Beauty trend Φρύδια: 6 Aγαπημένα Προϊόντα, για να είναι τέλεια!

How-to-have-beautiful-brows

 

Τα έντονα, καλοσχηματισμένα φρύδια είναι όπως θα έχετε διαπιστώσει ένα από τα πιο hot beauty trends της σεζόν. Τα μεγάλα, γεμάτα φρύδια, όχι μόνο αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας, αλλά παράλληλα τονίζουν το βλέμμα μας και αφαιρούν χρόνια από την εμφάνισή μας.

 

Ένα πρόσωπο με έντονα φρύδια εκπέμπει φυσική-ατίθαση-ακατέργαστη ομορφιά, φρεσκάδα και νιότη. Φτάνει να φέρουμε στο μυαλό μας μερικές μόνο από τις γυναίκες που έχουμε συνδυάσει με το συγκεκριμένο look:

 

Cara Delevinge

 

cara-delevingne

 

 

Camilla Belle

 

Camilla-Belle

 

Keira Knightley

 

keira-knightley

 

Brooke Shields

 

ENDLESS LOVE, Brooke Shields, 1981. ©Universal Pictures

 

 

Με σήμα κατατεθέν τα έντονα φρύδια τους, όλες τους κατάφεραν να αναδείξουν την ξεχωριστή ομορφιά που διαθέτουν, αλλά και να κάνουν εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο να ζηλεύουν το ιδιαίτερο στυλ που τις χαρακτηρίζει.

 

Και μπορεί για κάποιες να είναι πιο εύκολο να προσεγγίσουν το συγκεκριμένο στυλ. Υπάρχουν γυναίκες που από τη φύση τους έχουν μεγάλα και καλά σχηματισμένα φρύδια, όχι όμως όλες. Άλλες έχουν αραιά, άλλες όπως εγώ φρύδια με πολλά κενά, άλλες κακοσχηματισμένα και ατίθασα και άλλες λεπτά και μικρά. Τι γίνεται λοιπόν σ’αυτές τις περιπτώσεις;

 

Ευτυχώς για εμάς, στο εμπόριο κυκλοφορούν πολλά και αποτελεσματικά προϊόντα για το γέμισμα των φρυδιών μας. Οι βασικές μέθοδοι “γεμίσματος” είναι η χρήση σκιάς ή μολυβιού. Με τη βοήθειά τους μπορούμε να τονίσουμε τα φρύδια, να γεμίσουμε τα κενά τους, να τα μεγαλώσουμε, να διορθώσουμε το σχήμα τους και τις τυχόν διαφορές που υπάρχουν μεταξύ τους.

 

Τι πρέπει να προσέξουμε:

 

Η σκιά ή το μολύβι πρέπει να έχει όσο το δυνατόν πιο κοντινή απόχρωση στη φυσική απόχρωση των φρυδιών μας.

 

Σε περίπτωση που προτιμήσουμε σκιά, πρέπει να σιγουρευτούμε πως είναι εντελώς ματ, χωρίς shimmer, γιατί αλλιώς το αποτέλεσμα θα είναι διαφορετικό από το αναμενόμενο.

 

Η σκιά θα πρέπει να εφαρμόζεται με ειδικό, κοφτό πινέλο για φρύδια. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζουμε μεγαλύτερη ακρίβεια στην εφαρμογή και “πιάνουμε” ακόμη και τα μικρότερα κενά.

 

Η εφαρμογή θα πρέπει να γίνεται με απαλές κινήσεις ώστε το αποτέλεσμα να δείχνει φυσικό και όχι υπερβολικά έντονο ή άγριο. Αν επιθυμούμε μεγαλύτερη ένταση, απλά θα επαναλάβουμε την εφαρμογή στη συνέχεια.

 

Μετά την εφαρμογή είναι πολύ χρήσιμο να χτενίσουμε τα φρύδια μας με ένα ειδικό βουρτσάκι ή μάσκαρα φρυδιών. Έτσι, το χρώμα θα αναμειχθεί και θα απλωθεί σε όλα τα σημεία και το αποτέλεσμα θα δείχνει πιο φυσικό. Παράλληλα οι ατίθασες τρίχες θα τιθασευτούν και το σχήμα των φρυδιών μας θα πάρει την τελική μορφή του.

 

Τέλος, χρησιμοποιώντας ειδικό gel ή μάσκαρα φρυδιών, σταθεροποιούμε το αποτέλεσμα για να είμαστε βέβαιες πως δεν θα αλλοιωθεί όσες ώρες κι αν περάσουν.

 

Προϊόνταπουπροτείνω:

 

 Maybelline New York Brow Drama Sculpting Brow Mascara

 

 

Maybelline_New_York_Brow_Drama_Sculpting_Brow_Mascara_7_6ml_0_1388138238_main

 

 

Το νέο προϊόν της Maybelline New York είναι μία μάσκαρα φρυδιών που γεμίζει ελαφρώς τα φρύδια, τα χτενίζει, τους δίνει σχήμα και τα σταθεροποιεί. Δεν γεμίζει τα μεγάλα κενά, ούτε είναι ικανή να “μεγαλώσει” τα φρύδια, ωστόσο τα κάνει να φαίνονται πιο πλούσια και πιο γεμάτα. Είναι ιδανική για γυναίκες με ατίθασα φρύδια που θέλουν να τους δώσουν σχήμα και πειθαρχεία. Παράλληλα λειτουργεί τέλεια ως σταθεροποιητικό προϊόν μετά την εφαρμογή σκιάς ή μολυβιού.

 

Ck One Color Brow Pencil + Gel Duo

 

 

 

CK one-beauty-brows

 

 

Το συγκεκριμένο προϊόν από την συλλογή μακιγιάζ One Color της Calvin Klein είναι “δύο σε ένα” μια και περιέχει μολύβι και gel σταθεροποίησης στην ίδια συσκευασία. Είναι εύχρηστο και αρκετά αποτελεσματικό.

 

Make Up For Ever Aqua Brow

 

 

make-up-for-ever

 

 

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και πολυαγαπημένα προϊόντα γεμίσματος φρυδιών είναι το Aqua Brow της MUFE. Είναι ιδανικό για το γέμισμα, τον καθορισμό και τον επανασχηματισμό των φρυδιών, έχει εξαιρετική απόδοση χρώματος και εντυπωσιακή διάρκεια. 

 

MAC Cosmetics Brow Set

 

mac-brow-duo

 

 

Φυσικά δεν θα μπορούσα να παραλείψω το Brow Set της MAC. Αν και το συγκεκριμένο gel στοχεύει κυρίως στην σταθεροποίηση και τον καθορισμό των φρυδιών, προσωπικά θεωρώ πως τα γεμίζει εξίσου αποτελεσματικά.

 

Estee Lauder Double Wear Stay in Place Brow Lift Duo

 

Perfect-Power-Brows-Tom-Pecheux-07-Estee-Lauder-Double-Wear-Stay-in-Place_Brow-Lift_Duo-brown

 

Ίσως το αγαπημένο μου μολύβι γεμίσματος φρυδιών. Μου αρέσει ο τρόπος που εφαρμόζεται, αλλά και η ευκολία με την οποία αναμειγνύεται το χρώμα. Προσφέρει φυσικό αποτέλεσμα και έχει καλή διάρκεια. Στην άλλη άκρη του υπάρχει ειδικό μολύβι που, όταν εφαρμόζεται στο κόκαλο του φρυδιού, προσφέρει εφέ “λίφτινγκ”. 

 

 

Tom Ford Brow Sculptor

 

 

 

8-Brow-Sculptor

 

Το συγκεκριμένο προιόν της συλλογής Tom Ford (και αγαπημένο της Τζούλιας), έχει γίνει σχεδόν cult από τις beauty editors και beauty bloggers ανά τον κόσμο. Αυτό το εξαιρετικά εργονομικό διπλό προϊόν, σου επιτρέπει να κάνεις μια σχεδόν τέλεια γραμμή με πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια, από ότι αν χρησιμοποιούσες ένα μολύβι φρυδιών. Και όπως λέει και ο Tom “δοκίμασε το και το νυστέρι μπορεί να περιμένει…”

 

Εσείς γεμίζετε τα φρύδια σας;

 

Ποιο προϊόν από τα παραπάνω θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε;

 

 

 

Iωάννα Μανέτα

 

 

 

 

8 Σχόλια
  1. Αχ αυτά τα φρύδια… πόσο βασανιστηκαμε στα 80΄ς και τα 90΄ς με δαύτα…. για να μάθουμε, ότι μεταξυ του φυσικού που το λες και ατημέλητο και της λεπτής γραμμής που στοίχειωνε τις μαμάδες μας στα 70ς υπάρχει δρόμος…

  2. @όλες: Σκίζει ο Tom, πράγματι, αλλά είναι εντυπωσιακά και τα ποσοστά της MUFE και ειδικά της Maybelline New York, που έχει πάρει κεφάλι…

  3. Καλησπέρα!! Ο Tom είναι ο καλύτερος!! Πάντως εγώ ποτέ δεν είχα φρύδια μεγάλα και παχιά, τρεις τρίχες όλες κι όλες! Τώρα τελευταία έχω βολευτεί πολύ με μια πάμφθηνη σκια από το H&M απο παλέτα για τα φρύδια γιατί είναι πολύ ανοιχτόχρωμη και βολεύτηκα πολύ!

  4. Τζα!!!Καλησπέρα bbgirls.Tom Ford ψήφισα γιατί με επηρέασες Τζούλια.Δεν χρησιμοποιώ κάτι σχετικό απλά φροντίζω να μην επεμβαίνω και πολύ(έχω ξεχαστεί αρκετές φορές με το τσιμπιδάκι στο χέρι)Φιλιάααα

  5. Ψήφισα Mac υποκειμενικά γιατί είναι αγαπημένη μου μάρκα,αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ κάποιο προιόν για τα φρύδια μου πέρα από το τσιμπιδάκι κάθε εβδομάδα…Πάντως θυμάμαι ότι επειδή μικρή λάτρευα την Brooke,ήμουν περήφανη που είχα κ εγώ έντονα φρύδια και έπρεπε να περάσω τα 2οφεύγα για να ξεκινήσω να αφαιρώ τις εντελώς περιττές τριχούλες που μου χάλαγαν τελικά το “image”

  6. Mufe αγαπημενο προιον αλλα και maybeline για κατι πιο απλο θα δοκιμαζα και tom ford γιατι διαβασα καλα σχολια

  7. έχεις απέραντο δίκιο!!! Τα ωραία, γεμάτα φρύδια αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας και   τονίζουν το βλέμμα μας. Εγώ δυστυχώς είμαι από τις πιο άτυχες που δεν μπορώ να “μεγαλώσω” τα φρύδια μου με τίποτα, έχουν πάρα πολλά κενά!οπότε το μολύβι φρυδιών είναι αναπόσπαστο κομμάτι από το νεσσεσερ μου!! πρόσφατα δοκίμασα αυτό εδώ  https://www.atticabeauty.gr/proioda-omorfias/makigiaz/matia/frudia/maybelline-brow-tattoo-00000058742/ που τα διατηρεί άψογα για πάρα πολλές ώρες. Είναι και οικονομικό οπότε με ένα σπάρο 2 τριγώνια!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.