8 Μust have προϊόντα για χείλη και νύχια.

 

lips-nails-open (2)

 

Χωρίς να είμαι η μεγαλύτερη fan του φθινοπώρου και του χειμώνα, μπορώ να παραδεχτώ πως υπάρχουν δυο-τρεις λόγοι που με κάνουν να εκτιμώ ιδιαίτερα αυτές τις εποχές. Ο ένας είναι τα χρώματα. Τα χρώματα που κυριαρχούν στη μόδα και στο μακιγιάζ. Το πάντα κλασσικό μαύρο, το εκλεπτυσμένο μπεζ, τα ερωτικά κόκκινα και τα burgundy, τα μπλε, τα πράσινα και άλλες βαθιές αποχρώσεις, απογειώνουν το στυλ και δίνουν τροφή στη φαντασία μας για μοναδικούς συνδυασμούς και ξεχωριστές εμφανίσεις.

 

Κι επειδή στο “beauty” κομμάτι όταν μιλάω για χρώμα τα μυαλό μου οδηγείται κατευθείαν στα χείλη και στο μανικιούρ, ετοίμασα μια μικρή λίστα με τα αγαπημένα μου φθινοπωρινά-χειμερινά προϊόντα για τα χείλη και τα νύχια.

 

Θα ξεκινήσω με Korres μια και ορισμένα από τα προϊόντα του μακιγιάζ του κυριολεκτικά τα έχω “λιώσει”.  Από τα Rasberry Twist Lipsticks, ξεχώρισα τα Dramatic και Seductive. Ένα πλούσιο μοβ-ροζ το πρώτο και ένα βαθύ, σοφιστικέ κόκκινο το δεύτερο, και τα δύο είναι ιδανικά για την εποχή που διανύουμε. Μου αρέσει πολύ η εφαρμογή τους και το αποτέλεσμα που δημιουργούν στα χείλη. Είναι σε μορφή μολυβιού, εφαρμόζονται με δύο κινήσεις και προσφέρουν ζουμερό χρώμα, με λάμψη και πολύ καλή διάρκεια.

 

RASPBERRY-TWIST-LIPSTICK_DR

 

 

 

 

RASPBERRY-TWIST-LIPSTICK_SE

 

 

Στα βερνίκια νυχιών τώρα, τρεις είναι οι αποχρώσεις που με εντυπωσίασαν και περιέχονται όλες στη limited edition συλλογή “Chic” για το φθινόπωρο και το χειμώνα του 2014. Τα Delicate Violet (77), Classy Beige (40) και Dreamy Grey (70) είναι ότι καλύτερο θα μπορούσα να φανταστώ για το πιο κομψό και μοντέρνο μανικιούρ της περιόδου.

 

NAIL-COLOUR_AW-14_15-COLLEC

 

 

Συνεχίζω με Essie και δύο βερνίκια νυχιών που πραγματικά ξεχωρίζουν. Το fall in line από τη φθινοπωρινή συλλογή είναι ένα εντυπωσιακό γκρι-πράσινο με υπέροχους ιριδισμούς. Κάθε φορά που το έχω στα νύχια μου όλες με ρωτάνε ποιο βερνίκι χρησιμοποίησα. Το double breasted jacket από την winter collection 2014 είναι ένα ζουμερό ρόδινο, πολυτελές και μοντέρνο. Δεν σας κρύβω μάλιστα πως με το που το είδα, το μυαλό μου ταξίδεψε κατευθείαν στα Χριστούγεννα.

 

05_Double_Breasted_Jacket_S

 

 

fall-in-line

 

 

H αδυναμία μου στα κραγιόν Lip Velvet της Burberry είναι μεγάλη. Είναι πραγματικά βελούδινα, με έντονο, πολυτελές χρώμα και εντυπωσιακή διάρκειά κι ανθεκτικότητα. Επίσης είναι ματ χωρίς να ξηραίνουν τα χείλη. Χαρίζουν sexy αποτέλεσμα και κάνουν τα χείλη να φαίνονται περισσότερο σαρκώδη. Οι νέες αποχρώσεις είναι εκπληκτικές για φθινόπωρο και χειμώνα. Και τώρα που το σκέφτομαι, μάλλον θα πρέπει να ανανεώσω το νεσεσέρ μου με κάποιο Lip Velvet lipstick γιατί το αγαπημένο μου Antique Pink είναι στα τελευταία του. Προσανατολίζομαι στην απόχρωση Bright Poppy (311), νομίζω πως είναι από τις καλύτερες της συλλογής.

 

 

1_Burberry_Lip_Velvet_Lipst

 

 

Και εφόσον μιλάμε για κραγιόν, φυσικά δεν θα μπορούσα να παραλείψω τη συλλογή Rouge Ecstasy από Armani. Αν δεν την έχετε δοκιμάσει, δύσκολα θα καταλάβετε τι είναι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει. Επιτομή του στυλ και της πολυτέλειας, τα κραγιόν Rouge Ecstasy έχουν ανάλαφρη υφή σαν μετάξι, έντονη απόδοση χρώματος, διάρκεια και σταθερότητα. Ενυδατώνουν τα χείλη, τα προστατεύουν και απλώνονται ομοιόμορφα. Στη συλλογή έχω βρει κάποια από τα ομορφότερα κόκκινα, ενώ απ’όσο πληροφορήθηκα τώρα εμπλουτίστηκε με τρεις νέες αποχρώσεις. Τα νέα Spice, Orient και Sultan είναι τρία φωτεινά κόκκινα, εμπνευσμένα από τα πιο πολύτιμα μπαχάρια του κόσμου.

 

 

armani-1

 

 

 

armani-2

 

 

armani-3

 

 

Στα Lacquer Rouge της Shiseido προστέθηκαν πέντε νέες αποχρώσεις, ιδανικές για φθινόπωρο και χειμώνα. Έντονο χρώμα με λάμψη και ζουμερό τελείωμα κάνει τα χείλη να φαίνονται ομορφότερα, ενώ η ενυδατική τους σύνθεση συμβάλλει στην βελτίωση της υφής των χειλιών. Ξεχώρισα το RD529, το δραματικό μοβ-κόκκινο της συλλογής.

 

 

images

 

Η νέα σειρά Color Drama της Maybelline New York αποτελείται από οκτώ κραγιόν σε μορφή μολυβιού. Χαρακτηριστικό τους είναι η εύκολη εφαρμογή και η υψηλή ένταση χρώματος με ματ τελείωμα. Εκτός από την απόδοση, θα λατρέψετε και τη τιμή τους (5.99 ευρώ)!

 

994482_858161464208781_7871611379895575764_n

 

Για το τέλος, θα επιστρέψω στα βερνίκια και συγκεκριμένα στη συλλογή Dark Sides of Grey της L’Oreal Paris. Μοναδικές γκρι αποχρώσεις με ποικιλία στα τελειώματα συνθέτουν το απόλυτο χειμερινό trend και απογειώνουν το μανικιούρ.

 

 

Loreal-Dark-Side-of-Grey-895-Power-Potion-892-Totally-Drsquoaccord-893-Secret-Wish-890-Masque-Lover_zps21ea8077

 

 

Τώρα όμως λέω να κλείσω αυτό το post γιατί κινδυνεύει να βγει τεράστιο. Γυναίκες είστε όμως και με καταλαβαίνετε. Πως γίνεται να μην παρασυρθείς όταν μιλάς για κραγιόν και βερνίκια νυχιών; Ε δεν γίνεται.

 

Έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω προϊόντα;

 

Ποιο ξεχωρίσατε;

 

Iωάννα Μανέτα

 

 

 

8 Σχόλια
  1. Καλημερα κοριτσια απο ολα αυτα εχω αγορασει το Color Drama της Maybelline New York πολυ καλο για την τιμη του…. ωραια χρωματα, ματ αποτελεσμα και διαρκεια!! επισης απο αυτα το κραγιον Burberry μου αρεσει πολυ

  2. Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα κάποιο από τα πιο πάνω προιόντα, αλλά φαίνονται τόσο ελκυστικά που θαθελα να τα δοκιμάσω όλα!

  3. Καλησπέρα!Δεν έχω δοκιμάσει κανένα από αυτά αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω το lacquer rouge shiseido.

  4. Τζα!!!Το Lacquer Rouge της Shiseido κάτι μου κάνει…Φιλιά

  5. Λατρεύω τα Twist Lipisticks του Korre και τα Colour Drama της Maybelline! Σταθερά και τα δύο, του Korre ενυδατικά, της Maybelline σε σούπερ τιμή! Να προτείνω τα lip creams των Sephora, καθώς και τα κραγιόν σε μορφή στυλό; Γενικά τα προϊόντα για τα χείλη των Sephora, είναι πολύ σταθερά και με τέλεια χρωματική απόδοση.

  6. Για μένα ξεχωρίζει το κραγιόν burberry.΄Εχει πραγματικά βελούδινη υφή και περιποιείται τα χείλη!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.