στη λίστα.Να περάσεις τέλεια στο first date σου 😉 Τα φιλιά μου

  9. Λατρεύω τέτοιου είδους αρώματα,ειδικά τώρα που χειμώνιασε! Και το άρωμα musk από τα BodyShop είναι εδώ και πολλά χρόνια από τα αγαπημένα μου,οπότε ανυπομονώ να δοκιμάσω το καινούργιο του που είμαι σίγουρη ότι θα μου αρέσει πολύ,ακριβώς γιατί είναι ανατολίτικο!! Οι CURE ήταν ο καλύτερος επίλογος για το σημερινό post και επειδή είναι από τα αγαπημένα συγκροτήματα της εφηβείας μου,θαθελα να αφιερώσω στην αγαπημένη παρέα του ΒΒ και ειδικά σεσενα Τζούλια μου ένα από τα τραγούδια τους που λατρεύω https://www.youtube.com/watch?v=ks_qOI0lzho with all my love

  10. Λατρεύω το κλασσικό άρωμα Musk των Body Shop από τότε που πρωτοκυκλοφόρησε!!! Για το Red Musk δεν ξέρω τι να πω….δεν το’χω δοκιμάσει ακόμα! Γενικά όμως μ’αρέσουν τα λουλουδάτα αρώματα και όχι οι βαριές ανατολίτικες νότες!! Καλό βράδυ παρεάκι μου και καλό σ/κ! 🙂

  11. Καλημέρα!Πολύ περίεργο άρωμα,σίγουρα θα το μυρίσω κ θα σας πω.Κι εμένα τα κιτρο κάτι αρώματα δεν μου αρέσουν ,προτιμώ τα γλυκά αλλά όχι τα βαριά που ζαλίζουν.Θα δούμε λοιπόν!

  12. Βαρύ άρωμα άρα χειμωνιάτικο κατά την άποψή μου.Το ότι μοιάζει με αντρικό με προβληματίζει.Βέβαια θα το δοκιμάσω μια και το κάθε άρωμα μυρίζει διαφορετικά στο κάθε δέρμα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.