Roger & Gallet: “Άρωμα” Παρισιού.

VISUEL NOEL BD

 

 

Πολλές από εσάς (και μετά το χθεσινοβραδινό post οι περισσότερες)  γνωρίζετε, ότι αυτή τη στιγμή που διαβάζετε, εγώ βρίσκομαι κάπου σε κάποιον δρόμο του Παρισιού. Ενός Παρισιού που έχει βάλει τα γιορτινά του, ενός Παρισιού που δικαιολογεί απόλυτα το τραγούδι του Frankie,I love Paris in the Springtime” (fall-winter-summer) και ας είναι χειμώνας τώρα.  Tο τραγούδι θα το ακούσετε στο τέλος του post.

 

Γι’ αυτό το ταξίδι βέβαια και τις νέες περιπέτειες θα διαβάσετε σε ξεχωριστό post αλλά και αυτό το σημερινό post θα έχει εξαιρετικά Παριζιάνικο αέρα και εσάνς αφού θα σας μιλήσω για μια πολύ εμβληματική γαλλική μάρκα την Roger & Gallet (αναστενάζει τώρα η MariaA)

 

Στις 10 Απριλίου 1862, οι Armand Roger και Charles Gallet δημιούργησαν τον Οίκο αρωματοποιίας Roger & Gallet, που έγινε σήμα κατατεθέν των αρωμάτων, της αυθεντικότητας και των συναισθημάτων που η όσφρηση ξυπνά.  Κάτι ακόμα που έκανε τον Οίκο αρωματοποιίας Roger & Gallet γνωστό, είναι οι μοναδικές συσκευασίες που ήδη από το 19ο αιώνα «φιλοξενούν» τα αρώματα και τα αρωματικά σαπούνια. Την εποχή εκείνη οι συσκευασίες φτιάχνονταν στο χέρι χρησιμοποιώντας υλικά όπως χαρτί, ξύλο και ύφασμα.

 

Αυτό που μου αρέσει πολύ σε αυτή τη μάρκα, είναι ότι ποτέ δεν με έχει προδώσει, όταν θέλω να κάνω κάποιο δώρο σε φίλη μου. Οι Χριστουγεννιάτικες συσκευασίες είναι υπέροχες και τα σετ πάντα με βγάζουν κάτι παραπάνω από ασπροπρόσωπη.

 

Φέτος ειδικά οι συσκευασίες δημιουργήθηκαν από το δίδυμο των Ιταλών σχεδιαστών Francesco Rugi & Silvia Quintanilla. Χρησιμοποιώντας 3 βασικά χρώματα: κόκκινο, πράσινο και μπλε, good enough to eat (σχεδόν…)

 

Fleur-de-Figuier_RogerGallet_Christmas-Pack

 

Όπως διαβάζω και στο Δελτίο Τύπου «Η έμπνευση στις δημιουργίες Roger & Gallet προέρχεται από τη δουλειά τους και την αίσθηση του τρισδιάστατου. Το πρώτο στρώμα αντιπροσωπεύει τις σειρές αρωμάτων: Fleur de Figuier, Bois d’orange, Rose, Gingembre Rouge, Fleur d’osmanthus. Το δεύτερο στρώμα παρουσιάζει το γαλλικό DNA του brand μέσα από τον πύργο του Eiffel και την αψίδα του θριάμβου. Το τρίτο στρώμα είναι ένας συνδυασμός που σε ταξιδεύει μέσα από την εικόνα ενός φοίνικα. Το τρισδιάστατο των στρωμάτων και η χρήση έντονων χρωμάτων, δίνει μια σύγχρονη εικόνα στις εορταστικές συσκευασίες. Κάθε άρωμα έχει το δικό του χρώμα που αντιπροσωπεύει και τα ιδιαίτερα συστατικά του.»

 

Σας υπενθυμίζω ότι τα Χριστουγεννιάτικα πακέτα διατίθενται στις σειρές:  Fleur de Figuier, Fleur d’osmanthus, Bois d’orange, Rose, Rose Imaginaire, Red Ginger και Ginger και περιλαμβάνουν την κολόνια Roger & Gallet μαζί με ένα απολαυστικό δίδυμο: ένα αφρόλουτρο 50ml και ένα γαλάκτωμα σώματος 50ml, για να προσθέσετε επιπλέον μαγεία στο Roger & Gallet δώρο που θα προσφέρετε!

 

Φέτος πάντως για πρώτη φορά η R&G λανσάρει και ένα X-mas σετ με τρεις κρέμες για τα χέρια και τα νύχια. Θα τονίσω πόσο σημαντική είναι η κρέμα χεριών στην καθημερινή μας περιποίηση αν και δυστυχώς πολύ συχνά την ξεχνάμε. Παίρνω παράδειγμα από τον εαυτό μου και είμαι σίγουρη ότι το ίδιο συμβαίνει στις περισσότερες από εσάς.

 

Υπάρχει ένα κόλπο για να μην την ξεχνάτε (ή τουλάχιστον να την θυμάστε πότε-πότε) Μην έχετε ποτέ την κρέμα χεριών στο μπάνιο ή πάνω στην τουαλέτα σας, ή τέλος πάντων, όπου έχετε τα περισσότερα από τα καλλυντικά σας. Θα χαθεί στο «πλήθος» η καημένη. Προτιμήστε να την έχετε ή στην κουζίνα σας ή στο κομοδίνο σας. Μετά το πλύσιμο ή λίγο πριν κοιμηθείτε απλώστε την στα χέρια σας. Μην πω και εγώ τα κλισέ «το γήρας φαίνεται από το χέρι» ή «μια κοκέτα γυναίκα, πάνω απ’ όλα από τα χέρια φαίνεται»… αα, ok τα είπα τελικά και εγώ τα κλισέ. Anyway, κλισέ ξε -κλισέ έτσι είναι. Προσοχή στα χέρια σας, bb girls.

 

Και όλες εδώ αύριο.

 

Φιλιά από το Παρίσι,

 

Τζούλια

 

 

 

8 Σχόλια
  1. Την λατρεύω αυτήν τη μάρκα! Είναι τόσο classy, σταθερά ποιοτική αλλά και πάντα σύγχρονη!

  2. Τζα!!!Καλημέρα Τζούλια.Από χθες αναρωτιέμαι ένα πράγμα..Τι έχει σειρά να βαφτεί μωβ μετά τον πύργο του Eiffel!
    Συνέχισε να περνάς καλά αγαπημένη..Μουτς

  3. Jules υπέροχα αρώματα απο Roger&Gallet μου θυμίζει έντονα Παρίσι την άνοιξη και ναι συνέχισε να το χαίρεσαι γιατί δείχνει και σίγουρα είναι εκπληκτικό !!!
    Πολλλά φιλιά αγαπημένη bb 😉

  4. Να περάσεις φοβερά κ να μας γράψεις πολλά beauty news!H εν λόγω μάρκα,την οποία γνώρισα από σας,έχει γίνει η αγαπημένη μου.Τελευταί, αγόρασα το rose gingembre κ την κρέμα σώματος gingembre κ έχω κολλήσει.Όχι ότι δεν μου αρέσουν κ τα άλλα,τρέλα είναι.Φαντάζομαι,κ υποπτεύομαι ότι θα με πείσεις στη συνέχεια, ότι το Παρίσι είναι τέλειο αυτήν την εποχή-πάντα είναι- αλλά τώρα ακόμα πιο πολύ.

  5. Mwah Mwah ή αλλιώς bijou bijou!! Nα περάσετε τέλεια και όσο για τον Roger & Gallet η αλλήθεια είναι ότι όντως αναστέναξα όταν είδα τις φωτό (περιττό να πω ότι ήδη εχω ψωνίσει το gift set (διότι έχω στολίσει δέντρο και έχω αρχίσει να βάζω δώρα από κάτω)!!

  6. Παρίσι!!Να περάσεις υπέροχα!!΄Οσο για την κρέμα χεριών την έχω δίπλα μου στο κομοδίνο και βάζω ανελλειπώς chaque nuit!!

  7. Το Παρίσι είναι ένας μεγάλος μου έρωτας καθώς εκεί πέρασα ένα από τα καλύτερα μου Χριστούγεννα πριν κάποια χρόνια..να περάσεις τέλεια Τζούλια μου! Εγώ την κρέμα χεριών την βάζω,εκτός από το κομοδίνο μου,και στο ντουλάπι κάτω από τον νεροχύτη μου για να ενυδατώνω τα χέρια μου μετά από κάθε πλύσιμο πιάτων.

  8. Αυτό για την κρέμα χεριών που έγραψες είναι μεγάλη αλήθεια. Να συμπληρώσω ότι θα πρέπει να έχουμε και μια στην τσάντα ή πάνω στο γραφείο. Have fun in Paris!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.