Guest Post: Ανταπόκριση από Λονδίνο και Guerlain!

 

Guerlain_A_Night_at_the_Opera_holiday_2014_makeup_collection1

 

Καλημέρα bbgirls, από ένα κρύο αλλά Χριστουγεννιάτικα στολισμένο Λονδίνο!

Οι βιτρίνες των μεγάλων πολυκαταστημάτων έχουν στολιστεί γιορτινά, τα Χριστουγεννιάτικα φώτα ανάβουν κάθε βράδυ στους κεντρικούς δρόμους και όλοι ψωνίζουν δώρα και στολίδια και προετοιμάζονται για τις γιορτές. Οι Χριστουγεννιάτικες συλλογές των εταιρειών καλλυντικών και αρωμάτων, έχουν ήδη καταλάβει τα ράφια και πολλά είδη είναι από τώρα σε έλλειψη!

 

Ο οίκος Guerlain – προσωπική μου αδυναμία – λάνσαρε για άλλη μια χρονιά μια εξαιρετική συλλογή μακιγιάζ με τίτλο “Μια βραδιά στην όπερα” και χρησιμοποίησε για το κυρίως κομμάτι της το μπουκάλι του θρυλικού Coque d’Or,  το οποίο δεν κυκλοφορεί πια -δυστυχώς!.

 

Το Coque d’Or πρωτοκυκλοφόρησε το 1937 και πήρε το όνομά του από την όπερα του Nikolai Rimsky – Korsakov, καθώς ο Jacques Guerlain το αφιέρωσε στον φίλο του Sergei Daghilev – και είναι ένα χαρακτηριστικό chypre / ανατολίτικο  με νότες εσπεριδοειδών και πορτοκαλιού, ροδάκινου, ίριδας, γαρύφαλου, τριαντάφυλλου, βιολέτας, Oakmoss, σανταλόξυλο, δέρμα, κεχριμπάρι και λάβδανο.

 

opera-guerlain

 

 

Η συλλογή αποτελείται από την ιριδίζουσα πούδρα στο εν λόγω μπουκάλι, η οποία έχει μια πάρα πολύ αχνή μυρωδιά η οποία δεν ξέρω κατά πόσο ανταποκρίνεται στο άρωμα, αλλά είναι εξαιρετικά λαμπερή και χρυσαφένια τη φαντάζομαι τέλεια στα μαλλιά για εξαιρετική λάμψη, την παλέττα Petrouchka με σκιές για τα μάτια αλλά και ρουζ , 3 βερνίκια νυχιών – δύο σε χρυσαφί αποχρώσεις και ένα κόκκινο, το Guerlain Rouge G σε κόκκινη φλογερή απόχρωση, 2 ακόμη διπλές παλέττες με σκιές ματιών και δύο κραγιόν Rouge Automatique και τέλος τη νέα έκδοση των Meteorites Perles d’Etoile .

 

 

 

guerlain-a-night-at-the-opera-holiday-collection-2014-4

 

 

 

Όλα τα προιόντα είναι εξαιρετικής ποιότητας και σίγουρα μπορούν να φορεθούν και μετά τη γιορτινή περίοδο – φαίνεται άλλωστε από το γεγονός ότι το Rouge G  και οι Meteorites  είναι ήδη sold out (!) από το site του John Lewis που τα έχει σε αποκλειστικότητα.

 

 

 

guerlain-palette

 

Όσο για μένα θα πρέπει να διαλέξω μόνο κάτι μικρό και για αργότερα καθώς το budget  μου το τίναξα τον προηγούμενο μήνα όταν αγόρασα το νέο Guerlain Santal Royal – οι αδυναμίεςδεν κρύβονται!

 

santal-royal-1

 

 

Σύντομα και με φωτό από το στολισμένο Λονδίνο!!

Φιλιά πολλά
MariaA

 

 

 

Μετά από αυτά που μας έγραψε η MariaA, εμπνεύστηκα πάλι και ήθελα να σας δείξω αυτό: To Opera house στην Odessa, της Ουκρανίας…

 

2008-08-11-ukraine-odessa-275-opera-house-9-stitch-1

 

 

odessa-opera-house-2

 

 

…αλλά να ακούσουμε και αυτό: Luciano Pavarotti, Nessun Dorma, Puccini.

 

 

 

 

Καλή εβδομάδα, bb girls.

 

 

12 Σχόλια
  1. Αγαπημένα όλα αλλά δυστυχώς λόγο τιμής φέτος δεν ξέρω αν έχω την ευκαιρία να πάρω κατι, οπότε ευχαριστούμε για το post παίρνουμε λίγο τον αέρα και την μυρωδιά τους..!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 μου φτιάξατε την μέρα!!

  2. ΠΟΣΟ ΤΕΛΕΙΑ ΌΛΑ ΜΑ ΟΛΑ!!!! Μαρία, πόσο σ ευχαριστούμε γι΄αυτη τη νοητή αποδραση και την μαγικη βραδυά, ακόμα κι αν αδυνατούμε να τη ζήσουμε… ντυμένες με μιά βαριά μακριά τουαλέττα, εναποθέτοντας τα στολισμένα με μακριά γάντια χέρια μας, κρατώντας τα κυάλια του θεωρείου….. και αστράφτοντας μ’ αυτο το λαμπερό άρωμα – πούδρα κι αυτό το θεικό κόκκινο κραγιόν (ένα με τα βελούδινα καθίσματα)…. Ονειρα γλυκά ΒΒGirls!

  3. @Stella , αυτή η εικόνα μου ήρθε και μένα στο μυαλό μόλις είδα τη φωτογραφία της όπερας. Τι ωραία η παλετίτσα με τα ρούζ και τις σκιές!!!! .Όνειρα….

  4. Σε ευχαριστώ Μαρία για την υπέροχη ενημέρωση για τα προϊόντα της Guerlain της οποίας λατρεύω τα πολυτελή της αρώματα αλλά και τα προϊόντα μακιγιάζ.
    Τζούλια συγχαρητήρια τόσο για τις υπέροχες φωτογραφίες από την όπερα της Odessa όσο και για την υπέροχη άρια Nessun Dorma με την εκπληκτική φωνή του πολυαγαπημένου μου Luciano Pavarotti που επέλεξες να συνοδεύσεις και να κλείσεις το άρθρο της Μαρίας
    Φιλάκια bbgirls και ευχές για μια όμορφη εβδομάδα 🙂

  5. Καλησπέρα !! Χαίρομαι που σας άρεσε και η Τζούλια το έντυσε τελεια το Post! Μια βραδιά στην όπερα δεν θα τη ζήσουμε αλλά λέω να ζήσω δύο τρία Christmas parties και μια βραδιά στο Old Vic να δω την Christine Scott Thomas να παίζει Ηλέκτρα!

  6. Καλησπέρα και καλή μας εβδομάδα! Για άλλη μια φορά με ταξίδεψαν οι ωραίες φωτογραφίες και οι ωραιότατες περιγραφές!!Αγαπώ Guerlain,από τα πρώτα μου ακριβά αρώματα ήταν η υπέροχη Samsara που το εκπληκτικό κόκκινο μπουκάλι της στόλιζε την τουαλέτα μου μαζί με την Opium όλη την εφηβεία μου και που έχω συνδέσει το μεθυστικό της άρωμα με πολύ όμορφες στιγμές!

  7. Τζα!!!Καλησπέρα bbgirls.Πολύ ωραία συλλογή.Αν έπρεπε να διαλέξω μόνο ένα αυτό θα ήταν η ιριδίζουσα πούδρα.Μου αρέσουν τα αστραφτερά και φαντάζομαι(δηλαδή είμαι σίγουρη) ότι θα άδειαζα όλο το μπουκάλι επάνω μου με τη μία..Φιλιάααα

  8. Καλημέρα!Αν κάποια έπρεπε να επενδύσει σε ένα χριστουγεννιάτικο λανσάρισμα αυτό θα ήταν σίγουρα της guerlain.Η συλλογή είναι αναμφίβολα η καλύτερη που έχω δει κ δεν νομίζω να δω κ καλύτερη.
    Η αίθουσα όπερας στην Ουκρανία καθώς κ το τραγούδι ταιριάζουν τέλεια με την παρουσίαση της guerlain.Περιμένουμε φωτό από το υπέροχο Λονδίνο.

  9. @MariaA Μαράκι μου, τι υπέροχο, θα πας στο Old Vic!!!! Πρίν κάποια χρονια, είχα δει εκει την θεατρική μεταφορά του “Ολα για τη μητέρα μου”! Πόσο τέλεια ανάμνηση!

  10. έχω 2 διαφορετικές πούδρες στο μπουκάλι μια ασημι και μια χρυσαφι από πιο παλιες κυκλοφρίες και τις λατρεύω… Βέβαια τώρα κάθονται και τις βλέπω αισθάνομαι ότι μεγάλωσα αλλά στολίζουν την κρεβατοκάμαρα μου!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.