Κερδίστε 3 Gift Sets, NUXE Prodigieux Άρωμα και Αρωματικό Κερί!

 

NUXE-christmas-set

 

 

Αυτό και αν είναι δώρο με Παριζιάνικο «αέρα». Ε, τι να κάνω, είναι λογικό να είμαι κάπως επηρεασμένη ακόμα από το Paris. Και σκέφτομαι, πόσο πραγματικά όμορφο gift box είναι αυτό το συγκεκριμένο. Ούτε απαρατήρητο περνάει, ούτε μπορεί να αφήσει κάποια γυναίκα αδιάφορη, για τους εξής 3 λόγους:

 

  1. Περιέχει το άρωμα NUXE Prodigieux  για το οποίο έχει γράψει σχετικό post η Ιωάννα εδώ
  2. Περιλαμβάνει το αντίστοιχο κερί με την μυρωδιά του αρώματος, που το έχω ήδη ανάψει και είναι υ-πέ-ρο-χο. Γνωστή η αδυναμία μου για τα κεριά, αλλά το συγκεκριμένο, μια που το άναψα για να το μυρίσω και μια που το έσβησα- το φυλάω για πολύ εξαιρετική περίπτωση- το ίδιο συμβουλεύω και εσάς μια που είναι άκρως αισθησιακό αλλά και πολύ γιορτινό.
  3. Το κουτί.. μμμμ.. το κουτί.. Τι να πω.. γι αυτό το χαριτωμένο “τσαντάκι”.. Εκτός ότι θα το κρατήσετε για πάντα σαν κοσμηματοθήκη (σα να είναι από μόνο του μικρό δωράκι) εγώ σας μιλάω ειλικρινά, μπορεί και να το κράταγα και για βραδινή έξοδο (που λέει ο λόγος δηλαδή, γιατί δεν θέλω να φαίνεται τι έχω στο βραδινό μου τσαντάκι)

 

Για να θυμηθούμε τώρα, τα λεγόμενα της Ιωάννας όσο αφορά το άρωμα, για να ξέρετε, τι πρόκειται να κερδίσετε:

 

Το Prodigieux le parfum είναι ένα λουλουδένιο άρωμα που ξυπνά τις αισθήσεις και αναζωογονεί το πνεύμα. Είναι άκρως αισθησιακό και ιδιαίτερα θηλυκό. Θα έλεγα πως αν το μυρίσεις μια φορά, το θυμάσαι για πάντα. Το περγαμόντο, το μανταρίνι και τα άνθη πορτοκαλιάς συνθέτουν την κορυφή του. Στην καρδιά του υπάρχουν νότες τριαντάφυλλου, γαρδένιας και μανόλιας. Τέλος, στη βάση του πρωταγωνιστούν η βανίλια και το γάλα καρύδας.

 

Αν προσέξετε τα συστατικά του, θα παρατηρήσετε πως δεν πρόκειται για ένα ελαφρύ άρωμα. Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που προτιμούν τα πλούσια αρώματα, αυτά που αποτυπώνονται στη μνήμη και είναι αδύνατο να λησμονηθούν, τότε πιθανότατα θα το λατρέψετε. Οι άντρες πάντως νομίζω πως θα το εκτιμήσουν ιδιαίτερα, αφού πρόκειται για μία κατεξοχήν αισθησιακή-ερωτική μυρωδιά.

 

 

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και να κερδίσετε η διαδικασία είναι απλή και γνωστή: Αφήστε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post από σήμερα Τρίτη 9-12 έως την Κυριακή 14-12 στις 12 το βράδυ. Την Δευτέρα 15-12 θα ανακοινώσω με post τις τυχερές νικήτριες.

 

 

Καλή επιτυχία αγαπημένες μου!

 

 

(Πάντως αν σας άρεσε πολύ και δεν είσαστε μια από τις τυχερές, να ξέρετε ότι θα το βρείτε στα φαρμακεία και κοστίζει 45Ε)

 

 

 NUXE-perfume-open

 

 

 

Ήθελα να το βάλω εδώ και καιρό, το συγκεκριμένο τραγούδι, ούτε ξέρω πως κρατήθηκα, αλλά σήμερα ήρθε η στιγμή. Τελευταίος χορός, αλλά όχι τελευταίο δώρο.. τώρα αρχίζουν αυτά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

542 Σχόλια
  1. χρόνια μας πολλά γεμάτα χρώματα και… αρώματα!!!

  2. Αχ το θέλω πολύ καιρό τώρα! Μυρίζει τελεια. Ευχαριστούμε!!!!!

  3. Το αγαπημένο της γυναίκας μου! Μακάρι να της το πάρω!!! Καλές γιορτές.

  4. Tην Δευτέρα στις 15 του μηνός γιορτάζω γιαυτό θα ήταν ένα πολύ ωραίο δώρο για να το κάνω στον εαυτό μου!!!!! Καλές γιορτές σε όλους!!!!

  5. Υπέροχο δώρο! Καλά Χριστούγεννα!

  6. thelo edo k polu kairo aroma alla ta oikonomika m dn m epitrepoun na agoraso kapoio!opote to thelo poluuuuuuuuu auto to doro!st leo kathe fora p kaneis diagonismo k th sto po k tora……euxaristoume polu pou mas skeftesai!panta dialegeis ta kalutera gia mas k prospatheis na ikanopoihseis perissoteres apo mia edo mesa!thank you thank you!ta filia mou!

  7. Καλη τυχη σε ολους και καλα Χριστουγεννα!!!!

  8. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΔΩΡΟ! ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!

  9. ευχαριστούμε πολύ πολύ!!! Καλά χρωματιστά, μυρωδάτα Χριστούγεννα!!

  10. Τέλειο δωράκι.. έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για τα nuxe αλλά δεν έχω καταφέρει να τα δοκιμάσω ακόμη!!! Αχ, Παρίσι!! <3 Σε ευχαριστούμε πολύ για το διαγωνισμό!! 🙂

  11. Τα κεριά είναι η αδυναμία μου και με το άρωμα της Nuxe δηλώνω ερωτευμένη. Θα ήθελα αυτό να είναι το γιορτινό μου δώρο.

  12. Υπεροχο δωρακι τωρα για τις γιορτες. Κεράκι και αρωμα αξιες κλασσικες για μανουλες, που τα εχουν αδυναμια 🙂

  13. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ!!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ 25/12……

  14. Ειναι πολυ ωραιο δωρο… μακαρι να μου χαμογελασει κ εμενα μια φορα η τυχη… καλες γιορτες κ καλη επιτυχια σε ολους!!!!

  15. Agapame nuxe! To arwma to exw murisei kai einai teleio alla kai to ladi auths ths etaireias kataplhltiko! Euxaristoume Julia!

  16. Λατρεύω τα προϊόντα της Nuxe!!!

  17. Ευχαριστούμε!!
    Το τραγούδι όντως τραγουδάρα!!

  18. Υπέροχο το θέλω πολύ!Καλές γιορτές!

  19. Αχ έχει τέλειο άρωμα! τέλειο δώρο για τις γιορτέςςςς !!! Ευχαριστούμε τζούλια <3

  20. Απο την περιγραφη και μονο, νομιζω πως μαγευτικα… Θα ηθελα πολυ να ειμαι η τυχερη… 🙂

  21. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΔΩΡΟ! ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!

  22. Love from Paris! Αυτο τα λεει όλα! Καλες Γιορτες!

  23. Καλά είναι τέλειο! Μακάρι να το κερδίσω!!

  24. Τέλειο δωράκι, σε ευχαριστούμε πολύ!!
    Δεν εχω δοκιμάσει κάποιο προιόν από την Nuxe και θα το ήθελα πολύ!! 🙂

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.