Άστρα Weekly (women only) Προβλέψεις από 9 Ιανουαρίου 2015 έως 15 Ιανουαρίου 2015

stars-221

 

Κριός

Εστιάζεις στις ιδέες σου. Στα οράματά σου, στα πιο λαμπερά, μεγαλεπήβολα όνειρά σου. Μετράς φίλους και συμμάχους, και τους βρίσκεις υπεραρκετούς – εμπνέεις, μπαίνοντας ως συνήθως μπροστά και ξεσηκώνοντας τους άλλους. Θυμήσου πως, όσο πιο έντονη και «ζόρικη» είσαι εσύ, άλλο τόσο είναι και τα άτομα που έλκεις – κι ένας έρωτας που έρχεται τώρα, μπορεί να είναι ό, τι πιο κεραυνοβόλο έχεις συναντήσει ποτέ.

 

Ταύρος

 

Εκμεταλλεύσου την υπέροχη, καθηλωτική δημόσια παρουσία σου! Είσαι πανέμορφη, έχεις ουσία και περιεχόμενο και είσαι πειστική – άρα, δε χρειάζεται να γίνεις πιεστική. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ξεκουνηθείς, προκειμένου να βρεθείς σε όλα τα σωστά μέρη, και να μιλήσεις, να χαμογελάσεις και να γνωριστείς με τους κατάλληλους ανθρώπους. «Ζητήσατε και θα σας δοθεί» λέει η Βίβλος. Αν δε ζητάς ποτέ, λίγα πράγματα μπορείς να λάβεις.

 

Δίδυμοι

 

Ο τροχός της τύχης γυρίζει, και η εύνοια είναι με το μέρος σου. Οι συναναστροφές είναι ευχάριστες, κι ακόμα πιο ευχάριστες είναι οι συγκυρίες και οι εκπλήξεις που προκύπτουν. Ζήτα συμβουλές από άτομα που σέβεσαι, πάρε ιδέες… ή, πάρε το χρόνο σου. Ένα ταξιδάκι ποτέ δεν ήταν καλύτερη ιδέα από τώρα. Αν καταφέρεις να έχει και fun, ρομαντική χροιά ακόμα καλύτερα. Αν σκέπτεσαι να μετακομίσεις ή να ανακαινίσεις, και πάλι δε θα βρεις καλύτερη περίοδο από αυτή!

 

Καρκίνος

 

Θυμάσαι πως σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, η αυτοσυντήρηση είναι το πρώτο βήμα για την επιβίωση; Δεν μπορείς να σώσεις κανέναν αγάπη μου, πριν σώσεις τον εαυτό σου – η αστρολογική σου εβδομάδα είναι εδώ για να τσεκάρει πόσο καλά το θυμάσαι αυτό. Οκ, και για να σε κάνει έξτρα όμορφη και ερωτική, και να φέρει στο δρόμο σου τον άνθρωπο που θα θελήσει να ακούσει τα θέλω σου, και να τα πραγματοποιήσει.

 

 

Λεων

 

Η αστρολόγος σου δεν πρόκειται να σου επιτρέψει ποτέ να κάνεις βλακείες με δικαιολογία το «βιολογικό σου ρολόι». Θέλω όμως να συνεχίσεις να ερωτεύεσαι σα να φλέγεσαι στον ουρανό. Δε θέλω να δώσεις σε κανέναν τη χαρά να σε βρει εμπαθή, ζηλιάρα, δεύτερη ή προβλέψιμη. Αυτή είναι μία υπέροχη εβδομάδα για να αρχίσεις να συμπεριφέρεσαι σα να φοράς στέμμα: σύντομα όλοι θα σου συμπεριφέρονται κι εκείνοι σαν σε γαλαζοαίματη!

 

Παρθένος

 

Κάνε ένα μεγάλο διάλειμμα και απόλαυσε την καθημερινότητα σε slow motion. Αφέσου στα απλά πράγματα που σου δίνουν μεγάλη χαρά, απόλαυσε την ασφάλεια της αγκαλιάς των φίλων σου, τη γαληνευτική επίδραση της καλής παρέας, την ηρεμία που τόσο αξίζεις μετά τη θύελλα. Και, παράλληλα, οργάνωσε τη δουλειά σου, τις επαφές σου, τα πλάνα σου λίγο καλύτερα. Ακόμη πιο καλά. Προετοιμάσου να λάμψεις, επαγγελματικά και κοινωνικά!

 

Ζυγός

 

Η έμφαση της νέας χρονιάς και των ημερών που διανύουμε είναι ξεκάθαρα στον τομέα του έρωτα, του φλερτ, της χαράς και της τύχης, άρα είναι πολύ πιθανό να σε περιμένουν μυθιστορηματικές εξελίξεις και βραδιές γεμάτες σεξ! Τι να μην κάνεις; Κάτι που το κάνεις συχνά, και πληγώνει κόσμο – μην ξεχνάς στην αγκαλιά του αγαπημένου σου όλους όσους σου στάθηκαν κι ήταν οι άνθρωποί σου όταν ήσουν μόνη…

 

Σκορπιός

 

Οι μέρες αυτές είναι λίγο ταραχώδεις, και δείχνεις επηρεασμένη από προβλήματα οικογενειακά – είναι όντως λίγο «κόντρα» να μη σε στηρίζει η οικογένειά σου, το σπίτι σου ή ο άνθρωπός σου πάνω που γίνεται ο χαμός στα επαγγελματικά και θέλεις το προσωπικό σου άσυλο κοντά τους. Όμως, στο χέρι σου είναι να κάνεις ψύχραιμα τις κατάλληλες εξηγήσεις ώστε να ξέρουν κι αυτοί οι άνθρωποι τι ακριβώς τους ζητάς!

 

 

Τοξότης

 

Τι να μην κάνεις: να μη μου γίνεις δικτάτορας, κάθετη, μονοδιάστατη και απόλυτη, διεκδικώντας το αλάθητο που ακόμα κι ο έρμος ο πάπας Φραγκίσκος το έχει αποποιηθεί. Τι να κάνεις: να στρώσεις τον ποπό σου κάτω να διαβάσεις, να γράψεις, να δημιουργήσεις, να δικτυωθείς. Θυμήσου: όταν συμπεριφέρεσαι σαν τρίχρονο, πάντα δίνεις στον άλλο το δικαίωμα να πάρει το ρόλο του ενήλικα και να σου πει ένα «όχι» ίσα με της 28ης Οκτωβρίου.

 

Αιγόκερως

 

Επειδή δεν πρόκειται να σταματήσουν τα θέματα της καθημερινότητας που σε βασανίζουν (λογαριασμοί, εφορίες, τράπεζες και άλλα συμπαθητικά), θα έλεγα να σταματήσεις να ξεσπάς τα νεύρα σου για αυτά κάνοντας casting κανονικότατο σε όποιον δύστυχο πάει να μπει στη ζωή σου και να σε πλησιάσει. Άλλο το να είσαι προσεκτική, άλλο το να γίνεσαι η προσωποποίηση του ανθρωποδιώχτη, μην τυχόν και πληγωθείς!

 

Υδροχόος

 

Η ώρα της αναποφασιστικότητας και της αμπελοφιλοσοφίας έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί – τώρα, προχωράς με σαφή, δυνατά βήματα σε κάθε καινούργιο πλάνο που έχεις κατά νου, και βάζεις στην άκρη με ταχύτητα φωτός ο,τιδήποτε αποδεδειγμένα δε δουλεύει. Ναι, το ίδιο ισχύει και με άτομα. Κυρίως με άτομα μη σου πω, εκεί γίνεται ο κακός χαμός πάντα. Και φυσικά, Υδροχόος είσαι, μην εξαρτάσαι από το χειροκρότημα.

 

Ιχθείς

 

Υπάρχει μία υπέροχη ταινία, με τον ελληνικό τίτλο «Απλά δε σε γουστάρει». Αυτή λοιπόν την ταινία θα την κατεβάσεις, και θα τη βλέπεις ευλαβικά κάθε φορά που θα θεωρείς πως υπάρχει και παραϋπάρχει ευτυχία που κόβεται στα τρία, που θα πιστεύεις το ότι «θα τη χωρίσει για σένα», που δίνεις συγχωροχάρτια, που αρκείσαι σε ψίχουλα που αφήνουν οι άλλοι για σένα. Διότι όσο εσύ επιμένεις πως το κακό σενάριο μπορεί να λειτουργήσει, η δική σου ζωή κι οι ευκαιρίες σου σε προσπερνούν. Με σημαίες και με ταμπούρλα.

 

Astrally yours

ElizaBBeth

 

and more

 

 

7 Σχόλια
  1. χμ…ως ο κακός νευρικός Αιγόκερως νομίζω πως μόνο με μερικά χαπάκια μπορεί να την γλιτώσουμε…υπερπίεση αγαπητή ElizaBBeth…πως το κουλαντράρουμε το άτιμο το συναίσθημα,πως;
    τα φιλάκια μου και επιμένω ότι έχεις κάμερα σπίτι μου…

  2. Αχ Elizabeth μου τι να κάνω όμως που καταλήγω να έχω πάντα δίκιο? Πάντως το δημιουργικό ρεύμα μου’χει χτυπήσει την πόρτα!

  3. Τζα!!!Κάθε φορά τα ερμηνεύω όπως με συμφέρει.Οπότε αυτή τη φορά αγαπημένη μου ElizaBBeth τα απλά πράγματα που μου δίνουν χαρά το μεταφράζω σε “τρώωπατατάκιακαισοκοφρέτεςμέχρινασκάσω” και ελπίζω να εννοούμε το ίδιο 😉
    Μουτςς

  4. Μμμ,με αυτά και με αυτά (και με τις τόσο καίριες προβλέψεις που μου στέλνεις κάθε εβδομάδα μέσω Stardome)θα αρχίσω να πιστεύω ότι είσαι μια σύγχρονη Πυθία,αγαπημένη ElizaBBeth…..

  5. Για μένα πάντως δεν ισχύουν τα όσα λέει…αν εννοεί ότι όλα μου πάνε στραβά τότε έχει πέσει μέσα….μόνο που δεν είναι στα ερωτικά….αυτό το κομμάτι δουλεύει καλά για την ώρα!

  6. Μα τι εννοείς αγαπημένη ElizaBBeth? Αφου η δική μου πλευρα της πραγματικότητας είναι πάντα η πιο φωτεινή κι απορω με όσους δεν το βλέπουν… Οσο για στρώσιμο ποπού…. έλα να με δεις 7/7 και 09.00-21.00. Πιο πολύ στρώσιμο κοιμάσαι και στην καρέκλα…. Φιλιααααααααααα!!!!!

  7. αχ όντως πρέπει να στρωθω, να δικτιωθώ και να κάνω πράγματα για την δουλειά μου και όχι μόνο….. Τοξοτης γαρ… ελπίζω της επόμενης βδομάδας να είναι καλύτερα αν και στην εκπνοή τους….

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.