Σήμερα έχουμε “εγκαίνια”, και πάμε στ’ Άστρα.

 

star-open

 

Kυριακή σήμερα και εδώ μέσα δεν με βλέπετε Κυριακή σχεδόν ποτέ. Όμως σήμερα, έχω λόγο και τον γιορτάζω μαζί σας. Σήμερα είναι η μέρα, που θα ανακοινώσω μια νέα στήλη στο bb, μια στήλη που την ήθελα πολύ, μια στήλη που περίμενα καιρό. Αλλά περισσότερο και από τη στήλη θέλω να σας συστήσω σε ένα μοναδικό bb girl. Την Elizabeth ή όπως θα την μάθετε εδώ μέσα, ElizaBBeth.

 

Πρώτα όμως θέλω να σας εκμυστηρευτώ κάτι: Αν και το επάγγελμα μου, δεν θα μπορούσε να είναι πιο «γυναικείο», εγώ σαν άνθρωπος σπάνια μιλάω για θέματα που άπτονται  του “αυστηρά” γυναικείου ενδιαφέροντος. Εξηγώ: Σπάνια μιλάω με τις φίλες μου για ρούχα, (εκτός και αν είναι παπούτσια, αλλά και πάλι το κλείνω στο τρίλεπτο), σπάνια  για καλλυντικά (ε, είναι σα να είσαι μάγειρας και όλο να σου ζητάνε συνταγές) ποτέ ούτε στο παρελθόν ούτε τώρα δεν κάνω shopping με κόριτσο-παρέα (πάω μόνη μου, εντελώς συγκεντρωμένη στο τι θέλω, το αγοράζω, end of story), δεν μου άρεσε ποτέ ιδιαίτερα να μιλάω στο τηλέφωνο, δεν ανταλλάσσω συνταγές μαγειρικής (εκτός ίσως με τη Stella, αλλά και πάλι, δεν ανταλλάσσω, απλά της ζητάω και μου στέλνει με mail κάτι εκπληκτικές καροτόσουπες με κάρυ και cream cheese)

 

Κάπως έτσι είμαι και με την Αστρολογία, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι δεν είναι κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ. Μου αρέσει πολύ, ξέρω κάποια πράγματα για τα ζώδια, τι σημαίνει ας πούμε σε γενικές γραμμές να είσαι Υδροχόος ή Ταύρος και βέβαια, σέβομαι απόλυτα κάτι το οποίο υπάρχει χιλιάδες χρόνια και κάτι για το οποίο έχουν χυθεί τόνοι μελάνι. Απλά δεν ξέρω και πολλά και σχεδόν ποτέ, δεν διαβάζω αστρολογικές προβλέψεις.

 

Αυτό μέχρι πρόσφατα. Γιατί αυτό, τώρα που μιλάμε έχει αλλάξει. Και πλέον παρακολουθώ στενά. Έχω λόγο γι αυτό. Πριν από περίπου 7-8 μήνες, μπήκε στη ζωή μου με φόρα, η ElizaBBeth. H οποία έχει φόρα, σε ότι κάνει, με την οποία, υπήρξε χημεία και love at first site στο δευτερόλεπτο, με την οποία μπορούσα να μιλήσω για τα πάντα και να καταλαβαίνουμε η μία την άλλη, ακόμα και με ένα βλέμμα. Η Elizabeth, μεταξύ δεκάδων συζητήσεων (για ταξίδια, μέρη, βιβλία, φιλοσοφία, μουσική, κινηματογράφο, τα παιδιά μας, κλπ) πάντα μου έδινε και από ένα αστρολογικό tip. Και έπιανα τον  εαυτό, να μένω άφωνη γιατί ΚΑΘΕ φορά, είχε δίκιο και έπεφτε μέσα.  Και πλέον παρακoλουθώ στενά ό,τι γράφει η Elizabeth.

 

Tην Elizabeth Sperides, aka ElizaBBeth,  καλωσορίζουμε σήμερα, αγαπημένα bb girls. H οποία βεβαίως εκτός από εξαιρετική αστρολόγος είναι πάρα πολλά ακόμα και αυτό θα το καταλάβετε στην πορεία.

 

Άστρα και Ομορφιά, λοιπόν, ή Άστρα και Σχέσεις ή Άστρα και Εργασία, ή Άστρα και ‘Ερωτας. Δεν έχω αποφασίσει ακριβώς, πως θα το πούμε, ούτε και προς τα πού θα μας βγάλει. Αλλά όπως σχεδόν όλα εδώ μέσα, θα το βρω με τη δική σας βοήθεια.  Με την ElizaBBeth όμως θα λέμε κι’ άλλα. Όπως ας πούμε τι ακριβώς είναι ο Ωροσκόπος μας και τι σημαίνει στη ζωή μας. Αυτό εξ άλλου, της ζήτησα να είναι και το πρώτο της post γιατί θέλω και εγώ να μάθω περισσότερα.

 

Σήμερα, αύριο και την Τρίτη (που είναι αργία) νιώθω ότι κάνω μίνι διακοπές. Δεν θα μπορούσα να βρω καλύτερες μέρες να ξεκινήσουμε μαζί αυτό το νέο bb ταξίδι. Θα είναι μια νέα εμπειρία αυτές οι επόμενες μέρες και θα την ζήσουμε μαζί. Σαν να μην είμαστε στο bb ακριβώς, αλλά να είμαστε κι όλας! Να μιλάμε και για άλλα, να μαθαίνουμε και άλλα, να συζητάμε και για άλλα. Είμαι ενθουσιασμένη. Και όπως πάντα τα τελευταία χρόνια, όταν ενθουσιάζομαι με κάτι, το πρώτο πράγμα που θέλω να κάνω είναι να το μοιραστώ μαζί σας. Κάποιες από εσάς, ζητήσατε “αέρα ανανέωσης” στο bb. Δεν ξεχνώ το μύνημα της Demi. Ελπίζω η αρχή να γίνει απο σήμερα και εύχομαι να ακολουθήσουν και άλλα.

 

Πάντως οι Παρασκευές μας, δεν θα είναι ποτέ πια ίδιες. Διότι θέλω κάθε  Παρασκευή βράδυ από εδώ και στο εξής, να μας εκπλήσσει η ElizaΒΒeth και γιατί όχι; Ίσως και να μας «προετοιμάζει» για το σβ μπροστά μας. Ωραία μέρα η Παρασκευή, δεν συμφωνείτε;

 

Και σήμερα, θα αφήσω την ElizaBBeth, να σας συστηθεί η ίδια. Λίγο πιο αργά όμως. Τα γραπτά της είναι «μαγικά» είναι από αυτά που διαβάζονται βράδυ, με ένα ποτήρι κρασί.

 

To be continued…

 

 

16 Σχόλια
  1. Ti omorfi idea!!!Perimeno me agonia..kali epitixia an kai den ti xreiazetai, sto bblog ola agkaliazontai me agapi….Filia apo Deutschland

  2. @Nopi980: Ωωωωωωω!!! Ευχαριστούμε πάρα πολύ αγαπημένη! Τι ευχάριστη έκπληξη να σε “βλέπω” πάλι! Φιλάκια και από εμάς, στο Deutschland!

  3. Εξαιρετικά νέα!!!! Τώρα εξηγείται και ο καρκίνος και ο κρίνος!!!! 😉
    Επίσης θέλω κι εγώ τη συνταγή της καροτόσουπας Stella!!!

  4. Τζα!!!Τζούλια,τι φοβερή ιδέα και τι ευχάριστη έκπληξη!!!Θέλω πολύ να γνωρίσω την ElizaBBeth(αν και μου “ακούγεται”οικεία)κι αυτά που έχει να μας πει.Δεν χάνω με τίποτα το αποψινό,έχω ήδη βάλει κρασί(ευκαιρία έψαχνα) και σας περιμένω.Αν μεθύσω όμως…άστρα μη με μαλώσετε…άλλος ευθύνεται!χαχαχχαχα ΜΟΥΤΣΣΣΣ
    Υ.Γ.Καλή επιτυχία <3

  5. @Litsa Strantzali: Μαζί θα το πίνουμε αγαπημένη και εγώ πώς και πώς περιμένω!! (την ElizaBBeth, απλά θα την “ερωτευτείς..”)

  6. Φανταστική ιδέα!!!!Γιατι όχι δηλαδή? Εμέις τα ΒΒgirls είμαστε μέσα σ΄όλα. Οπως λατρεύω να λέω …. πρωτίστως για τον εαυτό μου “και του λιμανιού και του σαλονιού” και ναι φυσικά και διαβάζω τα ζώδια, φυσικά και ασχολούμαι, φυσικά και τ΄απολαμβανω, γιατί ο Νίτσε έχει την ώρα του…. 😉 Ανυπομονώ λοιπόν να διαβάσω και να μαθω όλα όσα θα έχει να μας πει η Elizabbeth και ελπίζω να δέχεται κι ερωτήσεις… ε? Τι λέτε? Οσο για το ποτήρι με το κρασί…. ευκαιρία ζητούσα!
    @MariaA Είναι τρεις οι συνταγές και θα στις στείλω με Mail, γιατί φιλοδοξώ μια μέρα να κερδίσω την “στήλη μαγειρικής”, όταν γίνει κι αυτή στο ΒΒ μας 😉 (στήλη μαγειρικής? πότε θα την γράφεις βρε ονειροπαρμένη???)

  7. @Stella: Ασφαλώς και ερωτήσεις!! Χωρίς ερωτήσεις, χάνεται το fun μας! Kαι εμείς εδώ μέσα, ξέρουμε και να το “διασκεδάζουμε” και να μιλάμε πολύ σοβαρά. Είπαμε motto by Stella : “Και του λιμανιού και του σαλινιού”!!

    Ωωωωωω!!! Στήλη μαγειρικής!! Yes!! Yes!! (στείλε το mail στη MariaA, θα μας “φάει!”)

  8. καλησπερα. Σε αυτα που εγραφες πιο πανω συμφωνω σε ολα. Ειμαι και εγω Υδροχοος και δεν διαβαζω αστρολογικες προβλεψεις. Ανυπομονω να δω αν θα αλλαξω γνωμη. Καλη αρχη, παντως ενδιαφερει αρκετες και πιστευω θα παει σουπερ. Καλο βραδυ και χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν

  9. Καλησπερα!!!
    Μα τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα!!!Θα περιμενω με ανοιχτα μυαλα και
    πολυ αγωνια το νεο bbgirl!!Αλλοστε ενα απο τα αγαπημενα μου ενδιαφεροντα
    εδω και πολλα χρονια ηταν η αστρολογια και οτι εχει σχεση με την παραψυχολογια
    κ.λ.π

  10. Καλησπέρα!!! Τι υπέροχα νέα είναι αυτά!!! Είμαι φανατική με τα ζώδια και δεν χάνω πρόβλεψη από 2-3 αστρολόγους που θεωρώ “εξπέρ” του είδους και που το υπηρετούν χρόνια! Με μεγάλη χαρά,ενθουσιασμό και ανυπομονησία περιμένω να διαβάσω ότι έχει να πει η Elizabbeth! Αλλωστε είναι χαρακτηριστικό του Υδροχόου η ενασχόληση του με την αστρολογία,αστρονομία και τα “υπερφυσικά”

  11. Κάποτε διάβαζα την αστρολογική μου πρόβλεψη,είμαι αιγοκεράκι,γτ απλά αγόραζα περιοδικά.Θα μου πείτε,δεν έχει προβλέψεις στο internet;έχει κ παραέχει αλλά δεν διάβασα ποτέ κτ να με αγγίξει.Επίσης,τα τελευταία χρόνια είχα πειστεί ότι οι αστρολόγοι αναφέρουν κάποια γενικά πράγματα για καθε ζώδιο με σκοπό να πετύχουν κ κτ.Μία φορά θυμάμαι ότι είχα διαβάσει για ένα άλλο ζώδιο ότι θα είναι η χρονιά του κ όντως ήταν.Το ίδιο είχα διαβάσει κ για το δικό μου κ ήταν μια πολύ καλή χρονιά.Ανυπομονώ λοιπόν…….

  12. Τι ωραία νέα!!!! Φύσηξε αεράκι ανανέωσης στο αγαπημένο μας blog και χαίρομαι ιδιαίτερα! Ενότητα αστρολογίας, μαγειρικής, ψυχολογίας, δωρεάν εκδηλώσεις και όποια άλλη στήλη προστεθεί νομίζω ότι θα δώσει νέο αέρα στην παρεούλα μας! Καλή αρχή στην Elizabbeth και ανυπομονώ και γω να διαβάσω όλα όσα έχει να μας αποκαλύψει!! 😉

  13. Αχα !!!!! το είχα κρατήσει εγώ το υπονοούμενο απο το καλοκαίρι περί αλλαγών και περίμενα με αγωνία …… Σούπερ ιδέα Τζου. Περιμένω και τα υπόλοιπα !!!!!

  14. Danke Danke Julia!! Eimai panta edo..mporei na min me vlepeis, sas vlepo omos ego…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.