XMAS @ The Body Shop!

 

body-shop-x-mas-2014

 

Ας το παραδεχτούμε, στην Ελλάδα ζούμε, η νοοτροπία της “τελευταίας στιγμής”, έχει περάσει όσο να’ ναι στο DNA μας, τουλάχιστον σε ορισμένους τομείς. Μη μου πείτε πως ήδη προμηθευτήκατε όλα τα δώρα που θα χαρίσετε στους αγαπημένους σας για τα Χριστούγεννα γιατί δεν θα το πιστέψω.

 

Και αν αυτό συνέβη σας δίνω θερμά συγχαρητήρια. Κάθε χρόνο ετοιμάζω από το Νοέμβρη τη λίστα με τα δώρα, όλο κάτι σβήνω, όλο κάτι προσθέτω και τελικά βρίσκομαι 20-24 Δεκεμβρίου να τρέχω στα μαγαζιά για να προλάβω. Και φυσικά πάντα κάτι ξεχνώ.

 

Την ώρα λοιπόν που η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα πλησιάζει σιγά-σιγά στο τέλος της και η γιορτινή διάθεση βρίσκεται στα ύψη, εγώ ετοίμασα για εσάς μία λίστα με προτάσεις για όμορφα χριστουγεννιάτικα δωράκια που θα σκορπίσουν χαρά και ικανοποίηση σε εσάς και στους αποδέκτες τους. Και μην ξεχνάτε, ότι και την Πρωτοχρονιά ανταλάσσουμε δώρα, οπότε μη αγχωθείτε.. έχετε (ουμε) λίγο χρόνο ακόμα…

 

Ολόκληρη η λίστα περιλαμβάνει επιλογές από τα καταστήματα The Body Shop. Η συλλογή χριστουγεννιάτικων δώρων της εταιρίας είναι φέτος μεγαλύτερη από ποτέ, απευθύνεται σε κάθε budget και φυσικά σε κάθε γούστο. Υπάρχει άλλωστε καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο από προϊόντα ομορφιάς σε γιορτινό “περιτύλιγμα”;

 

Για τους μικρούς μας φίλους μπορείτε να διαλέξετε τον Bob το πολικό αρκουδάκι, ή τον Perry τον πιγκουίνο (σφουγγαράκια με 5 ευρώ). Μπορείτε μάλιστα να τα κρεμάσετε στο δέντρο και να προσθέσετε μια καρτούλα με το όνομα του αποδέκτη για να είναι ακόμη πιο ευχάριστη η έκπληξη.

 

 

10-The-Body-Shop-Polar-Bear-Bath-Sponge-Pack-Shot

 

 

Για τη φίλη σας που λατρεύει τις κλασσικές αρωματικές σειρές της The Body Shop μπορείτε να επιλέξετε το ζαχαροκάλαμο με τα πέντε lip butters (21 ευρώ), το έλκηθρο με τα τέσσερα ειδικού μεγέθους αφρόλουτρα (13 ευρώ), ή κάποιο εορταστικό σετ της αγαπημένης της συλλογής (από 9 ευρώ).

 

 

11-The-Body-Shop-Candy-Kisses-Lifestyle-Shot

 

 

body-shop-2-x-mas

 

 

 

Μπορείτε μάλιστα να δημιουργήσετε ένα ειδικά σχεδιασμένο για εκείνη δώρο, πιο προσωπικό. Στα καταστήματα The Body Shop θα βρείτε όμορφα χριστουγεννιάτικα κουτιά σε διάφορα μεγέθη, τα οποία μπορείτε να γεμίσετε με προϊόντα της επιλογής σας.

 

body-shop-open

 

 

Και αν θέλετε να διαθέσετε περισσότερα χρήματα, σας έχω μία πολύ καλή πρόταση. Το The Winter Wonderful Music Box (49 ευρώ) είναι ένα μουσικό κουτί γεμάτο με προϊόντα από τις συλλογές Shea, Srawberry, Honeymania και Moringa.

 

 

08-The-Body-Shop-Winter-Wonderful-Music-Box-Lifestyle-Shot

 

 

 

Κάθε χρόνο η The Body Shop παρουσιάζει εποχικές σειρές με χριστουγεννιάτικη διάθεση. Φέτος, εκτός από τις ήδη γνωστές Frosted Cranberry και Vanilla Brulle, κυκλοφόρησε και η λαχταριστή Glazed Apple. Τα προϊόντα τους διατίθενται μεμονωμένα ή και σε λαχταριστά sets.

 

body-shop-x-mas

 

 

 

02-The-Body-Shop-Vanilla-Brulee-Tube-of-Treasures-Pack-Shot

 

 

01-The-Body-Shop-Glazed-Apple-Tin-Of-Delights-Lifestyle-Shot

 

To Festive Body Moisture Trio (16 ευρώ) περιλαμβάνει τα Body Butters και των τριών σειρών, ενώ το μοναδικό Tin of Treasures (26.50 ευρώ) είναι γεμάτο με προϊόντα Glazed Apple.

 

 

 

03-The-Body-Shop-Glazed-Apple-Tin-Of-Treasures-Lifestyle-Shot

 

 

Στη φίλη σας που μένει μακριά μπορείτε να στείλετε μία πολύ ξεχωριστή ευχετήρια κάρτα (9.50 ευρώ). Εκτός από τις ευχές σας θα περιέχει και μία κρέμα χεριών μαζί με σαπουνάκι από την αγαπημένη σας εποχική σειρά προϊόντων.

 

 

01-The-Body-Shop-Frosted-Cranberry-Greeting-Card-Lifestyle-Shot

 

 

Και για τις make-up addicts υπάρχει ολόκληρη χριστουγεννιάτικη συλλογή μακιγιάζ με προϊόντα που υπόσχονται πραγματικά λαμπερές εμφανίσεις.

 

01-The-Body-Shop-Winter-Trend-Collection-Lifestyle-Shot

 

 

Φέτος με κάθε επιλεγμένο δώρο που αγοράζετε, στέλνετε ένα παιδί για μάθημα. Η The Body Shop συνεργάζεται με την παγκόσμια φιλανθρωπική οργάνωση για παιδιά – θύματα πολέμου War Child και διαθέτει ένα μέρος των εσόδων της υπέρ της εκπαίδευσης των παιδιών που έχουν πληγεί από τον πόλεμο.

 

Και όσες σας έδειξα είναι λίγες μόνο από τις επιλογές The Body Shop για τα Χριστούγεννα. Αν επισκεφτείτε ένα κατάστημα θα ανακαλύψετε πολλές, πολλές ακόμη.

 

Ελπίζω να σας έδωσα κάποιες ιδέες σήμερα…

 

 

Τέλος να σας ευχηθώ, Καλά Χριστούγεννα, με Υγεία και Αγάπη.

 

 

Ιωάννα Μανέτα

 

and more

 

 

 

 

 

 

 

 

7 Σχόλια
  1. Καλά Χριστούγεννα!!!!!!!ολα είναι υπέροχα…σίγουρα θα πάρω κάποια από αυτά για τις φίλες μου..

  2. Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα με πολλά χαμόγελα!!!

  3. Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία,χαρά και εργασία!!! Υπέροχα δώρα με προσιτές τιμές για όλους!

  4. Σταθερή αξία το BodyShop λατρεύω moringa το λάδι & το body butter είναι σταθερή αξία! όσο για τα δώρα εννοείται ότι δεν τα έχω ψωνίσει όλα. Με τη δικαιολογία ότι θα πάρω τα υπόλοιπα στις εκπτώσεις της boxing day!!
    Χρόνια Πολλά!!

  5. Τζα!!!Καλησπέρα παρεάκι μου.Πολύ χαριτωμένα τα δωράκια που προτείνεις Ιωάννα μου.Καλές γιορτές με υγεία να έχουμε όλοι μας.Μουτςςςς
    ΥΓ.Αυτό το and more και το μωβ πλαίσιο με στοίχειωσε κυρία δασκάλα…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.