Review: Η μάσκα ματιών Stella’s Recip-Y Miracle Eye Mask.

stella's-recip-y-miracle-eye-mask-fysika-proionda-3

 

Η Λίτσα είναι ένα από τα bb girls που είχα κατά νου, όταν έφτιαχνα την MIRACLE!, γιατί κι αυτή συνεχώς παραπονιέται για την περιοχή των ματιών της.  Έχει στεφθεί με επιτυχία «επίτιμη δοκιμάστρια των Stella’s Recip-Υ» για το μοναδικό χιούμορ, την αναλυτική περιγραφή αλλά και την προσήλωση της, όταν δοκιμάζει Stella’s Recip-Y. 

 

Την συγκεκριμένη «Μυστική Αποστολή»,  την ονόμασε μόνη της «Επιχείρηση,  Benjamin Button»! 

 

Step One- Πρώτη μέρα Εφαρμογής

 

 

Φωτό Νο 1

miracle-eye-mask-review-photo-1

 

Φωτο  Νο 2

 

miracle-eye-mask-review-photo-2

 

Καλησπέρα αγαπημένη μου, Στέλλα

 

Όπως σου είπα πήρα στα χέρια μου το πολύτιμο πακέτο και μπήκε κατευθείαν στο ψυγείο.  Το βράδυ λοιπόν έτοιμη να φορέσω την κρέμα-μάσκα την ανοίγω και παθαίνω σοκ! Μυρίζω και ξαναμυρίζω και προσπαθώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Εγώ περίμενα κάποια μυρωδιά που να φωνάζει από μακριά Στέλλα… σαν λουλουδάκια, σαν καραμελίτσες, σαν …σαν Στέλλα, όπως είχα μάθει ως τώρα.

 

Η πρώτη εντύπωση; μου φάνηκε σαν να μύριζε ρίγανη. Δοκίμασα λίγο στο χέρι μου να καταλάβω την υφή της και άρχισαν να μυρίζουν κι άλλα. Σαν τσάι του βουνού, σαν φασκόμηλο, σαν φλαμούρι δεν ξέρω πάντως ήταν τσάι. Και σαν θυμάρι μου έκανε, σαν δυόσμος, σαν ευκάλυπτος, σαν να είχε και καλέντουλα δεν ξέρω. Πάντως ό,τι είναι δεν είναι δυσάρεστο σαν μυρωδιά, το αντίθετο μάλιστα, και είναι και αρκετά χαλαρωτική θα έλεγα.

 

Την έχω φορέσει 2 φορές. Συνέχισα να βάζω και να βάζω επιμένοντας στο πόδι της χήνας, της πάπιας και λοιπών πτηνών. Έβαλα και στο λαιμό και όπως ήταν τα χέρια μου τα πέρασα κι από τις άκρες των μαλλιών μου.

 

Δεν ένιωσα το παραμικρό τσούξιμο ή θάμπωμα στα μάτια, καμία ενόχληση πουθενά. Δεν ξέρω αν ήταν η ιδέα μου αλλά από την εφαρμογή κιόλας έβλεπα κάπως διαφορετικά το δέρμα μου, πιο λαμπερό, πιο φωτεινό, κάπως πιο ομοιόμορφο. Δεν κοιμήθηκα γιατί ήθελα να παρακολουθήσω “ζωντανά” το θαύμα να συμβαίνει στο πρόσωπό μου.  Για να είμαι ειλικρινής, όσο και να κοιταζόμουν στον καθρέφτη, δεν μπορούσα να διακρίνω κάτι. Το πρωί όμως,  τα πρόσεξα όλα! Έδειχνα πιο ξεκούραστη, πιο λαμπερή, πιο φρέσκια θα έλεγα! Κι αφού κόντεψα να με ματιάξω, δεν ξανακοιτάχτηκα στον καθρέφτη.

Άφησα μια μέρα κενό και χρησιμοποίησα ό, τι χρησιμοποιώ συνήθως. Το δέρμα μου παρέμεινε ελαστικό κι ενυδατωμένο.

Σύντομα θα έχεις την καινούρια αναφορά μου αρχηγέ μου. Η μυστική αποστολή “Benjamin Button”συνεχίζεται…

 

Εδώ είμαι μία εβδομάδα μετά τη χρήση της μάσκας, στην βάφτιση του ανηψιού μου χωρίς μακιγιάζ….

 

Φωτό Νο 3

miracle-eye-mask-review-4

 

Φωτό Νο 4

 

miracle-eye-mask-review-3

 

 

Τζα!!!

Καλησπέρα Μαγισσούλα μου!

Θα προσπαθήσω να είμαι σύντομη και περιεκτική, αλλά δεν παίρνω κι όρκο γι’ αυτό.

 

Συνεχίζω από το βράδυ. Έχω βάλει τη μάσκα και την έχω αφήσει ως το πρωί.

 

Το πρωί: Η πρώτη εικόνα είναι δέρμα λαμπερό, ομοιόμορφο αλλά μια γυαλάδα την είχε (έβαλα αρκετό).  Σαν αίσθηση, ελαστική επιδερμίδα, ενυδατωμένη και σφριγηλή. To μόνο που μπορώ να σου πω γι εκείνη τη μέρα, είναι ότι με έκαναν το κορίτσι του γιού μου! (εγώ 4ο και εκείνος 20!)  Και τότε αναρωτήθηκα: Θεέ μου! Η μάσκα της Στέλλας δούλεψε; Ζω ένα νέο Benjamin Button;

 

Παρατηρώ την περιοχή του ποδιού της χήνας. Η μοναδική έντονη ρυτίδα που έχω είναι ακόμα εκεί. Αλλά είναι σαν να έχει γίνει πιο “ρηχή”, σαν να γέμισε.  Ενθουσιάστηκα τόσο που αποφάσισα να ξανακάνω μάσκα το ίδιο βράδυ.  Κι επειδή, ως συνήθως δεν είχα ύπνο, κοιταζόμουν στον μεγεθυντικό καθρέφτη. Κοιτώντας προσεκτικά και περιμένοντας ζωντανά το θαύμα να συμβεί, είδα αυτό που είπα. Η ρυτίδα στο μάτι άρχισε να γίνεται πιο ρηχή.  Η ζεστασιά που αισθάνομαι φαντάζομαι, ότι συμβαίνει από υπεραιμία και το ροδαλό χρωματάκι μάλλον κι αυτό εκεί οφείλεται.

 

Τώρα περιμένω να περάσουν κάποιες μέρες χωρίς μάσκα, για να δω πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα. Μέχρι στιγμής έχει παραμείνει η ελαστικότητα και η σφριγηλότητα και η λάμψη. Δείχνω σαν να κοιμόμουν μια εβδομάδα χαχαχα.

 

Μετά από χρήση, δύο plus εβδομάδων

 

Φωτό Νο 5

 

miracle-eye-mask-review

 

Αγαπημένη μου Στέλλα καλησπέρα..

Φοράω την μάσκα, περίπου, για κάτι περισσότερο από δύο εβδομάδες. Το τελικό συμπέρασμα είναι πως ΕΧΩ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΕΙ.

Την χρησιμοποιούσα ευλαβικά κάθε δεύτερη ημέρα. Σαν υφή μπορώ να πω πως με βόλεψε, την απορροφούσε το δέρμα μου, δεν έμενε γυαλάδα και θα μπορούσα να κυκλοφορήσω χωρίς να την αφαιρέσω (αν επιτρεπόταν φυσικά).  Δεν έτσουζε καθόλου στα μάτια και γενικά ένιωθα πολύ άνετα φορώντας την.  Η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι εντελώς διαφορετική από πριν.  Η μοναδική ρυτίδα ήταν σαν να είχε γεμίσει κάπως και δεν φαινόταν καθόλου. Ακόμη κι όταν γελούσα ήταν πιο απαλή.

 

Ακολούθησα τις οδηγίες σου και εστίασα στην περιοχή των ματιών. Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά. Οι δυο έντονες ρυτίδες που είχα, δεν φαίνονται σχεδόν καθόλου και οι λεπτές γραμμές απλά εξαφανίστηκαν…

 

Η μάσκα κάνει θαύματα κι αν καταφέρεις να έχω το ίδιο αποτέλεσμα για το περίγραμμα του προσώπου, νομίζω πως θα έχω ολοκληρωθεί. Και δεν θα γκρινιάζω άλλο για τις ρυτίδες μου, γιατί όταν θα κοιτάω στον καθρέφτη το μέσα μου θα αντιστοιχεί με το έξω μου(όσο εφικτό είναι αυτό φυσικά γιατί μπορεί να λένε οι 40άρες ίσον με δύο 20άρες στη δική μου περίπτωση είναι τέσσερις 10άρες όπως θα έχεις καταλάβει)

 

Κλείνοντας (και κινδυνεύοντας να χαρακτηριστώ ψωνάρα), σου ποζάρω σε μία selfie στην οποία με βλέπεις ακριβώς όπως είμαι όταν βγω από το μπάνιο (πετσέτα στο βρεγμένο μαλλί, νερά στο πρόσωπο) απουσία οποιουδήποτε καλλυντικού. Έτσι για να θυμόμαστε πώς ήμουν, γιατί αν συνεχίσω με τον ίδιο ζήλο την Benjamin Button μάσκα σου, νομίζω δεν θα με αναγνωρίζει ούτε η μαμά μου!

 

Tα άλλα είναι τα μάτια μου στην προ Benjamin Button εποχή!

 

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ που με επέλεξες για την μυστική αποστολή!

 

 

Λίτσα

 

NEW-BANNER-STELAS RECIPY

 

5 Σχόλια
  1. Αγαπημενη Litsa θα ηθελα να σε ευχαριστήσω και δημόσια για την διαθεση σου να δοκιμάσεις την MIRACLE! και να καταγράψεις τόσο αφοσιωμένα και αναλυτικά όλο το οδοιπορικό των δοκιμών σου (το οποίο σαφέστατα ήταν πολύ μακρύ για δημοσίευση αλλά εξαιρετικα απολαυστικό…). Ο δε τίτλος της “Επιχείρησης Benjamin Button” ήταν για μένα τόσο απολαυστικός και τιμητικός, που δεν έχω λόγια…. Σ΄ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια και την συμβολή σου!

  2. Τζα!!!Αυτή τη στιγμή απουσιάζω.Αφήστε το μήνυμά σας μετά το χαρακτηριστικό ήχο.Μπιιιιιιιιιιιιιιπ…

  3. Λιτσα μου πριν την κρέμα ήσουν θεά και μετά την κρέμα Θεάρα!!!

  4. Δεν βάζουμε ποτέ τόσο συγκλονιστικά όμορφες γυναίκες να λανσάρουν καινούργιο προϊόν !!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.