Περιποίηση τον Χειμώνα: 8 προϊόντα ομορφιάς που αγαπήσαμε.

proionda-xeimonas

 

 

Κάθε φορά που ο καιρός “κρυώνει”, το δέρμα μας εκπέμπει σήματα SOS κι εμείς βρίσκουμε τη δικαιολογία που ψάχναμε για να του προσφέρουμε λίγη παραπάνω περιποίηση. Τους κρύους μήνες του χρόνου είναι αλήθεια πως ξοδεύουμε περισσότερα χρήματα, αλλά και πιο πολλές ώρες στην περιποίηση του προσώπου μας, όχι μόνο γιατί αυτό ζητάει η επιδερμίδα μας, αλλά και γιατί το απολαμβάνουμε περισσότερο.

 

Να λοιπόν μερικές από τις πιο “δυνατές” κυκλοφορίες, που ήρθαν για να δώσουν στην επιδερμίδα μας όλη την extra περιποίηση που έχει ανάγκη.

 

La Mer The Intensive Revitalising Mask

 

la mer

 

Πρόκειται για το νέο σημαντικό λανσάρισμα με την υπογραφή της La Mer. Αυτή η μάσκα σε μορφή κρέμας “βυθίζει την επιδερμίδα στις θεραπευτικές ενέργειες της θάλασσας”. Ένα κοκτέιλ ισχυρών αντιοξειδωτικών και δραστικών θαλάσσιων συστατικών, προωθεί τη φυσική διαδικασία κυτταρικής ανάπλασης, εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες και προστατεύει το δέρμα από τη γήρανση που προκαλούν η κούραση, το συναισθηματικό στρες και η ατμοσφαιρική ρύπανση. Θαύμα 8 λεπτών καθώς χαρακτηρίζεται, συμβάλλει στην ανανέωση της επιδερμίδας και στην ανάκτηση της φωτεινότητας της. Είναι κατάλληλη ακόμη και για καθημερινή χρήση.

 

Apivita Brightening Face Scrub

 

apivita

 

H νέα απολεπιστική κρέμα με μύρτιλο της Apivita είναι ειδικά σχεδιασμένη για τις θαμπές, κουρασμένες επιδερμίδες. Κάνοντας ήπια απολέπιση, προάγει την κυτταρική ανανέωση, προσφέρει λείανση και λάμψη. Αμέσως μετά την εφαρμογή της το δέρμα είναι δροσερό, αναζωογονημένο και απίστευτα απαλό στο άγγιγμα. Το νερό της σύστασής της έχει αντικατασταθεί από πράσινο τσάι για ακόμη πιο έντονη αντιοξειδωτική δράση. Δεν περιέχει parabens, σιλικόνες και άλλα συστατικά που πολλές αποφεύγουμε στα καλλυντικά μας.

 

L’Oreal Age Perfect Extraordinary Facial Oil

 

 

l'oreal

 

 

Με 98% συστατικά φυσικής προέλευσης το νέο έλαιο περιποίησης προσώπου της L’Oreal Paris ενσωματώνει οκτώ διαφορετικά αιθέρια έλαια στη σύσταση του, ειδικά επιλεγμένα για τις ιδιότητες τους. Θρέφει, ενυδατώνει, φωτίζει, καταπραΰνει και προστατεύει την επιδερμίδα, ενώ διακρίνεται για την ιδιαίτερα απολαυστική υφή του. Είναι ιδανικό για κάθε τύπο δέρματος και κάθε ηλικία, αφού τα φυσικά ξηρά έλαια που περιέχει είναι ανάλαφρα και απορροφώνται άμεσα. Απευθύνεται ακόμη και σε γυναίκες με λιπαρή επιδερμίδα και διεσταλμένους πόρους, μια και τα αντιβακτηριδιακά έλαια που περιέχει απομακρύνουν τον κίνδυνο δημιουργίας μαύρων στιγμάτων.

 

Clarisonic

 

 

clarisonic

 

 

Τα ευεργετικά οφέλη του Clarisonic για την επιδερμίδα τα έχει αναλύσει και στο παρελθόν η Τζούλια. Η επαναστατική συσκευή καθαρισμού του προσώπου που γνωρίζει εντυπωσιακή επιτυχία σε Αμερική και Ευρώπη δεν μπορεί σε τίποτα να συγκριθεί με την απλή καθημερινή διαδικασία καθαρισμού της επιδερμίδας. Αυτό που δεν ξέρετε όμως είναι πως το Clarisonic έχει τη δυνατότητα να απομακρύνει 30 φορές περισσότερους ρύπους που επιταχύνουν τη γήρανση σε σχέση με τον απλό καθαρισμό με τα χέρια. Η νέα έρευνα της Clarisonic ήρθε για να αποδείξει πως η συσκευή προσφέρει και σημαντικά αντιγηραντικά οφέλη, αφού, απαλλάσσοντας το δέρμα από τους ρύπους που το γερνούν, συμβάλλει στην ουσιαστική διατήρηση της νεότητάς του.

 

Biotherm Blue Therapy Lift & Blur

 

biotherm

 

Η Blue Therapy Lift & Blur της Biotherm χαρακτηρίζεται από μία άνετη υφή νερού σε σιλικόνη που συνδυάζει όμως και επανορθωτικά ενεργά συστατικά με οπτική τεχνολογία. Εκτός από τα μακροπρόθεσμα προστατευτικά και επανορθωτικά οφέλη που προσφέρει στο δέρμα, η νέα κρέμα είναι σχεδιασμένη να προσφέρει και κάτι παραπάνω. Όπως μας αποκαλύπτει και το όνομά της, χάρη στην τεχνολογία οπτικής διόρθωσης, κάνει ένα είδος “blur”  στην επιδερμίδα και ως εκ τούτου χαρίζει άμεσα την αίσθηση πιο νεανικού και πιο λείου προσώπου. Πολύ έξυπνο αν θέλετε τη γνώμη μου.

 

Kiehl’s Super Multi-Corrective Eye Opening Serum

 

kiehl's

 

Μετά την επιτυχία της Super Multi-Corrective Cream η Kiehl’s παρουσιάζει το Super Multi-Corrective Eye Opening Serum. Πρόσφατες έρευνες αποδεικνύουν ότι τα “ανοιχτά”- νεανικά μάτια, εκτός από το να μας κάνουν ελκυστικές στο αντίθετο φύλο, εξασφαλίζουν περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας στις επαγγελματικές μας δραστηριότητές. Επηρεασμένη από αυτές τις έρευνες, η Kiehl’s δημιουργεί ένα “έξυπνο” προϊόν, σχεδιασμένο να προσφέρει μετά από τέσσερις εβδομάδες χρήσης μάτια 42% πιο ανοιχτά. Εμπλουτισμένο με ραμνόζη φυτικής προέλευσης, υαλουρονικό νάτριο και μεταλλικά στοιχεία, καταπολεμά τη γήρανση σε όλη την περιοχή των ματιών, χαρίζοντας λείανση, ανόρθωση, σύσφιξη και αποκατάσταση του νεανικού σχήματος.

 

Estee Lauder Advanced Night Repair Eye

 

estee-lauder

 

To διάσημο δίδυμο Advanced Night Repair Eye επανέρχεται με νέες, βελτιωμένες συνθέσεις. Μία κρέμα σε μορφή ζελ και ένας ορός στοχεύουν στα βασικά σημάδια γήρανσης που εμφανίζει η ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Λεπτές γραμμές και ρυτίδες, ανομοιόμορφη όψη, μαύροι κύκλοι, πρηξίματα και χαλάρωση καταπολεμούνται τώρα ακόμη πιο αποτελεσματικά με συνθέσεις εμπνευσμένες από αυτήν του ομώνυμου ορού για το πρόσωπο. Η επιδερμίδα των ματιών δείχνει αναζωογονημένη και το βλέμμα φωτεινό και ξεκούραστο.

 

Shiseido Ultimune

 

 

shiseido

 

 

Το ξέρω, το ξέρω σας ξαναμίλησα για το Ultimune σε προηγούμενο post. Θεωρώ όμως πως με τίποτα δεν θα μπορούσε να λείπει από τη συγκεκριμένη λίστα μια και πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα λανσαρίσματα, όχι μόνο της Shiseido, αλλά και της σεζόν ολόκληρης. Άλλωστε κι εσείς μου είχατε ζητήσει update με τις εντυπώσεις μου. Αυτό λοιπόν που έχω να συμπληρώσω είναι πως όσο περισσότερο το χρησιμοποιώ, τόσο περισσότερο το αγαπώ. Είναι η πρώτη φορά που κάνω εκτενή χρήση ενός τέτοιου προϊόντος (μια και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες) και έχω πραγματικά εντυπωσιαστεί. Η επιδερμίδα μου είναι -μετά από καιρό- σε πάρα πολύ κατάσταση και τα προβλήματα της εμφανίζονται αισθητά μειωμένα. Παρατηρώ μια γενικότερη βελτίωση στην υφή και τον τόνο της, γεγονός που με γεμίζει ελπίδες για τη συνέχεια.

 

Όχι μόνο τόσες, αλλά πολλές περισσότερες είναι οι εντυπωσιακές αφίξεις, εδώ όμως θα αρκεστούμε σε αυτές.

 

Ποιο προϊόν από τα παραπάνω σας άρεσε περισσότερο;

 

 

 

Ποιο θα συμπληρώνατε εσείς στη λίστα;

 

Ιωάννα Μανέτα

 

 

 

 

10 Σχόλια
  1. Estee Lauder’s ANR is -if not the best- one of the best treatments for skin. Allow me to add on the list Liz Earle’s skincare, an unsung hero, especially her cleansing product and (not new though) method with the hot cloth. My skin has completely changed since I started using it, to being better, healthier, more luminous and more vibrant.
    P.S. Nice post with nice products 🙂

  2. Τζα!!! Καλησπέρα bbgirls. Clarisonic κι εγώ 🙂
    Φιλιάαααααα

  3. Εγώ ψήφισα Shiseido και θα συμπλήρωνα αυτήν την υπέροχη λίστα με την νέα μάσκα της Avon την Α ΝEW CLINICAL HYDRA RECOVERY που δρα κατά τη διάρκεια της νύχτας,ενισχύοντας την ενυδάτωση της επιδερμίδας 3 φορές περισσότερο

  4. Ψήφισα LaMer γιατι δεν έχω δοκιμάσει ποτέ και έχω ακούσει τα καλύτερα.

  5. shiseido γιατι το βλεπω πιο ρεαλιστικο να το δοκιμασω απο ενα προιον της LaMer…

  6. Μα τι ωραίες χιονονιφάδες είναι αυτές .Άντε να μπαίνουμε στο κλίμα των γιορτών σιγά σιγά. Πολύ θα ήθελα να δοκιμάσω οτιδήποτε από τα la mer. Τα Advanced Night Repair σε serum για τα μάτια και το πρόσωπο τα λατρεύω και τα χρησιμοποιώ τα τελευταία χρόνια ανά διαστήματα (ότι άλλο και να δοκιμάσω πάντα επιστρέφω στα estee).Tο ίδιο και το clarisonic που τελικά τα άξιζε τα λεφτά του.Φιλιά πολλά…

  7. Οι χιονονιφάδες τέλειες και νεραϊδένιες! Μύρισαν Χριστούγεννα! Και πέρυσι είχατε!!
    Αχ με αυτά τα ωραία μπουκαλάκια και τα υπέροχα προϊόντα!
    To διάσημο δίδυμο Advanced Night Repair Eye είναι και δικό μου αγαπημένο!!
    Εγώ θα προσθέσω την IBUKI της SHISEIDO, καταπληκτική lotion!!
    Πολλά φιλάκια!

  8. Έχω αδυναμία στα estee,αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα για το Ultimune! Yπέροχο το χιονάκι! καλές γιορτές!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.