Tom Ford: Συλλογή κραγιόν Lips & Boys (ο Τομ έχει κέφια)

 

Tom-Ford-Lips-and-Boys

 

Μου αρέσει η ιδέα του κραγιόν που παίρνει το όνομά του από αγόρια. Γιατί να δεσμευτείτε σε ένα, όταν μπορείτε να έχετε πολλά;” Tom Ford. Ναι ο Tom το είπε αυτό, για να περιγράψει τη νέα του συλλογή κραγιόν που φέρει.. αντρικά ονόματα. Εγώ όμως δεν κατάλαβα κάτι: Εννοεί, πολλά κραγιόν, ή πολλά αγόρια; Μαζί του, σε κάθε περίπτωση.

 

Tριάντα τέσσερα limited edition κραγιόν σε συσκευασία μινιατούρα για να χωράνε ακόμα και στο μικρότερο τσαντάκι, για τα οποία ο Tom λέει ότι εμπνεύστηκε από άντρες που ο ίδιος θαυμάζει, φίλους και συνεργάτες, που θεωρεί ότι αποτελούν πηγή έμπνευσης…

 

Το γεγονός ότι αγαπάς κάποιον δεν σημαίνει ούτε ότι τον καταλαβαίνεις, ούτε ότι τον πιστεύεις και πάντα. Και αυτή τη φορά, αγαπημένε μου Tom, δεν σε πιστεύω. Και ο λόγος είναι ότι τα ονόματα που έχεις επιλέξει με μια γρήγορη ματιά είναι ονόματα από διάφορες χώρες του κόσμου για να πιάσεις και πολλές αγορές. Μαζί σου δε λέω. Αν κάποια θέλει να έχει στην τσάντα της τον Σταύρο, καλά κάνει (μάλιστα, μάλιστα, στη συλλογή υπάρχουν και τρία Ελληνικά ονόματα, θα τα δείτε παρακάτω)

 

Tom-Ford-lips&boys-2

 

Επίσης με μια γρήγορη ματιά είδα ότι τα ονόματα (και κατά συνέπεια και οι χώρες) αντιστοιχούν στα χρώματα. Ούτε με αυτά συμφωνώ 100%, γι αυτό θα δείξω ενδεικτικά κάποια από αυτά σήμερα στις φίλες μου (είναι και Παρασκευή) για να δούμε τι θα πούνε και εκείνες.

 

Έτοιμες αγαπημένες για τα Lips and Boys; Πάμε:

 

 

Κραγιόν Adriano: Ζωρηρούλης και πεταχτούλης ο Ιταλός, ακριβώς όπως και το χρωματάκι που τον αντιπροσωπεύει.

 

 

T31H_ADRIANO_OS_A

 

 

 

Κραγιόν Alasdhair  Στιβαρός και “άγριος” ο βουνίσιος Σκωτσέζος dark and dangerous. Tο Alasdhair είναι καθαρά Σκωτσέζικο όνομα,  προφέρεται  Άλιστερ και μάλιστα σημαίνει “Υπερασπιστής”, “Προστάτης” στα Κέλτικα. Και τώρα που το σκέφτομαι ο Mel Gibson στο Braveheart, την ιστορία του Σκωτσέζου ήρωα William Wallace, με μια παρόμοια απόχρωση, είχε βάψει το μουτράκι του, όταν πήγε σε πόλεμο, με τον Άγγλο Βασιλιά Edward I. Έξοχα! Έξοχα! Το πέτυχε αυτό, ο Tom.

 

 

 

T31H_ALASDHAIR_OS_A

 

 

(για του λόγου το αληθές)

 

braveheart

 

 

Κραγιόν Alejandro: Προσοχή! Αλεχάντρο το προφέρετε! Το λέω γιατί υπάρχει και Alexander παρακάτω, όπου βεβαίως είναι το Ελληνικότατο  σύνθετο όνομα Αλέξανδρος από το ρήμα “αλέξω” και το ουσιαστικό “ανήρ” . Εδώ η Ισπανόφωνη version και το αντίστοιχο κραγιονάκι.

 

 

 

T31H_ALEJANDRO_OS_A

 

 

 

 

Κραγιόν Αlexander: Πλούσιο ροζ, δε λέω, αλλά εγώ στον ¨δικό μας¨ Αλέξανδρο, θα έβαζα, φλογερό κατακόκκινο. Μη τρελαθώ κιόλας.  Αν δεν είναι κατα κόκκινο το κραγιόν Αλέξανδρος, ποιό θα είναι δηλαδή; Φάουλ.

 

 

 

T31H_ALEXANDER_OS_A

 

 

 

Κραγιόν Blake: Παλιό αγγλικό όνομα ή και επίθετο, με περίεργη καταγωγή αφού άλλοι υποστηρίζουν ότι το origin είναι η (παλιά) λέξη blac (σήμερα black) κάποιος με μαύρα μαλλιά και μαύρη επιδερμίδα ή από τη (σχεδόν ίδια) λέξη blaac η οποία όμως είχε το ακριβώς αντίθετο νόημα κάποιος με κατάξανθα μαλλιά και λευκή επιδερμίδα. Προφανώς ο Tom προτίμησε την πρώτη εκδοχή και ιδού  το σκούρο καφέ εδώ.

 

 

 

T31H_BLAKE_OS_A

 

 

 

To κραγιόν Kyril: Καθαρά ελλληνικής καταγωγής όνομα Κύριλλος από τη λέξη Κύριος (και του έχω και μια αδυναμία, όπως φαντάζεστε…) Παρόλα αυτά είναι ένα όνομα και πολύ κοινό στη Ρωσία και μάλλον Ρώσο είχε στο μυαλό του ο Tom, αλλά τώρα θα τον μαλώσω. Μα, αυτός ο άμοιρος, κατεβαίνει από τις Ρωσικές στέπες, περνάει τα χιόνια της Σιβηρίας, επιτρέπεται να του δίνεις αυτό το σχεδόν λευκό κραγιονάκι; Πως θα φανεί, ο άνθρωπος; Ένα με τη φύση θα γίνει. Δώστου ένα πιο έντονο χρωματάκι, να τον ξεχωρίζει από χιλιόμετρα μακριά η αγαπημένη του. Άδικο έχω;

 

 

 

T31H_KYRIL_OS_A

 

 

 

Kραγιόν Pavlos: Ελληνικό και αποστολικό και κάπως πριγκιπικό  και “πλούσιο” και  πολύ σοβαρό. Όπως ακριβώς και το χρώμα αυτό.

 

 

 

 

T31H_PAVLOS_OS_A

 

 

Kραγιόν Rafael: Εδώ, είχε σίγουρα στο μυαλό του κάποιον Πορτογάλλο και για να είμαι ειλικρινής, αυτόν τον Πορτογάλλο, τον θέλω στο τσαντάκι μου. Πιο λαμπερός, δεν γίνεται. Το καλοκαίρι δε, δε βλέπω να τον αποχωρίζομαι, τον Πορτογάλλο μου. Πακέτο θα πηγαίνουμε.

 

 

 

T31H_RAFAEL_OS_A

 

 

 

Kραγιόν Sebastian: Γάλλος, μεν, very boring δε. Τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα. Αυτός δεν θα βρει χώρο στο τσαντάκι μου, αλλά, one woman’s poison, is another woman’s cup of tea.

 

 

 

T31H_SEBASTIAN_OS_A

 

 

Kραγιόν Omar: Kάπου έχει στήσει τη σκηνή του με τις πολυποίκιλτες μαξιλάρες ο σείχης  και νομίζω ότι η συγκεκριμένη μπροζνέ απόχρωση ταιριάζει για μια μέρα (ή νύχτα..) στην καυτή έρημο.

 

 

 

T31H_OMAR_OS_A

 

 

Κραγιόν Stavros: Από το σύμβολο  βεβαίως το όνομα και ίσως και γι αυτό, το χρώμα είναι ταπεινό, βαρύθυμο και ένα touch “πένθιμο”.  Ιδανικό, σε περίπτωση που στολίσετε Επιτάφιο.

 

 

 

T31H_STAVROS_OS_A

 

 

Kραγιόν Xavier: Νάτος! Νάτος ο Σπανιόλος! Καστανιέτα, ταυρομαχία, tapas, κιθάρες, Σεβίλη, ίσως τσιγγάνικο αίμα, ίσως μαυριτανικό, ίσως λατινικό, but who cares; Dark and very sexy, όπως το κραγιόν του. Μου. Του. Μου. Μπερδεύτηκα τελικά.

 

 

 

T31H_XAVIER_OS_A

 

 

Και κάποια ακόμα…

 

Tomas

 

 

T31H_TOMAS_OS_A

 

 

 

Patrick

 

 

T31H_PATRICK_OS_A

 

 

 

Matthew

 

T31H_MATTHEW_OS_A

 

 

 

Pablo

 

 

 

T31H_PABLO_OS_A

 

 

 

Justin

 

 

 

T31H_JUSTIN_OS_A

 

 

 

Λέγοντας όλα τα παραπάνω δεν σημαίνει ότι και αυτά, όπως όλα τα προϊόντα μακιγιάζ TF δεν είναι εξαιρετικής ποιότητας. Τα κραγιονάκια μινιατούρες περιλαμβάνουν εκχυλίσματα καρπών σόγιας, βουτύρου murumuru Βραζιλίας και ελαίου άνθους χαμομηλιού και δημιουργούν μια ευκολοφόρετη  κρεμώδη υφή με ανάλαφρη εφαρμογή προσφέροντας καθαρό χρώμα και λάμψη

 

 

Lips+_+Boys+Trio

 

 

 

 

Το θέμα είναι να μην μπερδευτείς. Να βγεις ας πούμε με τον Σταύρο και να έχεις μαζί σου τον Παύλο.

 

 

Η συλλογή κραγιόν Lips & Boys, θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Αttica Golden Hall τέλος Φεβρουαρίου, αλλά σιγά μη κρατιόμουνα μέχρι τότε για να σας τα δείξω.

 

Kαλό σαββατοκύριακο, bb girls!

 

 

 

 

Να’μαι πάλι! Χθες το βράδυ είχαμε ένα bb girl meeting και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, γνώρισα από κοντά την αγαπημένη μας Νεκταρία, που βρέθηκε στην Αθήνα, για λίγες μέρες. Σήμερα το κορίτσι μας επιστρέφει στο Γκετεμποργκ όπου μεγαλουργεί. Εδώ είμαστε: Εγώ η Stella και η Nektaria. Υπέροχη βραδιά και η βασική μας συζήτηση, εσείς.

 

 

us!

 

 

Πάλι εδώ είμαι! Έμπνευση της Stella το τραγούδι, της το αφιερώνουμε φυσικά (ρίξε και έναν χορό στο γραφείο. Παρασκευή είναι.)

 

 

 

 

 

and more

 

 

 

 

 

 

 

 

 

40 Σχόλια
  1. ΑΑΑΧ τι φωτιες μου αναψες τωρα αγαπημενη!!! (οκ οχι μονο εσυ κι ο Τομ φταιει λιγακι)
    Τωρα νομιζω οτι ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να κατεβω στην Αθηνα!!!!Τα θελω σαν κολασμενη!Εχω τουλαχιστον 5 στην λιστα μου και αν γινεται θα τα ηθελα ολα!
    O Tom ονομασε τα κραγιον απο αντρες της ζωης του που τον ενεπνευσαν…Ε πολυ θα ηθελα να μαθω ποιος ηταν αυτος ο Παυλος και του βγηκε σε καφε κραγιον και φυσικα ο Σταυρος και του βγηκε αυτο το μωβ να το πω…

  2. χα χα χα!!!Εμένα μου ηρθε στο μυαλό το τραγούδι της πάλαι ποτέ των 80΄s Sabrina “Boys Boys Boys”, αλλά είμαι στη δουλειά, δεν έχω πρόσβαση στο You tube κι έτσι δεν μπορω να σας το θυμήσω… Θα συμφωνήσω μαζί σου, ότι μάλλον στην Ελλαδα είναι λίγο φαουλ σε, ότι αφορά τα χρωματα ο Τομυ μας. Δεν είναι χρωματα έμπνευσης από Ελλάδα κι ελληνικό φως αυτά, αλλά ο.κ τον αγαπάμε και του τα συγχωρούμε όλα! Επίσης, όσο να ‘ναι… μου πέρασε απ΄το μυαλό, μήπως τα ονόματα και οι χώρες είναι παλιότερες γνωριμίες από τα ταξίδια του πολυαγαπημένου μας…εξ ου και η έμπνευση… 😉 Πάντως το concept μου αρέσει πολύ!!!

  3. @Στέλλα Δαμασκηνίδου: Ακριβώς αυτό σκεφτόμουν και εγώ, όταν είδα, τα ονόματα και τα χρώματα! Ο Πορτογάλλος όμως; O Rafael;; Θα γίνει σίγουρα δικός μου! Τώρα πλέον δεν έχεις καμία δικαιολογία. Σε περιμένω στην Αθήνα, τέλος Φεβρουαρίου.

  4. @Stella: Κάτσε, περίμενε! Θα βρω το τραγούδι να το ανεβάσω! Ταιριάζει στην περίσταση!( Ε μα! Χάθηκε, ένα κόκκινο, ένα φούξια και για μας;)

  5. @Julia ε μα πεστα….Κοτζάμ θάλασσα γαλάζια, ουρανός πιο φωτεινός κι από κρύσταλλο και πορφυρό ηλιοβασίλεμα στην Οία δεν είδε ο Τομάκος?

  6. Απολαυστικότατο το κείμενο, ”τ’άκουσε” ο κύριος Ford, ήθελε δεν ήθελε, χαχαχα!! Θα το αποκτήσω ένα Tom Ford κραγιονάκι, πού θα μου πάει…
    Την καλημέρα μου (από τα πάτρια, ακόμη, εδάφη)!

  7. @nektaria Καλό ταξίδι Νεκταρία μας, θα σε περιμένουμε…

  8. @Νektaria: Καλό ταξίδι αγαπημένη! Σε περιμένουμε το καλοκαίρι! (δε σε “χόρτασα”…)

  9. @Stella, @Beautyblog: Ευχαριστώ αγαπημένες μου! Σαν νεράκι κύλησαν οι ώρες χθες..Εις το επανιδείν λοιπόν!

  10. Μάλλον έχω ανάγκη από ηρεμία. Μου άρεσε ο βαρετός Γάλλος…
    Είστε κούκλες, υπέροχες. Εύχομαι να προκύπτουν πολλές όμορφες bb βραδιές.

  11. Καλημέρα κορίτσια! Εγώ όλο αυτό το βρίσκω μια εξαιρετική ιδέα promotion, γιατί είναι δύο θέματα που «ενδιαφέρουν» όλες τις γυναίκες. Κραγιόν-άνδρες. Νομίζω ότι με αυτόν τον τρόπο όποια πάει να δει τα συγκεκριμένα κραγιόν, σίγουρα θα τα κοιτάξει με ιδιαίτερη προσοχή, από το να δει απλά και φευγαλέα μόνο τις αποχρώσεις. Σίγουρα θα σταθεί περισσότερο αγοράζοντας ακόμα και κάποιο ίσως και μόνο για το όνομα γιατί της θυμίζει κάτι .

  12. Καλημέρα!
    Εγώ πάντως θα έκανα μια (ανταλλαγή) ανάμεσα στον Αλεχάντρο και στον Αλεξαντρο!
    Διότι το όνομα Αλεχάντρο μου κάνει συνειρμό με το τραγουδάκι της Gaga!ε μετά απο αυτό
    Το ροζουλακι Αλεχάντρο ειναι πιο ταιριαστό!!
    Φιλάκια πολλα

  13. Αχ επίσης ξέχασα… Τι υπέροχη παρέα… Πόσο θα ήθελα να είμαι κι εγώ κάποια μέρα έτσι μαζί σας!!!!!

  14. Καλημέρα BBgirls!!! Κούκλες όλες σας χτες αλλά κι εγώ παρηγορήθηκα εχτές που πήγα στο Arches και έπινα το merlot μου και καταβρόχθιζα την πάπια κονφί μου κουτσομπολεύοντας με την Ιβάνα!
    Τα κραγιόν τα έχω δει εδώ και καιρό που κυκλοφορούν ανά τα μαγαζιά και φυσικά ενω΄η ποιότητα είναι εξαιρετική και τα ονόματα τουλάχιστον ξεκαρδιστικά είναι λίγο άστοχη η αντιστοιχία ονομάτων – χρωμάτων όπως πολύ χαριτωμένα μας περιέγραψες Τζου και επίσης για την μινι αυτή ποσότητα η τιμή είναι εξωφρενική!!! Τα πιο φθηνά που έω βρει ειναι £19 στο ebay!!!

    Φιλιά πολλά και να περάσετε τέλεια το ΣΚ!

  15. @Amalia: Λες ε; Μμμμμ.. κάτσε μη με κάνεις να τον “δω” με άλλο μάτι… (επηρεάζομαι, ξέρεις από τις φίλες μου..)

  16. … δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά εμένα το Patrick μου θύμισε τον συνονόματο αστερία – κολλητό του Μπομπ Σφουγγαράκη. Νομίζω πάντως ότι το συγκεκριμένο λανσάρισμα κραγιόν είναι κακόγουστο μαρκετιγκ, φτιαγμένο έτσι ώστε να δημιουργήσει ντόρο. Αναρωτιέμαι για ποιο λόγο ένα μπραντ που ούτως ή άλλως έχει εδραιωθεί ως ένα από τα πλέον πολυτελή και ποιοτικά προσπαθεί να προκαλέσει. (Τελικά νομίζω πως θέλω επίσημη απάντηση σε αυτό).

    Από την άλλη σκέφτομαι τι θα πάθει ο άντρας μου όταν του πω, αγάπη άσε μου 40 ευρώ θέλω να πάρω τον Xavier !!!!!

  17. @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ: Έχεις απόλυτο δίκιο και για άλλη μια φορά, βλέπω το “μαθηματικό” σου μυαλό. Μια χαρά, το σκέφτηκε, ο αγαπητός Tom.. μια χαρά!

  18. @MariaA: Αααααααααααααααα!!!! Arches?? Και κόκκινο κρασί???? Και Ivana???? αααααααα!! (ποιά ζηλεύει τώρα!!) Καλά εγώ όμως είχα Stella και Nektaria! Να μάθεις!

    Ακριβός ο Tom, δεν αντιλέγω.

  19. @Mako: Να τα πιάσουμε ένα – ένα:

    1. Το χρώμα του Patrick είναι ανοιχτό ροζουλί;

    2. Τον Xavier αποφάσισες ότι θέλεις; Nα ενημερώσεις τον Υδροχόο.

    3. Nα σου απαντήσω τι πιστεύω εγώ, ή θέλεις κάτι πιο “επίσημο”; Να βρω κάποια ας πούμε από την εταιρεία;

    Πάντως just for the record, o Tom κάνει κέφι να προκαλεί πότε πότε.

    Nα σου θυμίσω τη διαφήμιση του Velvet Orchid, όπου το μοντέλο Gigi Hadid ήταν εντελώς γυμνή, να σου θυμίσω τη συλλογή αρωμάτων Neroli Portofino με ολόγυμνα άντρες και γυναίκες μοντέλα, σε διάφορα ερωτικά “συμπλέγματα” – νομίζω κάποιες απαγορεύτηκαν στην Αμερική.

    Για να μη σου μιλήσω για τη διαφήμιση του αρώματος Tom Ford for Men (σου την στέλνω στο inbox γιατί αν τη βάλω εδώ θα μας κλείσουν με λουκέτο… αυτή σίγουρα απαγορεύτηκε)

    Στο ίδιο μοτίβο και τα κραγιόν με αντρικά ονόματα.

    Πάντως όπως πολύ σωστά είπε και η Αλεξάνδρα, απαρατήρητος μια φορά, δεν περνάει, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

  20. Μα Τζούλια κάτι έπρεπε να κάνω κι εγώ να ζηλέψεις!! Τόσα meeting με τα bbgirls κι εγώ να μην είμαι εκεί?!?!?!

  21. Έλα και έχω σαλτάρει στη δουλειά από το πρωί.Η περιγραφή σου και τα σχόλια των bb girls μου αλλάξαν τη διάθεση.Μου άρεσαν πολύ αρκετά από τα χρώματα όχι όμως και τα αντίστοιχα τους ονόματα. Κούκλες τα κορίτσια μου!!! θέλω και εγώ bb girl meeting!!!! @stella σου χρωστάω ένα e-mail

  22. @Ju: 1. Ναι, 2. Επίσης ναι. Θα τον ενημερώσω και θα σου γράψω πριβέ την απάντηση. Δημόσια είμαι σίγουρη ότι δεν θα μπορώ να την αναρτήσω. Τελικά θα πάρω μόνη μου τον Χαβιέρ και μετά τον Pablo ή μπορεί και τους δύο μαζί … δεν ξέρω. 3. Την απάντηση τη θέλω απο την εταιρεία χα χα χα (τελ δεμ αμ α μπιτς και βάζω τον κόσμο σε μπελάδες ή του δίνω πολύ δουλειά). Βtw, είδα και τις φωτογραφίες για το Neroli και την άλλη με το σήμα της νίκης (κατάλαβες). Αν κάτσω και σου αναλύσω τις ενστάσεις μου θα πάμε σε κοινωνικοφιλοσοφικό φόρουμ. Δεν μου αρέσουν καθόλου πάντως.

  23. και μόλις σκέφτηκα ότι θα απαιτήσω να έχω “the bitch column” όπου θα μπορώ να κράζω ότι δεν μου αρέσει !!!! αν αποφασίσεις ότι θέλεις να μπλέξεις με αγωγές, δικαστήρια κλπ κλπ κλπ ή να ζήσεις το the good wife, call me !!!!

  24. @Mako: Επιτέλους αυτό περίμενα, για να γίνει λίγο πιο juicy το bb!! The bitch column!! Έξοχα!! Έξοχα!! Το βάζω στο πλάνο!! (τώρα που απάντησες, έχουν “εξαφανιστεί” όλοι από την εταιρεία, τη Δευτέρα θύμισε μου, να ρωτήσουμε)

  25. χαχα τρώω το μεσημεριανό μου κόντεψα να πνιγώ με τα σχόλια για κάθε κραγιόν ειδικά ο Stavros με αποτελείωσε…οκ λίγο αποτυχημένο το concept οι αποχρώσεις χμ προσπαθώ να καταλάβω αν τις λάνσαρε για να διαφορποιηθεί ή θέλει να πει κάτι παραπάνω…εγώ θα πάρω τον Tomas ευχαριστώ

  26. ΜΑΑΑΑΚΟ!!!! ΜΑΑΑΑΚΟ!!! ΜΑΑΑΑΚΟ!!! Πως λεμε ΓΚΟΟΟΡΤΣΟΣ!!! ΓΚΟΟΟΡΤΣΟΣ!!! ΓΚΟΟΟΡΤΣΟΣ!!! >:P

  27. @mako, Ευχαριστώ για το γέλιο που μου προκάλεσες. Έκανα εικόνα το αίτημα για τα 40€…

  28. Καλησπέρα!Μας έστειλε ο Tom με τα κρογιόν του.Θα τα φόραγα όλα αλλά εκείνο που με τράβηξε είναι το Alexander.Δεν φοράω συχνα ροζ κραγιόν αλλά αυτό είανι το ωραιότερο που έχω δει.Δεν κάνω κοπλιμέντα,πολλές ομορφιές στη φωτό, κ το εννοώ!

  29. Τζα!!!Εγώ πάλι υποψιάζομαι,δηλαδή είμαι σίγουρη, πως ο Tom όλα αυτά τα έκανε για τα μάτια του καλού του.Δεν είναι θέμα χρημάτων και διαφήμισης γιατί πολύ απλά δεν το έχει ανάγκη.Αλλά ως ανασφαλής ερωτευμένος άντρας θα βγήκε για ένα ποτό με τον καλό του κι εκείνος ο αθεόφοβος,αντί να τον κοιτάζει μέσα στα μάτια που είχε στολιστεί και ήταν κουκλί ζωγραφιστό,είχε κάνει το κεφάλι του περισκόπιο να βλέπει τριγύρω τι κυκλοφορεί(σα δεν ντρέπεται).Οπότε τι να κάνει ο Tom(και μη θέλοντας να δείξει ότι ζήλεψε βεβαίως)σκέφτηκε αυτόν τον πανέξυπνο τρόπο.
    Περνάει ένα μήνυμα με την φράση” Γιατί να δεσμευτείτε σε ένα, όταν μπορείτε να έχετε πολλά;”Υπονοούμενο στον καλό του φυσικά που ενώ μπορούσε( ο Τom) να έχει όποιον ήθελε στραβώθηκε και τον παντρεύτηκε την τύχη του μέσα!Και για να δώσει και την ανάλογη έμφαση αποφάσισε να ονομάσει τα κραγιονάκια του με τα ονόματα από τους καλοκαιρινούς του έρωτες από τις διακοπές του σε όλα τα πλάτη και τα μήκη της γης.
    Αυτό που με προβληματίζει όμως είναι το μέγεθος.
    Γιατί τα έκανε μινιατούρες και δεν τα έκανε γίγαντες ή έστω κανονικά?
    Τι να θέλει να δηλώσει άραγε?
    Τι υπονοεί???
    Ίσως και τίποτα.Είπαμε θέλει να ζηλέψει ο καλός του αλλά να μη στραβώσει και τελείως και έχουμε μετά δράματα.Οπότε σου λέει (ο Τom)ναι μεν αφιερώνω τη συλλογή μου σε όλους τους καλοκαιρινούς μου έρωτες αλλά ως μινιατούρες για να δηλώσω πως είναι πλέον ασήμαντοι,μικροί,περαστικοί…(Καλά πάει και κάπου αλλού το μυαλό μου τώρα, αλλά ας μην επεκταθώ καλύτερα)
    Κι από την άλλη αναρωτιέμαι με ποια λογική σύνδεσε χρώματα με ονόματα.Γιατί το σοκολατί του Παύλου είναι δεκτό,πιθανόν να ήταν κάποιος ηλιοκαμμένος μυώδης ψαράς ή έστω βοσκός λέμε τώρα, οπότε του τον θυμίζει.
    Αμ ο Kyril?Με το αδιάφορο άχρωμο λευκο-σιέλ?Τελείως άκυρος συνδυασμός οπότε ο πονηρούλης Τοm παίζει να έβαλε περισσότερα ονόματα έτσι για να σκάσει ο καλός του.Εκτός κι αν όντως υπήρξε,απλά τον έστησε στο ραντεβού(ο Τom)και όταν έφτασε επιτέλους είχε πάρει(ο Kyril) αυτό το χρωματάκι από το κρύο λέω τώρα εγώ.
    Και σκέφτομαι τώρα και λέω….
    Είχε αποτέλεσμα το πονηρό σχέδιο του Tom?
    Και ποιος μπορεί να είναι ο Σταύρος που τον ενέπνευσε τόσο για να τον κάνει και κραγιόν?Και με τι χρώμα ε?Το γκριζομωβ του μώλωπα(αν το βλέπω και καλά)
    Να δεις που έπεσε και ξύλο(για τα μάτια του Tom βεβαίως βεβαίως).
    Μεταξύ του Σταύρου του μώλωπα και του Alasdhair που επίσης είναι κοντινός σε κάκωση μαλακών μορίων(χρωματικά).
    Και αν το σκεφτώ περισσότερο θα ερμηνεύσω και τα υπόλοιπα κραγιόν-αγόρια αλλά δεν θα το κάνω γιατί μόλις θυμήθηκα την ειδικότητα της Νεκταρίας που είναι ότι πιο γλυκό έχω δει σε γιατρό 🙂
    Μουτςςςςςς
    ΥΓ.@Julia αναρωτιέμαι…o Tom διαβάζει το bb?

  30. Οι φωτογραφίες με ξένισαν..να βλέπεις αγόρια να βάζουν κραγιόν και μάλιστα τόσο έντονα…είμαι φαίνεται παλιάς κοπής.Τα χρώματα τα περισσότερα μ’αρέσουν!!!Θα συμφωνήσω Julia με το σχόλιό σου περί Ρώσου..

  31. Φοβερή παρουσίαση! Φοβερά και τα σχόλια γέλασα πολύ ειδικά με τον βοσκό και τον μυώδη ψαρά της Litsas Strantzali!Τον Xavier τον Patrick τον Justin τον Raphael και τον Pablo τους θέλω εγώ. Εμένα μου άρεσαν τα αντρικά ονόματα και νομίζω οτι είναι πολύ καλό marketing. Μάλλον θα έχει και συνέχεια με άλλα ονόματα αργότερα..Ωραία χρώματα.

  32. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΜΟΥ ΕΝΑΝ RAFAEL ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ JUSTIN.ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΩ.ΑΝ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΑΡΧΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΝΑ ΕΡΘΩ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΡΘΩ.ΚΟΥΚΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΩ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΙΕΣΤΑΙ
    ΦΙΛΙΑ!!!!

  33. @Stella απόλυτα επιτυχημένη η επιλογή του boys boys boys της Sabrina που τότε την 10ετία του 80 ήταν ένα από τα κομμάτια που δεν έλειπε από κανένα πάρτι! @Litsa όπως πάντα απίστευτη-γέλασα πάλι με τον απαράμιλλο τρόπο σκέψης σου! @bb τι κούκλα η Νεκταρία και πόσο γλυκιά!!! Εναν Justin και έναν Adriano για μένα για να έχω να αλλάζω!

  34. Υπέροχη ανάρτηση και απίθανα όλα τα σχόλια κορίτσια! Εγώ θέλω όλα τ’αγόρια και φυσικά και όλα τα κραγιόν!!! Αχ… αχ Mr.Ford κατάφερες πάλι να με ξετρελάνεις! Καλό σ/κ αγαπημένες μου, φιλιά! 🙂
    Υ.Γ.1 Καλό ταξίδι Νεκταρία & να περνάς τέλεια!
    Υ.Γ.2 Φοβερή φωτογραφία… Οι τρεις πανέμορφες ΒΒ Νεράϊδες!
    Υ.Γ.3 Στελλίτσα για σένα….. https://www.youtube.com/watch?v=Ug8WeZyTxXg

  35. Είδα το σταντ Tom Ford από κοντά και ενθουσιάστηκα αλλά τα βρήκα αρκετά τσιμπημένα,βέβαια ένα κραγιονάκι θα το πάρω δεν θα μου γλυτώσει!!!Εντωμεταξύ είχα ρωτήσει για τα boys lipsticks και μου είχαν πεί πως θα έρθουν νωρίτερα.Επίσης έχω την εντύπωση πώς έρχονται σε σετάκια ή κάνω λάθος?

  36. Μονο σε μενα φαινονται υπερεκτιμημενα τα καλλυντικα του κυριου Ford?Υπερβολικα ακριβα και αποχρωσεις που μπορεις να βρεις ευκολα και σε αλλες εταιριες…(σαφως πληρωνεις το ονομα..)οφειλω βεβαια να ομολογησω οτι απο packaging σκιζει!αλλα αυτο ειναι τελικα που ζητανε απο ενα κραγιον?

  37. @effie: Δεν είναι μόνο το packaging που είναι εξαιρετικό, είναι και η ποιότητα ανυπέρβλητη. Αλλά νομίζω, ότι από ένα κραγιόν, εκτός από τα δύο παραπάνω, κάποιες φορές, αυτό που ζητάς είναι το “χάιδεμα”. Και κάποιες φορές, όχι πάντα, θέλουμε να νιώθουμε, ότι μέσα στο νεσεσέρ μας, υπάρχει το καλύτερο. Μπορούμε να αγοράσουμε και πολύ καλά και πολύ φθηνότερα κραγιόν σε θαυμάσιες αποχρώσεις, είναι το μόνο σίγουρο. Και οι περισσότερες αυτό κάνουμε. Και μετά, μια στο τόσο, θέλουμε λίγο να “καλομάθουμε” τον εαυτό μας. Όταν έρθει αυτή η στιγμή, το κραγιόν TF σου προσφέρει αυτή την αίσθηση του “pampering yourself”

  38. Alejandro, Pablo και Justin Απλά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.