Radiant Professional, Χριστουγεννιάτικo Μακιγιάζ 2014: “Diamonds are a girl’s best friend”.

photo_festive

 

Ο Χριστουγεννιάτικος οδηγός της Radiant Professional που σε λίγες μέρες θα κάνει την εμφάνισή του στα καταστήματα καλλυντικών, θα έχει σαν έμπνευση την Marilyn Monroe. Αυτή τη φορά όμως, με μακιγιάζ πιο glamorous, πιο festive, όπως μόνο  το απόλυτο sex symbol θα μπορούσε να έχει.

 

Το μακιγιάζ για άλλη μια φορά είναι του Αχιλέα Χαρίτου, μούσα η Κάτια Ζυγούλη και εσείς παρακάτω μπορείτε να πάρετε ιδέες για το πώς να υιοθετήσετε εύκολα το μακιγιάζ και ποια προϊόντα “κλειδιά”, δεν πρέπει να λείψουν από το γιορτινό σας νεσεσέρ.

 

(Ετοιμαζόμαστε! Ετοιμαζόμαστε σιγά – σιγά!)

 

 

photo_festive2- radiant-professional-x-mas

 

 

Επιδερµίδα 

 

Αφού απλώσετε το Wonderlight Serum Make up No 02, συνεχίστε εφαρµόζοντας την Air Touch Finishing Powder No 01, για έντονη λάµψη και φωτεινότητα.

 

Air Touch Finishing Powder

 

 

air_touch_01

 

Μάτια 

 

∆ώστε τη λάµψη των διαµαντιών στο γιορτινό σας µακιγιάζ µε τη σκιά Diamond Effect Shadow No 02. Απλώστε τη σε όλο το άνω βλέφαρο µέχρι και την εσωτερική γωνία του µατιού, καθώς και κάτω από το τόξο του φρυδιού. Συνεχίστε µε τη σκιά Professional Eye Color No 162 στο κόκαλο του άνω βλεφάρου και σβήστε απαλά µέχρι την εξωτερική γωνία. Σχηµατίστε  µε το Artistic Liner No 01 «Black» µια γραµµή σύρριζα στις βλεφαρίδες του άνω βλεφάρου. Χρησιµοποιήστε το Softline Eye Pencil No 03 για να δηµιουργήσετε το εφέ της σκιάς των βλεφαρίδων στην εξωτερική γωνία του µατιού. Εφαρµόστε το Softline Eye Pencil No 29 «Beige» στην εξωτερική γωνία του µατιού ανάµεσα στη γραµµή του eyeliner και της σκιάς που δηµιουργήσατε και σβήστε απαλά. Θα δώσετε φως και το βλέµµα σας θα ανορθωθεί. ∆ώστε έµφαση µόνο στις πάνω βλεφαρίδες µε τη Magna Lash Mascara No 01 «Black». Γεµίστε τυχόν κενά και διορθώστε το σχήµα των φρυδιών σας µε το Time Proof Eyebrow Pencil No 04.

 

Diamond Effect Shadow No 02

 

skia02

 

 

Professional Eye Color No 162

 

 

eyecolor_162

 

 

Artistic Liner

 

 

artistic_liner_no01

 

 

Magna Lash Mascara

 

 

magna_lash_mascara_openmayr

 

 

Time Proof  Eyebrow Pencil No 04

 

 

Time-Proof-Eye-Brow--Pencil

 

 

 

Μάγουλα

 

Απλώστε στα µάγουλα το σατινέ ρουζ  Blush Color No 102.

 

Blush Color No 102

 

 

BLUSH102

 

Χείλη 

 

Κάντε το περίγραµµα των χειλιών σας δίνοντας όγκο και αισθησιακό σχήµα µε το Softline Lip Pencil No12. Για χρώµα, ένταση και αποτέλεσµα που διαρκεί, επιλέξτε το Matt Lasting Lip Color No 18. Τέλος, χρησιµοποιήστε πάνω από το κραγιόν σας το Vinyl Gloss Νο 01 για ζουµερό αποτέλεσµα.

 

Lip Pencil No 12

 

Lip-Pencil-No-12

 

 

 

Matt Lasting Lip Color No 18

 

matt_lasting_lip_color_18ne

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5 Σχόλια
  1. Για άλλη μια φορά, υπέροχα προιόντα, υπέροχο μακιγιάζ και μια υπέροχη Κάτια!

  2. Τζα!!!Καλησπέρα bbgirls. Πόσο κούκλα η Κάτια;Το κραγιόν πολύ ωραίο χρώμα.Φιλιάααα

  3. Για άλλη μια φορά η Κάτια αγνώριστη με τη βοήθεια του μακιγιάζ.Εμένα αυτό μου κάνει τη μεγαλύτερη εντύπωση.Κάνε ένα post “πώς να γίνετε αγνώριστη”.Ιδέα….

  4. Αχ η υπέροχη Μεριλιν το αιώνιο θηλυκό,η Γυναίκα!!! Υπέροχο μακιγιάζ και το κραγιόν καταπληκτικό!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.