Άστρα Weekly (women only) Προβλέψεις από 14 έως 20 Νοεμβρίου

stars-221

 

Κριός

Venus in furs: Όταν η ερωτική, εμμονική και ζηλιάρα Αφροδίτη στο Σκορπιό συναντά τον Κρόνο, σίγουρα φορά γούνες. Αφ΄ενός γιατί είναι μία Αφροδίτη που ψυχραίνει αισθητά, αφ΄ετέρου γιατί είναι μία Αφροδίτη που επιζητά την υλική ασφάλεια και την κοινωνική καταξίωση. Θέματα κοινής περιουσίας και διαχείρισης με το σύντροφο, αλλά και θέματα χρεών και διευθέτησής τους μπορούν τώρα να λυθούν δίχως να λυθεί και ο δεσμός σας. Προϋπόθεση; Να είσαι διατεθειμένη να υιοθετήσεις Αφροδίσια πειθώ, και Κρόνια πειθαρχία!

Fall in love, quit your job, buy a ticket, never return:  Από 16/11 η Αφροδίτη γίνεται ελεύθερη, ταξιδιάρα ψυχή, μιας και περνά στο ζώδιο του Τοξότη – και ένα πράγμα είναι καλύτερο από μία απόδραση: μία απόδραση για δύο! Οργάνωσέ το όλο εσύ, και σερβίρισέ το με χαμόγελο!

 

Ταύρος

Venus in furs: Μία σχέση κρίνεται; Μία σχέση σοβαρεύει; Ένας έρωτας (Αφροδίτη) δημοσιοποιείται και παίρνει επίσημη χροιά (Κρόνος); Σε κάθε περίπτωση, η σύνοδος Αφροδίτης / Κρόνου στον 7ο ηλιακό σου οίκο σηματοδοτεί μία αλλαγή της ερωτικής σου ζωής προς το …σοβαρότερο, και το πιο κοινωνικά παγιωμένο. Καλό θα είναι να κρίνεις το σύντροφό σου με ψυχραιμία, και να βλέπεις τα πράγματα σε βάθος χρόνου. Για την ακρίβεια, ο χρόνος είναι σύμμαχος – εκμεταλλεύσου τον για να σου αποδείξει λόγια και να σου ξεγυμνώσει πρόσωπα και καταστάσεις!

Fall in love, quit your job, buy a ticket, never return: Η φράση που φωτογραφίζει την Αφροδίτη στον Τοξότη (από 16/11) και, εκτός από sex at first sight που δεν το πολυσυνηθίζεις αλλά είναι και μη σου τύχει, μπορεί να σου φέρει κι έναν άλφα παρορμητισμό  σε θέματα κοινών οικονομικών με το σύντροφο. Μείνε στο fair play!

Δίδυμοι

Venus in furs: Με τη σύνοδο Αφροδίτης/Κρόνου στον τομέα του ωροσκοπίου σου που ορίζει την εργασιακή σου καθημερινότητα και τη ρουτίνα, αλλά και πράγματα όπως η υγεία και το σώμα σου, έχεις μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να συνδυάσεις χάρη, ταλέντο, ομορφιά και πειθαρχία. Φυσικά καταλαβαίνεις πόσο θανατηφόρα επιτυχής είναι ο συνδυασμός ώστε να πείσεις κόσμο να δει σοβαρά τις επαγγελματικές σου ιδέες, αλλά δε θα βρεις και καλύτερη εβδομάδα για οδοντίατρο, γιόγκα ή γυναικολογικό τσεκ απ!

Fall in love, quit your job, buy a ticket, never return! Αυτά και άλλα τόσα σου λέει η Αφροδίτη στον Τοξότη (από 16/11), υπό το φως της οποίας ο έρωτας μπορεί να είναι λίγο πιο…intellectual από το μέσο όρο, αλλά ακόμα και αλλοδαπός, ή κάποιος που έχει σχέση με το εξωτερικό. Επίσης, έχουν την τιμητική τους οι σχέσεις μέντορα/μούσας. Κάποιος που θαυμάζεις τόσο, ώστε να τον αφήσεις να σε πλάσει όπως θέλει…

Καρκίνος

Venus in furs: Στο παθιασμένο, ερωτικό και σκοτεινό περιβάλλον του Σκορπιού, συναντιέται σε ένα underground ραντεβού η Αφροδίτη, με τον Κρόνο. Στον 5ο ηλιακό σου οίκο του έρωτα, του φλερτ και της δημιουργικότητας, ο συνδυασμός του Αφροδίσιου ερωτισμού με το Κρόνιο πείσμα και την απαράμιλλη πειθαρχία, είναι σχεδόν ανίκητος. Και ναι, η σύνοδος (12/11) μπορεί κάλλιστα να σηματοδοτεί την αρχή μίας περιόδου όπου θέτεις τις βάσεις σε κάτι δημιουργικό δικό σου, ή που ερωτεύεσαι κάποιον με τον οποίο σας χωρίζουν η ηλικία, ή η κοινωνική θέση, αλλά σας ενώνει το πάθος!

Fall in love, quit your job, buy a ticket, never return!: Η εργασιακή καθημερινότητα γίνεται λίγο πιο ευχάριστη, και ίσως για αυτό να φταίει κι ένας καινούργιος, γοητευτικός συνάδελφος! Φταίει και η Αφροδίτη, που από 16/11 περνά στο φλογερό Τοξότη και σκορπίζει την αισιοδοξία της, κάνοντάς σε να πιστεύεις σε θαύματα και να εργάζεσαι για να τα κατακτήσεις με χαμόγελο!

 

 

Λέων

Venus in furs: Στον 4ο ηλιακό σου οίκο που μιλά για Οικία και Οικογένεια, για Βάσεις αλλά και για την ιδιωτικότητά σου και το άβατο του κόσμου σου, έχουμε σήμερα, 12/11 μία υπέροχη σύνοδο Αφροδίτης / Κρόνου. Η σύνοδος ευνοεί την πίστη και την κατανόηση, στηρίζει…θεμέλια οίκων και ενώνει οικογένειες και ζευγάρια υπό κοινούς στόχους. Ναι, αυτό δε θα γίνει χωρίς να βάλεις νερό στο κρασί σου – αλλά το αντίδωρο είναι μία ηρεμία και μία αίσθηση ασφάλειας που είχες καιρό να νιώσεις και θα σου έρθει σα βάλσαμο, παραδέξου το.

Fall in love, quit your job, buy a ticket, never return!: Η Αφροδίτη εισέρχεται στον λαμπερό, αισιόδοξο Τοξότη, και το φλερτ έχει την τιμητική του – και μάλιστα φλερτ όπως σου αρέσει, με κοκτέιλς, swing και υπέροχες συζητήσεις πασπαλισμένες με χιούμορ και σεξ απίλ! Υπό το φως αυτής της Αφροδίτης ο έρωτας έχει κάτι από τη μαγεία των ραντεβού των λυκειακών μας χρόνων, lucky little you!

Παρθένος

Venus in furs: Δώρο Θεού για κάθε Παρθένο που σέβεται τον εαυτό του και τη φήμη του, η σύνοδος Αφροδίτης/Κρόνου στο Σκορπιό απόψε το βράδυ! Αφορά αμιγώς την επικοινωνία σου, όπου η σκοτεινή γοητεία και η πειθώς συνδυάζεται με το Κρόνιο άρωμα του «εννοώ αυτά ακριβώς που λέω, και δε σηκώνω και πολλά πολλά». Έχε επίσης υπ΄όψιν σου ότι αυτή την αύρα αποκτούν και οι σχέσεις με αδέλφια, θείους και θείες, εξαδέλφια και γείτονες (και καταλαβαίνεις τι αβάντα έχεις αν είσαι διαχειρίστρια στην πολυκατοικία σου και θέλεις να εισπράξεις κοινόχρηστα, ε;)

Fall in love, quit your job, buy a ticket, never return!: Στις 16/11 η Αφροδίτη αφήνει τα σκοτεινά πεδία του Σκορπιού και την ψυχρότητα του Κρόνου, για τον εύθυμο, φιλοσοφημένο και αισιόδοξο κόσμο του Τοξότη – και επισήμως, η ατμόσφαιρα στο σπίτι γίνεται ήρεμη, αγαπησιάρικη και, γιατί όχι, γιορτινή!

 

Ζυγός

Venus in furs: Η κυβερνήτης σου, η παντοδύναμη Αφροδίτη, συναντά τον αυστηρό, υπολογιστή Κρόνο στο πεδίο των οικονομικών σου – κάτι που αποτελεί εξαιρετική συγκυρία. Αφ΄ενός η Αφροδίτη φέρνει χρήματα, κέρδος, άνεση, αφ΄ετέρου ο Κρόνος φροντίζει ώστε, αν πρόκειται για ένα επιχειρηματικό εγχείρημα ή μία επαγγελματική κίνηση, να έχει διάρκεια και θεμέλια. Γενικά, ευνοείται ο,τιδήποτε έχει σοβαρό σχεδιασμό, δομή, και μακρόπνοο όραμα!

Fall in love, quit your job, buy a ticket, never return!: …και παράλληλα με όλα αυτά τα θετικά περί χρημάτων, κοινωνικοποιείσαι ως εκεί που δεν πάει άλλο, από 16/11 που η Αφροδίτη εισέρχεται στον Τοξότη, και οι ερωτικές γνωριμίες στο κοντινό, άμεσο περιβάλλον σου, δίνουν και παίρνουν!

Σκορπιός

Venus in furs: Στο ζώδιό σου η θαυμάσια, άκρως ευνοϊκή σύνοδος Αφροδίτης/Κρόνου,  και η γοητεία σου είναι άμεση, υποβλητική και επιβλητική. Τώρα είναι η ώρα να βάλεις βάσεις σε ένα νέο κεφάλαιο που θέλεις να ξεκινήσεις στη ζωή σου – η αστρολογική συγκυρία είναι θαυμάσια για ενάρξεις που θέλουμε να αποδώσουν εις βάθος χρόνου, για επισημοποίηση μίας σχέσης, ή, λόγω της …περιοριστικής Κρόνιας επιρροής, για να σταματήσεις μία κακή συνήθεια όπως το κάπνισμα, ή να αρχίσεις μία δίαιτα (την οποία, Κρόνου παρόντος, δε θα προδώσεις ούτε κατά μισή μπουκιά!)

Fall in love, quit your job, buy a ticket, never return!: Η Αφροδίτη από 16/11 δουλεύει υπερωρίες για τα οικονομικά σου, από τον αισιόδοξο Τοξότη. Ίσως χρειαστεί να ρισκάρεις λίγο, στο πλαίσιο όμως της λογικής κι όχι του παρακινδυνευμένου τζόγου. Ισχύει απόλυτα εδώ η παλιά ρήση, «η τύχη βοηθά τους τολμηρούς».

Τοξότης

Venus in furs: Ξέρω ότι φοβάσαι τον Κρόνο (γενικά) περισσότερο κι από το ice bucket challenge, αλλά η σύνοδός του με την Αφροδίτη στον τομέα του υποσυνειδήτου, των φοβιών και των κρυμμένων καταστάσεων μόνο καλό σου κάνει. Πρωτίστως διότι φέρνει στο φως ό,τι κρυμμένο, άρα και τυχόν ψέματα που έχεις ακούσει και τα πίστεψες για αλήθειες. Η σύνοδος βοηθά να συγκεκριμενοποιήσεις φόβους σου, και να τους νικήσεις – επίσης, «προσγειώνει» χρήσιμα κάποια όνειρά σου, ώστε να μπορέσεις να τους δώσεις σάρκα και οστά.

Fall in love, quit your job, buy a ticket, never return!: Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τις 16/11, λάμπεις κι αστράφτεις, και μαγνητίζεις όπως η φλόγα του κεριού τις πεταλούδες! Εσύ για σένα, νιώθεις πλήρης, χαρούμενη, κι έτοιμη για νέες περιπέτειες! Πολύ πιθανό αυτό το διάστημα ένα ταξίδι για δύο!

Αιγόκερως

Venus in furs: Ο κυβερνήτης σου, ο Κρόνος, είναι το χέρι του κάρμα στην αστρολογία, και συναντά την Αφροδίτη σε μία σύνοδο μεγατόνων στο Σκορπιό, στον 11ο ηλιακό σου οίκο της φιλίας. Και τώρα για πες μου, ποιος είναι αυτός ο φίλος που διατυμπανίζεις πως είναι φίλος κι αδερφός, και πως εσύ κι αυτός ποτέ και απαπά, ενώ κατά βάθος η καρδιά σου φλέγεται; Διότι η Αφροδίτη στο Σκορπιό είναι μία Αφροδίτη σκοτεινή, ενστικτώδης και πανίσχυρη, ο δε Κρόνος δεν τα πάει καλά με τα ψέματα, ιδίως αυτά που λέμε στον εαυτό μας. Ετοιμάσου για βεγγαλικά!

Fall in love, quit your job, buy a ticket, never return!: Η φράση αυτή φωτογραφίζει ειλικρινά τον παλμό της καρδιάς σου από τις 16/11 και μετά, όταν η Αφροδίτη περνά στον ταξιδιάρη Τοξότη. Θα έδινες χρόνια από τη ζωή σου για να χαθείς μαζί του κάπου, δε σε νοιάζει καν που, κι αγκαλιά να βαδίζετε στους μεγάλους τους δρόμους. Τα δικά μας τα νέα για σένα, είναι ότι δεν είναι ανέφικτο, ξέρεις.

Υδροχόος

Venus in furs: Στον τομέα της καριέρας σου, της δημόσιας εικόνας και της έκθεσης στο κοινό η δυναμική σύνοδος Αφροδίτης – Κρόνου, η οποία μας λέει τι; Σχεδίασε καλά, και σχεδίασε προκαταβολικά. Πάρε το ταλέντο ή την αγάπη σου και κάνε την επάγγελμα για το οποίο θα παραμιλάνε όλοι. Δώσε ψυχή, αλλά μην σπαταλάς ψυχή – έχει διαφορά. Χτίσε σε γερές βάσεις, αν δε θες να δεις τα δημιουργήματά σου να γκρεμίζονται σαν πύργοι από άμμο κι αλάτι. Αγάπα αυτό που κάνεις – ό,τι και αν είναι αυτό. Αν έχεις προσληφθεί για να φτιάχνεις καφέ, φτιάξ’τους τον καλύτερο καφέ που έχουν πιει ποτέ. Χαμογέλα.

Fall in love, quit your job, buy a ticket, never return!: Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη από 16/11 εξασφαλίζει πως οι φίλοι σου είναι εκεί, και είναι κεφάλαιο στη ζωή σου. Ιδιαίτερη βοήθεια μπορεί να προκύψει από μία γυναίκα φίλη, και βεβαίως ο έρωτας μπορεί να σου έρθει μέσα από παρέες ή ομάδες στις οποίες συμμετέχεις.

Ιχθείς

Venus in furs: Η σύνοδος Αφροδίτης / Κρόνου στο μοιραίο και καρμικό ζώδιο του Σκορπιού, είναι μία υπέροχη ένδειξη για έναρξη σπουδών, ενός σεμιναρίου, κάποιου μεταπτυχιακού… Γενικά, οποιουδήποτε κύκλου σπουδών θα σε βοηθήσουν να πας παρακάτω, να αυξήσεις το κύρος σου αλλά και το εισόδημά σου, να αναδείξεις ταλέντα. Η επιτυχία του εγχειρήματος βέβαια προϋποθέτει πειθαρχία και δέσμευση – για Κρόνο μιλάμε, άλλωστε!

Fall in love, quit your job, buy a ticket, never return! : Η Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 16/11 και μετά, φροντίζει οι επαγγελματικές σου ανησυχίες και φιλοδοξίες να γίνουν αντιληπτές από ανθρώπους που μπορούν, και θέλουν να σε βοηθήσουν να πετύχεις. Οπότε είναι θαυμάσια περίοδος για επαφές με άτομα κύρους και επιρροής, αλλά και για να ζητήσεις οικονομική στήριξη στα φιλόδοξα σχέδιά σου!

7 Σχόλια
  1. Τζα!!!Καλησπέρα παρεάκι μου.Αυτό το δε σηκώνω και πολλά πολλά περιγράφει ακριβώς πώς αισθάνομαι από το απόγευμα (και άρχισαν να το αισθάνονται έντονα όσοι είχαν την τύχη ή την ατυχία να μιλήσουν μαζί μου)Ευχαριστώ Elizabeth Φιλιάααααα

  2. Kalhspera!!! Perimenw pws k pws thn eisodo ths Afrodiths ston zwhro Toxoth pou gia emas tous Udroxoous sigoura tha einai pio eunoikh apo th thesh pou einai twra sto skoteino Skorpio..toulaxiston gia mena htan too much

  3. Darling BBs,
    σας ετοιμάζω αρθράκι τις επόμενες ημέρες περί…Αφροδίτης!
    Απλό και κατανοητό, κι ελπίζω fun, για όλες εσάς που θέλετε να τιμήσετε τη …θεά μέσα σας.
    (θα σας βοηθήσει να δείτε πολλά πράγματα με άλλο μάτι, και να καταλάβετε τον εαυτό σας λίγο καλύτερα!)
    Μέχρι τότε, ας περιμένουμε την πανηγυρική της είσοδο στους…Κενταύρους.
    @maryl, επαγγελματικά / κοινωνικά, η σύνοδος η συγκεκριμένη με τον Κρόνο είναι απίστευτα ευεργετική πάντως, να ξέρεις!
    Kissezzzzzzzz

  4. Τι ωραία,τα αιγοκεράκια θα κάνουν πολλά ταξίδια φέτος απ’ό,τι φαίνεται.Ναι,θέλω να ταξιδεύω συνέχεια.Πέρυσι,ήταν μια δύσκολη χρονιά για μένα κ θεωρώ ότι φέτος θα χαλαρώσω,θα δοκιμάσω καινούργια πράγματα που θα μου αρέσουν πολύ!

  5. @ElizaBBeth Ευτυχώς γιατί,ειδικά τη συγκεκριμένη περίοδο,με ενδιαφέρουν πολύ τα επαγγελματικά! Περιμένω πώς κ πώς το άρθρο περί Αφροδίτης!

  6. @ElizaBBeth: Δεν θα μπορούσες να το είχες γράψει καλύτερα: “Μεγάλο κεφάλαιο οι φίλοι στη ζωή σου”.. Τελικά, μάλλον κάτι έχω καλά, για να μου αξίζουν αυτοί οι φίλοι, όταν τα “άλλα” στραβώνουν.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.