Άστρα Weekly (women only) Προβλέψεις από 1 έως 6 Νοεμβρίου

 

stars-2

Κριός

Hello, αμαζόνα μου! Άσε λίγο κάτω τον πέλεκυ να μιλήσουμε σαν άνθρωποι, θέλεις;  Βλέπεις, το αστρολογικό σκηνικό με το οποίο καλωσορίζουμε το Νοέμβρη, μας λέει πως δεν υπάρχει λόγος για πόλεμο, όταν μπορείς να κάνεις έρωτα έτσι όπως ξέρεις και μπορείς! Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό και τον Άρη στον Αιγόκερω, ο έρωτας και τα παιχνίδια εξουσίας μπλέκονται επικίνδυνα, κι αυτό είναι εξαιρετικό, και εθιστικό, και άκρως ερωτικό! Οι πιθανότητες να σε γοητεύσει κάποιος με ισχυρή προσωπικότητα και σημαίνουσα κοινωνική θέση είναι πάρα πολλές, αλλά κι εσύ από την πλευρά σου, είσαι σωστό τρόπαιο!

bb tip: Δεν υπάρχει περίπτωση να χάσεις με σκοτεινά χρώματα, και παιχνίδια αντιθέσεων – δοκίμασε ένα σκούρο γκρι executive σακάκι με ένα δαντελένιο κατακόκκινο top από μέσα! Τι Κριός θα είσαι χωρίς λίγο εκτυφλωτικό, νικηφόρο κόκκινο, ε;ε; Όχι πες!

 

Ταύρος

 

Ο Νοέμβριος ανοίγεται μπρος σου μυστηριώδης, θελκτικός και πολλά υποσχόμενος! Βλέπεις, η κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, δε λέει να κάτσει καλά και σχηματίζει τη μία spicy όψη μετά την άλλη, με κορυφαία αυτή με τον Πλούτωνα, κάνοντας τις σχέσεις βαθιές και ουσιαστικές, αλλά και τα «θέλω» σου απόλυτα (εμείς εδώ μαζί σου είμαστε, να το ξέρεις!). Η πανσέληνος στις 6/11 συντελείται στο ζώδιό σου, σε αντίθεση με μία εντελώς σκοτεινή και Πλουτώνια Αφροδίτη, κι αν δεν του παίξεις τώρα δύσκολη, δεν ξέρω πότε θα το κάνεις. Το concept είναι «εύθραυστο, σπάνιο λουλούδι φυτρώνει στο χείλος ενεργού ηφαιστείου – τολμάς;»

bb tip: Λίγο προσεγμένο ρετρό δεν έβλαψε ποτέ καμία. Μακρύ μαργαριταρένιο κολιέ σε σκούρο φόντο θα είναι; Τίποτα ξεχασμένα μποτίνια βικτωριανού τύπου που θα τα κάνεις να ξανανιώσουν και να σε απογειώσουν θα είναι; Εσύ ξέρεις, κι αν θέλεις καλά και ντε μία υπερβολή, δώσε όγκο και wavy look στα μαλλιά σου.

 

Δίδυμοι

 

Καλωσόρισες πάλι, τρελό καρναβάλι – κι αυτό το λέω με πολλή λατρεία, πεθαίνω για καρναβάλι. Ιδίως αυτό το ψιλο- voodoo, κι εντελώς σέξι, της Νέας Ορλεάνης! Ξέρεις, με Αφροδίτη στο Σκορπιό και πανσέληνο στον 12ο ηλιακό σου οίκο των κρυφών απωθημένων, η σεξουαλική σου ζωή είναι πολύ κοντά σε αυτό το mood. Ζήσε το να πάει στην ευχή, αγάπη μου – άλλωστε, θα το κάνεις χωρίς ενοχές κι ακόμα κι αν δεν έχει συνέχεια θα το θυμάσαι και θα χαμογελάς μέχρι τα βαθιά σου γεράματα! Επίσης, η εβδομάδα είναι super για ολική επαναφορά σε θέματα εμφάνισης. Ριζοσπαστική δίαιτα; Γυμναστική του ισραηλινού στρατού; Εκείνο το κολλαγόνο που θέλεις καιρό και δεν τολμάς; Just do it.

bb tip: Ό,τι αγγίζει το ζώδιο του Σκορπιού δεν αφήνει περιθώρια για μισές δουλειές και χαλαρότητες – ό,τι αποφασίσεις να κάνεις σχετικά με την υγεία ή την εμφάνισή σου, πρέπει να είναι αποφασιστικό, και κυρίως έντονο! Μην ξεχνάς πως ο παραδοσιακός κυβερνήτης του Σκορπιού είναι ο πολεμικός Άρης. Πώς την είπαμε τη γυμναστική του ισραηλινού στρατού;

 

Καρκίνος

 

Αφροδίτη, Άρης, αλλά και η πανσέληνος στις 6 του μήνα, ενεργοποιούν ένα μαγικό αστρολογικό …τρίγωνο μεταξύ έρωτα, δέσμευσης και φιλίας! Τα σενάρια; Μία πολύχρονη ερωτική φιλία αποφασίζει πως θέλει να είναι εντελώς έρωτας και καθόλου φιλία (καιρός δεν ήταν;). Μία σχέση ισορροπίας μεταξύ πάθους και συντροφικότητας βρίσκει το δρόμο της επισημοποίησης. Ένα σέξι new entry στην παρέα σου σε παίρνει παραμάζωμα και σου δείχνει τον ουρανό με τα άστρα πολύ καλύτερα από ό,τι αυτή η στήλη θα το κάνει ποτέ. Επίσης, το επίσημο ταίρι σου ανακαλύπτει μερικά καθόλου φιλικά μηνύματα μεταξύ εσού και ενός φίλου (ναι, δεν είναι κι όλα τα σενάρια θετικά, πώς να το κάνουμε…)

bb tip: Επειδή είμαι σίγουρη ότι ακούς φράσεις όπως «άχου το τρυφερούλι το Καρκινάκι» και πετάς φλύκταινες, προτείνω να τους κάνεις να μη μιλάνε, αλλά να παραμιλάνε! Επιλέγεις υλικά κάπως «αντρικά»,  όπως το δέρμα ή το τζην, τονίζοντας κομψά αλλά αισθητά το υπέροχο στήθος σου, κι ετοιμάσου να βαρεθείς να λες «κοίτα με στα μάτια, στα μάτια είπα!»

 

Λέων

 

Μία εβδομάδα όπου σε τραβολογούν ωσάν διελκυστίνδα από τη μία η καριέρα σου κι από την άλλη η οικογένειά σου, είναι η καταλληλότερη εβδομάδα για να στρέψεις την προσοχή σου και τα φλας στον εαυτό σου, Λιονταρίνα! Άλλο που δε θέλεις, οπότε δως του να καταλάβει – και να θυμάσαι πως όποιο από τα δύο παραπάνω στρατόπεδα δεν καταλαβαίνει την ανάγκη σου να είσαι πλήρης άνθρωπος με ελευθερία επιλογών, καλά θα κάνει να το ξανασκεφτεί. Επίσης, να σου πω κι εγώ σαν αστρολόγος μια συμβουλή: αν ανήκεις στις Λέαινες που προσπαθούν αυτή την περίοδο να γίνουν μαμάδες, το άγχος στο οποίο σε υποβάλλουν από τη δουλειά σου δε βοηθά καθόλου. Θα πρότεινα αντί να γουργουρίζεις ως γατί, πού και πού να βρυχάσαι κιόλας, να θυμηθούν όλοι τους ποιος είναι το αφεντικό της ζούγκλας!

bb tip: « Άστα τα μαλλάκια σου ανακατωμένα» , τραγουδούσαν το πάλαι ποτέ οι μαμάδες μας (η δική μου και το «δυο πράσινα μάτια») αλλά εσύ θα κάνεις ένα ωραίο, trendy κόψιμο προς το κοντό του, και θα με θυμηθείς. Μην ξεχνάς πως η εποχή του βωβού κινηματογράφου και τα roaring 20s με το σκανδαλιστικά κοντό μαλλί ήταν εποχές Λέοντα – και χρειάζεται άραγε να συζητήσουμε πόση θηλυκότητα και στυλ κατάφεραν και είχαν όλες;

 

Παρθένος

 

Άντε καλέ που δεν υπάρχει η τελειότητα! Υπάρχει και παρα-υπάρχει – στο μυαλό των απανταχού Παρθένων! Αυτή η άποψη περί τελειότητας και άλλων …δαιμονίων, με την Αφροδίτη στο Σκορπιό λίγο θέλει να γίνει εμμονή, οπότε κοίτα να χαλαρώσεις και να αφεθείς και στη μαγεία της λάθος πινελιάς στην εμφάνισή σου, της ατέλειας που κάνει την τελειότητα και τελικά τη διαφορά! Ξέρε επίσης ότι ευνοούνται οι έρωτες με ξένους, πάνω σε μετακινήσεις ή σε σχέση με πανεπιστήμια, διδακτορικά, μεταπτυχιακά, τα ξαφνικά κεραυνοβολήματα σε βιβλιοθήκες …οπότε μη μου κλειστείς μες το σπίτι αυτή την εβδομάδα, το καλό που σου θέλω. Α, και μην υποτιμήσεις τη δυναμική μίας σχέσης που ξεκινά εντελώς σεξουαλικά, να το πω και αυτό για να μη μου λες μετά ότι δε στο είπα!

 

bb tip: Τα παιδιά του Ερμή (εσύ είσαι αυτή καλέ!) μιλούν πολύ με τα χέρια τους, και συνήθως έχουν ωραιότατα άνω και κάτω άκρα. Στόλισέ τα! Φώτισε τη μουντή είσοδο του χειμώνα με έντονα χρώματα: Σκορπιοαφροδίτης παρούσης, προτείνω κάτι που να θυμίζει σκούρο κόκκινο κρασί, ή βαθύχρωμο ουίσκι. Διάλεξε και το πιο statement δαχτυλίδι σου, κι έτοιμη η ωραία της ημέρας!

 

Ζυγός

Εκτός από τα συναισθήματα και τις σχέσεις, ως κόρη της Αφροδίτης έχεις σε πολύ μεγάλη εκτίμηση ΚΑΙ τα χρήματα καθώς και τα υλικά αγαθά – όχι όμως με την έννοια που θα δίναμε σε κανένα γερο τσιφούτη! Απλώς καταλαβαίνεις πολύ καλά ότι σου λύνουν τα χέρια και σου δίνουν τη δυνατότητα να παραδίνεσαι στη γλυκιά ζωή χωρίς ανόητες σκέψεις τύπου «δεν έχω πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ». Αυτό (όχι συγκεκριμένα τον ΕΝΦΙΑ, το οικονομικό σου γενικότερα) αρχίζει να το δρομολογεί ο Νοέμβριος. Αρκεί να μην δώσεις πάλι δανεικά και αγύριστα σε συγκεκριμένο κόσμο που σε εκμεταλλεύεται, και αρκεί να μη λυσσάξεις στο shopping για να μη νιώθεις μόνη. Όχι τίποτε άλλο, αλλά αν είσαι μόνη δε θα είναι για πολύ, κατάλαβες;

bb tip: Αν το αίσθημα της ασφάλειας και της θαλπωρής ήταν fashion item, θα ήταν σίγουρα ένα εξαιρετικής ποιότητας αγαπημένο παλτό! Αν νιώθεις πλούσια και σπάταλη, κάνε την επένδυση και μην το πεις ούτε του παπά. Αν είσαι παιδί της βιοπάλης, κάνε μία επίσκεψη σε γιαγιά/μαμά/θεία, και με την πρόφαση ότι θα τη βοηθήσεις να καθαρίσει, παίξε τον Ιντιάνα Τζόουνς στη ντουλάπα της και ξέθαψε θησαυρούς! Δεν είχα βρει εγώ έτσι τω καιρώ εκείνω που ήμουν 19 μία μωβ, ΜΩΒ, 70s δερμάτινη καμπαρντίνα;

 

Σκορπιός

Έλα, έλα, έχουμε μπει πλέον πανηγυρικά στην εποχή σου, και όχι μόνο: οι μέρες έχουν άρωμα Αφροδίτης στο Σκορπιό, άρα εσύ είσαι απίστευτα σέξι ακόμα κι όταν έχεις μόλις ξυπνήσει με άσχετο παντελόνι φόρμας, το τετράφαρδο φούτερ του καλού σου και ψάχνεις τα γυαλιά σου για να δεις το ξυπνητήρι, να αποφασίσεις αν έχεις απολυθεί ήδη, ή προλαβαίνεις να το σώσεις. Μία πανσέληνος (6/11) στον τομέα των σχέσεων ενδέχεται να φέρει κάποιες πινελιές δράματος και υπερβολής στην οποία δε θέλω να ενδώσεις. Ξέρεις πού θέλω να ενδώσεις; Ξέρεις βέβαια – σε κάποιον που κάνει το αίμα σου να κυλάει ή να σταματάει στις φλέβες σου. Μάλλον πρόκειται για ένα πάθος που έχει επιβιώσει από 40 κύματα, οπότε ενέδωσε, και γαία πυρί μιχθείτω!

BB tip: Σε τι επενδύει τέτοιες μέρες μία Σκορπιός που σέβεται τον εαυτό της και τη φήμη της; Αν απάντησες «εσώρουχα» απάντησες σωστά! Είναι πολύ ωραία η αίσθηση πως, κάτω από τα ρούχα σου, είσαι ντυμένη για την πιο καυτή σου φαντασίωση. Και κοίτα να χαμογελάς συχνότερα – σου πάει, και τους μπερδεύει όλους πολύ χαριτωμένα!

 

Τοξότης

Να λοιπόν ένα κορίτσι που καταφέρνει να είναι απίστευτα σέξι μέσα στο sporty chic που τη βολεύει και τη χαρακτηρίζει! Και αυτό είναι και το αστρολογικό μήνυμα της εβδομάδας: να είσαι ο εαυτός σου, δίχως να καταπιέσεις τα «θέλω» σου και την αυτοέκφρασή σου. Προσοχή όμως ! Το όριο της αυτοέκφρασης είναι όταν πληγώνεται κάποιος άλλος. Κι επειδή αυτές τις μέρες οι κεραυνοβόλες καταστάσεις προκύπτουν χωρίς να σε ρωτήσουν αν είσαι δεσμευμένη ή όχι, καλό θα είναι να είσαι ξεκάθαρη προς όλες τις κατευθύνσεις και ειλικρινής, όσο θέλεις να είναι και οι άλλοι μαζί σου. Έτσι, κανείς δε μπορεί να σου προσάψει ο,τιδήποτε και να σου χαλάσει τη χαρά και τον ενθουσιασμό του καινούργιου!

bb tip: Συγγνώμη κιόλας, αν δεν βάλεις εσύ μπότες πάνω από το γόνατο ποια θα τις βάλει; Εγώ, το ταπεινό 1,60; Οι Τοξότριες συνήθως είτε είναι, είτε δίνουν την εντύπωση της ψηλής και αεράτης – κι όταν είναι όντως ψηλές, δεν είναι απλώς ψηλές, έχουν και τρία μέτρα πόδι! Οπότε;

 

Αιγόκερως

Με τον Άρη στο ζώδιό σου, οι ρυθμοί χτυπάνε κόκκινο και οι δοσοληψίες σου αποκτούν ένα χαρακτήρα άμιλλας και ανταγωνισμού (το καλό σενάριο) ή γίνονται απροκάλυπτα πολεμικές (το κακό σενάριο). Μία ερωτική φιλία από τα παλιά μοιάζει να σου χτυπά την πόρτα, έστω και ως ανάμνηση μόνο, κάθε φορά που τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλεις στη σχέση σου. Είναι όμως αυτό η λύση; Όχι βέβαια – η λύση είναι είτε να αποφασίσεις αν πρόκειται για φίλο ή κάτι άλλο, και να μείνεις πιστή σε αυτό που αποφάσισες. Ή, να το ζήσεις με όλες σου τις δυνάμεις και, αν είναι να μετανιώσεις, να μετανιώσεις για κάτι που έχεις κάνει, όχι για κάτι που θα μπορούσε να ήταν…

bb tip: Όταν ο Άρης, ο κατ΄εξοχήν αρσενικός πλανήτης, διελαύνει από το ζώδιό μας, το στοίχημα της καθεμιάς μας είναι να παραμείνει θηλυκή – και μάλιστα χωρίς να καταλήξει να είναι επιθετικά, ή κραυγαλέα θηλυκή, το άλλο δηλαδή άκρο. Τι κάνει λοιπόν η σοφή Αιγόκερως; Φροντίζει να έχει καθημερινά στο outfit της ένα έντονα θηλυκό αξεσουάρ. Μακριά, chunky σκουλαρίκια!

 

Υδροχόος

«Ημέρες καριέρας» θα μπορούσε να είναι και ο τίτλος της σεζόν ακόμα, μιας και τα γκάζια έχουν ξεκινήσει για τα καλά από ένα σύμπαν που έχει βάλει στόχο να σε κάνει, αν όχι διάσημη, έστω αναγνωρίσιμη! Συγκλονιστικά πράγματα, βλέπεις, συμβαίνουν, τόσο στο Σκορπιό που αποτελεί για σένα το ζώδιο που φωτογραφίζει την δημόσια εικόνα σου, όσο και στον Αιγόκερω των κορυφών και της καταξίωσης. Δική σου δουλειά είναι βεβαίως να δουλεύεις για 10 και να συνεχίζεις να χαμογελάς – πίστεψέ με όμως, όλο αυτό θα έχει πολύ μεγάλο αντίκρισμα και απολαβές, τόσο υλικές, όσο και ηθικές. Κι αυτό το τελευταίο για μία Υδροχόο είναι το σημαντικότερο όλων!

bb tip: Οι γυναίκες Υδροχόοι φημίζεστε για τους όμορφους, λεπτούς αστραγάλους σας. Οι κομψές γόβες της σεζόν είναι για σας – αλλά ακόμα και για τα πιο καθημερινά σας σύνολα, αφήστε ένα ιδιαίτερο καλσόν ή κολάν να δώσει την πινελιά της φινέτσας και του παιχνιδίσματος στην εικόνα σας!

 

Ιχθείς

Ο κυβερνήτης σου, ο ονειρικός, ομιχλώδης Ποσειδώνας, βρίσκεται στο… σπίτι του, δηλαδή στο ζώδιό σου! Λαμβάνοντας υπ’ όψιν πως είναι ο πλανήτης του άυλου, του ονείρου και της τέχνης, καταλαβαίνεις πόσο δημιουργική, ιδιαίτερη και βεβαίως γοητευτική μπορείς να γίνεις! Είναι και ο πλανήτης της εξαπάτησης και της ψευδούς εικόνας, αλλά εσύ είσαι καλό παιδί και δε θέλεις να κολυμπήσεις σε τέτοια νερά, διότι υπάρχει κάρμα (λέγε με και Κρόνο, ακόμα στο Σκορπιό) που βλέπει τα πάντα και γίνεται όσο σκληρό έχεις υπάρξει εσύ. Ευνοούνται οι έρωτες και οι σχέσεις που έχουν αύρα μέντορα-μαθήτριας και το αντίθετο. Ιδανικότατη περίοδος για να είσαι με κάποιον ο οποίος έχει να σου διδάξει, αλλά δεν έχει και κανένα κόμπλεξ να αφεθεί να μάθει από σένα. Υπέροχο δεν είναι;

bb tip: Ξέρεις πολύ καλά και το ξέρω κι εγώ, αστρολόγος άνθρωπος, ότι τα μάτια σου είναι σε θέση να πουν περισσότερα από όλα σου τα λόγια ή τις πράξεις! Οπότε, εκμεταλλεύσου το δυνατό σου σημείο με eye liner (και τίποτε άλλο) για πρωινά looks, και βαθιές, μυστηριώδεις σκιές για βράδια με νόημα, βάθος και …εξελίξεις!

 

* Αυτή την περίοδο η Αφροδίτη, βρίσκεται στον Σκορπιό.

 

Astrally yours,

 

ElizaBBeth

 

 

 

10 Σχόλια
  1. Ευχαριστούμε!Ευτυχώς που οι προβλέψεις ισχύουν από αύριο γτ πρέπει να βάλω κάτι πολύ θηλυκό!

  2. Αχ βρε κοπελιά είσαι και Σκορπιός. Μα εμείς δεν είμαστε στην πιο σέξι φάση μας όταν φοράμε φόρμες και ρούχα των αγαπημένων μας;;; Όσο για τα εσώρουχα δεν το συζητώ …. τώρα για το άλλο, εκεί που πρέπει να ενδώσουμε μέσα έπεσες αλλά αν κάνω αυτό που λες θα πληρώσεις μετά τον δικηγόρο;;;;;

  3. Ζω για να ξοδευω η ξοδευω για να ζω!!!χαχαχα shopping therapy κανει καλο στα νευρα!!
    Παλι καλα που εχουμε 10 ημερο εκπτωσεων τον Νοεμβριο!!

  4. Τι είσαι εσύ πουλάκι μου , που με κατάφερες να διαβάσω αστρολογική πρόβλεψη εν έτει 2014? Μωρέ μπράβο!!!!

  5. ti oraia pou ta les!!! mou aresei para poly, dineis nea pnoh sta zodia!!! k san psaraki pou eimai me kalopiases k me ton oneiriko posidona!!! ksekiname loipon dynamika me kales prooptikes gia mia supes ebdomada!!! se eyxaristoume ElizaBBeth
    a! ta bb tip me ksetrelanan se ola ta zodia!!! kisss

  6. Ωραία τα όσα γράφεις και εύχομαι να βγουν αληθινά και σύντομα…
    Φιλάκια και καλό ΠΣΚ σε όλες μας 🙂

  7. Μάλιστα….Τα διάβασα τα της παρθένου.Και κράτησα και σημειώσεις 😉 Καλό βράδυ…ΜΟΥΤΣΣΣΣΣ

  8. Λατρεύω τις γόβες και τα κολάν!!!! Και αισιοδοξώ ότι όλη αυτή η “βαβούρα”που επικρατεί την εργασία μου,δεν μπορεί,σε κάτι καλό θα βγάλει και σε εμάς τα ταλαίπωρα από τον Κρόνο στο Σκορπιό Υδροχοάκια!

  9. Hello, BB girlzzzzzz – και δικηγόρους θα πληρώσουμε, και τα σπασμένα θα πληρώσουμε, και θα χαμογελάμε και θα ομορφαίνουμε σε πείσμα μίζερων καταστάσεων!
    Στις 6/11 έρχεται μία πυρηνική (επιεικώς) πανσέληνος, για την οποία θα μιλήσουμε εκτενώς. Πάντως, αν έπρεπε να αποκρυπτογραφήσω το τί λεν αυτές τις μέρες οι ουρανοί, θα ήταν “ζήσε”.
    Πάθος. Σε όλα. Και όλα για όλα.
    Σας φιλώ ετερομαγούλως όλες, και εύχομαι μία υπέροχη εβδομάδα να έχουμε!
    Astrally Yours,
    ElizaBBeth

  10. λες να ερωτευτούν αυτόν τον μήνα τα Παρθενάκια;;άντε να δούμε…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.