Άστρα Weekly (women only) Προβλέψεις από 21 έως 27 Νοεμβρίου

Κριός

Η Αφροδίτη στον Τοξότη, είναι μία Αφροδίτη αμαζόνα, που φέρει όπλα, καλπάζει ελεύθερη και στοχεύει όπου της αρέσει! Σε σύνοδο Αφροδίτης με τη Νέα Σελήνη αύριο, Σάββατο, στοχεύει στα νέα ξεκινήματα: έτσι, η προσωπική σου επέκταση παίρνει τη σκυτάλη! Ένας νέος κύκλος επιμόρφωσης, ένα μεταπτυχιακό που χρονίζει να περιμένει, κάποια μαθήματα που χρωστάς, η επιθυμία να μάθεις μία καινούργια ξένη γλώσσα, είναι τομείς στους οποίους αν στοχεύσεις θα πετύχεις διάνα. Εξαιρετική συγκυρία επίσης για μακρινά ταξίδια, και μεγάλες οι πιθανότητες για έρωτες με ανθρώπους διαφορετικούς, ξένους, άλλης κουλτούρας ή ακόμα και θρησκείας – αχ, πολύ αρέσουν αυτά σε τούτη εδώ τη στήλη, να ξέρεις!

SOS: Η σύνοδος είναι σε τετράγωνο με τον πλάνο, ομιχλώδη, ψεύτη Ποσειδώνα. Δεν επενδύουμε χωρίς να έχουμε χειροπιαστές αποδείξεις, πράττουμε μόνο by the book, και βεβαίως δεν υποκύπτουμε στο συναίσθημα πως όλοι είναι τόσο λίγοι, τόσο ατελείς, πως κάτι λείπει, κάτι φταίει και η αγάπη κλαίει, διότι το αποτέλεσμα θα είναι να θεωρηθούμε ξινές και να μείνουμε μόνες. Σύμφωνες;

Ταύρος

 

Οι Ταύροι και το σεξ είναι δύο συγκοινωνούντα δοχεία – είσαι ζώδιο της Αφροδίτης, και η θεά το άθλημα αυτό το είχε πάρει αποκοπή. Επίσης, συμβολίζεσαι από ένα υπερσεξουαλικό, γόνιμο πλάσμα και το ζώδιό σου μεσουρανεί την άνοιξη, που όλα ανθίζουν κι όλοι ζευγαρώνουν. Καταλαβαίνεις τι έχει να σου κάνει λοιπόν μία σύνοδος φωτιά και λαύρα, Αφροδίτης και Νέας Σελήνης, στον τομέα του ωροσκοπίου σου που μιλά για το σεξ, ε; Να μην επεκταθώ, διότι θα αναγκάσω τη Τζούλια να πάρει ψαλίδι και να κόβει – θα σου πω όμως, πως η σύνοδος αυτή επηρεάζει επίσης και τα κοινά σας οικονομικά, ως ζευγάρι, αλλά και διευθετήσεις με το δημόσιο, τις τράπεζες και άλλα ευαγή ιδρύματα που ευχόμαστε να κλείσουμε τα μάτια μας και να εξαφανιστούν, αλλά δεν.

SOS: Με την εν λόγω σύνοδο σε ζόρικη όψη με τον Ποσειδώνα της εξαπάτησης και της πλάνης, τα θέματα των κοινών οικονομικών θέλουν προσοχή, σεβασμό και πλήρη ειλικρίνεια. Επίσης, καλό είναι να αποφύγουμε δανεικά και δανειοληψίες με το φως αυτού του τετραγώνου, γιατί μπορεί να πάρουμε πολύ ελαφρά υποχρεώσεις που δεν έχουν καμία ελαφρότητα.

Δίδυμοι

 

Είσαι τσαχπίνικο κορίτσι, και έχεις πολλάκις χαρακτηριστεί «πεταλούδα του ζωδιακού»  – καθόλου τυχαία! Πρώτον, διότι κι εσύ αγαπάς να πετάς από λουλουδάκι σε λουλουδάκι, κι από αγοράκι σε αγοράκι. Δεύτερον, όλοι λατρεύουν τις πεταλούδες (κάποιοι, δε, τις συλλέγουν μανιωδώς, το νου σου!) Η σύνοδος της Αφροδίτης με τη Νέα Σελήνη στον τομέα των σχέσεων και του σημαντικού Άλλου της ζωής σου μιλά σαφώς για ένα hot, έντονο νέο ξεκίνημα στην ερωτική σου ζωή – ή ένα ξεγυρισμένο restart στην ήδη υπάρχουσα σχέση, που κάτι το φθινόπωρο, κάτι ο καιρός, είχε πάρει λίγο την κάτω βόλτα! Νιώθεις νεανικά, και συμπεριφέρεσαι με όλο τον ενθουσιασμό μίας έφηβης – κι αφήνω τις ειδικούς ομορφιάς να μας πουν τι ανανέωση κυττάρων είναι αυτό από μόνο του!

SOS: Μην πέσεις στην παγίδα που σου στήνει η όψη τετραγώνου της συνόδου με τον Ποσειδώνα, κι αφήσεις να σε κατακλύσει το ανικανοποίητο για αυτό που έχεις μπροστά σου – πόσο σέξι είναι να αντιμετωπίζεις μία καινούργια φλόγα ως «είσαι εσύ γιατί δεν ήρθε κάτι καλύτερο»; Ή τον από καιρού σύντροφό σου ως «ο Κώστας/Νίκος/Γιώργος κλπ δε θα το έκανε ποτέ αυτό, θα ήταν ιππότης κλπ»; NOT, εντελώς όμως!

Καρκίνος

 

Καιρός δεν είναι να ηρεμήσει και να ομορφύνει λίγο αυτή σου η καθημερινότητα, που τελευταία ένιωθες λες κι είχες πάρει το τόμαχωκ και βαφόσουν με τα χρώματα του πολέμου; Όχι διότι αν είναι να βαφτούμε, να διαλέξουμε καμία από τις hot τάσεις για τις οποίες μιλάμε εδώ, και να αποθεωθούμε ομαδικά! Η Αφροδίτη είναι σε σύνοδο με τη Νέα Σελήνη στο αισιόδοξο, φιλοσοφημένο ζώδιο του Τοξότη, και βεβαίως ευνοεί την καλή διάθεση στην καθημερινότητα, φροντίζει για την ωραία σου εμφάνιση καλύτερα κι από την καλύτερη κρέμα, και πασπαλίζει όποιο νέο ξεκίνημα με χρυσόσκονη και τύχη – ιδίως ό,τι αφορά σε εργασία, ή κατοικία! Ναι, είναι ώρα για κείνη την ανακαίνιση!

SOS: Με τον Ποσειδώνα των άστατων νερών και των ξεγυρισμένων ναυαγίων να παίζει επίσης μπάλα αυτές τις μέρες, όσο κι αν ενθουσιαζόμαστε με το ο,τιδήποτε, προσέχουμε σε τι συμφωνούμε και πού υπογράφουμε, κι επίσης διπλοτσεκάρουμε με ειδικούς ότι το σπίτι των ονείρων μας που θέλουμε να νοικιάσουμε δεν έχει θέμα (υδραυλικών, διαρροών – ξέρεις τι σουξέ έχουν αυτά με κόντρα Ποσειδώνα;!)

Λέων

 

Κατά πολλές αστρολογικές σχολές, στο Λέοντα χτυπά η «καρδιά» του Ζωδιακού – και αντίστοιχα, η καρδιά είναι το μέρος εκείνο του σώματος που θεωρούμε πως κυβερνά ο Ήλιος, και το ζώδιό σου. Κανείς, κατά συνέπεια, δεν ερωτεύεται όπως οι Λέοντες (τα τραγούδια, τα βιβλία, οι ταινίες, τα ποιήματα, είναι ένα ελάχιστο δείγμα του τι μπορούμε να δούμε όταν η καρδιά σας χτυπά!) Σκέψου τώρα, που μία μεγαλειώδης σύνοδος Αφροδίτης και Νέας Σελήνης ανατέλλει ακριβώς στο σημείο εκείνο του ωροσκοπίου σου που μιλά για Έρωτα! Το «κεραυνοβόλος» είναι μία πολύ μικρή λέξη για να το περιγράψει – και η τόσο γενναιόδωρη αυτή όψη μιλά επίσης για οργασμό δημιουργικότητας, αλλά και χαρά και απόλαυση από και με τα παιδιά σας, όσες είστε ήδη mommy owls!

SOS: Το τετράγωνο της όψης με τον Ποσειδώνα σου εφιστά την προσοχή στο ότι α) αν μιλάμε για δημιουργικότητα, φρόντισε να μη βασιστείς σε χρήματα ή υλική στήριξη άλλων, γιατί δε θα βγει σε καλό, β)μία νέα, φλογερή γνωριμία μπορεί να έχει μία αρχική σεξουαλική δυσαρμονία – είναι άραγε η λύση να το θεωρήσεις μειονέκτημα και να τα παρατήσεις; Χμ!

Παρθένος

 

Μία σύνοδος της ευεργετικής, φιλοσοφημένης και πολύ παιχνιδιάρας κι αισιόδοξης Αφροδίτης στον Τοξότη, με μία Νέα Σελήνη επίσης εκεί, στο ζώδιο των Κενταύρων, φέρνει λίγη χαρά και κέφι επιτέλους στο σπίτι σου, σε ο,τιδήποτε αποτελεί για σένα εστία, οικογένεια και αγκαλιά. Επικρατεί η καλή διάθεση, οπότε ακόμα κι αν οι διαφωνίες δεν λύνονται οριστικά, κυριαρχεί η θετική διάθεση και ένα «ωχ αδερφέ, βαριέμαι να μαλώνω τώρα» που μόνο σε καλό οδηγεί. Φυσικά και είναι μία θαυμάσια συγκυρία για όποια θέλει να μετακομίσει σε καινούργιο σπίτι, ή να συγκατοικήσει με τον αγαπημένο της, καθώς η δύναμη της Αφροδίτης θα επικρατεί σε κάθε πολεμική διάθεση!

SOS: Αυτό που πρέπει να προσέξεις, Παρθενάκι, όμως, είναι μία κόντρα με τον ασαφή και χαοτικό Ποσειδώνα – το χάος είναι ο φυσικός σου εχθρός, άλλωστε. Αντιτίθεται στην τάξη και τη λογική σου, καθώς και στην ανάγκη σου για ορισμό των πραγμάτων και ταξινόμηση της κάθε πληροφορίας. Οπότε, φρόντισε να μη σε παρασύρει η υπεραισιοδοξία των ημερών, και γίνε εσύ (και μόνο εσύ, εν ανάγκη) ο πρακτικός νους των ημερών, που θα ασχοληθεί (και) με τα άχαρα.

Ζυγός

 

Είσαι το ζώδιο της ευγένειας, του τακτ και της διπλωματίας. Καταλαβαίνεις λοιπόν, ότι με την κυβερνήτη σου, την παντοδύναμη Αφροδίτη, στον τομέα της επικοινωνίας σου και του τρόπου που σχετίζεσαι με τους άλλους, μπορείς να κατορθώσεις το μέχρι χθες ακατόρθωτο! Με την Αφροδίτη να βρίσκεται σε λαμπερή σύνοδο με τη Νέα Σελήνη στις 22/11, θα έλεγα να στρέψεις την πραγματικά μαγευτική σου ικανότητα να πείσεις και να πείσεις με χαμόγελο, σε ένα νέο σου εγχείρημα, στη στήριξη μίας καινούργιας ιδέας ή ενός ταλαντούχου ανθρώπου που τώρα κάνει τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα.

SOS: Το τετράγωνο με τον πλανήτη της απάτης, τον Ποσειδώνα, βάζει βέβαια μία καλούτσικη τρικλοποδιά σε όλο αυτό: ναι μεν μπορείς να πουλήσεις παγάκια στους Εσκιμώους, να πλασάρεις τον εαυτό σου και τα ταλέντα σου εξαιρετικά και όλο αυτό να γίνει με τον πιο βελούδινο, μελιστάλαχτο τρόπο, αλλά βεβαιώσου πως η δική σου προβολή δεν κάνει τον καλό σου να νιώσει δεύτερος, λίγος ή υποδεέστερος.

Σκορπιός

 

Στα πολύπαθα οικονομικά σου έρχεται να δώσει μία ανάσα (και δυο και τρεις) η υπέροχη Αφροδίτη του Τοξότη! Σε σύνοδο με τη Νέα Σελήνη, από αύριο, Σάββατο, ξεκινά έναν εξαιρετικό, ευοίωνο κύκλο εσόδων από τη δουλειά σου, ή σου εμφανίζει μακροπρόθεσμες προοπτικές για κέρδος, και χτίσιμο μίας νέας οικονομικής πραγματικότητας. Στο χτίσιμο της πραγματικότητας αυτής αναμένεται να βοηθήσει και ο Κρόνος ο οποίος σε λίγο εισέρχεται κι αυτός στον Τοξότη – θα θέλεις να δεις τις ιδέες να υλοποιούνται, θα θέλεις να βάλεις σε πράξη τις θεωρίες στις οποίες κατέληξες. Και θα το κάνεις άψογα!

SOS: Αυτός ο Ποσειδώνας, βέβαια, σε όψη τετραγώνου με την ανωτέρω σύνοδο, θέλει προσοχή. Α) Ίσως οι μέρες σε βρουν να ξοδεύεις παραπάνω λόγω ενός παιδιού. Β)Βεβαιώσου πως οι ιδέες και οι εμπνεύσεις σου είναι βιώσιμες οικονομικά και Γ) μακριά από οποιοδήποτε οικονομικό ρίσκο ή τζόγο – δε φαντάζεσαι πόσο λάθος θα είναι!

Τοξότης

 

Χαρούμενα γενεθλιάκια, Τοξότη μου! Ξεκινά πανηγυρικά ο μήνας των γενεθλίων σου – με μία υπέροχη σύνοδο Αφροδίτης και Νέας Σελήνης στο ζώδιό σου! Πρωτίστως, αυτή είναι μία ευοίωνη, τυχερή συγκυρία που αρχικά σε κάνει όμορφη με την ελάχιστη προσπάθεια.  Εν συνεχεία, μιλά για το άνοιγμα ενός πολλά υποσχόμενου κύκλου τόσο στην έκφρασή σου και στην αυτοεξέλιξή σου, όσο και στην προσωπική σου ζωή – σα να μηδενίζεται το κοντέρ και έχεις τη δυνατότητα να ξεκινήσεις από την αρχή, και να τα κάνεις όλα αλλιώς. Με όπλο σου τη χαλαρή, Τοξοτίσια, φιλοσοφημένη σου διάθεση, το χιούμορ και την καλοπροαίρετη καρδιά σου, έχουμε νομίζω μπροστά μας έναν ιδιαίτερα λαμπερό, και καθόλου μοναχικό χειμώνα!

SOS: Ίσως βρεις λίγη κόντρα σε όλο αυτό, από την οικογένειά σου – ίσως νιώσεις πως πρέπει να θυσιάσεις ένα μεγάλο κομμάτι των ονείρων σου για κάποιους, αλλά θέλω να καταλάβεις πως δεν έχεις κανενός είδους «χρέος» προς οποιονδήποτε. Κι όποιος σε κάνει να νιώθεις τύψεις για πράγματα όπως είναι η χαρά, ο έρωτας και η πρόοδος, ίσως δεν έχει θέση στη ζωή σου.

Αιγόκερως

 

Ό,τι κάνει το Κρόνιο προσωπάκι σου (με τα ωραιότερα ζυγωματικά του ζωδιακού, να τα λέμε κι αυτά) να χαμογελάσει, κι ελαφραίνει την καρδιά σου, είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτο. Ως εκ τούτου, ας καλωσορίσουμε την υπέροχη σύνοδο Αφροδίτης και Νέας Σελήνης το Σάββατο, η οποία σου παίρνει τα βάρη που κρατάς και τα αφήνει κάτω! Επίσης, η σύνοδος αυτή σου θυμίζει πως η ζωή είναι όμορφη και το ίδιο κι εσύ (Αφροδίτη) και πως, τώρα που άφησες τα βάρη κάτω μπορείς και πρέπει να πας παρακάτω, ανάλαφρη και ζωηρή (Νέα Σελήνη). Όλα ξεκινούν από την καρδιά σου, η οποία είναι ήσυχη, όπως κι η συνείδησή σου – οπότε, ειλικρινά, σε ποιόν έχεις να δώσεις λογαριασμό;

SOS: …διότι, το τετράγωνο του Ποσειδώνα με τη σύνοδο αυτή, ακριβώς αυτό σου κάνει! Σου δημιουργεί την αίσθηση πως πρέπει να απολογηθείς για τη χαρά, πως έχεις χρέος προς τους άλλους να είσαι μονίμως αυτή που βγάζει το φίδι από την τρύπα, και πως αν, μια Παρασκευή, φύγεις κι εσύ πριν τα μεσάνυχτα από το γραφείο, θα γίνουν τα ταξί κολοκύθες. Όχι γλυκιά μου – αν μη τι άλλο, δικαιούσαι τη χαρά γιατί έχεις δουλέψει, προσπαθήσει και κουραστεί όσο λίγες!

Υδροχόος

 

Τι θα σε κάνω εσένα, μου λες; «Εσύ να μου πεις, καλή μου αστρολόγε!» μου απαντάς, και βεβαίως, να σου πω, γιατί να μη σου πω; Η φιλία, για μία Υδροχόο περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα του ζωδιακού, είναι Ιδέα. Η Μεγάλη Ιδέα. Οι φιλίες σας είναι η μόνη πατρίδα που γνωρίζετε και παραδέχεστε, και η μόνη ανθρώπινη σχέση μέσα στην οποία μπορείτε να είστε τελείως ο εαυτός σας. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τη Νέα Σελήνη λοιπόν εκεί, μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα: α) μία καινούργια γυναικεία φιλία η οποία σας προσφέρει και σας ανοίγει νέους ορίζοντες ή β) μία φιλία που περνά τα όρια και γίνεται έρωτας. Το καλό που σου θέλω να είναι το πρώτο.

SOS:  Διότι, αν είναι το δεύτερο σενάριο αυτό που παίζει, τότε έρχεσαι σε πλήρη κόντρα και ρήξη με τι; Με τις αξίες σου (μιας και η σύνοδος τετραγωνίζεται από τον Ποσειδώνα) – και όλοι ξέρουμε τι είναι για μία Υδροχόο οι αξίες της! Και θα αρχίσουν οι αμφιβολίες, και εκείνο το απαίσιο συναίσθημα ότι έχασες ένα φίλο για σεξ, που τι είναι το σεξ; (…μη ρωτάς εμάς τις υπόλοιπες, για σένα δεν είναι τίποτα μπροστά στη φιλία!)..χμ, πρόβλημα!

 

Ιχθείς

 

Με την ταυτόχρονη παρουσία της αισιόδοξης, γοητευτικής Αφροδίτης και μίας Νέας Σελήνης στο τυχερό ζώδιο του Τοξότη, και τον 10ο ηλιακό σου οίκο της κοινωνικής διάκρισης, προφανώς λάμπεις και αστράφτεις επαγγελματικά, κοινωνικά, δημόσια. Οι ρόλοι που αναλαμβάνεις στέφονται με επιτυχία, έλκεις τους σωστούς ανθρώπους, που έχουν τις σωστές θέσεις ώστε να σε προωθήσουν, να στηρίξουν τις ιδέες σου και να σε βοηθήσουν. Ανοίγει ένας νέος κύκλος, κοινωνικά κι επαγγελματικά, όπου οι συγκυρίες δουλεύουν για σένα και που μπορείς να χρησιμοποιήσεις γοητεία, πειθώ και γλυκύτητα για να πετύχεις και να προωθήσεις τα projects και τα θέλω σου. Δεν έχεις καμία δικαιολογία για να μην το κάνεις!

SOS: Όχι, ούτε καν τον κυβερνήτη σου, τον Ποσειδώνα, ο οποίος από το ζώδιό σου, φροντίζει να σου θολώνει την εικόνα και να σε γεμίζει φοβίες. Επίσης, μην τολμήσεις να υιοθετήσεις το ρόλο του μάρτυρα, αρνούμενη τα δώρα της Αφροδίτης, γιατί μάντεψε ποια θα βρουν τα Χριστούγεννα να κοπανάει το κεφάλι της στον τοίχο για την ευκαιρία που έχασε!

5 Σχόλια
  1. Τζα!!!Σημειώνω τα SOS λοιπόν.Ευχαριστούμε ElizaΒbeth.Mουτς

  2. Πές τα Χρυσόστομη !! Άντε Χρόνια μου Πολλά (στις 12/12 δέχομαι ευχές!!!)

  3. Σωστή!!!!Ελπίζω για μένα προσωπικά να γίνει το α)…μία καινούργια γυναικεία φιλία η οποία σας προσφέρει και σας ανοίγει νέους ορίζοντες..

  4. Άντε, ν’ αρχίσουμε να παίρνουμε λίγο πίσω το αίμα μας κι εμείς τα αιγοκεράκια! 🙂

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.