Άστρα Weekly (women only) Προβλέψεις από 12 Δεκεμβρίου έως 18 Δεκεμβρίου

 

stars-221

 

Κριός

 

Τα νέα της εβδομάδας είναι η Αφροδίτη στον Αιγόκερω – μία παγερή, χιονισμένη, λογική και ισχυρή Αφροδίτη εν όψει Χριστουγέννων! Ναι, δεν έχει την τρυφερότητα που έχει σε άλλες θέσεις, φέρνει όμως Κρόνια δώρα. Φέρνει επιτυχία, επαγγελματικές διακρίσεις και ευκαιρίες, ισχυρούς μέντορες, εύνοια ανωτέρων… Φέρνει επίσης ερωτικές ιστορίες με άντρες ισχυρούς, ή μεγαλύτερης ηλικίας, και σχέσεις που μπορεί να μη χαρακτηρίζονται από πάθος, βεγγαλικά, φιλιά στη βροχή  και συνεχή πάρτυ, αλλά έχουν γερές βάσεις και κάτι άλλο, ακόμα πιο σπάνιο στις μέρες μας: διάρκεια και προοπτική!

 

Ταύρος

 

Με την κυβερνήτη σου στο φιλικό σου Αιγόκερω, ζώδιο λογικό, προσγειωμένο και κάπως…ψυχρό, αποκτάς βλέμμα καθαρό και αντικειμενικό σε ό,τι αφορά στις σχέσεις. Μπορεί να μιλάμε για μία καινούργια ιστορία που γεννιέται στο προαύλιο μιας σχολής, έναν έρωτα με όλα τα χαρακτηριστικά μέντορα/μαθήτριας, ή ακόμα και μία ερωτική περιπέτεια με κάποιον ξένο, ή στο εξωτερικό. Πιθανές οι συζητήσεις με το ταίρι σου για μεταφορά της κοινής σας ζωής σε άλλη χώρα, πιθανοί και οι προβληματισμοί ως προς αυτό. Ευνοούνται πολύ οι αποδράσεις για δύο: θα σε βάλουν στο πνεύμα των Χριστουγέννων με τον πιο σέξι τρόπο…

 

Δίδυμοι

 

Ο Αιγόκερως αποτελεί τον ηλιακό 8ο οίκο σου, τομέα του ωροσκοπίου σου που μιλά για το σεξ ως μέσο της βαθύτερης δυνατής ένωσης μεταξύ δύο ανθρώπων. Στο πλαίσιο της απόλυτης ένωσης και συγχώνευσης μιλά επίσης για το κοινό σας χρήμα, αλλά και για πράγματα όπως είναι τα χρέη, ή οι κληρονομιές. Η Αφροδίτη με τη σειρά της, εκφράζει ως πλανητική ενέργεια την ικανότητά μας να συνάπτουμε σχέσεις, την απόλαυση που αντλούμε από τη ζωή και βεβαίως, το χρήμα και το γενικότερο well being μας. Δε χρειάζεσαι αστρολόγο να σου πει ότι η διέλευση της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω είναι ευνοϊκή, και φέρνει έντονο, καρμικό σεξ και ανάσες ευεξίας και καλοπέρασης που τόσο τις έχεις ανάγκη, έτσι;

 

Καρκίνος

 

Ο πλανήτης των σχέσεων (Αφροδίτη) στον τομέα των σχέσεων (7ος οίκος) – η σωστή ενέργεια, στο σωστό μέρος, σα να λέμε! Η Αφροδίτη έρχεται να επιλέξει, να ισιώσει, να διευθετήσει, να χαρεί. Οι προϋποθέσεις για κάτι τέτοιο όμως, ποιες είναι; Η σοβαρότητα. Η πίστη. Η αντοχή. Η μακρόπνοη ελπίδα. Τα όρια και ο σεβασμός τους. Η πρακτικότητα. Η κάλυψη του καθημερινού «διά ταύτα», οι χειροπιαστές αποδείξεις συναισθημάτων. Ναι, πολύ σωστά, η Αφροδίτη είναι στον Αιγόκερω και όποιος στοχεύει στην καρδιά σου θα πρέπει να μάθει πως οι πράξεις του μιλούν δυνατότερα, και πιο πειστικά, από όλα τα λόγια του κόσμου.

 

Λέων

 

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, η καθημερινότητά σου στρώνει, και στρώνει με έναν τρόπο που σου αρέσει πολύ. Πιθανόν να δεις να διευθετούνται οικονομικές εκκρεμότητες που χρονίζουν, ή να λάβεις μικρές, απαραίτητες χρηματικές ανάσες εκεί που νόμιζες ότι δεν πάει άλλο. Ίσως δεις τη δουλειά σου να επιβραβεύεται, ίσως δεις ένα συνάδελφο να σε κοιτάζει με άλλο μάτι πίσω από την οθόνη του. Σε κάθε περίπτωση, ξεκινά μία περίοδος όπου ξυπνάς με χαρά και πας να δουλέψεις κάπου όπου σου είναι ευχάριστο, πλέον. Κι όλο αυτό, περιστρέφεται γύρω σου και οφείλεται στο ταλέντο και την αναγνώριση της αξίας σου – έλα Λιοντάρι, δεν έχεις καλύτερο, πες το!

 

Παρθένος

 

Ο έρωτας και η δημιουργικότητα ταυτίζονται πολύ γλυκά στην ψυχή σου με τη διέλευση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, φίλη Παρθένε! Είτε είσαι τρελά ερωτευμένη και αυτό σε κάνει χαρούμενη και super δημιουργική στη δουλειά σου ή σε κάτι καλλιτεχνικό ή χειροτεχνικό, είτε είσαι τόσο αφοσιωμένη σε αυτό που δημιουργείς που έχεις όλα τα συμπτώματα και τη λάμψη του έρωτα στο βλέμμα. Σε κάθε περίπτωση, η επιτυχία με μία τόσο ευνοϊκή Αφροδίτη είναι σχεδόν εξασφαλισμένη. Γιατί «σχεδόν»; Μα, γιατί πρέπει να βεβαιωθείς πως δεν ονειροβατείς, και ότι χτίζεις κάπου στέρεα και όχι σε άμμο. Το ότι είναι θαυμάσια περίοδος για να μείνεις έγκυος αν το θέλεις στο είπα; Ε, είναι!

 

Ζυγός

 

Η κυβερνήτης σου στο ζώδιο του Αιγόκερω, τομέα του ωροσκοπίου σου που μιλά για Οικείους, Οικία και Οικογένεια – πολύ καλά νέα, μεταφράζω εγώ. Ούτως ή άλλως οι γιορτινές ημέρες ενδείκνυνται για οικογένεια, αγάπη, τρυφερότητα και χαρά. Κάποιοι θα σου πουν ότι η Αφροδίτη στον Αιγόκερω είναι μία υλιστική Αφροδίτη, και δε θα διαφωνήσω. Όμως, το ζώδιο του Αιγόκερω μιλά και για ιεραρχία, αξίες, παράδοση – Κρόνος, βλέπεις! Έτσι, για να χαρείς πραγματικά τις γιορτές με αγάπη, οικειότητα και θαλπωρή, επένδυσε σε παλιομοδίτικες αξίες όπως ο σεβασμός, η ανθρωπιά, το νοιάξιμο,  ανταλλαγή συναισθήματος αντί για τσάντες με δώρα, και τα Χριστούγεννα προβλέπονται το λιγότερο μαγικά!

 

Σκορπιός

 

Φημίζεσαι για τη μαγική, υποβλητική, σκοτεινή γοητεία σου ούτως ή άλλως. Τώρα, με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω και στον τομέα του ωροσκοπίου σου που αφορά την επικοινωνία, καταλαβαίνεις πως η πειθώς έρχεται να προστεθεί σε όλα τα παραπάνω και σε κάνει απλά ακαταμάχητη. Βγες, μίλησε, επικοινώνησε. Είναι ιδανική περίοδος για να επιλύσεις θέματα και προβλήματα με αδέλφια ή και γείτονες, και μολονότι δεν είναι η καλύτερή σου φάση, μη βιαστείς να βάλεις την ταμπέλα της βαρεμάρας στις οικογενειακές προσκλήσεις και βραδιές, γιατί μπορεί να εκπλαγείς ευχάριστα!

 

Τοξότης

 

Μεγάλη ανάσα για τα οικονομικά σου αποτελεί η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, και ενδέχεται να σου φέρει μερικές ημέρες καλοπέρασης και χαράς που τόσο τις έχεις ανάγκη! Βέβαια, καλό θα είναι να φροντίσεις να τακτοποιήσεις λίγο κάποια θέματα οικονομικά, να βάλεις μία τάξη και μία κάποια δομή –  χρησιμοποίησε δηλαδή αυτή την τόσο ευνοϊκή διέλευση για να «χτίσεις» ένα σύστημα εσόδων – εξόδων βιώσιμο, με βάση του τι έχεις ανά χείραν και όχι του τι έχεις στο μυαλό σου. Θυμήσου, ο Αιγόκερως είναι ένα Κρόνιο ζώδιο σπαρτιάτικης αντίληψης και γρανιτένιας λογικής, άρα οι κορδελίτσες και τα βεγγαλικά του ζωδίου σου καλό θα είναι να περιοριστούν.

 

Αιγόκερως

 

Προφανώς και αστράφτεις ολόκληρη με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, αν όχι τώρα, πότε; Η ζωή σου αλλάζει, εσύ η ίδια αλλάζεις τα τελευταία χρόνια, το ξέρεις πολύ καλά. Γίνεσαι κάτι άλλο, σαν ένα καινούργιο πλάσμα που γεννιέται μέσα από τις στάχτες του – και ξέρεις επίσης πολύ καλά ότι η διαδικασία κάθε άλλο παρά εύκολη και χαρωπή είναι. Ε, λίγη χαρά έρχεται να προσθέσει αυτή η Αφροδίτη και να λειτουργήσει σαν οδοδείκτης: έχεις πάρει τη σωστή κατεύθυνση σε αυτή την μεταμορφωτική διαδικασία; Γίνεσαι αυτή που θέλεις, αυτή που έχεις γεννηθεί να γίνεις; Εξελίσσεσαι σε κάποια δυνατή, που αγαπά, πιστεύει, συγχωρεί και ονειρεύεται; Αν η απάντηση είναι «ναι», τότε αυτή είναι μία ευεργετική, λαμπερή, υπέροχη Αφροδίτη!

 

Υδροχόος

 

Ναι, εδώ και μία διετία τουλάχιστον ο Κρόνος στα επαγγελματικά σου σε έχει χτυπήσει κάτω σαν το χταπόδι – τα Κρόνια ζόρια όμως τελειώνουν πολύ σύντομα, και σε αφήνουν έκπληκτη με τα όσα κατάφερες να δημιουργήσεις και να υποστηρίξεις. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω σου φέρνει αισιοδοξία, απαλύνει τις σκιές στους διαδρόμους του μυαλού σου και σε κάνει να περιμένεις και να προσδοκάς το καλύτερο. Το προσδοκάς όμως όχι ανεδαφικά, όχι επειδή «σου χρωστάει το σύμπαν» κάτι, αλλά επειδή έχεις δώσει ψυχή και καρδιά και πολλή σκληρή δουλειά σε ό, τι έχεις καταπιαστεί. Πιθανά είναι επίσης τα οικονομικά κέρδη από συνεργασίες με φίλους, διότι τι είναι μία Υδροχόος χωρίς τους φίλους της, ε;

 

Ιχθείς

 

Στο φιλικό σου περιβάλλον απλώνει το φως της και τα δίχτυα της η παντοδύναμη Αφροδίτη, και υπόσχεται καυτά πράγματα ενόψει Χριστουγέννων: είτε μία ερωτική φιλία εξομολογείται και αλλάζει πρόσωπο (και μαζί της το σύμπαν όλο!), είτε μία μέχρι χθες φιλία γίνεται εν ριπή οφθαλμού ένας μεγάλος έρωτας, είτε μία λαμπερή, καυτή νέα γνωριμία προκύπτει μέσω φίλου ή φιλικής παρέας! Σε κάθε περίπτωση εσύ κοίτα να βγαίνεις και να είσαι όσο πιο απαστράπτουσα γίνεται: εξωτερίκευσε τη μαγεία στην οποία πιστεύεις από παιδί, και όλη σου τη θετική διάθεση, και παρακολούθησε να πραγματοποιούνται μπροστά σου το ένα Χριστουγεννιάτικο θαύμα μετά το άλλο!

 

 

6 Σχόλια
  1. Aχ Elizabeth Elizebeth!!!!! Μ΄”εκαψες” στην πρόβλεψη της προηγούμενης εβδομαδας…. Πιο μεσα δεν θα μπορούσες να έπεφτες!!! Τόσο μεσα που μακάρι να είχες κανει λαθος, γιατί βγηκαν όλα τα δυσοίωνα… Ωστόσο, τείνουν να είναι ελεγχόμενα κι ευχομαι σύντομα ξεπερασμένα.. Οπότε η προβλεψη αυτης της εβδομάδας, ελπίζω να δωσει ανάσα και σε άλλα πιο σημαντικά θέματα απο τα οικονομικά που αναφέρεις, για μας τους αγχωμένους τοξότες! Σε φιλώ Elizabbeth με το απίστευτο χάρισμα!!!

  2. τώρα ειλικρινά πες ότι κάπου κρυφάκουγες όλα όσα έγραψες για τα κατσικάκια …δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά ειλικρινά νιώθω φοίνικας που ξαναγεννιέται αυτή την εποχή!!!όλα αλλάζουν,όλα είναι πιο μαγικά,όλα ομορφαίνουν…και ναι ας πούμε ένα ρημάδι hello κι εμείς στην Αφροδίτη γιατί κάτι ανάδρομοι μας είχαν ταράξει το χταποδοκορμί μας στην πέτρα!!
    Viva glamorous and beautiful Venus!!!

  3. Καιρός είναι πια οι Υδροχόοι να ανταμειφθούμε για τους κόπους μας και όχι μόνο υλικά…ελπίζω με τον Κρόνο στον Τοξότη να πάρουμε μια μεγάλη ανάσα γιατί προσωπικά είμαι ένα βηματάκι πριν την υπερκόπωση!

  4. Ναι,έχω αλλάξει κ το χαίρομαι,είμαι εγώ κ τα θέλω μου,όχι πρέπει κ μη.είμαι ένα αιγοκεράκι,ακλώς να έρθει η Αφροδίτη.

  5. Μακάρι να έρθει αυτό το ευνοϊκό οικονομικό κύμα γιατί Elizabeth μου έχεις δίκιο, στο μυαλό μου εκατομμυριούχος είμαι!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.